Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Nuditatea la TV este acum ceva normal?!

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
68 replies to this topic

#37
LordRaptor

LordRaptor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,767
  • Înscris: 27.05.2011

Quote

10% poate privesc sexul afisat la TV ca banal, sau trec de aparente, dar pentru restul, ce vad acolo reprezinta modele demne de urmat in viata.

Asta e strict problema lor (a alora care vad asta ca un model in viata).
Nu toti trebuie sa fie academicieni, la fel cum nu toti trebuie sa aiba corp de Adonis sau Afrodita.

Unii sunt fascinati de un anumit ideal de frumusete (mentala sau fizica) si is vor concentra atentia asupra atingerii acelui obiectiv.
Daca de exemplu o individa cu tzatze mari este promovata pentru ca stie sa presteze niste blowjob-uri fantastice sefului, cu atit mai bine.
Seful va fi satisfacut, mai putin stresat, va putea sa ia decizii mult mai lucid si fara multa tensiune sexuala. Respectiva si-a indeplinit functia pentru societate (daca asta este capacitatea ei).

In cazul in care insa seful e un incompetent si si asta e tot o inceompetenta, societatea o va lua la vale, intra in faliment si amandoi raman fix cu penis (in modul cel mai literal posibil).
Din nou, nu vad unde e problema. In caz ca vorbesti de multinationale, respectivele posturi pana la un anumit nivel intr-adevar pot fi deschise prezentand un decolteu generos. De la un anumit esalon de responsabilitate insa, decolteul nu va mai fi un criteriu de luat in calcul in cazul unei selectii sau promovari.

Respectiva va ramane la statutul de secretara care stie sa dea bine din gura (si limba).



Hai cu tzatzele la televizor!

#38
SebyD

SebyD

    Radio de la A la... Play!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,436
  • Înscris: 20.11.2010
Discutia a divagat foarte mult. Ideea e simpla. Ce se intampla acum pe TV nu este normal! Punct.

De ce? Se numeste indobitocirea populatiei. Va recomand documentarul Zeitgeist unde zice clar la un moment dat "inchide televizorul, elibereaza-ti mintea si iesi din casa, pentru ca ei vor sa te uiti la televizor. televizorul polueaza mintea si in zilele noastre nu este decat un instrument de manipulare". Adica TELEVIZORUL ESTE NOCIV! Este un semnal de alarma legata de directia in care se indreapta societatea din ziua de azi. Adica spre promiscuitate, opulenta si prostitutie de lux pe bani multi.
Moralitatea s-a dus...

Niste baieti destepti care vor globalizarea, vor o populatie a planetei indobitocita, care sa nu mai fie in stare sa gandeasca pentru ea si sa fie usor de manipulat. Asta se intampla azi. Prin nuditatea si tatele de la TV, asta se urmareste. Nu mai zic de emisiunile gen Abces DinRect, Drept spre tinta, Un show capatos, etc.
Un copil mic, daca urmareste asa ceva, chiar crede ca ce vede in show-ul ala e normalitate. Ganditi-va numai la pustoaicele din ziua de azi, carora le zboara mintea repede. Din moment ce Crudu, Dragusanu, Tonciu si alte panarame au ajuns mari vedete in tara asta si modele pentru majoritatea adolescentelor din Romania, ar trebui sa incepeti sa va intrebati daca e normal ce se intampla. Va mai intrebati de ce nu mai exista o relatie bazata pe respect si stabilitate? Va mai intrebati de ce sunt atatea materialiste?
Raspunsul iti veti primi singuri, incepand de la nuditatea (adica tatele) de pe TV.
E simplu sa spui ca e alegerea fiecaruia daca se lasa influentat de TV sau nu, dar ce te faci daca in vreo 30 de ani majoritatea vor fi niste materialisti care nu vor fi in stare sa realizeze nimic in viata... adica viitoarea baza a societatii, aia care ar trebui sa ne asigure si noua un ban pentru pensii. O societate in curs de degradare rapida nu e un semn bun, la fel ca si o cladire.

Scuzati unele expresii, dar nu pot gasi niste expresii mai finute fata de ce se intampla la TV in zilele noastre.

Edited by SebyD, 19 August 2011 - 12:52.


#39
LordRaptor

LordRaptor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,767
  • Înscris: 27.05.2011

Quote

De ce? Se numeste indobitocirea populatiei

Nu te obliga nimeni sa te uiti la televizor.
Nu ai o doza de televizor zilnica la care trebuie sa fii supus, la fel cum trebuie sa stai 8 ore la servici de exemplu.

Din cate stiu eu, "culturalizarea" populatiei nu se face la televizor.
Televizorul merge la "cel mai mic numitor comun", nu la "aerul rarefiat al inaltimilor".
Vrei sa inveti, nu o sa inveti uitandu-te la televizor. Aia care conduc acum multinationale, fac si desfac destinele planetei nu stau sa se uite la televizor. Prostimea in schimb sta, si se plange ca nu e destul de "culturalizata" si ca vede prea multi craci si tzatze pe ecran, dar cand apare o emisiune interesanta despre criza energetica si consecintele acesteia asupra proliferarii tehnologiilor nucleare, schimba repede la Minodora la Maxim.

Deh, e bine sa fim ipocriti, dar parca e mai bine sa vedem si un pic de adevar.

Si daca tot vrei sa dai citate, uite am si eu unul. E de la Steve Jobs (stii tu, ala cu Apple):

Quote

When you're young, you look at television and think, There's a conspiracy. The networks have conspired to dumb us down. But when you get a little older, you realize that's not true. The networks are in business to give people exactly what they want. That's a far more depressing thought. Conspiracy is optimistic! You can shoot the bastards! We can have a revolution! But the networks are really in business to give people what they want. It's the truth.


Quote

E simplu sa spui ca e alegerea fiecaruia daca se lasa influentat de TV sau nu, dar ce te faci daca in vreo 30 de ani majoritatea vor fi niste materialisti care nu vor fi in stare sa realizeze nimic in viata... adica viitoarea baza a societatii, aia care ar trebui sa ne asigure si noua un ban pentru pensii.

Aia destepti si ne-educati de televizor vor face o avere de pe urma fraierilor. Cam cum se intampla si acuma, de altfel.



HAI CU TZATZELE LA TELEVIZOR!!!!!

Edited by LordRaptor, 19 August 2011 - 12:53.


#40
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,915
  • Înscris: 01.01.2010
Sunt intru totul de acord. Controlul calitatii trebuie sa existe, atat in privinta a ceea ce mancam/bem/respiram, cat si a ceea ce auzim/vedem.
Multimea inseamna normalitate si-mi este frica sa determin ce este normal acum.
Oamenii trebuie informati in limita posibilitatilor, de catre cei care le cunosc, despre efectele negative a tot ce exista in jur, asupra lor, de la abstract pana la tangibil. Si avem oameni special platiti pentru asta.

#41
SebyD

SebyD

    Radio de la A la... Play!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,436
  • Înscris: 20.11.2010
Atunci, cum spunea si un coleg de forum mai sus, de ce nu dam si cocaina si heroina la populatie? Ca doar se cere si aia. Nu? Ce zici?
Un copil mic crescut intr-o familie cu valori morale create de televizor, are toate sansele sa ajunga un rebut al societatii. Si crede-ma ca nu sunt putine cazuri. Sunt mai multe decat ti-ai imagina.

Cat despre mine, nu, nu sunt ipocrit. Cand am chef sa mai vad ceva interesant ma uit la Discovery Science, History sau ma uit la Mezzo ca sa vad un concert adevarat.
Emisiuni din Romania care imi plac acum, e Ora de Business a lui Moise Guran de la TVR 2.
In rest, numai porcarii, deci TV-ul sta inchis.

Sa vedem mai putine tate si mai multe emisiuni cu teme economice, culturale, divertisment de calitate, filme bune, etc.
Pana una alta, raman la ideea ca televizorul este instrument de manipulare. Majoritatea canalelor din Romania vor asta... manelizarea si prostirea populatiei.

Edited by SebyD, 19 August 2011 - 12:58.


#42
LordRaptor

LordRaptor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,767
  • Înscris: 27.05.2011

Quote

Oamenii trebuie informati in limita posibilitatilor, de catre cei care le cunosc, despre efectele negative a tot ce exista in jur, asupra lor, de la abstract pana la tangibil. Si avem oameni special platiti pentru asta.

Stii vorba aia cu "dragoste cu forta nu se poate"?
Oamenii chiar daca vor fi informati, nu isi vor schimba comportamentul, pentru ca atitudinea "de unde stie X ce e mai bine pentru mine" este caracteristica speciei umane. Si este normal sa fie asa, mi se pare cea mai sanatoasa atitudine.

Dupa cum zicea Milton Friedman (economistul) la un moment dat:
In momentul in care la usa la mine vine unul care imi zice ca imi vrea binele, eu chem politia.

Quote

Atunci, cum spunea si un coleg de forum mai sus, de ce nu dam si cocaina si heroina la populatie? Ca doar se cere si aia. Nu? Ce zici?
Pai chiar asa, asta ma intreb si eu!
De ce nu dam? (si vorbesc foarte serios acuma).
Ce, daca alcoolul e "la liber" vezi numai alcoolici pe strazi?


Quote

Emisiuni din Romania care imi plac acum, e Ora de Business a lui Moise Guran de la TVR 2.
Vezi ca nu numai Romania are canale de televiziune care difuzeaza emisiuni.

Quote

Cand am chef sa mai vad ceva interesant ma uit la Discovery Science, History sau ma uit la Mezzo ca sa vad un concert adevarat.
Pai uite vezi ca nu vezi numai craci si tzatze la televizor, ci ai de unde alege?
Daca unul vrea sa vada craci si tzatze la televizor, de ce vrei tu sa ii interzici accesul la acele tzatze si craci? El a incercat sa iti inchida tie Discovery?

Cine e ipocrit in situatia asta? Ba chiar un mic dictator?



HAI CU TZATZELE LA TELEVIZOR

Edited by LordRaptor, 19 August 2011 - 13:02.


#43
SebyD

SebyD

    Radio de la A la... Play!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,436
  • Înscris: 20.11.2010
Un nene destept spunea asa "Sa dam Mozzart la maxim in cartier". Let me put it this way... daca romanilor li s-ar da la radio si TV numai muzica de opera, pana si la gratare vei vedea "cefe late" care vor asculta asa ceva.
Dovada? (S)hit radiou-urile din Romania care baga pe gat Inna, Play & Win, Alexandra Stan, etc. si care acum le plac romanilor la maxim. Pana sa apara aceste "vedete" radiourile din Romania, promovau muzica internationala care era foarte apreciata. Mai da-i acum romanului o piesa internationala buna, sa vezi daca ii mai place.
Si ti-o spun din proprie experienta, pentru ca intamplator, lucrez in radio. Si nu in unul din alea care promoveaza toate porcariile mentionate mai sus.

Regula de mai sus se aplica si pe TV. Bag de seama ca nu prea realizezi ce putere are media in general asupra maselor...

Edited by SebyD, 19 August 2011 - 13:05.


#44
LordRaptor

LordRaptor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,767
  • Înscris: 27.05.2011

Quote

Un nene destept spunea asa "Sa dam Mozzart la maxim in cartier".

Mie nu-mi place Mozart!
Mie imi place Chopin! De ce vii tu sa mi-l bagi pe neamt pe gat cand mie imi place polonezul?

Quote

daca romanilor li s-ar da la radio si TV numai muzica de opera, pana si la gratare vei vedea "cefe late" care vor asculta asa ceva
DE CE?
De ce atunci cand ai optiunea de a asculta un radio clasic si un radio cu manele alegi manelele?
Si mai ales, de ce trebuie "obligati" aia care asculta manele sa asculte muzica clasica. Repet, esti un tiran in devenire, si ai mici apucaturi un pic bizare orientate spre totalitarism.

Quote

Pana sa apara aceste "vedete" radiourile din Romania promovau muzica internationala care era foarte apreciata.
Era foarte apreciata in lipsa de altceva!
In momentul in care a aparut altceva, oare de ce nu a mai fost asa de apreciata!

Hmm, sper ca vezi eroarea logica in care te bagi singur.

Edited by LordRaptor, 19 August 2011 - 13:07.


#45
SebyD

SebyD

    Radio de la A la... Play!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,436
  • Înscris: 20.11.2010
Iti recomand sa urmaresti ASTA.
Asta apropo de libertatea de a alege, care complica viata omului in general.

Nu ca as avea ceva impotriva alternativelor, dar ca idee.

View PostLordRaptor, on 19th August 2011, 14:05, said:

Era foarte apreciata in lipsa de altceva!
In momentul in care a aparut altceva, oare de ce nu a mai fost asa de apreciata!

Hmm, sper ca vezi eroarea logica in care te bagi singur.
Daca muzica internationala nu mai e apreciata, nu inseamna ca asta romaneasca e buna. Si nu e doar parerea mea. Din pacate, masele sunt influentabile.

Edited by SebyD, 19 August 2011 - 13:12.


#46
LordRaptor

LordRaptor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,767
  • Înscris: 27.05.2011
Am urmarit-o!
Dar al fel cum spune si el la sfarsit, e mai bine sa ai de unde alege, decat sa nu ai nici o posibilitate si sa iti fie "impus".

Ceea ce argumentezi tu e ca lumea trebuie "civilizata" cu forta.
Bine si asa, cred ca purta un nume chestia asta.

Cu alte cuvinte, sa nu mai asculte nimeni manele, si sa se uite toti la Discovery si sa asculte sonatele la pian ale lui Chopin!
Dar pune-te in tabara ailalta.
Daca intr-o zi vine unul la fel de viteaz ca tine si zice ca nimeni nu mai are voie sa se uite la Discovery si sa asculte muzica clasica, ci ca toti trebuie sa fie obligati sa asculte manele.

Nu mai suna asa de bine, nu? Prin urmare (la fel cum ai spus si tu ca nu ai nimic impotriva alternativelor), de ce vrei sa le interzici altora?

Quote

Daca muzica internationala nu mai e apreciata, nu inseamna ca asta romaneasca e buna.
Imi amintesc de Albano si Romina Power (cuplul ala) care cantau imediat dupa revolutie. Foarte la moda.
Acum de ce nu mai asculta nimeni asa ceva?

Si de ce tineretul asculta Parazitii?
Nu pentru ca au de unde alege? Si nu e bine sa aiba de unde alege?

Edited by LordRaptor, 19 August 2011 - 13:16.


#47
SebyD

SebyD

    Radio de la A la... Play!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,436
  • Înscris: 20.11.2010
Exact. Cand lumea o ia razna treptat, la un moment dat lucrurile scapa de sub control. Atunci trebuie aplicata civilizarea cu forta.
La un moment dat lucrurile vor scapa de sub control, dar mai vorbim. Cheia unei societati sanatoase este ceea ce se numeste ratiune si simtire. Nu mai exista nici una din astea decat in cantitati neglijabile. Vrei sa fii inconjurat in majoritate de oameni fara ratiune si simtire? Eu sincer, nu.

Edited by SebyD, 19 August 2011 - 13:17.


#48
LordRaptor

LordRaptor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,767
  • Înscris: 27.05.2011

Quote

Exact. Cand lumea o ia razna, la un moment dat lucrurile scapa de sub control. Atunci trebuie aplicata civilizarea cu forta.

In Soviet Russia music listens to you! :P

Am mai vazut tentative de civilizare cu forta aplicate de comunisti, in momentul in care au adus toti ruralii in orase pentru industrie.
Rezultatul acelei civilizari cu forta il traiesti pe propria piele. Spune-mi ca iti place, pentru ca sistemul asta il incurajezi tu.

Edited by LordRaptor, 19 August 2011 - 13:18.


#49
SebyD

SebyD

    Radio de la A la... Play!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,436
  • Înscris: 20.11.2010
Civilizarea nu se face cu aducerea ruralilor de la tara la oras, ci altfel. Si acum te-am adus unde vroiam ca sa intelegi legatura. Romanul este influentabil de ce vede la TV. Ce vede la TV, e normal pentru el. Daca ii dai la TV mai multa cultura si programe de bun gust, emisiuni prin care sa promovezi echilibrul din toate punctele de vedere, ai sa vezi o cu totul alta societate.
Asa vad eu civilizarea fortata... interzicerea din media la tot ce reprezinta prost gust, incultura si prostie si introducerea unor emisiuni educative din toate punctele de vedere.

Daca esti de acord cu ce se intampla, ce ai zice daca vreodata copilul tau, incepe si ia de bun tot ce vede la TV si nu poti sa-l aduci pe calea cea buna, pentru ca anturajul si societatea in care se invarte, traieste dupa ce vede la TV? Ar fi bine? Dar daca sotia ta dintr-o data vede in Dragusanu sau Crudu un adevarat model? Ar fi bine?

Mai gandeste-o pana sa incepi sa spui ca am mentalitate comunista. Vorba aia ca romanul nu poate fi civilizat decat cu forta, e perfect valabila si nu a aparut asa din senin. Are un mare sambure de adevar.

#50
LordRaptor

LordRaptor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,767
  • Înscris: 27.05.2011

Quote

Asa vad eu civilizarea fortata... interzicerea din media la tot ce reprezinta prost gust, incultura si prostie si introducerea unor emisiuni educative din toate punctele de vedere.

Aoleu!
Si cine stabileste ce e de prost gust si ce nu e?
Statuia lui David (aia in care i se vede putza, ca tot vorbeam de nuditate) e de prost gust?
Daca da, de ce? Daca nu, de ce?
Imaginea atasata de mine e de prost gust sau nu?
Daca da, de ce? Daca nu, de ce?
Ai o idee foarte gresita referitoare la ce inseamna educatia.

Quote

Romanul este influentabil de ce vede la TV. Ce vede la TV, e normal pentru el. Daca ii dai la TV mai multa cultura si programe de bun gust, emisiuni prin care sa promovezi echilibrul din toate punctele de vedere, ai sa vezi o cu totul alta societate.

Echilibrul!
Tine minte bine cuvantul asta, e esential!
Tu nu vrei echilibru, vrei ceea ce crezi tu ca e echilibru, si care te avantajeaza pe tine. Dar faza e ca fiecare vrea ca echilibrul "lui" sa fie predominant.
Ziceam ceva de tendinte dictatoriale pe thread?
Bine ziceam!

Stii de cine imi aduci aminte?
De puritanii aia care considerau ca fustele minijup sunt lucratura diavolului, si ca femeia nu trebuie sa isi arate picioarele.
Sau de aia din SUA care incercau sa interzica formatiile care canta rock.
Sau de britanicii conservatori care au zis ca Beatles sunt niste degenerati.

Quote

Daca esti de acord cu ce se intampla, ce ai zice daca vreodata copilul tau, incepe si ia de bun tot ce vede la TV si nu poti sa-l aduci pe calea cea buna, pentru ca anturajul si societatea in care se invarte, traieste dupa ce vede la TV?
Educatia copilului meu este responsabilitatea mea!
Nu cred in nici o clipa ca e treaba televizorului sa imi educe copilul.
Asta nu inseamna ca ii voi interzice sa se uite la filme porno de exemplu. Este normal, firesc si toti amf acut-o la un moment dat sau altul, cu restrictii sau fara.
Anturajul si societatea se opresc in momentul in care incepe familia.
Daca tu consideri ca anturajul are putere mai mare asupra formarii personalitatii decat familia respectivului copil...

Quote

Ezitarea ta imi arata o slabiciune...
Bwahaha!
Da bre, slabiciunile au inceput sa apara!

Attached Files


Edited by LordRaptor, 19 August 2011 - 13:44.


#51
SebyD

SebyD

    Radio de la A la... Play!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,436
  • Înscris: 20.11.2010
Uita-te in Franta la TV. Uita-te in Suedia la TV. Uita-te in Sidney la TV. Uita-te in Tokyo la TV. Ala inseamna echilibru. Si aia sunt comunisti asa-i? Pentru ca promoveaza bunul gust. Bunul gust o tine de mentalitati comuniste taica. Nu eu fac standardele. Tarile civilizate le fac. Ce e la noi este altceva. Se numeste o troaca mare de laturi.

Vorbeam anul trecut cu niste rude stabilite in America, venite in vacanta in Romania. Mi-au zis asa... ca femeie, nu ai voie pe plaja decat in costum dintr-o piesa, nu din 2 ca la noi (a doua fiind optionala), iar barbatii doar in pantalonasi gen boxeri largi (ca sa nu fii considerat gay), altfel esti pasibil de o amenda de te ustura in adancul fundului (ca sa nu zic altfel). Ce zici? La ei or mai fi tate pe TV cand dau reportaje de la plaja? Si aia sunt niste comunisti asa-i? Comunisti pentru ca vor sa fie civilizati si de bun simt.

Si nu ai raspuns la toate intrebarile mele. Ezitarea ta imi arata o slabiciune...

Edited by SebyD, 19 August 2011 - 13:47.


#52
LordRaptor

LordRaptor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,767
  • Înscris: 27.05.2011

Quote

Uita-te in Franta la TV. Uita-te in Suedia la TV. Uita-te in Sidney la TV. Uita-te in Tokyo la TV.

Da, ai vazut emisiunile alora?
Ai vazut ca ai si emisiuni serioase si schimonoseli jenante?

Daca nu, uita-te mai bine! Si intelege ce inseamna echilibru.

Quote

Mi-au zis asa... ca femeie, nu ai voie pe plaja decat in costum dintr-o piesa, nu din 2 ca la noi (a doua fiind optionala), iar barbatii doar in pantalonasi gen boxeri largi, altfel esti pasibil de o amenda de te ustura in adancul fundului (ca sa nu zic altfel). Ce zici? La ei or mai fi tate pe TV cand dau reportaje de la plaja? Si aia sunt niste comunisti asa-i? Comunisti pentru ca vor sa fie civilizati si de bun simt.
Nu, astia nu sunt comunisti, sunt fundamentalisti islamici.
Dar asta e alta discutie, cu toate ca se incadreaza in notiunea ta de "civilizare" cu forta.

Edited by LordRaptor, 19 August 2011 - 13:48.


#53
SebyD

SebyD

    Radio de la A la... Play!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,436
  • Înscris: 20.11.2010
Cred ca nu te-ai uitat unde trebuie.

#54
utopium

utopium

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 45,871
  • Înscris: 14.08.2007
In clipurile Chica Bomb sau Telephone al Andrei nu e nici o nuditate ... cel putin eu n-am vazut-o ... sunt clipuri sexy si atat (cel al lui Dan Balan e chiar reusit, asta al Andrei e slabut). Sunt sanse sa vezi gagici "imbracate" asa si prin unele scoli vara (ceea ce nu inseamna ca e normal, dar ...). Iar topless de pe plaja transmis la televizor iar nu mi se pare mare lucru din moment ce pe orice plaja din Romania exista lucrurile astea la vedere. Poate ca ar trebui sa se abtina televiziunile sa filmeze tocmai gagicile topless, dar deh, ratingul ...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate