![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Escape from Alcatraz (1979)
Last Updated: Oct 23 2011 02:24, Started by
pencil
, Aug 24 2011 15:44
·
0

Posted 24 August 2011 - 15:44

Superstarul Clint Eastwood si regizorul Don Siegel reformeaza echipa pentru cel de-al cincilea film impreuna in care este prezentata fantastica poveste a singurilor trei oameni care au evadat din arhicunoscuta inchisoare de maxima securitate, Alcatraz.
In 29 de ani penitenciarul care parea de nepatruns, penitenciarul in care a fost inchis Al Capone si Robert Stroud, a avut loc o singura evadare: a trei oameni de care nu s-a mai auzit nimic. Eastwood joaca in rolul lui Frank Morris, un spargator de banci sclipitor care a pus la cale cel mai detaliat plan de evadare de care s-a auzit vreodata, planul care in ultima instanta, a si reusit. Patrick McGoohan interpreteaza colosal rolul gardianul suspicios. Filmat chiar in penitenciarul Alcatraz, aceasta pelicula incredibil de realista inspirata dupa o intamplare adevarata degaja acea atractie puternica pe care o exercita cuplul Eastwood-Sigel. Primul cuvant care imi vine cand ma gandesc la acest film este exceptional. Edited by pencil, 24 August 2011 - 15:44. |
Posted 10 September 2011 - 12:05

Trebuie sa revad filmul asta, niciodata nu l-am vazut de la început, dar este super.
|
Posted 20 September 2011 - 19:37

L-am vazut mai de mult dar mi-a placut, l-as revedea.
|
Posted 23 October 2011 - 02:24

Nu l-am vazut, dar are 3 elemente care te conving sa-l vezi: Clint Eastwood, 1979 si Alcatraz.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users