![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Innsbruck
Last Updated: Feb 18 2013 01:02, Started by
popovicias
, Aug 05 2011 22:05
·
0

Posted 05 August 2011 - 22:05

In programul vacantei in Bayern o zi o am programata pt. o excursie la Innsbruck.
Ce se poate vizita? Ce obiective importante sunt? Ajunge 3-4 ore? |
Posted 05 August 2011 - 22:21

In programul vacantei in Bayern o zi o am programata pt. o excursie la Innsbruck. Ce se poate vizita? Ce obiective importante sunt? Ajunge 3-4 ore? |
Posted 06 August 2011 - 19:26

eu am fost in Innsbruck tot asa o zi din Garmisch-Partenkirchen si am facut, cu trenul, circa 1h30 deci din Munchen probabil ceva mai mult. In fine, nu stiu daca vreti muzee sau vizite pe interior in ceva obiective turistice sau mai degraba ,cum fac eu de obicei in excursii d-astea de o zi , preferati sa descoperiti orasul in sine.
Eu as recomanda trambulina de sarituri cu schiurile care e aproape de centru si de pe dealul pe care e amplasata se vede si o frumoasa panorama a orasului ,e si un loc amenajat pentru chestia asta . La trambulina se poate urca pana in varf, mie-mi plac sariturile cu schiurile asa ca mi s-a parut interesant. In rest eu m-am plimbat prin oras, in special in centru si imprejurimi. Partea mai putin frumoasa e ca se lucreaza la drum si la niste cladiri chiar in centru dar ,ma rog, pana la urma trebuie executate si lucrarile astea candva . Daca va duceti la un centru de informare turistica (de ex in gara) puteti lua o harta care are si o lista cu obiectivele turistice din oras btw |
Posted 08 August 2011 - 06:56

eu am trecut in 2007 prin Innsbruck in drum spre Germania. Am stat cca 3 ore in oras. Ca parere personala, nu m-a impresionat in mod special. Recomandarea mea: daca ai in plan si altceva, alege varianta a 2-a. Eu nu as pierde o zi special pentri Innsbruck
|
Posted 08 August 2011 - 09:06

Multumesc.
Stau cazat la Grainau langa GAP si am o masina inchiriata. As putea inlocui ziua in care as merg la Innsbruck si Mittenwald (e in drum) cu o excursie la Salzburg si Berchtesgaden. Doar ca sunt 200 km pana la salzburg in loc de max 100 pana la Innsbruck. Ce parere aveti? Apoi, indiferent de alegerea vacata as vrea drumul de intoarcere sa fie altul pt. varietate. Pe google maps nu prea sunt variante....eficiente. Puteti sa-mi recomandati ceva? |
Posted 08 August 2011 - 13:12

Multumesc. Stau cazat la Grainau langa GAP si am o masina inchiriata. As putea inlocui ziua in care as merg la Innsbruck si Mittenwald (e in drum) cu o excursie la Salzburg si Berchtesgaden. Doar ca sunt 200 km pana la salzburg in loc de max 100 pana la Innsbruck. Ce parere aveti? Apoi, indiferent de alegerea vacata as vrea drumul de intoarcere sa fie altul pt. varietate. Pe google maps nu prea sunt variante....eficiente. Puteti sa-mi recomandati ceva? zona nu o cunosc prea bine (am trecut dinspre Kitzbuhell - Insbruck -Bregenz - Germania) - sper ca la anul sa ajung si eu sa stau Tirol. Ca o propunere (nu am calcat-o propriuzis dar am auzit cate ceva): Grainau - Mitewald- Insbruck (doar traversare) - Achesee - Vallgau |
Posted 08 August 2011 - 19:58

daca poti sa ajungi repede la Berchtesgaden e mai interesant, poti sa urci la Obersalzberg si sa mergi la Eagle's Nest .
|
Posted 13 August 2011 - 09:26

Multumesc. Stau cazat la Grainau langa GAP si am o masina inchiriata. As putea inlocui ziua in care as merg la Innsbruck si Mittenwald (e in drum) cu o excursie la Salzburg si Berchtesgaden. Doar ca sunt 200 km pana la salzburg in loc de max 100 pana la Innsbruck. Ce parere aveti? Apoi, indiferent de alegerea vacata as vrea drumul de intoarcere sa fie altul pt. varietate. Pe google maps nu prea sunt variante....eficiente. Puteti sa-mi recomandati ceva? Linga Innsbruck este fabrica Swarowski, unde poti vizita muzeul, asta daca te intereseaza. In Salzburg sunt o gramada de obiective asa ca nu iti ajunge o zi. Ca recomandare eu zic sa te duci in Innsbruck si sa lasi Salzburg pentru o alta data si sa stai acolo cel putin 4-5 zile. Muzeul si fabrica Swarowski sunt in Wattens, aproape de Innsbruck. Asta e adresa SWAROVSKI Kristallwelten Kristallweltenstraße 1 A-6112 Wattens, Austria Vacanta placuta! |
Posted 01 November 2011 - 10:37

Multumesc. Stau cazat la Grainau langa GAP si am o masina inchiriata. As putea inlocui ziua in care as merg la Innsbruck si Mittenwald (e in drum) cu o excursie la Salzburg si Berchtesgaden. Doar ca sunt 200 km pana la salzburg in loc de max 100 pana la Innsbruck. Ce parere aveti? Apoi, indiferent de alegerea vacata as vrea drumul de intoarcere sa fie altul pt. varietate. Pe google maps nu prea sunt variante....eficiente. Puteti sa-mi recomandati ceva? Salutare, cam tarziu dar...in Innsbruck e foarte fain centrul vechi cu palatul Imperial si Domul, plus inca o gramada de cladiri interesante. Si mai e si trambulina Bergisel. Te poti urca pana in varf de unde ai o panorama minunata. Mai pe larg am scris aici: http://nacajitul.blo...rgic-acuma.html |
Posted 01 November 2011 - 11:12

|
Posted 07 February 2013 - 19:54

Salutare !
Primele 2 nopţi de cazare din cadrul pseudocircuitului elveţian au fost în ... Austria, mai precis la hotelul Olympia din Axamer Lizum (aici a fost satul olimpic pentru Olimpiada pentru Tineret din ianuarie 2012) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() În prima dimineaţă (24 august 2012) vremea a fost închisă, ploioasă, deşi pe crestele de la Axamer Lizum a mai ieşit şi soarele din când în când, aşa cum se vede şi din poze. Înainte să intrăm în Germania pentru vizita castelelor, am vizitat muzeul subteran Swarovski, aflat lângă fabrica de la Wattens ![]() ![]() ![]() ![]() Interiorul l-am vizitat ca grup organizat. După ce ghidul nostru ne-a citit introducerea de pe o planşă în limba română (planşă aflată la intrarea de sub "Sfinx"), ne-am răspândit fiecare prin cele 15 săli succesive (numerotate). Tot felul de mecanisme şi roboţi acţionează pe diferite melodii tehno, punând în valoare cristalele Swarovski de diferite culori şi mărimi, aflate peste tot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evident, traseul se termină în magazin, unde rămâi mut atât în faţa minunăţiilor expuse, cât şi în faţa ... preţurilor, iar din magazin se iese direct afară, în partea de sud-est a colinei artificiale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fix o oră jumate' a durat vizita la Swarovski (8.55 - 10.25), după care s-a amânat vizitarea centrului Innsbruck-ului pentru seara (după întoarcerea din Bavaria). Sănătate şi toate cele bune ! Edited by OvidiuNS, 07 February 2013 - 19:59. |
Posted 08 February 2013 - 09:44

Ovidiu,in sfarsit, te-ai hotarat sa ne povestesti si noua circuitul!
Mai era putin si venea viitoarea poveste de vacanta ( am inteles ca Parga si Zante,nu?) Sa stii ca eu astept cu interes, am vazut o parte din zonele prin care ai trecut si ma bucur sa-mi aduc aminte. N-am fost niciodata intr-un circuit organizat, banuiesc ca se merge mai mult pe vizitarea muzeelor, castelelor, diverselor obiective si mai putin sa simti frumusetea locurilor. Iti urez spor la povestit, eu garantez ca am la citit. |
Posted 09 February 2013 - 01:38

... in sfarsit, te-ai hotarat sa ne povestesti si noua circuitul ... Mai bine mai târziu decât niciodată, nu ? Asta este, îmi cer scuze, am cam avut treabă. Puteam să rezum totul în câteva cuvinte şi ... atât, cum fac mulţi alţii. Dar mi se pare mai util pt. cititori să detaliez şi să pun poze. Şi asta durează, pt. că verific cam tot ce scriu, nu-mi permit să dau informaţii greşite (deşi uneori, involuntar, se mai întâmplă).
... Mai era putin si venea viitoarea poveste de vacanta (am inteles ca Parga si Zante,nu?) ... Eh, stai liniştită, sigur nu durează atât. Şi da, cam aşa se pare, Parga şi Zante, deşi în Zakinthos nu prea găsesc un loc bun de cazare (adică să aibă faleză şi plajă), toate staţiunile sunt aiurea pe insula aia. Iar în concurs se mai află şi Creta şi Tolo, dar cu şanse infime ... (scuze de off-topic)
... banuiesc ca se merge mai mult pe vizitarea muzeelor, castelelor, diverselor obiective si mai putin sa simti frumusetea locurilor ... Culmea, din contră, am făcut mai mult tururi pietonale (în care ghidul ne-a împuiat capul cu o groază de detalii - interesante, e-adevărat, ghidul a fost de nota 10). Dar eu aş fi preferat să vizitez mai multe interioare şi să nu pierd timpul pe lângă ghid. De exemplu, în Innsbruck aş fi preferat să mergem ziua, ca să văd Sala Uriaşilor din Hofburg (cu tavanul pictat de Maulbertsch) şi cele două biserici principale (Catedrala Sf. Iacob şi Hofkirche). Dar chiar şi ziua dacă am fi mers, tot nu ar fi fost timp pentru vizite, majoritatea oamenilor din autocar fiind mulţumiţi doar cu ce le-a spus ghidul. Şi cică "Gata, am văzut Innsbruck-ul !" (nu comentez mai mult, că mă enervez). Oricum, eu am luat partea plină a paharului, vacanţa asta a fost ca o "misiune de recunoaştere", am "simţit frumuseţea locurilor", cum bine zici, iar tururile astea "pe repede-înainte" m-au întărâtat să revin pe cont propriu la o dată viitoare şi să vizitez şi minunăţiile din interioare. Sănătate şi tcb ! |
Posted 11 February 2013 - 11:39

tot in Innsbruck, in 2012, am fost jumatate de zi sa vizitez castelul Ambras, castel pe care il ratasem (nu stiam de el) la trecerea din 2007. Din ce am vazut eu din Innsbruck, asta e clar cel mai atractiv obiectiv pentru mine. Pe langa castelul in sine (3 corpuri ce se viziteaza) este frumos de vizitat si parcul inconjurator + vederea frumoasa pe care o ai asupra orasului. In acest castel se gaseste tabloul original cu printesa care are par pe toata fata (ca o maimuta) + toata familia. nu mai stiu cum se cheama tabloul dar e destul de celebru....
|
Posted 18 February 2013 - 01:02

Aşa cum spuneam în mesajul meu anterior, am fost mulţumit că măcar am făcut un tur pietonal nocturn prin vechiul Innsbruck. A fost inedit, urmând ca data viitoare să-l vizităm pe timp de zi (evident, şi cu vizitele interioare de rigoare).
Aşadar, turul a durat 40 de minute (20.30 - 21.10). Am început de la Turnul oraşului ![]() ![]() Au urmat Micul Acoperiş de Aur, Casa Helbling (rococo), şi prin pasaj am ieşit către Hofburg ![]() ![]() ![]() ![]() Întorşi prin pasaj şi apoi spre nord, am ajuns în faţa Catedralei Sf. Iacob, unde ghidul ne-a povestit despre rugăciunile femeilor din vechime pentru ca ciuma să le ocolească odraslele ![]() După care ne-am îndreptat agale spre autocar, prilej cu care am surprins atmosfera relaxată din oraş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sănătate şi toate cele bune ! Edited by OvidiuNS, 18 February 2013 - 01:10. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users