![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Mac-urile descarca singure OS-ul!
Last Updated: Aug 25 2011 15:49, Started by
andreigherghe
, Aug 21 2011 22:21
·
0

Posted 21 August 2011 - 22:21

Thread-ul original a fost aici: http://forum.softped...howtopic=795995 , Dar nu prea era "popular". Și eu mor de nerăbdare să aflu niște păreri
![]() ![]() [ http://images.apple.com/macosx/recovery/images/macbookair_loading.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Quote Internet Recovery. If your Mac problem is a little less common — your hard drive has failed or you’ve installed a hard drive without OS X, for example — Internet Recovery takes over automatically. It downloads and starts Lion Recovery directly from Apple servers over a broadband Internet connection. And your Mac has access to the same Lion Recovery features online. Internet Recovery is built into every newly-released Mac starting with the Mac mini and MacBook Air. Interesant că EFI-ul are driver de Mouse, Firewire, Ethernet, Wi-Fi și Bluetooth, nu? Și acum mai și descarcă OS-ul singur ![]() Esimarea vitezei... 1MB/s Download: 3.9GB = 3900MB ; 3900MB / 1MB/s =3900s ; 3900s / 60s = 65min = ~1 oră Sau, dacă descarci cu 10MB/s (Ex: internet de la GMB) 3.9GB = 3900MB ; 3900MB / 10MB/s =390s ; 390s / 60s = 6.5min = ~6 minute și jumătate Edited by andreigherghe, 21 August 2011 - 22:22. |
Posted 21 August 2011 - 22:38

Nu e ceva nemaivazut . Si Windows se poate instala direct de pe retea de multa vreme. Pe de alta parte atsa deschide si poarta pentru virusi si trojani. UN mic spoofing, un mic dns poisoning si se instaleaza un OS "aranjat" beton
![]() |
Posted 21 August 2011 - 22:40

BIOS-ul este o antichitate. Apple controland hardware a putut trece fara probeme mai departe (EFI).
E o facilitate interesata. Eu mi-am instalat prin WIFI Mac Air, folosind unitatea optica altui mac din retea. |
Posted 21 August 2011 - 22:40

Aici nu e vorba de Windows,e vorba de diferenta intre BIOS si EFI,in acest moment fiind mare.
|
Posted 21 August 2011 - 22:50

Posted 21 August 2011 - 22:51

Nu e ceva nemaivazut . Si Windows se poate instala direct de pe retea de multa vreme. Pe de alta parte atsa deschide si poarta pentru virusi si trojani. UN mic spoofing, un mic dns poisoning si se instaleaza un OS "aranjat" beton ![]() Serios? Conectezi tu BIOS-ul la internet prin Wi-Fi? se duce el singur pe serverele Apple (Microsoft în cazul Windoze, dar oricum, M$ te-ar pune să plătești...)? Există viruși pe Mac? (Răspunsul e nu la toate ![]() Și chiar vreau să te văd editând un DMG protejat la scriere... Dacă știi ce să editezi... ![]()
BIOS-ul este o antichitate. Apple controland hardware a putut trece fara probeme mai departe (EFI). E o facilitate interesata. Eu mi-am instalat prin WIFI Mac Air, folosind unitatea optica altui mac din retea. Da, dar acum descarcă SINGUR OS X-ul de la Apple, prin internet ![]()
Aici nu e vorba de Windows,e vorba de diferenta intre BIOS si EFI,in acest moment fiind mare. ![]() |
Posted 21 August 2011 - 22:51

Posted 21 August 2011 - 22:57

Posted 21 August 2011 - 22:58

Posted 21 August 2011 - 22:59

|
Posted 21 August 2011 - 23:00

A nu se intelege ca-s anti-mac. Acu 2 ani frecventam si eu aria asta (chiar de aici am inceput pe SP). Ideea e ca metoda asta de auto-install de pe net e pe langa o modalitate de inslensire a procesului si una de a asigura ca nu mai furi softul.
|
Posted 21 August 2011 - 23:00

E vreo diferenta intre EFI-ul apple si UEFI comercializat pe placile de baza pentru pc-uri? Da. Una destul de mare... EFI-ul Apple e mult mai optimizat pentru OS X, dar UEFI-ul nu e optimizat pentru nimic... Plus că Linux-ul și Windows-ul nu au suport atât de bun pentru EFI ![]() Quote Îl descarci astfel, deoarece ai Mac ID, și este "gratis", deoarece cumpăraseși Snow Leopard, nu? Exact. Și pentru că ai cumpărat un Mac, deci le-ai dat bani ![]() Quote A nu se intelege ca-s anti-mac. Acu 2 ani frecventam si eu aria asta (chiar de aici am inceput pe SP). Ideea e ca metoda asta de auto-install de pe net e pe langa o modalitate de inslensire a procesului si una de a asigura ca nu mai furi softul. Nu. Este ca să te ajute să descarci OS-ul în cazul în care schimbi hard disk-ul, sau se întâmplă ceva cu el ![]() Edited by andreigherghe, 21 August 2011 - 23:07. |
Posted 25 August 2011 - 15:49

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users