![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
WLAN essentials
Last Updated: Jan 27 2023 12:54, Started by
Ion_Cristoiu
, Jul 25 2011 20:49
·
0

Posted 26 July 2019 - 12:01

Poate fi de la lease time-ul server-ului DHCP daca e prea mic ; de asemena poate fi si de la telefon masura de power saving daca fenomenul se petrece dupa o perioada mai lunga de nefolosire in mom in care intra intr-o stare de deep sleep. Fara mai multe detalii e greu de dat solutii nu supozitii . Faza e ca acasa nu am problema asta , dar pe alte routere [ ex. la servici unde e securizata sau in spatii publice unde e free ] apare acest mesaj si conexiunea e in stand-by , nu e activa power saving sau wi-fi secure .. Edited by Doggfather, 26 July 2019 - 12:01. |
Posted 24 August 2019 - 09:36

oare daca schimb asus ac56 cu ac68 sau nighthawk A7000 voi avea semnal mai bun?
|
Posted 27 January 2023 - 12:54

Salutare!
Vă pun o întrebare aiurea, dar nu găsesc un răspuns pe măsură. Pe banda de 2,4 GHz am foarte multe router-e vecine. Multe sunt pe automat, deci sar de pe un canal pe altul. Eu am un MikroTik ax3, și culmea, am setat canalul 1 (2412), pentru că multe router-e stau pe primul canal, dar sunt departe (sau au semnal slab) și nu afectează prea mult pe lățime de 20 MHz (bine, rar sare pe 40 MHz). Eu am cam -60dBm în casă, iar celelalte pe canal 1 au pe la -85 dBm și mai jos. Canalul 6 are cam pe -65 dBm, deci nu se pune problema. ![]() Bun, acum vine problema: Pe 5 GHz am selectat canalul 48, dar și aici apar noaptea rețele pe canalele de lângă, gen 36. Aș vrea să trec pe canalele DFS, (deci CAC 1 minut, deși sunt și de 10 minute, cele de pe lângă SRD). Acum vin întrebările: După acel 1 minut pentru verificarea DFS, se mai oprește pentru reverificare? Eu am în zonă o unitate militară, dar nu au radar sau cel puțin nu au nicio antenă care să semene cu un radar. Sau să selectez un canal din zona SRD-ului? ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users