Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Impartire bani divort

Mesaj de eroare

nici inteligenta artificiala nu m...

Recomandare suport 2 monitoare de...
 Tastatura nu este recunoscuta - s...

I know you

Surse de unde se pot afla informa...

Full backup ?
 achizitie oculus

Romanii, cei mai fericiti din UE ...

Educatia financiara in scoli, urg...

Optiune Garmin distanta in km
 Tractor New Holland tl 90 proble...

Joc de societate

Filmul Netflix nu se vede tot ecr...

Telefon pentru fotografii

Motorola Defy+

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
1291 replies to this topic

overseas

overseas

Guru Member

• Grup: Senior Members
In toate pozele oficiale de prezentare, defy si defy+ au inscriptia BLUR pe spate.
Eu nu ma pricep si, daca voi lua telefonul il voi utiliza stock, poate voi descarca si cateva aplicatii free mai simple.
Am inteles ca cele marcate BLUR sunt pentru Europa de Vest si au interfata motoblur complet instalata.

Poate clarifica cineva chestiunea ?
mersi

Speedo

Speedo

Super Moderator

• Grup: Super Moderators
Este instalata complet pe cel pe care l-am primit eu, si cu aplicatii bune si unele fara rost.

Partea importanta o consider insa posibilitatea de localiza telefonul in cazul in care s-a furat, de asemenea blocarea lui cu un cod sau stergerea completa a informatiei de pe el (mai putin ce este pe SD), toate astea online din pagina MotoBlur.
Uitasem, poti salva agenda fie cu contul Gmail, fie cu contul Motoblur, deci niciodata nu o veti pierde.

overseas

overseas

Guru Member

View PostSpeedo, on 27th October 2011, 13:03, said:

Este instalata complet pe cel pe care l-am primit eu, si cu aplicatii bune si unele fara rost.

A trebuit sa-ti deschizi cont motoblur pe net ?
La volan poti sa deschizi agenda si sa selectezi un contact cu o singura mana ?

Speedo

Speedo

Super Moderator

Da, iti faci cont pe Motoblur, cu orice adresa de mail ai.

La volan este un program al Motoblur, se numeste Car Dock, cu Icon-uri foarte mari si cifrele de telefon mai mari, ca sa nimeresti repede, de asemenea de la o anumita viteza in sus (trebuie sa ma mai documentez care), iti permite sa accesezi interfata doar vocal.
Desigur, din start poti cauta vocal o persoana in agenda, ti-o selecteaza dar nu suna, trebuie sa mai atingi tu odata ecranul.

Ramane sa mai citesc, poate totusi stie sa sune si singur...

overseas

overseas

Guru Member

oscilez intre defy + si Motorola Pro+, dar as vrea sa trec la defy+ pentru touch-ul mai mare, qwerty fizic ingramadit e cam frustrant daca nu esti o domnisoara cu unghii lungi

muteki

muteki

Active Member

• Grup: Members
Nicio femeie nu apasa cu unghiile pe taste.

In plus Defy+ e mai ieftin cu vreo 100 si ceva de euro. Are spatiu de stocare mai mic dar are rezolutia display-ului mai mare. Si un singur led la camera.

Deci:

Tastatura+1 led + 2GB spatiu suplimentar - 200 siceva de pixeli rezolutie mai mica nu merita 100 de euro in opinia mea.

Ca sa nu mai vorbim ca swipe este o chestie minunata.

Apropo, stie cineva cum conving swype sa scrie in limba romana?

Edited by muteki, 28 October 2011 - 12:03.

Tudy88

Tudy88

Active Member

foloseste cineva acest telefon cu abonament cosmote? m-ai are aceasi problema ca motorola defy cu reteaua pe automat2G/3G( in unele momente esti deconectat de la retea cand cineva incearca sa te contacteze desi ai semnal full) ? la motorola defy sa remediat cumva?

muteki

muteki

Active Member

Alarm Clock Extreme Free - O aplicatie pentru alarma de nota 10.

Mi-a rezolvat problema cu sunatul alarmei in prostie dimineata. Eu am telefonul in alta camera si il las sa sune de 2-3 ori inainte sa ma trezesc.

Speedo

Speedo

Super Moderator

Problema cu alarma era rezolvata si cu aplicatia nativa, ai setare acolo "Snooze after 5minutes", sau asa ceva.
Nu cred ca este in scopul tau sa incarci procesorul/memoria/bateria cu aplicatii care nu aduc nimic in plus.

Eu am avut telefonul pe Cosmote, si tot timpul a fost pe 2G, cred, ca n-am verificat, dar la un moment dat am dat cautare la retele si a gasit RO 06 si l-am inregistrat pe ea si a stat acolo toata ziua.
As zice ca ca e rezolvat bug-ul de la Defy cu versiunea 2.1.

muteki

muteki

Active Member

Nu, este vorba de snooze duration; nu snooze after...

Tudy88

Tudy88

Active Member

View PostSpeedo, on 30th October 2011, 02:43, said:

Problema cu alarma era rezolvata si cu aplicatia nativa, ai setare acolo "Snooze after 5minutes", sau asa ceva.
Nu cred ca este in scopul tau sa incarci procesorul/memoria/bateria cu aplicatii care nu aduc nimic in plus.

Eu am avut telefonul pe Cosmote, si tot timpul a fost pe 2G, cred, ca n-am verificat, dar la un moment dat am dat cautare la retele si a gasit RO 06 si l-am inregistrat pe ea si a stat acolo toata ziua.
As zice ca ca e rezolvat bug-ul de la Defy cu versiunea 2.1.
conteaza daca era cartela cosmote sau abonament... doar pe abonament face figuri.. chiar sunt curios daca defy+ are aceasi problema... e singura chestie care ma face sa nu il cumpar :)

GeoSoft4u

GeoSoft4u

Junior Member

Nu este de vina Defy-ul, ci reteaua celor de la Ciosmote, in care au implementat cu furca 3G-ul de la Zapp.

Speedo

Speedo

Super Moderator

Abonament Cosmote.

richelieu

richelieu

Monsenior Members

O sa-mi vina si mie un Defy Plus....din pacate vine odata cu sora-mea (din Canada) chiar in ajun de Craciun ...deci mai am de asteptat nitel :).

muteki

muteki

Active Member

Felicitari, dar de ce trebuia sa aflam lucrul asta?

richelieu

richelieu

Monsenior Members

Ce..nu mai are voie omul sa se laude? :lol:

albastru

albastru

Active Member

A aparut pe la noi vreun pret omenesc?

overseas

overseas

Guru Member

View Postrichelieu, on 1st November 2011, 15:41, said:

O sa-mi vina si mie un Defy Plus....din pacate vine odata cu sora-mea (din Canada) chiar in ajun de Craciun ...deci mai am de asteptat nitel :).

Daca nu-mi iau si eu pana vine al tau din Canada, te intreb cum se butoneaza si ce face.
Ete ca ati aflat ca o sa-mi iau si eu.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate