![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
apartamente noi brasov
Last Updated: Apr 27 2022 21:20, Started by
blonda18
, Aug 15 2011 09:44
·
11

Posted 27 April 2022 - 13:00

Are cineva informatii despre blocurile din TopCity construite de Melsam ?
|
Posted 27 April 2022 - 16:35

Is mizerbile. Dacă nu ma crezi, mergi pana în zona sa te convingi.
|
Posted 27 April 2022 - 21:20

Am fost zilele astea si am vazut un apartament. In stadiu actual, tinand cont ca sunt finalizate, mi s-a parut greu sa-mi dau seama despre calitatea constructiei. Sunt unele taieri de costuri evidente - geamuri cu 2 foi de sticla, faianta retro/oldies
![]() ![]() Astea evidente ti le poti asuma si traiesti cu ele. Sunt curios daca stiti ceva si de lucruri care nu se vad - gen cum a fost facuta instalaria electrica, sanitara, etc. De asemenea sunt curios daca pot sa fie probleme cu pastrarea temperaturii in incaperi tinand cont ca sunt facute poate 80% din beton si 20% din BCA. Stiu ca sunt multe blocuri vechi facute din placi de beton dar nu cunosc pe nimeni care sa-mi zica cum e. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users