![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Unde pot vinde televizoare vechi ?
Last Updated: Oct 11 2011 20:19, Started by
Protopopeus
, Aug 21 2011 18:56
·
0

Posted 21 August 2011 - 18:56

Bine ne-am regasit !
De putina vreme, odata ce "mi-a fost dat sa aud o bomba", ma framanta un lucru, asa ca imi iau inima in dinti si, cu riscul de a starni rasul colegilor forumisti, voi posta amanuntele chestiunii in cauza, aici, pe forum, intrucat altundeva nu am gasit nici un raspuns... Este vorba de valorificarea de televizoare vechi (cu tub catodic). Concret despre ce este vorba: in urma cu vreo doua luni, au fost niste conationali de-ai nostri, dintre cei de etnie ceva mai pigmentata (ca si culoare) pe la mine pe la tara si au sustinut cu surle si trambite ca ei achizitioneaza televizoare vechi, indiferent de stare, de marca, de orice, inclusiv incomplete, singura conditie fiind sa aiba inca tubul si ofereau sume de ordinul zecilor de lei pe ele. La insistentele unui consatean ceva mai "tare-n clanta" si cu ocazia consumarii laolalta de licori alcoolice ce se produc pe la tara, respectivii "cumparatori" s-au destainuit in felul urmator: ei valorifica mai departe acele televizoare, la un pret, in general, de aproximativ 200lei/bucata. Unde anume, in ce conditii, etc. nu au mai zis, insa chestia este ca totusi le valorifica ei cumva, altfel nu le-ar mai fi cumparat. Are cineva idee cum sunt valorificate aceste televizoare si mai ales, la acel pret ? Nu este vorba de continutul de cupru pentru ca nu-i interesa transformatoarele, difuzoarele, conectorii, etc. Ce-i interesa era tubul... |
Posted 21 August 2011 - 19:05

la tubul catodic nu e nimic atat de valoros incat sa poata fi vandut cu 200ron
am eu niste tuburi crt color de vanzare daca e cineva interesat. nu vreau decat 50ron per bucata. sunt perfect functionale diagonale intre 15-17" super oferta ![]() Edited by fiber-net, 21 August 2011 - 19:08. |
Posted 21 August 2011 - 19:15

hahahahhahahahahahaha
![]() mai degraba valorifica argintul din tuburi ! |
Posted 21 August 2011 - 19:27

Teoretic aceste tuburi se recicleaza.
Sticla e fina, speciala, iar in intrior se gaseste aur si Pb. Totusi, costurile recuperarii sunt excesiv de mari si cantitatile recuperate mici, deci nu se merita dpdv banesc, de aceea se prefera sa fie exportate in Africa, loc in ce a devenit un cimitir electrocasnic. http://www.inginerie.../lucrarea_2.pdf |
Posted 21 August 2011 - 19:34

Protopopeus -
1. Aruncă-l de la câteva etaje, îți garantez că o să merite 200 de ron, dacă mai ai și o cameră să filmezi = senzație. 2. Anunț la ziar, dar nu știu ce să scoți pe el, sunt la 250 ron prin Metro. Courage - Am văzut faza cu Africa, încă un exemplu de lumea de căcat în care trăim. Ps: Nu m-am uitat pe Link pus de tine, dar am văzut un documentar mai necenzurat. |
Posted 21 August 2011 - 19:44

cred ca vb de asta: http://www.huffingto...p_n_167824.html
|
Posted 21 August 2011 - 19:48

... cred ca faza cu tuburile este la fel cum a fost cea cu masinile de cusut mai acu' vreo 15 ani valorificate chipurile pentru angrenajele placate cu platina
![]() Edited by primejdie_06, 21 August 2011 - 19:50. |
Posted 21 August 2011 - 19:48

Nemesis - Să văd despre ce este vorba, chiar vreau să îl revăd, l-am văzut pe sfârșit, dar ideea mi-a rămas întipărită în minte.
Edited by Aether, 21 August 2011 - 19:48. |
Posted 22 August 2011 - 08:11

Se pare ca nu-i nici o posibilitate de reciclare a acestor deseuri, si totusi, mi-a ramas imprimata pe creier intrebarea: cum si unde valorifica aia cantitatile industruale de televizoare la un pret de aproximativ 200 lei/bucata...
|
Posted 23 August 2011 - 17:12

Eu detin un centru de coletare deseuri de orice fel , inclusiv cele electronice numite dee-uri si ca, colector eu primesc undeva la 0,35 lei kg deci fa un calcul, vezi ce greutate are un TV si vezi cam cat iese, dar tine cont ca orice colector ca mine le ia cu titlu gratuit deaorece in jur de 0,2 lei ne costa pe noi colectare. Asa ca cel mai bine si ca sa faci si o fapta buna e sa le duci la un centru de colectare (REMAT de ex). Apoi referitor la cei de etnie ceva mai pigmentata posibil din cauza consumului de alcool sa mai fii umflat un pic preturile.
Mult spor! |
Posted 28 September 2011 - 17:24

fiber-net, on 21st August 2011, 20:05, said: la tubul catodic nu e nimic atat de valoros incat sa poata fi vandut cu 200ron am eu niste tuburi crt color de vanzare daca e cineva interesat. nu vreau decat 50ron per bucata. sunt perfect functionale diagonale intre 15-17" super oferta ![]() |
|
Posted 11 October 2011 - 20:19

Eu cred ca le vand mai departe cu scop decorativ. Stiu pe cineva care si-a deschis de curand un hotel cu specific rustic si in fiecare camera a pus un astfel de televizor (bineinteles dupa ce a fost reconditionat vizual).
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users