Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

cat costa emigrarea in canada, acte,etc?

- - - - -
  • Please log in to reply
69 replies to this topic

#55
catalliin

catalliin

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 255
  • Înscris: 19.04.2009
Auzi nene! ,eu am spus asta ptr ca se stie ca in general cei mai deschisi la culoare in ultima vreme sunt pasuiti cam peste tot atunci cand vine vorba de acordarea diferitelor drepturi precum si incercarea de a emigra si a se stabilii fie temporar sau definitiv si asta indiferent de nationalitatea lor .
De romani nu mai vorbesc exemplu cel mai bun fiind Canada unde diplomele de studii nu sunt recunoscute si stramba toti din nas cand aud ca esti roman, in schimb o cioara venita din congo sau pakistan este primita cu onoruri ,alt exemplu este anglia unde pupaceau in cururi numai coloratii sositi acolo cu azit sau indiferent cum ,iar  romanii si alti est europeni erau si inca sunt tratati precum ciumatii, iar acum anglia incepe sa fiearba si politic si economic din cauza suprapopularii cu colorati...revoltele incep sa ia amploare si nu doar acolo ci cam peste tot pe unde s-a aplicat ''corectitudinea'' politica.

#56
Rosebud09

Rosebud09

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,619
  • Înscris: 02.10.2009

View Postcatalliin, on 5th October 2011, 11:46, said:

De romani nu mai vorbesc exemplu cel mai bun fiind Canada unde diplomele de studii nu sunt recunoscute si stramba toti din nas cand aud ca esti roman, in schimb o cioara venita din congo sau pakistan este primita cu onoruri

Nu ti-ai luat pastila de dimineata...
Nu se recunosc hartiile mazgalite de Spiru sau alea facute la imprimanta dupa Internet. Aveti o idee fixa cu "recunoasterea" hartiilor, se trage de la europenii vestici super birocrati si increzuti care-si vor lua curand ceea ce merita. Conteaza omul si ce stie el sa faca, nu un petic de hartie si cu asta nu va puteti impaca deloc. E un complex de inferioritate pe aici, vreti "recunoastere", stima si covor rosu si o luati razna cand nu vi se da atentie. Nu starmba nimeni din nas ca esti roman, e fix zero ca influenta in raport cu alte natii dar voi vreti regim preferential ca asa ati fost invatati ca sunteti mai cu mot si de aici apare frustrarea ca "altii" colorati au parte de ceea ce dovedesc ca merita. N-are nimeni covor rosu la primire si daca vrei sa stii e mult mai greu pentru "coloratii" de care vorbesti sa ajunga la viata decenta dar multi reusesc pentru ca au motivatie si sunt obisnuiti cu greul de acasa, ceea ce nu e cazul multor romani invatati sa astepte  sa li se dea.

Quote

alt exemplu este anglia unde pupaceau in cururi numai coloratii sositi acolo cu azit sau indiferent cum ,iar romanii si alti est europeni erau si inca sunt tratati precum ciumatii, iar acum anglia incepe sa fiearba si politic si economic din cauza suprapopularii cu colorati...revoltele incep sa ia amploare si nu doar acolo ci cam peste tot pe unde s-a aplicat ''corectitudinea'' politica.

Poate ca romanii sunt tratati ca ciumatii din cauza ca un numar prea mare din ei s-au ocupat cu porcarii, in conditiile in care nu se astepta de la ei sa le faca. In momentul in care s-a castigat un anumit statut, de cetateni europeni, albi si crestini pe desupra, sunt mult mai greu de tolerat comportamente contrare legii si bunului simt. Macar pakistanezii ar avea o scuza, sau in tot cazul s-ar putea gasi o motivatie in specificul cultural, dar pentru romani, europeni adica nu se poate trece cu vederea asa usor.
Una este cand admiti in casa un maidanez si te poti astepta sa se pise pe covor dar daca-ti intra un caine de rasa, "educat" si-ti uda canapeaua e alta poveste si ai fi indreptatit la suparare.

Edited by Rosebud09, 05 October 2011 - 20:40.


#57
Fomalhaut

Fomalhaut

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 16.02.2011
pentru ca tiganii si evreii sunt deja la putere in Canada.
chinezii vin cu banii, albii/negrii cu sclavia.

#58
catalliin

catalliin

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 255
  • Înscris: 19.04.2009
Pentru @Rosebuda..nu am 'hartie' de Spiru ci de universitate de stat!, insa nu asta era problema ci faptul ca sunt sigur ca nici asta nu cred ca o vor recunoaste  pentru a incasa punctele necesare la dosar pentru emigrare , iar daca voi ajunge acolo cu siguranta ca as incepe cu o  meserie de jos ptr ca asa se incepe peste tot.
Referitor la faptul cum sunt priviti romanii peste hotare asta se datoreaza in mare parte etniei lui cioaba' si nu noua,...iar marea scula de europa de vest va ajunge ff curand o colonie ordinara de africani,indieni,pakistanezi,arabi ..etc mai putin sau deloc europeni adevarati, din pacate la fel si cu SUA si Canada...iar eu persoanal imi exprim ingrijorarea si pentru Australia care daca si acolo se va ajunge asa atunci totul este pierdut

#59
Rosebud09

Rosebud09

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,619
  • Înscris: 02.10.2009

View Postcatalliin, on 6th October 2011, 12:11, said:

Pentru @Rosebuda..nu am 'hartie' de Spiru ci de universitate de stat!, insa nu asta era problema ci faptul ca sunt sigur ca nici asta nu cred ca o vor recunoaste pentru a incasa punctele necesare la dosar pentru emigrare , iar daca voi ajunge acolo cu siguranta ca as incepe cu o meserie de jos ptr ca asa se incepe peste tot.
Referitor la faptul cum sunt priviti romanii peste hotare asta se datoreaza in mare parte etniei lui cioaba' si nu noua,...iar marea scula de europa de vest va ajunge ff curand o colonie ordinara de africani,indieni,pakistanezi,arabi ..etc mai putin sau deloc europeni adevarati, din pacate la fel si cu SUA si Canada...iar eu persoanal imi exprim ingrijorarea si pentru Australia care daca si acolo se va ajunge asa atunci totul este pierdut

Exista o confuzie in randul multor amatori de plecare in CA, datorata asa zisei nerecunoasteri a diplomelor. Odata este vorba de dosarul pentru emigrare si a doua oara realitatea de pe piata muncii.

In primul caz, evaluarea se face intr-adevar pe baza de hartii iar o diploma obtinuta legal in Ro sau oriunde la o institutie acreditata este valabila, fara discutie, atata vreme cat in aceasta faza se considera diferite aspecte ale educatiei si experientei si se acorda puncte pe baza unui sistem teoretic de punctaj.

Totul este ca sa se indeplineasca si conditiile impuse privind durata studiilor asa cum sunt indicate in sistemul de punctaj, care nu este facut numai pentru romani ci ptr toata lumea. Desigur ca ar exista tendinta sa credeti ca nu se apreciaza la fel o fac. de stat cu una particulara dar asta e parerea voastra reiesita din realitatea romaneasca, depinde insa exclusiv de ofiteul de imigratie iar din cate stiu eu astfel de diferentieri nu sunt permise in acea faza (ar fi complicatii foarte mari in proces). Canadienii sunt foarte birocrati si intotdeauna respecta regulile.

Odata ajuns acolo, potentialul angajator va fi interesat de ceea ce poti face pentru el, nu ceea ce ai dori d-ta. Daca reusesti sa-l convingi ca esti ceea ce hartiile spun despre tine, vei avea cale libera dar nu va fi usor, unul din motive fiind ca intr-adevar s-ar putea sa stii prea putin despre domeniul respectiv asa cum este el acolo, nu este chiar cum ai invatat (bine, serios) acasa. Va trebui deci o perioada in care sa te pui la punct, angajatorul poate sa ti-o acorde sau poate nu. In afara de asta, cum am mai spus de cateva ori, simpla absolvire sau posesie de diploma (inclusiv de la  Harvard) nu da dreptul de practica independenta, pana cand nu primesti o certificare cum ca ai ceva si in cap, nu numai in sertar. Poti in schimb sa lucrezi in meserie, doar ca nu semnezi proiecte sau nu dai prescriptii medicale (e un pic mai complicat in medicina).

Pana rezolvi dureaza si intre timp trebuie sa faci ceva, la “munca de jos” asa cum zic unii, fara sa stie ce inseamana in Canada. O munca de jos poate insemna si sa fi asistent medical, asistent la birou sau desenator, oricare din acestea fiind remunerate destul de decent. Foarte multi se gandesc la slujbe la Mac sau curatenie ca ar fi rusinos. Nu e deloc rusinos daca in acel timp urmaresti un obiectiv, cladesti ceva. Nu trebuie sa faci facultate de la inceput, dar ceva studiu ar trebui. O ruda apropiata de-a mea nu a facut nici o ora scoala acolo, nu a practicat niciodata ceea ce a facut in facultate, in CA a luat o munca de birou oarecare si deja dupa primul an de la venire a fost “Employee of the Year” in departamentul respectiv din guvernul provincial; e drept ca tot la nivelul acela a ramas si va ramane, dar e treaba ei. Eu am luat si munca aia de jos, partial si ptr scurta vreme si nu mi-au cazut galoanele de pe umar, pana s-a rezolvat situatia, desi plecasem lasand in urma foarte multi ani de experienta si pozitie buna. Copiii din ziua de azi sunt numai mofturi. N-au decat sa se hraneasca cu ele sau sa inghita in sec.

Altceva ce nu stiti despre indieni sau pakistanezi: mai ales in cazul indienilor, multi dintre cei care ajung legal in CA sunt din clasa (casta) superioara, cu bani multi sau educatie si au un avantaj fata de romani de exemplu: au facut scoala in limba engleza si inteleg mult mai bine ce se vorbeste. In plus, se ajuta intre ei la un nivel de neinchipuit pentru romani. Ceea ce este in Europa si mai ales in Anglia este din cauza atitudinii mult prea indiferente fata de fenomenul migratiei necontrolate (nu zic ilegala, doar in afara unui control) si nu se poate compara cu ceea ce este deocamdata in Canada sau Australia; rasistii si altii ca ei crescuti in ideea superioritatii rasei albe sau a  educatiei europene vor spune altceva, dar cainii latra, caravana trece. Uneori au dreptate insa. Daca insa se va ajunge la situatia de care zici, nu va fi nimic pierdut, doar un nou inceput, cu alti actori. :w00t:

Venirea tiganilor poate avea un impact negativ asupra romanilor din America de Nord, pana acum scutiti de orice asemanare cu etnia rroma. Cei din Ca zic ca pentru o vreme doar, intrucat legile si obiceiurile sunt un pic altfel decat in Eu, politia mai dura, distante mari, clima poate fi un dusman mortal. Vedeti ce s-a intamplat cu Cehia care a fost eliminata de pe lista din cauza unor abuzuri facute de tiganii cu pasaport ceh.

#60
catalliin

catalliin

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 255
  • Înscris: 19.04.2009
Ai o mentalitate si un principiu al valorilor umane exact ca a unui corporatist multional, mai bine ai lasa un biolog sa-si spuna punctul de vedere in ceea ce priveste adevaratele valori umane functie de rasa si nationalitate.
Astfel ca un pakistanez,indian, african si alti babuini ajunsi intr-o tara civilizata nu vor fi motivati decat de instinctele primare care le au adanc intiparite genetic si nu vei scoate din ei nimic bun (probabil doar daca s-ar fi nascut in lumea occidentala de vre-o 10 generatii sa fie ceva de capul lor), in rest fac exact cum le indica lor mai bine instinctele ,exemplele cele mai graitoare sunt chiar acele revolte si distrugeri provocate de ei in occident exp; revoltele negrilor din SUA  1992-94, cele din Franta acum 4-5ani,iar acum in Anglia. RETINE UN LUCRU!. daca acele antropoide erau bune de ceva atunci traiau de mult intr-o supercivilizatie si nu mai aveau nevoie de imigreze spre occident.
Iar despre situatia dezastruasa in care vor disparea ff curand populatia alba si intreaga ei civilizatie datorita imvaziei antropoidelor daca nu se va face ceva ,sa stii ca DA va fi o mare pierdere!, la fel ca aceea in care presupunem ca tu ti-ai pierde toata familia;sotia,copiii,nepotii si cam toate rudele si neamurile intr-un accident aviatic sau de orice alta natura si asta presupunand ca totusi ''actorii'' acestia au vre-un rol important pe scena vietii pentru tine

#61
Rosebud09

Rosebud09

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,619
  • Înscris: 02.10.2009

View Postcatalliin, on 8th October 2011, 10:39, said:

Ai o mentalitate si un principiu al valorilor umane exact ca a unui corporatist multional, mai bine ai lasa un biolog sa-si spuna punctul de vedere in ceea ce priveste adevaratele valori umane functie de rasa si nationalitate.
Mai bine sa lasam rasistii sau white-supremacists sa ne spuna ca automat negrii sunt antopoizi.
Inteleg ca ai ceva imporiva lor, fara insa a cunoaste prea multi dintre cei pe care-i vrei eliminati.
Daca crezi ca eu ii iubesc, te inseli foarte tare dar nu se pune nici o clipa problema asta ci mai degraba a ne adapta schimbarilor care apar fara voia noastra si de multe ori fara voia celor care sunt la conducerea societatii.
Astfel ca un pakistanez,indian, african si alti babuini ajunsi intr-o tara civilizata nu vor fi motivati decat de instinctele primare care le au adanc intiparite genetic si nu vei scoate din ei nimic bun (probabil doar daca s-ar fi nascut in lumea occidentala de vre-o 10 generatii sa fie ceva de capul lor), in rest fac exact cum le indica lor mai bine instinctele ,exemplele cele mai graitoare sunt chiar acele revolte si distrugeri provocate de ei in occident exp; revoltele negrilor din SUA 1992-94, cele din Franta acum 4-5ani,iar acum in Anglia. RETINE UN LUCRU!. daca acele antropoide erau bune de ceva atunci traiau de mult intr-o supercivilizatie si nu mai aveau nevoie de imigreze spre occident.
Desigur ca sunt multe lucruri care le putem reprosa categoriilor de oameni de care vorbesti. In acelasi timp exista un mare numar de astfel de persoane care s-au adaptat bine in noua sociatate, ocupa functii inalte in economie, educatie, stiinta. De fapt o mare parte din meseriile cele mai solicitante si cu cea mai marte influenta in societate sunt deja ocupate de "exemplare" din acestea, vorbesc de doctori, oameni de stiinta si ingineri. Ca un exemplu, 47% din toate functiile ocupate de persoane cu doctorat PhD in SUA sunt datorate imigrantilor, exact din categoria despre care vorbesti. Asadar, acestia reusesc sa se adapteze culturii respective, nu sunt nici mai prosti nici mai ticalosi, dar mediul, si educatia capatata le asigura succesul. Cum se vede, in societatea lor initiala nu au avut ocazia sa se manifeste, conditiile locale sau influenta devastatoare a religiei i-a impiedicat.
Revoltele de care vorbesti nu au fost doar apanajul imigrantilor saraci, au participat in egala masura albii "civilizatii" adica, uneori persoane bogate.
Tu stii numai de revolte, scandaluri, distrugeri si ignori (poate cu buna stiinta) ca nu sunt toti la fel.
Atentie ca acelasi lucru s-ar aplica si la romani: de ce pleaca, pentru ca daca erau buni atunci, te citez "...traiau de mult intr-o supercivilizatie si nu mai aveau nevoie sa migreze in occident". Uite ca pleaca si din ce in ce mai multi nu se mai uita inapoi. Sau ei sunt o exceptie, antropoide albinoase?
Iar despre situatia dezastruasa in care vor disparea ff curand populatia alba si intreaga ei civilizatie datorita imvaziei antropoidelor daca nu se va face ceva ,sa stii ca DA va fi o mare pierdere!, la fel ca aceea in care presupunem ca tu ti-ai pierde toata familia;sotia,copiii,nepotii si cam toate rudele si neamurile intr-un accident aviatic sau de orice alta natura si asta presupunand ca totusi ''actorii'' acestia au vre-un rol important pe scena vietii pentru tine.

Ai probleme mari, rasismul (care intotdeauna indica o intelegere deformata a realitatii si o lipsa extrema de respect fata de semeni) nu te lasa sa vezi prea departe. Lumea se schimba, te daptezi sau dispari. Daca "albii" dovedesc slabiciune, ei vor dispare si e vina lor. Vezi ca si Brevik era alb, unul din cale afara de mandru de asta si care a facut ceea ce a facut pornind tocmai de la incapacitatea de adaptare si intelegere a ce se intampla.
Cu siguranta ca niciunui european nu-i este indiferent ce se intampla si ca exista riscul ca in 30 de ani de acum incolo religia dominanta sa fie Islamul. Care sunt caile de contracarare? Ura oarba este exact contariul.
Pentru ca aici e vorba de Canada, ar trebui sa te referi la Canada, fara alte exemple, cu adevarat negative, din Europa. Modul in care s-a asigurat acolo pana acum asa zisa "pace sociala" este remarcabil si destul de curios de altfel dar este, cel putin deocamdata, un succes.

Vezi ca nu sunt un "corporatist" multinational chiar daca am oarecare tangente cu corporatiile alea atat de hulite. Am trait si am fost educat in comunism, am ajuns chiar sa cunosc indeaprope unele dedesubturi ale societatii respective si tocmai aceasta cunostere m-a facut sa ma indepartez categoric de ea si de orice idee colectivista. "Dincolo" insa am invatat multe lucruri, in special sa nu dispretuiesc pe nimeni, fie macar si pentru a nu ajunge la randul meu sa fiu dispretuit.

Edited by Rosebud09, 09 October 2011 - 00:44.


#62
catalliin

catalliin

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 255
  • Înscris: 19.04.2009
Lasa-l pe Brevik ca ala nu era nici macar rasist ,a fost un spalat pe creier de catre mosad , altfel un om normal n-ar fii facut genocid inpotriva semenilor lui de aceiasi nationalitate/rasa ,iar daca tu crezi ca rasismul in special cel provenit din partea caucazienilor este asa teribil atunci te-as intreba ce parere ai despre fanatismul religios al islamului de care pomenesti si care si-a propus ca pana in max. 50 de ani sa cucereasca toata Europa si America?..as fi curios cum ai suporta taiere inprejur :lol:  sau mai degraba taiere in jurul jugularei, dar probabil ca tu nici nu vei apuca stfel de vremuri, cat despre corporatismul multinational stiu ca este de ajus sa fi atins o singura data de doctrina acestuia ca dupa aia nu mai ai scapare de virusul respectiv si ajungi sa vezi si sa intelegi lumea doar in alb si negru..
Ps. am si eu niste vecini abea sosit din Canada dupa cativa ani de sedere acolo si care culmea au fost si ei atinsi de flagelul corporatimului (au lucrat in domeniu) si de buni si respectosi ce sunt ne sicaneaza permanent prin orice mijloace pe mine si alti vecini mai modesti pentru a ne face sa plecam ca sa poata cumpara el toata strada.
Iar in legatura cu Canada poti sa 'dormi linistit' cat mai ai timp pe sacu de bani asigurat de corporatia unde lucrezi ptr. ca foarte curand va aparea anarhia si pe acolo instaurata chiar de aceia pe care tu ai apreciezi cel mai mult.

#63
Rosebud09

Rosebud09

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,619
  • Înscris: 02.10.2009

View Postcatalliin, on 9th October 2011, 15:12, said:

Lasa-l pe Brevik ca ala nu era nici macar rasist ,a fost un spalat pe creier de catre mosad , altfel un om normal n-ar fii facut genocid inpotriva semenilor lui de aceiasi nationalitate/rasa ,iar daca tu crezi ca rasismul in special cel provenit din partea caucazienilor este asa teribil atunci te-as intreba ce parere ai despre fanatismul religios al islamului de care pomenesti si care si-a propus ca pana in max. 50 de ani sa cucereasca toata Europa si America?..as fi curios cum ai suporta taiere inprejur :lol: sau mai degraba taiere in jurul jugularei, dar probabil ca tu nici nu vei apuca stfel de vremuri, cat despre corporatismul multinational stiu ca este de ajus sa fi atins o singura data de doctrina acestuia ca dupa aia nu mai ai scapare de virusul respectiv si ajungi sa vezi si sa intelegi lumea doar in alb si negru..
Ps. am si eu niste vecini abea sosit din Canada dupa cativa ani de sedere acolo si care culmea au fost si ei atinsi de flagelul corporatimului (au lucrat in domeniu) si de buni si respectosi ce sunt ne sicaneaza permanent prin orice mijloace pe mine si alti vecini mai modesti pentru a ne face sa plecam ca sa poata cumpara el toata strada.
Iar in legatura cu Canada poti sa 'dormi linistit' cat mai ai timp pe sacu de bani asigurat de corporatia unde lucrezi ptr. ca foarte curand va aparea anarhia si pe acolo instaurata chiar de aceia pe care tu ai apreciezi cel mai mult.

1. Nu vad legatura intre Brewik si Mossad. Mai bine ai vedea cu ce se ocupa Mossad-ul. Stiu insa cate ceva despre legaturile lui cu organizatii rasiste “pasnice”.

2. Despre fanatismul religios de orice natura am o parere cat se poate de proasta, la fel despre cei care-i faciliteaza ascensiunea prin masuri excesive care nu fac decat sa-l intarate.


3. Faci cred o confuzie punanad egalitate intre corporatism si capitalism. Nu e vorba de cineva care odata “atins” de corporatism nu mai are scapare (in rau, banuiesc ca vrei sa spui) ci e mai degraba vorba de acel cineva care odata ce a vazut ce inseamna capitalismul nu mai poate accepta comunismul si nu mai are decat o singura cale de urmat.

4. Cam ciudata povestea asta cu cineva intors din Canada in  Ro ca sa cumpere “o strada”. In cativa ani de Canada e greu sa ajungi la puterea financiara de a cumpara mare lucru in Ro (poate in vreun sat amarat, sau eventual au reusit vreun tun si s-au facut disparuti) dar din povestea asta rezulta ca ai putea avea ceva pe canadieni si acum le cauti nod in papura sau abia astepti sa se duca si ei la fund. Nu mor caii cand vor cainii.


5. Nu lucrez la corporatii si din pacate nu am un sac de bani pe care sa dorm. Ba da, de fapt intr-un fel dorm pe un sac de bani, pentru ca atat am dat pe o saltea…

6. Anarhistii nu au rezolvat nimic, niciodata in istorie, intotdeauna au luat-o pe coaja si unul din motive a fost tocmai lipsa unei alternative propuse, lipsa unui program coerent care sa-i uneasca si care sa ajute la acceptarea de catre societate.  Ei prin definitie doar distrug, altii trebuie sa cladeasca la loc. E la fel ca acum cu “Occupy Wall Street”; daca astia din urma vor reusi sa lege ceva coerent, poate ca pana la urma va iesi ceva bun, dar ei nu sunt cu adevarat anarhisti (in cel mai bun caz nu sunt decat un nesperat ajutor pentru Oba.). S-au raspandit si in Canada, e vreme calda anul asta si cam plictiseala.

#64
avenirv

avenirv

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,554
  • Înscris: 01.05.2009

View Postcatalliin, on 8th October 2011, 10:39, said:

Ai o mentalitate si un principiu al valorilor umane exact ca a unui corporatist multional, mai bine ai lasa un biolog sa-si spuna punctul de vedere in ceea ce priveste adevaratele valori umane functie de rasa si nationalitate.
Astfel ca un pakistanez,indian, african si alti babuini ajunsi intr-o tara civilizata nu vor fi motivati decat de instinctele primare care le au adanc intiparite genetic si nu vei scoate din ei nimic bun (probabil doar daca s-ar fi nascut in lumea occidentala de vre-o 10 generatii sa fie ceva de capul lor), in rest fac exact cum le indica lor mai bine instinctele ,exemplele cele mai graitoare sunt chiar acele revolte si distrugeri provocate de ei in occident exp; revoltele negrilor din SUA  1992-94, cele din Franta acum 4-5ani,iar acum in Anglia. RETINE UN LUCRU!. daca acele antropoide erau bune de ceva atunci traiau de mult intr-o supercivilizatie si nu mai aveau nevoie de imigreze spre occident.
Iar despre situatia dezastruasa in care vor disparea ff curand populatia alba si intreaga ei civilizatie datorita imvaziei antropoidelor daca nu se va face ceva ,sa stii ca DA va fi o mare pierdere!, la fel ca aceea in care presupunem ca tu ti-ai pierde toata familia;sotia,copiii,nepotii si cam toate rudele si neamurile intr-un accident aviatic sau de orice alta natura si asta presupunand ca totusi ''actorii'' acestia au vre-un rol important pe scena vietii pentru tine

catalliin o singura corectie.
romanii din ce categorie fac parte ? intreb asta pt ca europa de vest ii stie pe romani mai brunetzei, mai apropiati de cei pe care ii numesti "babuini". tu cat de brunetzel esti ? sau esti cinstit si declari deschis ca esti rrom ?
daca esti in cealalta parte de romani provenita din slavi atunci mai ai sanse sa fii mai galben (daca zgarii un rus imediat apare pielea de tatar...; stii cuvintele de genul da, taran, tara, draga, iubire, prost...).

oricum se pare ca seful tau este un kinez sau indo-pakistanez si te cam ....

mama natura tine cont de ce rasa poate supravietui, restul este nimic pt ea....daca tu spui ca albii sunt superiori atunci nu poti sa te contrazici spunand ca vor dispare distrusi de ceilalti, doar nu vrei sa spui ca sunt biologic inferioari celorlalti ?!


View Postcatalliin, on 9th October 2011, 15:12, said:

Lasa-l pe Brevik ca ala nu era nici macar rasist ,a fost un spalat pe creier de catre mosad , altfel un om normal n-ar fii facut genocid inpotriva semenilor lui de aceiasi nationalitate/rasa ,iar daca tu crezi ca rasismul in special cel provenit din partea caucazienilor este asa teribil atunci te-as intreba ce parere ai despre fanatismul religios al islamului de care pomenesti si care si-a propus ca pana in max. 50 de ani sa cucereasca toata Europa si America?..as fi curios cum ai suporta taiere inprejur :lol:  sau mai degraba taiere in jurul jugularei, dar probabil ca tu nici nu vei apuca stfel de vremuri, cat despre corporatismul multinational stiu ca este de ajus sa fi atins o singura data de doctrina acestuia ca dupa aia nu mai ai scapare de virusul respectiv si ajungi sa vezi si sa intelegi lumea doar in alb si negru..
Ps. am si eu niste vecini abea sosit din Canada dupa cativa ani de sedere acolo si care culmea au fost si ei atinsi de flagelul corporatimului (au lucrat in domeniu) si de buni si respectosi ce sunt ne sicaneaza permanent prin orice mijloace pe mine si alti vecini mai modesti pentru a ne face sa plecam ca sa poata cumpara el toata strada.
Iar in legatura cu Canada poti sa 'dormi linistit' cat mai ai timp pe sacu de bani asigurat de corporatia unde lucrezi ptr. ca foarte curand va aparea anarhia si pe acolo instaurata chiar de aceia pe care tu ai apreciezi cel mai mult.

dovedesti ca esti antisemit si asta este periculos. taierea imprejur este o cerinta imperativa si a religiei mozaice. mai citeste.

#65
catalliin

catalliin

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 255
  • Înscris: 19.04.2009
@aveniriv , ca sa-ti dai seama carei etnie apartin uita-te la avatarul meu ,eu sunt acela.(actualmente fara pleata) .. si nici slav nu sunt (as fi vrut eu)..iar seful meu nu e nici kinez si nici pakistanez ci oltean (destul de aldracu) ..si da stiu ca 'mamarea'-natura tine cont de rasa care supravietuieste si apropos la aluzia ta cu superioritatea biologica, sa stii ca nici negrii nu sunt mai superiori biologic decat albii , exista boli la care albii dovedesc mai multa rezistenta  iar pe negrii ii secerea rapid cum ar fi incidenta bolilor canceroase care este cel mai frecvent raspandita in randurile afroamericanilor fatza de albi.
Iar despre disparitia albilor (care va fii cat de curand) eu spun ca nu este pusa pe seama inferioritatii lor ci datorita doctrinelor politice cu care sun indobitociti si spalati pe creier permanent de catre elitele conducatoare , doctrine care promoveaza raspandirea si perpetuarea non-albilor chiar la ei acasa(apropo de asta sa vezi ce reclama fac astia la 'PRO.WC' despre promovarea si sustinerea etniei rrome sustinand clar si pe fatza ca ei vor fii viitorul Romaniei).
Si sa stii ca daca am curaj sa-mi spun deschis parerea/opinia despre evrei ,musulmani ..etc, asta nu inseamna ca sunt antisemit ...mai degraba ma numesc antipupincurist.
Cat despre rasa superioara eu consider ca este cea galbena/mongoloizi si chiar ii stimez ,iar in opinia mea ar fi mai de preferat raspandirea acestora pe glob decat a negroizilor.

#66
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View Postcatalliin, on 24th October 2011, 12:04, said:

@aveniriv , ca sa-ti dai seama carei etnie apartin uita-te la avatarul meu ,eu sunt acela.(actualmente fara pleata) .. si nici slav nu sunt (as fi vrut eu)..iar seful meu nu e nici kinez si nici pakistanez ci oltean (destul de aldracu) ..si da stiu ca 'mamarea'-natura tine cont de rasa care supravietuieste si apropos la aluzia ta cu superioritatea biologica, sa stii ca nici negrii nu sunt mai superiori biologic decat albii , exista boli la care albii dovedesc mai multa rezistenta  iar pe negrii ii secerea rapid cum ar fi incidenta bolilor canceroase care este cel mai frecvent raspandita in randurile afroamericanilor fatza de albi.
Iar despre disparitia albilor (care va fii cat de curand) eu spun ca nu este pusa pe seama inferioritatii lor ci datorita doctrinelor politice cu care sun indobitociti si spalati pe creier permanent de catre elitele conducatoare , doctrine care promoveaza raspandirea si perpetuarea non-albilor chiar la ei acasa(apropo de asta sa vezi ce reclama fac astia la 'PRO.WC' despre promovarea si sustinerea etniei rrome sustinand clar si pe fatza ca ei vor fii viitorul Romaniei).
Si sa stii ca daca am curaj sa-mi spun deschis parerea/opinia despre evrei ,musulmani ..etc, asta nu inseamna ca sunt antisemit ...mai degraba ma numesc antipupincurist.
Cat despre rasa superioara eu consider ca este cea galbena/mongoloizi si chiar ii stimez ,iar in opinia mea ar fi mai de preferat raspandirea acestora pe glob decat a negroizilor.

:thumbdown: Nu vrei să spui asta... atunci se va duce naiba toată lumea. Sunt cea mai dezgustătoare rasă de pe glob. Îți poți face o părere vizitându-i la ei în teritoriu ca să-i cunoști cu adevărat.

#67
beastie

beastie

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 748
  • Înscris: 08.12.2004
catalliin, problemele tale cu negrii, evreii, arabii, pakii si care-or mai fi nu au ce cauta pe subiectul asta, unde e vorba de cu totul altceva. Daca nu le poti tine pentru tine, discuta-le in pe alta sectiune a forumului. Cine intra pe subiectul asta vrea sa afle cum e cu cheltuielile pentru emigratul in Ca, nu parerile unuia sau altuia despre alte rase.
Mersi pentru intelegere.

#68
catalliin

catalliin

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 255
  • Înscris: 19.04.2009
ok atunci sa revenim ; de cati bani ar fi nevoie pentru 2 persoane care vrea sa emigreze in Canada cu tot cu banii pentru procesarea actelor + cheltuielile necesare de intretinere acolo cateva luni pana cand iti gasesti de lucru ??

Edited by catalliin, 26 October 2011 - 11:04.


#69
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Vezi aici http://www.cic.gc.ca...grate/index.asp , dau și sume pe undeva. Probabil minim 2000 CAD pe luna pentru intretinere in funcție de provincie.

Edited by MembruAnonim, 26 October 2011 - 12:37.


#70
Rosebud09

Rosebud09

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,619
  • Înscris: 02.10.2009

View Postcatalliin, on 26th October 2011, 12:02, said:

ok atunci sa revenim ; de cati bani ar fi nevoie pentru 2 persoane care vrea sa emigreze in Canada cu tot cu banii pentru procesarea actelor + cheltuielile necesare de intretinere acolo cateva luni pana cand iti gasesti de lucru ??


Cifrele acelea aproximative care apar ici si colo trebuie considerate cu precautie, ele ilustreaza mai mult ceea ce le-ar conveni canadienilor sa aiba noii veniti si considera un nivel de viata cat de cat decent. In functie de situatia fiecatui cuplu de imigranti, de obiceiuruile lor, valoarea aceea de 2000 poate fi prea mica sau prea mare dar este foarte rezonabila pentru calcul. Diferentele intre provincii nu sunt foarte mari, sunt asa doar daca se considera extremele (ex. Vancouver comparat cu un oras din Quebec) . Situatia unui nou venit este net diferita de cea a a unui localnic sau a unuia venit de cativa ani chiar daca are aceleasi drepturi. Se zice ca 6 luni ar fi un termen mediu in care se poate gasi un serviciu decent, ptr QC numai 3 luni (ca sa atraga oamenii de fapt) dar exista numeroase situatii cand noii veniti se pot descurca bine, mai repede si cu mai putini bani. Ex: chirie, 2 camere modeste 600-800, utilitati si servicii obisnuite (telefon, internet, curent) cca 120, transport in comun 2 pers 160, mancare 400-500, , chelt diverse cu haine, maruntisuri 100-150. Astea fac 1500-1700 lunar, echivalent cu un serviciu de 11-12 $/ora. Cei invatati sa traiasca in cort si de pe o zi pe alta cu paine si ceapa :lol: ar putea iesi mai ieftin dar nu de aia au venit ei in Ca. La inceput se vor cheltui cel putin o mie-doua de $ pe dotari indispensabile cum ar fi aspirator, vesela, asternut, un calculator si TV ieftine, ceva mobilier. Toate astea se pot gasi extrem de ieftin la magazine speciale cu lucruri folosite, toti cei nou veniti merg acolo. Masina ar trebui, desigur, dar atentie ca asigurarea obligatorie anuala costa mai mult ca o masina mai veche dar inca f. buna.

Ce faci daca trece timpul si se termina banii? Ajutorul social, acolo unde inca se mai acorda, e mai putin de jumatate din suma de care vorbim, pentru 2 persoane. Rezulta ca trebuie sa iei job de care gasesti, cu cat mai repede cu atat mai bine, fara mofturi dar in acelasi timp trebuie sa vezi cum poti patrunde mai adanc: pentru asta trebuie limba invatat bine (se pot obtine cursuri gratuite), se poate merge la scoala pentru orice motiv posibil (meserie noua, upgrade la ce ai sau chiar colegiu sau universitate, posibilitatile sunt incomparabil mai multe ca in Ro). Daca exista un serviciu, chiar f. prost platit deja se poate lua imprumut ptr socala. Unii mai norocosi (sau mai destepti) obtin granturi, bani de scoala si trai. Conditia principala pentru toate astea: sa stii sa faci ceva, orice, in orice domeniu si sa fi in stare sa dovedesti ca poti. Sa-ti stii lungul nasului si ca va trebui sa te obisnuiesti cu ideea ca vei fi tratat asa cum esti, nu ce ai fost si de unde vii. Putin le pasa celor din jur ca tu n-ai bani sau servici, nici chiar institutiile guvernamentale specializate in ajutorarea imigrantilor nu vor muri de grija ta.

Vino cu bani, minte si curaj cat cuprinde, altfel stay home. Si nu uita: nu da cu piciorul la toti si toate din Ro: lasa o portita, cat de mica, nu se stie niciodata cand ai putea fi nevoit sa te intorci. Pentru a se intampla asa nu e nevoie de greutati materiale, banii sunt usor de obtinut. Singuratatea, izolarea sociala te pot dobori si obliga sa consideri orice alta alternativa.

P.S. Atitudinile rasiste sau chiar usoare urme de "superioritate" sunt lucruri care distrug total sansele unei bune integrari in societatea canadiana. ZERO sanse. Pe de o parte, acolo exista altfel de relatii intre persoane, orice aluzie rasiala sau de origine este foarte drastic si imediat pedepsita, pe de alta parte simpla idee ca unii sunt mai superiori decat altii datorita originii este egal cu a calari un cal mort si aduce numai necazuri, frustrari, lamentari, proteste, esec intr-un cuvant. Iti convine, bine, daca nu, stai acasa sau mergi in Europa unde crezi ca astea nu conteaza. :thumbdown:

Edited by Rosebud09, 26 October 2011 - 19:26.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate