Motorola Defy+
Last Updated: Aug 22 2014 12:43, Started by
Papillon_
, Aug 16 2011 12:22
·
0

Posted 27 October 2011 - 10:34

In toate pozele oficiale de prezentare, defy si defy+ au inscriptia BLUR pe spate.
Eu nu ma pricep si, daca voi lua telefonul il voi utiliza stock, poate voi descarca si cateva aplicatii free mai simple. Am inteles ca cele marcate BLUR sunt pentru Europa de Vest si au interfata motoblur complet instalata. Poate clarifica cineva chestiunea ? mersi |
Posted 27 October 2011 - 12:03

Este instalata complet pe cel pe care l-am primit eu, si cu aplicatii bune si unele fara rost.
Partea importanta o consider insa posibilitatea de localiza telefonul in cazul in care s-a furat, de asemenea blocarea lui cu un cod sau stergerea completa a informatiei de pe el (mai putin ce este pe SD), toate astea online din pagina MotoBlur. Uitasem, poti salva agenda fie cu contul Gmail, fie cu contul Motoblur, deci niciodata nu o veti pierde. |
Posted 27 October 2011 - 12:13

Posted 27 October 2011 - 12:53

Da, iti faci cont pe Motoblur, cu orice adresa de mail ai.
La volan este un program al Motoblur, se numeste Car Dock, cu Icon-uri foarte mari si cifrele de telefon mai mari, ca sa nimeresti repede, de asemenea de la o anumita viteza in sus (trebuie sa ma mai documentez care), iti permite sa accesezi interfata doar vocal. Desigur, din start poti cauta vocal o persoana in agenda, ti-o selecteaza dar nu suna, trebuie sa mai atingi tu odata ecranul. Ramane sa mai citesc, poate totusi stie sa sune si singur... |
Posted 28 October 2011 - 10:27

oscilez intre defy + si Motorola Pro+, dar as vrea sa trec la defy+ pentru touch-ul mai mare, qwerty fizic ingramadit e cam frustrant daca nu esti o domnisoara cu unghii lungi
|
Posted 28 October 2011 - 11:45

Nicio femeie nu apasa cu unghiile pe taste.
In plus Defy+ e mai ieftin cu vreo 100 si ceva de euro. Are spatiu de stocare mai mic dar are rezolutia display-ului mai mare. Si un singur led la camera. Deci: Tastatura+1 led + 2GB spatiu suplimentar - 200 siceva de pixeli rezolutie mai mica nu merita 100 de euro in opinia mea. Ca sa nu mai vorbim ca swipe este o chestie minunata. Apropo, stie cineva cum conving swype sa scrie in limba romana? Edited by muteki, 28 October 2011 - 12:03. |
Posted 29 October 2011 - 09:19

foloseste cineva acest telefon cu abonament cosmote? m-ai are aceasi problema ca motorola defy cu reteaua pe automat2G/3G( in unele momente esti deconectat de la retea cand cineva incearca sa te contacteze desi ai semnal full) ? la motorola defy sa remediat cumva?
|
Posted 29 October 2011 - 19:26

Alarm Clock Extreme Free - O aplicatie pentru alarma de nota 10.
Mi-a rezolvat problema cu sunatul alarmei in prostie dimineata. Eu am telefonul in alta camera si il las sa sune de 2-3 ori inainte sa ma trezesc. |
Posted 30 October 2011 - 01:43

Problema cu alarma era rezolvata si cu aplicatia nativa, ai setare acolo "Snooze after 5minutes", sau asa ceva.
Nu cred ca este in scopul tau sa incarci procesorul/memoria/bateria cu aplicatii care nu aduc nimic in plus. Eu am avut telefonul pe Cosmote, si tot timpul a fost pe 2G, cred, ca n-am verificat, dar la un moment dat am dat cautare la retele si a gasit RO 06 si l-am inregistrat pe ea si a stat acolo toata ziua. As zice ca ca e rezolvat bug-ul de la Defy cu versiunea 2.1. |
Posted 30 October 2011 - 06:57

Nu, este vorba de snooze duration; nu snooze after...
|
|
Posted 30 October 2011 - 08:54

Problema cu alarma era rezolvata si cu aplicatia nativa, ai setare acolo "Snooze after 5minutes", sau asa ceva. Nu cred ca este in scopul tau sa incarci procesorul/memoria/bateria cu aplicatii care nu aduc nimic in plus. Eu am avut telefonul pe Cosmote, si tot timpul a fost pe 2G, cred, ca n-am verificat, dar la un moment dat am dat cautare la retele si a gasit RO 06 si l-am inregistrat pe ea si a stat acolo toata ziua. As zice ca ca e rezolvat bug-ul de la Defy cu versiunea 2.1. ![]() |
Posted 30 October 2011 - 13:55

Nu este de vina Defy-ul, ci reteaua celor de la Ciosmote, in care au implementat cu furca 3G-ul de la Zapp.
|
Posted 01 November 2011 - 15:41

O sa-mi vina si mie un Defy Plus....din pacate vine odata cu sora-mea (din Canada) chiar in ajun de Craciun ...deci mai am de asteptat nitel
![]() |
Posted 01 November 2011 - 20:38

O sa-mi vina si mie un Defy Plus....din pacate vine odata cu sora-mea (din Canada) chiar in ajun de Craciun ...deci mai am de asteptat nitel ![]() Daca nu-mi iau si eu pana vine al tau din Canada, te intreb cum se butoneaza si ce face. Ete ca ati aflat ca o sa-mi iau si eu. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users