![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Escape from Alcatraz (1979)
Last Updated: Oct 23 2011 02:24, Started by
pencil
, Aug 24 2011 15:44
·
0

Posted 24 August 2011 - 15:44

Superstarul Clint Eastwood si regizorul Don Siegel reformeaza echipa pentru cel de-al cincilea film impreuna in care este prezentata fantastica poveste a singurilor trei oameni care au evadat din arhicunoscuta inchisoare de maxima securitate, Alcatraz.
In 29 de ani penitenciarul care parea de nepatruns, penitenciarul in care a fost inchis Al Capone si Robert Stroud, a avut loc o singura evadare: a trei oameni de care nu s-a mai auzit nimic. Eastwood joaca in rolul lui Frank Morris, un spargator de banci sclipitor care a pus la cale cel mai detaliat plan de evadare de care s-a auzit vreodata, planul care in ultima instanta, a si reusit. Patrick McGoohan interpreteaza colosal rolul gardianul suspicios. Filmat chiar in penitenciarul Alcatraz, aceasta pelicula incredibil de realista inspirata dupa o intamplare adevarata degaja acea atractie puternica pe care o exercita cuplul Eastwood-Sigel. Primul cuvant care imi vine cand ma gandesc la acest film este exceptional. Edited by pencil, 24 August 2011 - 15:44. |
Posted 10 September 2011 - 12:05

Trebuie sa revad filmul asta, niciodata nu l-am vazut de la început, dar este super.
|
Posted 20 September 2011 - 19:37

L-am vazut mai de mult dar mi-a placut, l-as revedea.
|
Posted 23 October 2011 - 02:24

Nu l-am vazut, dar are 3 elemente care te conving sa-l vezi: Clint Eastwood, 1979 si Alcatraz.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users