![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Vacanta in Portugalia
Last Updated: Oct 14 2022 18:27, Started by
atupi
, Aug 24 2011 00:49
·
0

Posted 29 September 2022 - 08:09

Imi poate spune cineva care a circulat cu masina in Portugalia cum se platesc autostrazile la ei. De unde se iau acele device-uri de plata a autostrazilor. Voi face un trip de la Porto la Algavre. As vrea sa stiu daca este mai convenabil sa merg pe drumurile nationale sau pe autostrada? Voi sta si douazile in Lisabona! Au si porti unde poti plati cu cardul?
Edited by Barboso, 29 September 2022 - 09:21. |
Posted 05 October 2022 - 14:18

Eu am avut dispozitivul de la firma de rent a car (Europcar) montat in parbriz. Am facut cam 1100 de km (Lisabona si imprejurimi, Lisabona-Algarve si retur) am mers doar pe unde m-a dus waze, adica aproape numai autostrazi si am platit vreo 50 de euro taxe de drum. Gasesti aici info https://www.portugal...gal-toll-roads/
Edited by MiG29, 05 October 2022 - 14:18. |
Posted 14 October 2022 - 18:27

Corect, masinile inchiriate au acel dispozitiv in parbriz, iti vor opri ulterior de pe card banii aferenti. Dar, poti plati cash sau cu cardul, doar cu cardul noaptea, fiecare tronson de autostrada pe care mergi. Cand intri pe autostrada iei un tichet, se ridica bariera, cand parasesti autostrada, bagi tichetul, iti apare cat ai de plata, bagi cardul si gata, se ridica bariera. 1500 km am mers in Portugalia, autostrazile nu sunt ieftine, gen 7 e un drum Nazare Lisabona pe sens, adica cca 120 km.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users