Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Momentul Aprilie 1964

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Free streaming SkyShowtime de la ...

Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...
 Mezina familiei, Merida BigNine

The Tattooist of Auschwitz (2024)

Se poate recupera numar de telefo...

Upgrade de la MacBook Pro M1 cu 8...
 Ce tip de monitor am nevoie pt of...

Resoftare camera supraveghere

Laptop Gaming

Cu ce va aparati de cainii agresi...
 Nu imi platiti coletul cu cardul ...

Exista vreun plan de terorizare p...

Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone
 

apartamente noi brasov

- - - - -
  • Please log in to reply
1200 replies to this topic

#847
MarcelloPanimo78

MarcelloPanimo78

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 09.09.2016
Salut, parerea mea este ca ar fi ideal sa locuiesti un timp cu chirie in apartamentul pe care vrei sa il cumperi. Pretul, suprafata, compartimentarea, felul in care e prezentat la vizionare, materialele folosite si alte detalii tehnice sunt foarte importante dar la fel de important e sa stii cum este locuiesti in apartamentul pe care l-ai ales sa iti fie casa.

Si eu vreau sa imi iau o locuinta intr-un complex rezidential nou. Locuiesc cu chirie in Urban Residence de ceva timp si concluzia la care am ajuns este ca nu mi-as lua apartament de la ei (no offence, e dreptul meu sa am aceasta opinie). De ceva timp caut informatii si pareri despre apartamente in diferite zone. Asa am citit pe forumuri si pe pagina de Facebook a dezvoltatorului (de unde apropo sunt sterse comentariile cu iz mai critic postate la adresa Urban Invest si esti blocat ca sa nu mai poti pune altele) cat de puternic a prins ideea ca daca esti proprietar in Urban Residence e totul un lux si curge lapte si miere. Te scalzi in avantajele oferite de ei si o duci mult mai bine ca oriunde.
Ca in orice alt complex rezidential sunt avantaje si dezavantaje iar fiecare e in masura sa decida ce e bine sau nu pentru el. Dar pentru asta trebuie sa aibe si toate informatiile la indemana. Corecte, nu coafate.

   Din ce constat de la fata locului, consider ca Urban promoveaza o imagine nerealista legata de calitatea si avantajele pe care le ofera cu scopul de a-si vinde apartamentele la preturi cat mai bune (nu sunt singurii, intr-adevar). Viitorii propriatari ajung sa aibe asteptari foarte mari (sunt unele discutii si la ei pe Facebook dar eu vorbesc cu cei din bloc) si, dupa ce se muta, descopera ca nu e chiar ce trebuia sa fie. Stiu si o persoana care a vandut pt ca era nemultumita.  Urban Invest tine foarte mult la imagine si depune mult efort sa intretina o aparenta de calitate superioara fata de alti dezvoltatori, dar se gasesc destui altii sa sustina contrariul (proprietari, vizitatori sau oameni care ar fi fost interesati sa ia in zona). Sa fie clar ca nu ridic situatiile astea la rang de regula, spun doar ca eu nu mi-as lua apartament de la ei, acum cat am posibilitatea sa imi cumparul unul.

Pentru ca stau in apartament la Urban am vazut si eu, ca altii, ca nu sunt cu mult peste ce e in zona (Isaran, Avantgarden Tractoru, etc) la capitolul materiale si finisari. Ei iti ofera niste optiuni standard pentru faianta, gresie, etc din care alegi iar daca vrei si iti permiti ceva mai de soi se schimba pretul si platesti in plus. Si la Urban gasesti crapaturi in pereti, gresie pusa stramb, rosturi care sar dintre placi sau imbinari in timp, calorifere care se desprind pentru ca nu au fost prinse cum trebuie, usi de intrare prost montate, geamuri zgariate, probleme cu instalatia sanitara, etc - sa nu ma contrazica careva ca pun poze Posted Image.  Sau apar in timp. Dar, spre deosebire de alti dezvoltatori, se agita sa minimalizeze lucrurile astea.  Chiar nu inteleg de ce, pana la urma e normal sa mai fie chestii de rectificat si chiar le repara, nu ca ar avea incotro. Le repara rapid pe cele din apartament, pe scara e mai greu. Pereti loviti, tavane de rigips sparte, senzori de lumina care stau stricati cu zilele, curatenie facuta la repezeala (in special la gunoi si in jurul blocurilor). Sa fie clar, pentru tot ce ajungi sa intrii in posesie platesti, cei de la Urban pluseaza de cate ori au ocazia cu calitatea pe care ei o ofera dar tu o platesti. Nu iti fac nici un favor, iti ofera la vanzare un produs pe care il cumperi daca iti convine.
  
Blocurile de la Urban sunt inghesuite intre ele si au parcari in jur (aceeasi reteta ca la altii). Nu mai zic de putinul spatiu verde din jurul blocului care arata jenant, cu tot cu plantele pe care le-au pus pe acolo. Doar proprietarii cu caini se bucura din plin de ele! La Avantgarden Tractoru e lux din punctul asta de vedere. Spatiul pe care il au ei intre blocuri e foarte generos comparativ cu Urban. Au si parc de joaca, ceea ce la Urban lipseste (in ciuda promisiunilor facute, din ce mi-au mai spus alti locatari). De aceea parintii ajung sa mearga cu cei mici la Avantgarden Tractoru in parc si la Coresi.

   Faptul ca ai terasa in loc de balcon si nu ai cum/voie sa o inchizi e o problema dupa parerea mea. Cand bate vantul se simte, in special la etajele superioare. Nu mai zic de faptul ca ajungi sa o folosesti doar cateva luni peste an. Iarna e inutila, nu te ajuta cu nimic ca e acolo. Se repeta acelasi model si la altii, nu zic ca e asa numai la ei. Pana la urma aici e chestie de preferinte.

  Urban Invest spune ca exista un sistem de ventilatie bine gandit pentru baile fara geam. Imi vine sa rad, stau fix intr-un apt fara geam la baie si sistemul bine gandit e de fapt aerisire cu ventilator. Nu face fata!!. Primul lucru pe care l-a facut proprietarul a fost sa il inlocuiasca cu unul mai bun care chiar trage ceva. Ventilator in baie vs baie cu geam: sa fim seriosi, despre ce sistem bine gandit vorbim?

  Din punct de vedere fonic, izolatia nu e mai breaza ca in ale parti. Si aici auzi masini in parcare, zgomote pe hol, usile culisante de la ascensor cand se deregleaza, tropaielile vecinilor de sus, tipetele copiilor, mobilier mutat din loc, muzica sau televizor lasat mai tare, apa prin tevi. Ca la bloc, na. Cand se muta toti vecinii si blocul e plin iti dai seama cat de bine facuta e izolatia. Cica daca stai la parter auzi sau stii cand se umbla in boxele de la subsol, de sub apartamentul tau (usi care se deschid/trantesc, zgomote, etc.)

  Pana cand intrii in Asociatia de Proprietari (aceeasi pt blocurile Stefan Baciu 1-7) Urban se ocupa de administrarea apartamentelor. Dupa ce intrii in Asociatie tot ei se ocupa administrarea si intretinerea spatiului comun. Se tine o sedinta pentru a semna ca vrei sa intrii in Asociatia de Proprietari deja constituita si apoi astepti sa se finzlizeze actele. Intre timp orice problema apare, orice nemultumire ai avea ramane in stand-by. Inteleg ca dureaza pana in 6 luni, de cand se da in folosinta blocul, sa faci parte din Asociatie de Proprietari. La intretinere eu platesc din start 54 de lei (cate 18 pt curatenie, gradinar -1 singur om pt tot Urbanul care face si curatenia din jurul blocurilor -  si servicii de administrare). Se mai adauga electrica pe scara, colectare gunoi menajer, apa pluviala, apa rece, service interfon, service ascensor. Cu apa rece sunt probleme de presiune. Daca se umbla si  la bucatarie si la baie in acelasi timp ai o pb. In week-end, se vede dupa presiunea apei ca sunt toti acasa. Curentul are fluctuatii. Aceeasi situatie se intimpla in multe alte parti, nu se intimpla exclusiv la Urban asta. Ce vreau sa zic este ca daca stai in acest complex rezidential ai fix aceleasi probleme ca in alta parte. O chestie care lasa de dortit este legata de cablul de net. Au facut cea mai ieftina cablare si nu ti se poate pune internet mai mult de 100 Mbs. (cei de la RDS RCS au explicat clar lucrul asta: cea mai ieftina retea si cablare - nu au ce sa faca daca vrei mai mult).
  
   O promisiune netinuta de Urban e cea legata de asfaltarea strazii Stefan Baciu si asta ma arde pe mine. Din 6 in 6 luni dau ca sigura si iminenta asfaltarea si uite asa a mai trecut un an dar strada tot neasfaltata ramane. Inteleg ca sunt si alte ratiuni de care depinde chestia asta, dar nu ii pune nimeni sa anunte pe site "sigur in vara" sau "sigur pana la sfarsitul toamnei". Dar de, prinde bine la imagine si in plus tine gura oamenilor inchisa. E greu daca ai masina, trebuie sa o speli des, sa fii atent sa nu dai cu ea in gropi. E aiurea cu noroiul care se aduna in strada din toamna pana in primavara si praful gros care e vara. Unii taximetristi refuza sa intre cu masina pe Stefan Baciu. Daca iti cumperi apartament intr-o zona in care urmeaza sa se mai ridice blocuri si mai tine santierul ani de zile, sa te gandesti bine. E mizerie, zgomot si agitatie . Trebuie sa tii cont de asta cand cumperi apartamentul. Si sa te astepti sa iti gasesti locul de parcare ocupat. Chiar cei de la Urban au o echipa care ocupa bine mersi locuri de parcare cumparate de proprietari. Isi lasa si in week-end masina de munca parcata in zona. Si tot la Urban se practica cateodata sa nu functoneze cate o bariera in week-end si asa intra oricine cu masina in zona.

   Vreau sa subliniez ca, o data ce ai cumparat un apartament intr-un complex rezidential, intri intr-o comunitate. E bine sa te asiguri cumva ca se vor respecta promisiunile si regulile semnate, cele care iti creeaza iluzia ca vei beneficia de multiple avantaje daca esti proprietar in comunitatea Urban Residence.

   Pentru un strop de calitate in plus pretul e pe masura, dar avantajele nu sunt atat de evidente si multe cum ti le prezinta ei. Au tot batut moneda ca sunt peste drum de Coresi Mall. Si altii sunt si o sa fie chiar mai aproape de mall decat Urbanul (Coresi Avantgarden). Si alti constructori folosesc materiale bune si sunt atenti la finisaje. Deci laitmotivul la care se ajunge e mereu acelasi..se mai intalneste si la altii (si bune si rele). De unde s-a ajuns cu mitul ca la Urban e alta categorie, mai de lux..nu stiu. Mie nu mi se pare ca ar fi asa. Singurul lucru care imi pare diferit este ca blocurile sunt intr-adevar fatoase pe exterior. Cel in care locuiesc eu insa are holuri inguste si lift mic. La parter sunt puse oglinzi pe hol sa te pacaleasca optic ca este mai mult spatiu (nu e singurul bloc din Urban la care vezi asta). In lift daca sunt 3 persoane e deja inghesuiala. Daca se nimeresc mai multe persoane sa astepte liftul (5-6) e deja o pb.

Am vazut ca Urban mai punea poze pe Facebook cu vedere la Tampa, Cetate, etc. Deocamdata doar daca stai la etaj superior pe partea de sud ai norocul sa ai o priveliste mai de soi si sa mai vezi si altceva in afara de blocurile vecine - cum se intampla pe celelalte laturi. Nu se stie insa ce o sa se ridice si in fata celor cu vedere spre sud mai tarziu. Pozele pe care le adauga din cand in cand ca sa arate stadiul lucrarilor sunt toate luate din unghiuri studiate astfel incat sa nu fie ceva care sa nu dea bine (cum ar fi in realitate) si sa strice incadrarea.  Sunt editate, au filtre puse pe ele, etc. Nu inseamna ca  nu se practica si la altii, e chestie de marketing, dar nu la un nivel atat de exagerat care altereaza realitatea - si nu e doar parerea mea. Eu stau la Urban si cand ma uit la pozele pe care le pun pe site (cele de exterior in special)  vad clar cum vor sa-ti ia ochii cu ele.  Acesta e un alt mod de a observa cat de atenti sunt la imagine. Doar ca e de ajuns sa vii la fata locului si sa vezi ca santierul tot santier ramane. Cinstit ar fi sa nu coafezi realitatea, sa o prezinti asa cum este, din toate unghiurile. Uite asa ajung cumparatorii sa aibe asteptari nerealiste cand vine vorba de locul in care o sa locuiasca.

   Mi se par foarte indarjiti sa tina de aparenta. Uitati-va numai cat de lejer se discuta despre avantaje si dezvantajele proiectelor la alti dezvoltatori pe paginile de Facebook. Sau ce comunitate vie si deschisa e pe forumul dedicat Isaran. La Urban daca intrii pe wall-ul lor vezi numai osanale ridicate dezvoltatorului (pt ca doar cele pozitive sunt pastrate acolo). Mie mi-au sters comentariile de 2 ori. Nu am injurat, nu am fost nepoliticos. Intr-un caz am intrebat de asfaltarea mult promisa pentru ca mi se luase de praful de vara trecuta si venea deja iarna. In a doua situatie am pus un reply la un comentariu deja facut pe pagina lor in care sustineam ceea ce am spus si mai sus. Ca au grija la imagine si ca promoveaza o impresie exagerata despre avantajele Urban (discutia era intr-un context). Mai e si situatia in care nu pot sa iti stearga comentariul postat pentru ca esti cumpartor care asteapta predarea apartamentului. Atunci iti zic la misto ca daca nu iti convine ce fac ei baga o clauza doar pentru tine, la oferta valabila o luna: Money Back Guaranted. Adica daca nu-ti convine cara-te. Daca nu esti cu noi esti impotriva noastra. De unde atata aroganta?
  
   Din cate stiu suntem intr-o democratie si fiecare are dreptul la o parere atata timp cat si-o exprima intr-un mod civilizat. Dupa cum se poate observa imi spun opinia vizavi de ei, nu judec ce e mai bine pentru altii. Am mai citit comentarii legate de subiect, dar AdiCbv  a expus cel mai bine avantajele si dezavantajele de la Urban (dupa parerea mea).
  
  @ AdiCbv am citit postarile tale,  multumesc pentru informatiile furnizate legate de diverse compleze rezidentiale, si pentru mine sunt folositoare!

Edited by MarcelloPanimo78, 14 March 2017 - 13:58.


#848
ioanraspopitul

ioanraspopitul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 27.11.2015

View PostMarcelloPanimo78, on 14 martie 2017 - 13:31, said:

Salut, parerea mea este ca ar fi ideal sa locuiesti un timp cu chirie in apartamentul pe care vrei sa il cumperi. Pretul, suprafata, compartimentarea, felul in care e prezentat la vizionare, materialele folosite si alte detalii tehnice sunt foarte importante dar la fel de important e sa stii cum este locuiesti in apartamentul pe care l-ai ales sa iti fie casa.

Si eu vreau sa imi iau o locuinta intr-un complex rezidential nou. Locuiesc cu chirie in Urban Residence de ceva timp si concluzia la care am ajuns este ca nu mi-as lua apartament de la ei (no offence, e dreptul meu sa am aceasta opinie). De ceva timp caut informatii si pareri despre apartamente in diferite zone. Asa am citit pe forumuri si pe pagina de Facebook a dezvoltatorului (de unde apropo sunt sterse comentariile cu iz mai critic postate la adresa Urban Invest si esti blocat ca sa nu mai poti pune altele) cat de puternic a prins ideea ca daca esti proprietar in Urban Residence e totul un lux si curge lapte si miere. Te scalzi in avantajele oferite de ei si o duci mult mai bine ca oriunde.
Ca in orice alt complex rezidential sunt avantaje si dezavantaje iar fiecare e in masura sa decida ce e bine sau nu pentru el. Dar pentru asta trebuie sa aibe si toate informatiile la indemana. Corecte, nu coafate.

   Din ce constat de la fata locului, consider ca Urban promoveaza o imagine nerealista legata de calitatea si avantajele pe care le ofera cu scopul de a-si vinde apartamentele la preturi cat mai bune (nu sunt singurii, intr-adevar). Viitorii propriatari ajung sa aibe asteptari foarte mari (sunt unele discutii si la ei pe Facebook dar eu vorbesc cu cei din bloc) si, dupa ce se muta, descopera ca nu e chiar ce trebuia sa fie. Stiu si o persoana care a vandut pt ca era nemultumita.  Urban Invest tine foarte mult la imagine si depune mult efort sa intretina o aparenta de calitate superioara fata de alti dezvoltatori, dar se gasesc destui altii sa sustina contrariul (proprietari, vizitatori sau oameni care ar fi fost interesati sa ia in zona). Sa fie clar ca nu ridic situatiile astea la rang de regula, spun doar ca eu nu mi-as lua apartament de la ei, acum cat am posibilitatea sa imi cumparul unul.

Pentru ca stau in apartament la Urban am vazut si eu, ca altii, ca nu sunt cu mult peste ce e in zona (Isaran, Avantgarden Tractoru, etc) la capitolul materiale si finisari. Ei iti ofera niste optiuni standard pentru faianta, gresie, etc din care alegi iar daca vrei si iti permiti ceva mai de soi se schimba pretul si platesti in plus. Si la Urban gasesti crapaturi in pereti, gresie pusa stramb, rosturi care sar dintre placi sau imbinari in timp, calorifere care se desprind pentru ca nu au fost prinse cum trebuie, usi de intrare prost montate, geamuri zgariate, probleme cu instalatia sanitara, etc - sa nu ma contrazica careva ca pun poze Posted Image.  Sau apar in timp. Dar, spre deosebire de alti dezvoltatori, se agita sa minimalizeze lucrurile astea.  Chiar nu inteleg de ce, pana la urma e normal sa mai fie chestii de rectificat si chiar le repara, nu ca ar avea incotro. Le repara rapid pe cele din apartament, pe scara e mai greu. Pereti loviti, tavane de rigips sparte, senzori de lumina care stau stricati cu zilele, curatenie facuta la repezeala (in special la gunoi si in jurul blocurilor). Sa fie clar, pentru tot ce ajungi sa intrii in posesie platesti, cei de la Urban pluseaza de cate ori au ocazia cu calitatea pe care ei o ofera dar tu o platesti. Nu iti fac nici un favor, iti ofera la vanzare un produs pe care il cumperi daca iti convine.
  
Blocurile de la Urban sunt inghesuite intre ele si au parcari in jur (aceeasi reteta ca la altii). Nu mai zic de putinul spatiu verde din jurul blocului care arata jenant, cu tot cu plantele pe care le-au pus pe acolo. Doar proprietarii cu caini se bucura din plin de ele! La Avantgarden Tractoru e lux din punctul asta de vedere. Spatiul pe care il au ei intre blocuri e foarte generos comparativ cu Urban. Au si parc de joaca, ceea ce la Urban lipseste (in ciuda promisiunilor facute, din ce mi-au mai spus alti locatari). De aceea parintii ajung sa mearga cu cei mici la Avantgarden Tractoru in parc si la Coresi.

   Faptul ca ai terasa in loc de balcon si nu ai cum/voie sa o inchizi e o problema dupa parerea mea. Cand bate vantul se simte, in special la etajele superioare. Nu mai zic de faptul ca ajungi sa o folosesti doar cateva luni peste an. Iarna e inutila, nu te ajuta cu nimic ca e acolo. Se repeta acelasi model si la altii, nu zic ca e asa numai la ei. Pana la urma aici e chestie de preferinte.

  Urban Invest spune ca exista un sistem de ventilatie bine gandit pentru baile fara geam. Imi vine sa rad, stau fix intr-un apt fara geam la baie si sistemul bine gandit e de fapt aerisire cu ventilator. Nu face fata!!. Primul lucru pe care l-a facut proprietarul a fost sa il inlocuiasca cu unul mai bun care chiar trage ceva. Ventilator in baie vs baie cu geam: sa fim seriosi, despre ce sistem bine gandit vorbim?

  Din punct de vedere fonic, izolatia nu e mai breaza ca in ale parti. Si aici auzi masini in parcare, zgomote pe hol, usile culisante de la ascensor cand se deregleaza, tropaielile vecinilor de sus, tipetele copiilor, mobilier mutat din loc, muzica sau televizor lasat mai tare, apa prin tevi. Ca la bloc, na. Cand se muta toti vecinii si blocul e plin iti dai seama cat de bine facuta e izolatia. Cica daca stai la parter auzi sau stii cand se umbla in boxele de la subsol, de sub apartamentul tau (usi care se deschid/trantesc, zgomote, etc.)

  Pana cand intrii in Asociatia de Proprietari (aceeasi pt blocurile Stefan Baciu 1-7) Urban se ocupa de administrarea apartamentelor. Dupa ce intrii in Asociatie tot ei se ocupa administrarea si intretinerea spatiului comun. Se tine o sedinta pentru a semna ca vrei sa intrii in Asociatia de Proprietari deja constituita si apoi astepti sa se finzlizeze actele. Intre timp orice problema apare, orice nemultumire ai avea ramane in stand-by. Inteleg ca dureaza pana in 6 luni, de cand se da in folosinta blocul, sa faci parte din Asociatie de Proprietari. La intretinere eu platesc din start 54 de lei (cate 18 pt curatenie, gradinar -1 singur om pt tot Urbanul care face si curatenia din jurul blocurilor -  si servicii de administrare). Se mai adauga electrica pe scara, colectare gunoi menajer, apa pluviala, apa rece, service interfon, service ascensor. Cu apa rece sunt probleme de presiune. Daca se umbla si  la bucatarie si la baie in acelasi timp ai o pb. In week-end, se vede dupa presiunea apei ca sunt toti acasa. Curentul are fluctuatii. Aceeasi situatie se intimpla in multe alte parti, nu se intimpla exclusiv la Urban asta. Ce vreau sa zic este ca daca stai in acest complex rezidential ai fix aceleasi probleme ca in alta parte. O chestie care lasa de dortit este legata de cablul de net. Au facut cea mai ieftina cablare si nu ti se poate pune internet mai mult de 100 Mbs. (cei de la RDS RCS au explicat clar lucrul asta: cea mai ieftina retea si cablare - nu au ce sa faca daca vrei mai mult).
  
   O promisiune netinuta de Urban e cea legata de asfaltarea strazii Stefan Baciu si asta ma arde pe mine. Din 6 in 6 luni dau ca sigura si iminenta asfaltarea si uite asa a mai trecut un an dar strada tot neasfaltata ramane. Inteleg ca sunt si alte ratiuni de care depinde chestia asta, dar nu ii pune nimeni sa anunte pe site "sigur in vara" sau "sigur pana la sfarsitul toamnei". Dar de, prinde bine la imagine si in plus tine gura oamenilor inchisa. E greu daca ai masina, trebuie sa o speli des, sa fii atent sa nu dai cu ea in gropi. E aiurea cu noroiul care se aduna in strada din toamna pana in primavara si praful gros care e vara. Unii taximetristi refuza sa intre cu masina pe Stefan Baciu. Daca iti cumperi apartament intr-o zona in care urmeaza sa se mai ridice blocuri si mai tine santierul ani de zile, sa te gandesti bine. E mizerie, zgomot si agitatie . Trebuie sa tii cont de asta cand cumperi apartamentul. Si sa te astepti sa iti gasesti locul de parcare ocupat. Chiar cei de la Urban au o echipa care ocupa bine mersi locuri de parcare cumparate de proprietari. Isi lasa si in week-end masina de munca parcata in zona. Si tot la Urban se practica cateodata sa nu functoneze cate o bariera in week-end si asa intra oricine cu masina in zona.

   Vreau sa subliniez ca, o data ce ai cumparat un apartament intr-un complex rezidential, intri intr-o comunitate. E bine sa te asiguri cumva ca se vor respecta promisiunile si regulile semnate, cele care iti creeaza iluzia ca vei beneficia de multiple avantaje daca esti proprietar in comunitatea Urban Residence.

   Pentru un strop de calitate in plus pretul e pe masura, dar avantajele nu sunt atat de evidente si multe cum ti le prezinta ei. Au tot batut moneda ca sunt peste drum de Coresi Mall. Si altii sunt si o sa fie chiar mai aproape de mall decat Urbanul (Coresi Avantgarden). Si alti constructori folosesc materiale bune si sunt atenti la finisaje. Deci laitmotivul la care se ajunge e mereu acelasi..se mai intalneste si la altii (si bune si rele). De unde s-a ajuns cu mitul ca la Urban e alta categorie, mai de lux..nu stiu. Mie nu mi se pare ca ar fi asa. Singurul lucru care imi pare diferit este ca blocurile sunt intr-adevar fatoase pe exterior. Cel in care locuiesc eu insa are holuri inguste si lift mic. La parter sunt puse oglinzi pe hol sa te pacaleasca optic ca este mai mult spatiu (nu e singurul bloc din Urban la care vezi asta). In lift daca sunt 3 persoane e deja inghesuiala. Daca se nimeresc mai multe persoane sa astepte liftul (5-6) e deja o pb.

Am vazut ca Urban mai punea poze pe Facebook cu vedere la Tampa, Cetate, etc. Deocamdata doar daca stai la etaj superior pe partea de sud ai norocul sa ai o priveliste mai de soi si sa mai vezi si altceva in afara de blocurile vecine - cum se intampla pe celelalte laturi. Nu se stie insa ce o sa se ridice si in fata celor cu vedere spre sud mai tarziu. Pozele pe care le adauga din cand in cand ca sa arate stadiul lucrarilor sunt toate luate din unghiuri studiate astfel incat sa nu fie ceva care sa nu dea bine (cum ar fi in realitate) si sa strice incadrarea.  Sunt editate, au filtre puse pe ele, etc. Nu inseamna ca  nu se practica si la altii, e chestie de marketing, dar nu la un nivel atat de exagerat care altereaza realitatea - si nu e doar parerea mea. Eu stau la Urban si cand ma uit la pozele pe care le pun pe site (cele de exterior in special)  vad clar cum vor sa-ti ia ochii cu ele.  Acesta e un alt mod de a observa cat de atenti sunt la imagine. Doar ca e de ajuns sa vii la fata locului si sa vezi ca santierul tot santier ramane. Cinstit ar fi sa nu coafezi realitatea, sa o prezinti asa cum este, din toate unghiurile. Uite asa ajung cumparatorii sa aibe asteptari nerealiste cand vine vorba de locul in care o sa locuiasca.

   Mi se par foarte indarjiti sa tina de aparenta. Uitati-va numai cat de lejer se discuta despre avantaje si dezvantajele proiectelor la alti dezvoltatori pe paginile de Facebook. Sau ce comunitate vie si deschisa e pe forumul dedicat Isaran. La Urban daca intrii pe wall-ul lor vezi numai osanale ridicate dezvoltatorului (pt ca doar cele pozitive sunt pastrate acolo). Mie mi-au sters comentariile de 2 ori. Nu am injurat, nu am fost nepoliticos. Intr-un caz am intrebat de asfaltarea mult promisa pentru ca mi se luase de praful de vara trecuta si venea deja iarna. In a doua situatie am pus un reply la un comentariu deja facut pe pagina lor in care sustineam ceea ce am spus si mai sus. Ca au grija la imagine si ca promoveaza o impresie exagerata despre avantajele Urban (discutia era intr-un context). Mai e si situatia in care nu pot sa iti stearga comentariul postat pentru ca esti cumpartor care asteapta predarea apartamentului. Atunci iti zic la misto ca daca nu iti convine ce fac ei baga o clauza doar pentru tine, la oferta valabila o luna: Money Back Guaranted. Adica daca nu-ti convine cara-te. Daca nu esti cu noi esti impotriva noastra. De unde atata aroganta?
  
   Din cate stiu suntem intr-o democratie si fiecare are dreptul la o parere atata timp cat si-o exprima intr-un mod civilizat. Dupa cum se poate observa imi spun opinia vizavi de ei, nu judec ce e mai bine pentru altii. Am mai citit comentarii legate de subiect, dar AdiCbv  a expus cel mai bine avantajele si dezavantajele de la Urban (dupa parerea mea).
  
  @ AdiCbv am citit postarile tale,  multumesc pentru informatiile furnizate legate de diverse compleze rezidentiale, si pentru mine sunt folositoare!

Interesante lucruri de stiut! De ce nu ai postat direct si pe forumul celor de la Urban? Ca de acolo nu le poate sterge nimeni!

#849
AdAn1

AdAn1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 20.10.2014

View Postioanraspopitul, on 15 martie 2017 - 11:31, said:

Interesante lucruri de stiut! De ce nu ai postat direct si pe forumul celor de la Urban? Ca de acolo nu le poate sterge nimeni!
Domnule raspopit, ai schimbat macazul? Posted Image Posted Image Posted Image

#850
alex_bora

alex_bora

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 179
  • Înscris: 09.02.2005
Va salut. Stiu ca trebuie sa citesc forumul, in ultima vreme nu prea am avut timp pt asta. Dar, pentru cei care cunosc piata imobiliara din Brasov, unde mai pot gasi un apartament bun si nou (40k-60k), daca vreau sa il cumpar maine?? Am sanse sa dau peste ceva ok sau voi fi ”perfect victim”? Rog agentii imobiliari sub acoperire sa se stearga la bot si sa se abtina. Ms!

Edited by alex_bora, 12 April 2017 - 12:03.


#851
eidosxp

eidosxp

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 77
  • Înscris: 06.01.2010

View Postalex_bora, on 12 aprilie 2017 - 12:03, said:

Va salut. Stiu ca trebuie sa citesc forumul, in ultima vreme nu prea am avut timp pt asta. Dar, pentru cei care cunosc piata imobiliara din Brasov, unde mai pot gasi un apartament bun si nou (40k-60k), daca vreau sa il cumpar maine?? Am sanse sa dau peste ceva ok sau voi fi ”perfect victim”? Rog agentii imobiliari sub acoperire sa se stearga la bot si sa se abtina. Ms!

Daca vrei sa platesti maine si sa te muti poimanine vei fi dezamagit - nu gasesti

Dar gasesti - platesti maine si primesti 2018 toamna sau 2019

Pe loc gasesti de la bisnitari sau cei care au cumparat apartamente ca investitie (la pret cu banii jos)  si vor sa vanda cu 10 - 15 mii in plus

Succes

Edited by eidosxp, 12 April 2017 - 13:44.


#852
roshu09

roshu09

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 11.05.2017
Buna seara!!! Tin sa va anunt ca nu sunt din zona si as dori sa fac o investitie intr-un apartament cu 3 camere in Brasov , intr-un cartier nou. Am citit cateva din comentariile dumneavoastra , am vazut niste pareri interesante cu buna si rele in mare parte pentru cativa dezvoltatori. Deci , am fost si pe teren la cativa dintre ei ca de exemplu : Avangarden Bartolomeu (unde stau cu chirie de vreo 10 zile ) , Urban Invest , Top-City, Grandis Residance , Avangarden Tractorul si Coresi , Dealu Morii residance , Signature Residance si as vrea sa mai vad zilele astea Privilegio Residance (din auzite)..
Eu personal din ce am vazut toti dezvoltatorii nu au construit pentru a face ceva bun si de calitatate pentru a imbunatati calitatea vietii, ci au construit doar pentru profit( pe de o parte ii si inteleg) si asta se vede clar dupa cum sunt pozitionate cartierele cel putin alea din Tractorul in care chiar nu stiu ce nebunie si ingramadeala v-a fi acolo dupa ce proiectele se vor termina , pur si simplu sunt foarte multe blocuri intr-un spatiu foarte mic cu o singura strada principala care leaga de oras plus un mall care aduce jumate din oras intr-o zi obisnuita rezultand o supra- aglomerare de masini si persoane  care duc clar spre un haotism demografic . Daca acum e destul de aglomerat mai ales la orele de varf (cand lumea pleaca la munca , scoala , shopping si cand vine ) , ma gandesc logic :"ce o sa se intample cand toata lumea o sa se mute la casa ei"?  si toate cartierele vor fi  populate...Totusi pana cand ajungem in punctul ala, v-a fi un santier in lucru continuu care da impresia ca nu se mai termina de construit .. Aa si inca ceva , infrastructura e "0" , nici o strada asfaltata si pe unde am intrebat nimeni nu a dat un raspuns concret la asta (birocratia si invidia ar fi motivul) , am fost astazi acolo si cand am scos masina de acolo parca am fost pe camp la arat decat sa fi fost intr-un cartier rezidential nou.. In fine nu ar fi ceva important asta dar oricum sa ai un copil , sa nu ai masina si vrei sa mergi pietonal pana sa ajungi la strada principala , ai cam "pus-o".
   Cartierul Avangarden Bartolomeu ( aglomerata si aici zona din cauza caii ferate si ca e soseaua europeana care duce spre sibiu, situat la periferia orasului langa un cartier de case mai vechi  dar cu mai multi rromi)  , mi s-a parut mai linistit , retras, amenajat cat de cat si la blocurile pe care le construieste acum ,nu te deranjeaza cu nimic, pentru ca e delimitat si se lucreaza pe o singura parte. De calitate ce pot sa spun?! Stau in chirie la un apartament cu doua camere , nu e ceva wow , lucruri modeste si facute sa te incante ca e bloc nou si beneficii de un cartier cel putin de standard minim al UE, Aa, izolatia fonica sau poate ca peretii  sunt subtiri si m-au dezamagit, de exemplu se aude orice de la vecini , aud liftul de la 10 m cand se inchide si tiuie ,aud cand vorbeste cineva la telefon, cand vecinul da cu bormasina de la etajul 7-8 , iti vibreaza pana la tine in perete etc.. Asta nu ar fi sfarsitul lumii dar totusi , cine vrea un pic de intimitate , e mai greu .Nu stiu cum sa ma pronunt aici dar pare ok ...
Care m-a uimit cel mai mult si mi-a placut ideea de constructie , design si zona (deocamdata ca si acolo e mult teren , nu e exclus sa se mai construiasca) e Signature Residance. Am fost acolo mi s-a facut o prezentare super , prezentate in mare foarte bine si convingator (marketing) , De exemplu contructia o sa fie din cadre metalice umplute cu beton armat exact genul de material folosit in America , Japonia in construnctia de zgarie nori (bineinteles nu aceeasi calitate ) dar totusi par o solutie mai buna impotriva cutremurilor. Clasa energetica A ,cica, reducere 20-30%  la consum. Peretii din exterior de la geamuri , lipsesc ,deci o sa fie doar un geam mare securizat foarte gros( si asta e gandita bine ), incalzeste mai bine camera cu ajutorul soarelui dupa pararea mea dar vara ai cam pus-o totusi de asta au si implementat AC in dotarea locuintei ,atentie ,care se face prin pardoseala de langa geam la fel ca si caldura , prin acelasi loc (dispare caloriferul). finisajele mi s-au parut un picut mai de calitate , mai ales la baie(simplu, finut si cu un pic de gust cel putin asa mi s-a parut mie ) apropo si control wireless conectat la o tableta controland tot ce e electronic( caldura , AC, videointerfon , lumini etc). Ce am vazut mai naspa si nu m-a incantat : -are o terasa foarte mare(15mp) mi se pare enorm de mult pentru un apartament , mi-a luat mult din spatiu si a pus undeva unde nu prea as avea nevoie( doar sa fac un foisor cu gratar , sa pun o masa mare si fac petreceri Posted Image)), glumesc). -apoi mai este ca nu are boxa(care o consider importanta intr-un camin) la subsol dar dispune de un garaj subteran( l=2.62m si L=5.00m) dar care e contra-cost si desigur ca nu s-au incurcat la pret(8.500 euro cu tot cu TVA aproximativ) dupa mine macar pana in 5000 dar cu 8500 imi iau o masina si chiar buna ...Am uitat sa mentionez ca are vreo 82 de mp utili fara terasa , ceva de genu .De zona ce sa spun , mai libera chiar daca sunt centre comericale acolo , e mai retras si privilistea mai frumoasa . Mi-a placut cel mai mult dar uite sunt niste minusuri de care eu as tine cont si ma tine blocat . Voi ce parere aveti ??? Ma puteti ajuta si pe mine cu alte informatii sau niste sfaturi , va rog frumos . Si inca ceva ce am omis ,de exemplu , proiectul e de ceva timp si mai ales ca primul bloc v-a fi gata in 31 august 2017si v-a avea 14 etaje(cel mai mare din Bv) ,astazi era constructia la parter si mi-a zis ca la sfarsitul lui august  e gata deci chiar se construiesc repede dar si mai costisitor . Si inca o chestie ce mi-ai dat de gandit si vreau sa imi raspunde-ti daca stiti vreo ceva . De ce lumea se fereste de zona/bloc de cumparat  daca dispun de atatea facilitati ? Ca eu am ajuns la conluzia asta ca ei inca mai au de vandut din blocul ala de 14 etaje(eu am intrebat asta) cu toate ca o sa mai fie un bloc de de 7 etaje, in comparatie cu alti dezvolatatri care ei au vandut si pentru 2018-2019 .Deci ceva e putred si as vrea sa imi da-ti mai multe informatii .
  In rest cam atat, vreau sa mai vad si in Privilegio Brasov . Voi ce sfat mi-ati da???? In cazul in care v-am descris cam ce as vrea (zona accesibila , mai libera , privesliste frumoasa, o calitate mai bunicica la finisaje si materialele folosite  si investitia care sa o fac sa nu isi piarda valoarea si sa o vand usor in caz de vreo criza (Doamne Fereste!!!) ).Buget pana in 75k . Astept un raspuns din partea dumneavoastra si multumesc pentru intelegere

Edited by roshu09, 11 May 2017 - 02:14.


#853
SPX808

SPX808

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 679
  • Înscris: 18.06.2016
Eu nu as alege Signature Residence. Acum cateva saptamani cand am trecut nu era nici urma de santier, iar ei isi fac reclama de peste un an. Ma intreb: cum este posibil ca in 4 luni sa se construiasca un bloc de 14 etaje? Unde este calitatea si ce siguranta prezinta o cladire de 14 etaje facuta in 4 luni?

#854
roshu09

roshu09

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 11.05.2017
Am fost ieri si ti-am zis ca deja au construit vreo trei nivele in pamant plus parter , se misca repede , nu dureaza mult cu grile metalice...

#855
ushba

ushba

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 113
  • Înscris: 28.03.2016

View Postroshu09, on 11 mai 2017 - 02:10, said:

Buna seara!!! Tin sa va anunt ca nu sunt din zona si as dori sa fac o investitie intr-un apartament cu 3 camere in Brasov , intr-un cartier nou. Am citit cateva din comentariile dumneavoastra , am vazut niste pareri interesante cu buna si rele in mare parte pentru cativa dezvoltatori. Deci , am fost si pe teren la cativa dintre ei ca de exemplu : Avangarden Bartolomeu (unde stau cu chirie de vreo 10 zile ) , Urban Invest , Top-City, Grandis Residance , Avangarden Tractorul si Coresi , Dealu Morii residance , Signature Residance si as vrea sa mai vad zilele astea Privilegio Residance (din auzite)..
Eu personal din ce am vazut toti dezvoltatorii nu au construit pentru a face ceva bun si de calitatate pentru a imbunatati calitatea vietii, ci au construit doar pentru profit( pe de o parte ii si inteleg) si asta se vede clar dupa cum sunt pozitionate cartierele cel putin alea din Tractorul in care chiar nu stiu ce nebunie si ingramadeala v-a fi acolo dupa ce proiectele se vor termina , pur si simplu sunt foarte multe blocuri intr-un spatiu foarte mic cu o singura strada principala care leaga de oras plus un mall care aduce jumate din oras intr-o zi obisnuita rezultand o supra- aglomerare de masini si persoane  care duc clar spre un haotism demografic . Daca acum e destul de aglomerat mai ales la orele de varf (cand lumea pleaca la munca , scoala , shopping si cand vine ) , ma gandesc logic :"ce o sa se intample cand toata lumea o sa se mute la casa ei"?  si toate cartierele vor fi  populate...Totusi pana cand ajungem in punctul ala, v-a fi un santier in lucru continuu care da impresia ca nu se mai termina de construit .. Aa si inca ceva , infrastructura e "0" , nici o strada asfaltata si pe unde am intrebat nimeni nu a dat un raspuns concret la asta (birocratia si invidia ar fi motivul) , am fost astazi acolo si cand am scos masina de acolo parca am fost pe camp la arat decat sa fi fost intr-un cartier rezidential nou.. In fine nu ar fi ceva important asta dar oricum sa ai un copil , sa nu ai masina si vrei sa mergi pietonal pana sa ajungi la strada principala , ai cam "pus-o".
   Cartierul Avangarden Bartolomeu ( aglomerata si aici zona din cauza caii ferate si ca e soseaua europeana care duce spre sibiu, situat la periferia orasului langa un cartier de case mai vechi  dar cu mai multi rromi)  , mi s-a parut mai linistit , retras, amenajat cat de cat si la blocurile pe care le construieste acum ,nu te deranjeaza cu nimic, pentru ca e delimitat si se lucreaza pe o singura parte. De calitate ce pot sa spun?! Stau in chirie la un apartament cu doua camere , nu e ceva wow , lucruri modeste si facute sa te incante ca e bloc nou si beneficii de un cartier cel putin de standard minim al UE, Aa, izolatia fonica sau poate ca peretii  sunt subtiri si m-au dezamagit, de exemplu se aude orice de la vecini , aud liftul de la 10 m cand se inchide si tiuie ,aud cand vorbeste cineva la telefon, cand vecinul da cu bormasina de la etajul 7-8 , iti vibreaza pana la tine in perete etc.. Asta nu ar fi sfarsitul lumii dar totusi , cine vrea un pic de intimitate , e mai greu .Nu stiu cum sa ma pronunt aici dar pare ok ...
Care m-a uimit cel mai mult si mi-a placut ideea de constructie , design si zona (deocamdata ca si acolo e mult teren , nu e exclus sa se mai construiasca) e Signature Residance. Am fost acolo mi s-a facut o prezentare super , prezentate in mare foarte bine si convingator (marketing) , De exemplu contructia o sa fie din cadre metalice umplute cu beton armat exact genul de material folosit in America , Japonia in construnctia de zgarie nori (bineinteles nu aceeasi calitate ) dar totusi par o solutie mai buna impotriva cutremurilor. Clasa energetica A ,cica, reducere 20-30%  la consum. Peretii din exterior de la geamuri , lipsesc ,deci o sa fie doar un geam mare securizat foarte gros( si asta e gandita bine ), incalzeste mai bine camera cu ajutorul soarelui dupa pararea mea dar vara ai cam pus-o totusi de asta au si implementat AC in dotarea locuintei ,atentie ,care se face prin pardoseala de langa geam la fel ca si caldura , prin acelasi loc (dispare caloriferul). finisajele mi s-au parut un picut mai de calitate , mai ales la baie(simplu, finut si cu un pic de gust cel putin asa mi s-a parut mie ) apropo si control wireless conectat la o tableta controland tot ce e electronic( caldura , AC, videointerfon , lumini etc). Ce am vazut mai naspa si nu m-a incantat : -are o terasa foarte mare(15mp) mi se pare enorm de mult pentru un apartament , mi-a luat mult din spatiu si a pus undeva unde nu prea as avea nevoie( doar sa fac un foisor cu gratar , sa pun o masa mare si fac petreceri Posted Image)), glumesc). -apoi mai este ca nu are boxa(care o consider importanta intr-un camin) la subsol dar dispune de un garaj subteran( l=2.62m si L=5.00m) dar care e contra-cost si desigur ca nu s-au incurcat la pret(8.500 euro cu tot cu TVA aproximativ) dupa mine macar pana in 5000 dar cu 8500 imi iau o masina si chiar buna ...Am uitat sa mentionez ca are vreo 82 de mp utili fara terasa , ceva de genu .De zona ce sa spun , mai libera chiar daca sunt centre comericale acolo , e mai retras si privilistea mai frumoasa . Mi-a placut cel mai mult dar uite sunt niste minusuri de care eu as tine cont si ma tine blocat . Voi ce parere aveti ??? Ma puteti ajuta si pe mine cu alte informatii sau niste sfaturi , va rog frumos . Si inca ceva ce am omis ,de exemplu , proiectul e de ceva timp si mai ales ca primul bloc v-a fi gata in 31 august 2017si v-a avea 14 etaje(cel mai mare din Bv) ,astazi era constructia la parter si mi-a zis ca la sfarsitul lui august  e gata deci chiar se construiesc repede dar si mai costisitor . Si inca o chestie ce mi-ai dat de gandit si vreau sa imi raspunde-ti daca stiti vreo ceva . De ce lumea se fereste de zona/bloc de cumparat  daca dispun de atatea facilitati ? Ca eu am ajuns la conluzia asta ca ei inca mai au de vandut din blocul ala de 14 etaje(eu am intrebat asta) cu toate ca o sa mai fie un bloc de de 7 etaje, in comparatie cu alti dezvolatatri care ei au vandut si pentru 2018-2019 .Deci ceva e putred si as vrea sa imi da-ti mai multe informatii .
  In rest cam atat, vreau sa mai vad si in Privilegio Brasov . Voi ce sfat mi-ati da???? In cazul in care v-am descris cam ce as vrea (zona accesibila , mai libera , privesliste frumoasa, o calitate mai bunicica la finisaje si materialele folosite  si investitia care sa o fac sa nu isi piarda valoarea si sa o vand usor in caz de vreo criza (Doamne Fereste!!!) ).Buget pana in 75k . Astept un raspuns din partea dumneavoastra si multumesc pentru intelegere

M-am uitat de curiozitate pe site-ul de la Signature si ce am vazut acolo mi s-a parut cel putin interesant. Compartimentari si suprafete bune, locatia este ok si chiar si preturile afisate pe site sunt ok. Locul de parcare in subteran 8500 Euro nu este de speriat comparand cu preturile din capitala. Singurul minus important este lipsa boxei. Stiu conceptul asta de constructie, l-am vazut si in Japonia si in USA. Si da, se construieste foarte repede in modul asta pentru ca nu exista timpi de asteptare pentru uscarea betonului, uscarea cimentului.... Panourile se fac in fabrica si pe santier doar se monteaza in grinzile de metal. Practic in Jap, azi se sapa groapa pentru fundatie si in 2 saptamani blocul era in picioare (grinzi si pereti exteriori), totul montat pe niste sine cu role in pamant.

#856
CipriCipBv

CipriCipBv

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 10.04.2017
Terminati mai cu Signature. Cand am vrut sa cumpăr la ei in Februarie Martie tot asa erau lucrările pana la parter si încercau sa ma prostească ca până la 31 Mai blocul va fi gata, ca e ceva revoluționar si desi sună SF sa sm încredere ca va fi gata :))))
Parcarea aia subterana cred ca era construită deja de cand au avut o tentativa de a face niste birouri acolo... O vrajeala de proiect. Sau cel puțin nu minti lumea ca va fi gata asa repede...3 etaje pe săptămână imi spuneau:)))
Vraja e in lapte 🤣🤣🤣

#857
SPX808

SPX808

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 679
  • Înscris: 18.06.2016
Cum zicea si colegul: au marketing bun Posted Image

Dar numai atat.

Edited by SPX808, 11 May 2017 - 15:01.


#858
One of Them

One of Them

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,301
  • Înscris: 07.10.2005
Peste tot in oras apar reclame cu predare primavara 2017... Nici pe departe.

#859
CipriCipBv

CipriCipBv

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 10.04.2017
Tu ai perfectă dreptate. Nu îmi trimiți si mie niște poze in privat cu Maurer Residence? Sa mai vad care sunt lucrarile 😆😆

#860
EsTeTicu

EsTeTicu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 172
  • Înscris: 02.04.2008
@roshu09 Poate vrei sa fim vecini: https://www.facebook.com/tampagardens/

Este un complex nou, construit in 2011, dezvoltatorul a dat faliment, iar acum apartamentele ramase sunt vandute de Euro Insol.

#861
anna's studio

anna's studio

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 638
  • Înscris: 07.02.2005
Eu am cumparat la Signature, inca din ianuarie. Am stat mult in cumpana pentru ca multa lume din jur imi planta seminte de neincredere, ba despre ocatie, ba despre structura de otel. Am batut drumul la biroul lor de vanzari foarte des si am pus intrebari de toate felurile. Intre noi fie vorba, asa cum au marketingul, asa au si echipa, totul m-a impresionat, totul a fost asa cum au spus. Mi s-a explicat orice amanunt, mi s-au dat toate detaliile tehnice, eu mi-am dorit ceva aerisit si modern si sincer, aici am gasit singurul concept diferit. Ca sa platesc am vandut un apartament vechi, spatios, in zona foarte buna, dar vechi. Eu nu vad diferente intre ce se construieste azi in tractorul si ce am vandut eu. Asa am gandit eu si asa am ales.
Faptul ca vor avea 2-3 luni intarziere mi l-am asumat dinainte sa semnez si mi l-as fi asumat legat de orice as fi cumparat. Inainte sa vand apartamentul vechi l-am renovat si am inteles o echipa care a lucrat excelent, dar tot a intarziat 1 luna, dar am fost multumita de rezultat si oamenii au fost super seriosi. Prin comparatie, nu ma ingrijoreaza o perioada de gratie la lucrare, e fireasca. Au intarzieri lucrari clasice, din caramida si betoane armate, mi se pare oarecum firesc sa intarzie ceva ce se construieste complet diferit.
Ceea ce spui tu, CipriCipBv legat de fundatie este neadevarat si putin rautacios. Eu am batut santierul din octombrie si am vazut inainte si groapa unde trebuia sa fie demult o alta costructie, am vazut si fiecare nivel de parcare subterana cand s-a ridicat. Poate de aia, ca eu am fost mai curioasa, si am urmarit acest proiect, am si indraznit sa cumpar. Si mie mi se spuneau tot felul de bazaconii de altii, bag seama ca si cei care vorbesc fara sa stie pe aici, fara sa fi vizitat. Oamenii de la vanzari au spus exact ce s-a si intamplat. Si, cu mana pe inima, din ce am vazut eu in ultimul an in imobiliare, au fost si cei mai profesionisti, instruiti si draguti.
Ca sa aveti termen de comparatie, la altii nu vi se permite sa faceti decat un numar de vizite in santier dupa semnare, nu mai stiu cine zicea asta. La ei mi s-a raspuns mereu la orice intrebare, mi s-a permis vizita insotita in santier, am discutat chiar si cu dirigintele de santier.
Nu sunt partinitoare. Spun doar, obiectiv, fapte concrete. Si eu sunt o persoana meticuloasa si atenta la detalii. Si sunt convinsa ca ma voi felicita pentru alegerea facuta, chiar daca astept putin, macar primesc un produs diferit si mult superior fata de ceea ce este pe piata imobiliara in Brasov.

#862
Johnyboy87

Johnyboy87

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 121
  • Înscris: 16.06.2007
Aerisit?
Drumul pana la bloc este groaznic. Toata lumea parcheaza in fata centrului expozitional. Abia daca intra 2 masini una pe langa alta.

#863
Boringotella

Boringotella

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 01.09.2014
Cel mai enervant amanunt, de care nu pomenește nimeni, este calea ferată aflată la câțiva zeci de metri!
Lucrez in zonă și credeți-mă, zgomotul este înfiorător, mai ales noaptea! Vibrații și scrâșnet de roti, marfare interminabile, toate astea sper sa fie estompate cu succes de termopanele acelea minune cu care se lauda Signature!!!!

Edited by Boringotella, 12 May 2017 - 21:26.


#864
One of Them

One of Them

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,301
  • Înscris: 07.10.2005
Si nu cumva vederea de pe anumite laterale este spre rampa de gunoi?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate