![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
deblocare Casetofon BMW C Reverse
Last Updated: Aug 14 2011 13:32, Started by
giovanny-gianny
, Aug 14 2011 13:32
·
0

Posted 14 August 2011 - 13:32

Am nevoie si eu de ajutorul vostru! :deadtongue: am si eu un bmw 320ci din 1996 si am un casetofon original bmw (BMW BAVARIA C REVERSE RDS) si l-am avut scos de pe masina. Cand l-am pus inapoi,imi cere codul... si din pacate nu il am :(. ma puteti ajuta cumva? PS: am incercat cateva coduri si nu au mers: prima cifra din cele 4 poate fi doar 0 sau 1... deci codul trebuie sa inceapa cu 0xxx sau 1xxx... Va multumesc anticipat. Mi-ati fi de mare ajutor :confuzzled: Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users