Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA

Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata
 Am nevoie de poze cu un curcubeu

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura
 Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici
 Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?

polita RCA ONLINE
 

Emigrare Canada?

- - - - -
  • Please log in to reply
52 replies to this topic

#19
money_geld

money_geld

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 656
  • Înscris: 30.01.2011

 Rosebud09, on 22nd July 2011, 17:44, said:

. Pentru locuit la casa, marime rezonabila adica in jur de 100 mp, plus basement full, se ajunge  uneori la 200 dolari pe luna,
Asa putin?

#20
Rosebud09

Rosebud09

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,619
  • Înscris: 02.10.2009

 fredy2007, on 24th July 2011, 21:17, said:

Rosebud09, daca acum ar trebui sa optezi intre Edmonton sau Calgary,ce ai prefera?Care dintre aceste doua orase ofera acum mai multe oportunitati de munca?Cred ca sunt la fel de frumoase ca si zonele in care se afla, nu?


Se pot spune destul de multe, depinde foarte mult de ce ocupatie se are in vedere si de alte trasaturi de personalitate, familie, imprejurari la un moment dat. E bine sa poti alege si cea mai buna alegere se face la inceput. Odata intr-un loc e mai greu de mutat in altul. De unul singur desigur ca n-ar fi mare lucru.
Orasele sunt asemanatoare din multe puncte de vedere, aprox 1 milion locuitori si intinse pe suprafete mari, 6-700 kilometri patrati deci dublu cat Bucurestiul. In Calgary sunt concentrate sediile companiilor, petroliere mai ales si sunt multe slujbe in finante, asigurari, management, inginerie (proiectare si project management). In Edmonton sunt situate guvernul, parlamentul, foarte multe companii productive, rafinarii si mai putine sedii nationale ale companiilor, exista mai mult inavatamant si sanatate. E destul de greu de asemanat aceste orase tipic vestice cu orasele din partea estica (Toronto, Montreal) mai ales din cauza spatiilor enorme avute la dispozitie, mai ales in Edmonton, ceea ce a facut ca orasele sa se intinda foarte mult, deci densitate mica, mult de mers dintr-un cap in celalalt. Standardul este un centru ("downtown") dominat de o serie de cladiri inalte - asa zis zgarie-nori (desi ca sa merite asemenea titlu cladirea trebuie sa aibe macar 40-50 etaje; sub atat sunt doar "claditi inalte" si cam asa sunt marea majoritate pe acolo) iar orasul pr. zis se intinde mult de jur-imprejur, multe zone, adica zeci de kmp fiind doar strazi "verticale" si "orizontale" adica pe Nord-Sud si E-V. Centrul acela pe care il vedeti in fotografii reprezinta de fapt mai putin de 1% din tot orasul, deci acele fotografii nu arata decat un aspect. Strazile in general au numere nu denumiri, o numerotare logica astfel incat e suficient sa spui combinatia de numere si stii cam pe unde se afla adresa, ajungi imediat fara sa intrebi.
Calgary e mai aproape de munte, cca. o ora, si este si un centru turistic sau mai bine zis de tranzit spre munte. Muntii sunt formidabili, pe langa care "Carpatii nostri, cei mai... etc" sunt de-a dreptul o firmitura. Mai sunt si alte lucruri frumoase in zona, care atrag turistii, pe langa downtown-ul impresionant si mai inghesuit ca in NY dar in general, orasul pr. zis sta cam slabut. Climatul e destul de Ok, vreme f. schimbatoare insa si iarna bate un vant caldut "chinook", uneori tare de te ia pe sus, iar vara vantul cald nu prea prieste cresteii pomilor, sunt cam putini in zona si mai toti plantati.
Edmonton e pe zona plata, 300 km mai in nord, cu clima cu 2-3 grade in medie mai rece dar mai putin instabila. Are avantajul unui rau destul de mare, cam de 2-3 ori cat Oltul care serpuieste vreo 35-40 km prin oras si are o vale larga uneori de un km si destul de adanca transformata practic intr-n imens parc, vreo 11000 hectare amenajate. Orasul acela se mandreste (in lipsa de altceva) cu cateva lucruri care sunt sau au fost "cel mai " sau "cea mai" mare din lume sau America si are dreptate daca ne referim la zona verde de care am pomenit, sau la unul din malluri care este de cca 10 ori mai mare decat mall-ul care e vorba sa se construiasca in Bucuresti (zis cel mai mare din Europa). De fapt mallurile sau centrele comerciale din Ro sunt jucarie fata de ce este pe acolo.
Astea sunt aspecte mai putin importante ptr imigranti. Cel mai important este posibilitatea de a gasi de lucru si la capitolul asta, daca nici acolo nu se gaseste... Asta nu inseamna ca lucrul asta se aplica la toata lumea. Poti sta pe tusa luni de zile, depinde de ce cauti si ce stii sa faci.
Deci in Calgary ar fi mai bine ptr. economisti, de persoane cu experienta in asigurari, management de proiect si desigur de orice alta ocupatie marunta gen "hospitality" adica baruri, restaurante, hoteluri, curatenie, reparatii marunte. In Edmonton sunt mai cautati meseriasii care sa lucreze in domeniul maufacturier pentru ca sunt multe companii care lucreaza pentru sectorul petrolier (echipamente si intretinere): sudori in primul rand, apoi masinisti, mariteri, ingineri proiectanti sau pentru sectie, in constructii de asemenea este de lucru destul de mult. In general se apreciaza ca in anii care vor veni, pana prin 2020 este nevoie faorte mare de cca.150-200.000 de noi mincitori in zona si mare parte din acestia vor fi imigranti, fara doar si poate. Locurile de munca sunt mai ales in nord, in zona in care sunt exploatarile de petrol. Nu sunt sonde prea multe, mai deloc, ci mine la suprafata si alte uzine de prelucrare a minereului imbibat in petrol sau de producere a petrolului sintetic. Sunt uzine colosale comparate cu "colosii" romanesti si care au nevoie de mult personal. Salariile sunt exceptionale acolo (chiar 7-10.000 pe luna, fara prea mare calificare, uneori mai deloc) dar si conditiile de climat si de trai sunt severe. Unii merg acolo o vreme, cat tin balamalele, fac un ban si se "retrag" in sud la EDM sau Calg. sau inapoi in provincia de bastina.
Din pacate pentru noii veniti lucrurile sunt mai complicate. Ei nu au de obicei nici calificarile necesare nici nu cunosc limba suficient si au nevoie de timp pana se pun la punct. De aceea sunt nevoiti sa plece "de jos". Fara mofturi si aere de ioropeni mai cu mot decat altii. va asigur ca sunt nenumarati africani, sud-americani sau chinezi care dau flit, si la carte si la munca. Incet cu mobila pe scari. Cu timpul insa se rezolva, si cu calificarea, si cu recunosterea scolilor inalte si cu certificarile (in cazul meseriilor regulate: doctori, ingineri, ahitecti, etc).
Acum as opta pentru Calgary, dar e too late pentru o relocare. Teoretic n-ar fi greu -am cam toate certificarile si experienta in domeniu, practic este dificil si problematic datorita varstei si altor aspecte.
PS.

Quote

Pentru locuit la casa, marime rezonabila adica in jur de 100 mp, plus basement full, se ajunge uneori la 200 dolari pe luna,

Asa este, dar pentru o casa mare sau prost izolata trebuie mai mult desigur. Aici casele sunt din lemn si bine izolate"

Attached Files



#21
money_geld

money_geld

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 656
  • Înscris: 30.01.2011

 Rosebud09, on 25th July 2011, 00:52, said:

Asa este, dar pentru o casa mare sau prost izolata trebuie mai mult desigur. Aici casele sunt din lemn si bine izolate"
Ma miram deoarece in Romania e mai scump.

#22
Cyber-sapiens

Cyber-sapiens

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,912
  • Înscris: 04.10.2007
M-ar interesa daca costurile emigrarii sunt aceleasi precum pentru Canada si pentru Australia si Noua Zeelanda si daca se mai poate emigra acolo.

#23
beastie

beastie

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 748
  • Înscris: 08.12.2004

 Cyber-sapiens, on 2nd August 2011, 14:26, said:

M-ar interesa daca costurile emigrarii sunt aceleasi precum pentru Canada si pentru Australia si Noua Zeelanda si daca se mai poate emigra acolo.
Australia: http://immi.gov.au
NZ: http://www.immigration.govt.nz/

#24
mihai35c

mihai35c

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 03.04.2012

 Jesssica, on 19th July 2011, 22:49, said:

Am emigrat în Canada prin anul '97 când aveam trei ani. Am învățat limba engleză într-un timp relativ scurt, fiind la grădiniță "prindeam" de la copii, azi un cuvânt, mâine altul.
Din cauza unei probleme de sănătate a mamei am fost nevoiți să venim înapoi în România, tata rămânând acolo. Am șansa ca peste doi ani (timp în care termin liceul) să emigrez din nou în Canada, însă am dubii în ceea ce privește munca pe care ar trebui să o iau de la o. În România am 10 ani de școală, am un vocabular format, am o bază, mă pasionează obiectele ce țin de uman, gândindu-mă că după ce termin liceul aș vrea să urmez Facultatea de Psihologie sau Drept. Numai că aud în stânga și-n dreaptă că îți trebuie bani și pile ca să reușești. Bine, în Canada nu umblă câinii cu colaci în coadă, știu că trebuie să muncești oriunde.

Mă gândesc că ajung în Canada și mă înscriu la facultate. Engleză știu să vorbesc, doar că unele expresii/cuvinte le-am uitat, plus că atunci când vorbesc la școală în engleză văd că îmi lipsește cursivitatea. Tre' să fac uneori câteva pauze de vorbire de câteva secunde pentru a formula o anumită ideea. Deci mi-ar trebui minimum un an de zile până ce îmi voi intra în ritm. Una peste alta, la școala unde învăț am parte de o profă care preferă să aducă filme la oră, decât să predea. Unde mai pui că nici n-am terminat manualul.

Cei din jurul meu îmi spun: "Pleacă pentru un viitor mai bun." E Canada o țară care mi-ar oferi o viață decentă? Întreb, pentru că sunt o adolescentă fără prea multă experientă de viață și simt că vine vremea când trebuie să iau o decizie importantă, deci vreau să citesc păreri ale persoanelor care știu cum stă treaba prin România în ceea ce privește șansa de a avea un job decent după ce termini facultatea. Și nu numai.

In momentul vietii in care esti acum fa-ti socoteala FINALA asupra carierei. Asta iti va forma sau deforma viata pana la moarte!

Din propria experienta: daca faci Medicina sau Drept in Romania, in momentul in care treci Atlanticul poti sa dai foc la toate diplomele. In acest caz TREBUIE sa ramai in Europa (nu neaparat in Romania) sau sa o iei de la capat.  Pe de alta parte odata ca ai o diploma de Drept sau Medicina obtinuta in Canada banii sunt in general asigurati pentru restul vietii dar asta e valabil si in Europa.

Cand vii aici in Canada NU TE UITA INAPOI la familie si prieteni! Este esential! Poti sa te uiti inapoi si sa te duci sa te plimbi prin Romnia dupa ce ai totul asigurat insa doar cu zambetul deja format pe buze!

In locul tau: daca as avea pe cineva care sa ma ajute cu bani si sa ma lase sa stau intr-o camera din casa timp de 5 ani ca sa pot face Dreptul sau Medicina aici as VENI aici imediat! In orice biblioteca pe langa o universitate gasesti legatura gratis la Internet si cartile de care ai nevoie.

Eu o sa ma intorc in Europa dupa 4 ani de stat aici in Canada (decizia inca nu e luata 100%) insa sunt motive medicale si altele care nu au NICI o legatura cu situatia ta. Imi pare rau insa ca sunt fortat sa iau decizia asta.

Succes sa iei decizia corecta!!!
:thumbup:

#25
nwo

nwo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 433
  • Înscris: 26.03.2010

 Jesssica, on 19th July 2011, 22:49, said:

Am emigrat în Canada prin anul '97 când aveam trei ani. Am învățat limba engleză într-un timp relativ scurt, fiind la grădiniță "prindeam" de la copii, azi un cuvânt, mâine altul.
Din cauza unei probleme de sănătate a mamei am fost nevoiți să venim înapoi în România, tata rămânând acolo. Am șansa ca peste doi ani (timp în care termin liceul) să emigrez din nou în Canada, însă am dubii în ceea ce privește munca pe care ar trebui să o iau de la o. În România am 10 ani de școală, am un vocabular format, am o bază, mă pasionează obiectele ce țin de uman, gândindu-mă că după ce termin liceul aș vrea să urmez Facultatea de Psihologie sau Drept. Numai că aud în stânga și-n dreaptă că îți trebuie bani și pile ca să reușești. Bine, în Canada nu umblă câinii cu colaci în coadă, știu că trebuie să muncești oriunde.

Mă gândesc că ajung în Canada și mă înscriu la facultate. Engleză știu să vorbesc, doar că unele expresii/cuvinte le-am uitat, plus că atunci când vorbesc la școală în engleză văd că îmi lipsește cursivitatea. Tre' să fac uneori câteva pauze de vorbire de câteva secunde pentru a formula o anumită ideea. Deci mi-ar trebui minimum un an de zile până ce îmi voi intra în ritm. Una peste alta, la școala unde învăț am parte de o profă care preferă să aducă filme la oră, decât să predea. Unde mai pui că nici n-am terminat manualul.

Cei din jurul meu îmi spun: "Pleacă pentru un viitor mai bun." E Canada o țară care mi-ar oferi o viață decentă? Întreb, pentru că sunt o adolescentă fără prea multă experientă de viață și simt că vine vremea când trebuie să iau o decizie importantă, deci vreau să citesc păreri ale persoanelor care știu cum stă treaba prin România în ceea ce privește șansa de a avea un job decent după ce termini facultatea. Și nu numai.


Nu stiu daca ai plecat sau nu in Canada, dar sfatul meu ar fi sa pleci linistita pt ca Romania nu are prea multe de oferit. Sunt unul dintre cei care se gandeste serios sa plece din tara, chiar daca aici am o functie destul de buna. Aici daca nu intri in partidul care trebuie nu ai nici o sansa, iar eu pt ca nu accept invitatia lor, am numai de suferit, dar nu-mi place politica fiind ca e  foarte murdara si nu ma caracterizeaza deloc. Ma consider un om corect care nu ar putea sa traiasca prin a mintii oamenii si a lua de la ei, asa cum fac toti membri partidelor politice. Imi pare rau sa-ti spun (tu fiind doar o adolescenta momentan) dar dupa cum vad eu ca stau lucrurile, aici o domnisoara ajunge repede sus daca stie in patul cui sa mearga. Eu cred cu convingere ca nu esti genul acela de om, asa ca poti sa alegi linistita Canada, mai ales ca ai mai locuit acolo si ai pe cineva acolo. Sper ca ai luat decizia corecta.

#26
beastie

beastie

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 748
  • Înscris: 08.12.2004

 nwo, on 18th April 2012, 19:40, said:

Sunt unul dintre cei care se gandeste serios sa plece din tara, chiar daca aici am o functie destul de buna.
Daca vrei sa emigrezi trebuie sa ai mare grija ce orizont de asteptari ai. O data iesit din Romania conteaza ce stii sa faci, nu ce "functie" ai sau ai avut.

#27
nwo

nwo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 433
  • Înscris: 26.03.2010

 beastie, on 18th April 2012, 16:23, said:

Daca vrei sa emigrezi trebuie sa ai mare grija ce orizont de asteptari ai. O data iesit din Romania conteaza ce stii sa faci, nu ce "functie" ai sau ai avut.


Crede-ma ca nu ma astept sa fiu director ca si aici, nici nu mi-as dori. Ca roman, ma pricep la de toate si nu fug de munca fizica. Vreau sa scap doar de bataia de joc din tara asta unde daca cineva te omoara in plina strada, va face puscarie DACA va fi gasit vinovat, o tara in care politia e mana-n mana cu clanurile de mafioti; o tara unde trebuie sa platesti taxe de protectie unor indivizi cu 2 clase; o tara in care domneste hotia si inselatoria; o tara fara valori culturale;o tara in care promovam cocalrii si incultii, doar pt ca au bani, dar nimeni  nu se intreaba de unde ii au. Ma rog, nu mai conteaza, sper sa plec cat mai repede de aici si vorba romanului: dupa mine potopul...

#28
skiorull

skiorull

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 12.12.2010
Da mergi în canada unde poliția te împușca fără  sa fie nevoie neapărat de motiv.
În plus ,nici polițistul ăla nu va plăti,pentru ca are dreptul sa facă ce vrea  cu cetățeanul.(căutați pe youtube).
Pilele sunt  mai funcționale ca oriunde în lume în canada. Vei vedea.
Toți aia care emigrează au aceleași gogoși în cap:
Vai ce prostime e în românia
Ce hoți,ce mizerie ,ce corupție,etc.
Mai citiți si voi una altă înainte sa va aruncați cu capul înainte
Uite un blog interesant
Canadaimigrantblog.com
Si mai sunt destule ,doar sa vreți sa le citiți .

#29
Rosebud09

Rosebud09

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,619
  • Înscris: 02.10.2009

 skiorull, on 22nd April 2012, 20:37, said:

Da mergi în canada unde poliția te împușca fără sa fie nevoie neapărat de motiv.
În plus ,nici polițistul ăla nu va plăti,pentru ca are dreptul sa facă ce vrea cu cetățeanul.(căutați pe youtube).
Pilele sunt mai funcționale ca oriunde în lume în canada. Vei vedea.
Toți aia care emigrează au aceleași gogoși în cap:
Vai ce prostime e în românia
Ce hoți,ce mizerie ,ce corupție,etc.
Mai citiți si voi una altă înainte sa va aruncați cu capul înainte
Uite un blog interesant
Canadaimigrantblog.com
Si mai sunt destule ,doar sa vreți sa le citiți .
Ce vrei dumneata sa demonstrezi? Ca esti detinatorul adevarului si cerlalti sunt niste dobitoci?
Iti spun eu ce urmaresti, atat dumneata cat si alti ca tine care cauta numai lucruri negative despe America, Europa, etc:
Incercati sa va amagiti ca "acolo" e rau, si in consecinta bine ati facut ca ati ramas acasa sa-l pupati in fund pe DDD sau Porumbacu, alesii neamului care va reprezinta perfect. Daca voi n-ati reusit, nici ceilalti nu pot sa reuseasca pentru ca oricum sunt mai prosti ca voi si nu merita.
Va autosugestionati ca tot e mai bine acolo unde sunteti, ca nu merita sa lupti cinstit pentru mai binele vostru, ca tot "altii" sunt de vina pentru toate nereusitele voastre.
Cine a facut zicala aia cu strugurii nu stia cat de bine se potriveste la romani.
E greu "dincolo", trebuie rabdare, munca si inteligenta. Daca n-ai vazut ce blog ridicol si ce vrea individul acela inseamna ca intr-adevar habar n-ai despre ce este cu adevarat acolo si nu e cazul sa dai sfaturi.
Intotdeauna cei care au dat-o in bara striga ca in gura de sarpe ce li s-a intamplat, ce ticalosi au fost altii, in loc sa-si dea seama ca insasi faptul ca se simt inselati arata ca s-au bagat cu capul inainte - exact ei.
Nu este obligatoriu sa reusesti in alta tara, asa cum nu e obligatoriu sa reusesti in viata in general. Unii pot, altii nu, dar astia din urma ar trebui sa fie ultimii care sa dea sfaturi.

Edited by Rosebud09, 22 April 2012 - 21:26.


#30
skiorull

skiorull

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 12.12.2010
ideal ar fi ca inainte de a hotara sa emigrezi,sa citesti ce scriu si prostii si desteptii si aia pro si aia contra.
daca esti destept,poti sa-ti faci o idee din totate informatiile abia atunci poti sa iei o hotarare serioasa.
a emigra doar ca sa "scapi"din romania,este o prostie.
unii habar nu au ce ii asteapta acolo,cred ca vor fi primiti cu  covor rosu si flori,apoi cand dau cu nasul de greu,incep sa se planga.
si cat priveste reusita in viata,depinde foarte mult de fiecare ce intelege prin "reusita"si ce e dispus sa faca pentru a reusi.

#31
Jesssica

Jesssica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,332
  • Înscris: 23.04.2011

 mihai35c, on 5th April 2012, 20:03, said:

In momentul vietii in care esti acum fa-ti socoteala FINALA asupra carierei. Asta iti va forma sau deforma viata pana la moarte!

Din propria experienta: daca faci Medicina sau Drept in Romania, in momentul in care treci Atlanticul poti sa dai foc la toate diplomele. In acest caz TREBUIE sa ramai in Europa (nu neaparat in Romania) sau sa o iei de la capat.  Pe de alta parte odata ca ai o diploma de Drept sau Medicina obtinuta in Canada banii sunt in general asigurati pentru restul vietii dar asta e valabil si in Europa.

Cand vii aici in Canada NU TE UITA INAPOI la familie si prieteni! Este esential! Poti sa te uiti inapoi si sa te duci sa te plimbi prin Romnia dupa ce ai totul asigurat insa doar cu zambetul deja format pe buze!

In locul tau: daca as avea pe cineva care sa ma ajute cu bani si sa ma lase sa stau intr-o camera din casa timp de 5 ani ca sa pot face Dreptul sau Medicina aici as VENI aici imediat! In orice biblioteca pe langa o universitate gasesti legatura gratis la Internet si cartile de care ai nevoie.

Eu o sa ma intorc in Europa dupa 4 ani de stat aici in Canada (decizia inca nu e luata 100%) insa sunt motive medicale si altele care nu au NICI o legatura cu situatia ta. Imi pare rau insa ca sunt fortat sa iau decizia asta.

Succes sa iei decizia corecta!!!
:thumbup:


 nwo, on 18th April 2012, 12:40, said:

Nu stiu daca ai plecat sau nu in Canada, dar sfatul meu ar fi sa pleci linistita pt ca Romania nu are prea multe de oferit. Sunt unul dintre cei care se gandeste serios sa plece din tara, chiar daca aici am o functie destul de buna. Aici daca nu intri in partidul care trebuie nu ai nici o sansa, iar eu pt ca nu accept invitatia lor, am numai de suferit, dar nu-mi place politica fiind ca e  foarte murdara si nu ma caracterizeaza deloc. Ma consider un om corect care nu ar putea sa traiasca prin a mintii oamenii si a lua de la ei, asa cum fac toti membri partidelor politice. Imi pare rau sa-ti spun (tu fiind doar o adolescenta momentan) dar dupa cum vad eu ca stau lucrurile, aici o domnisoara ajunge repede sus daca stie in patul cui sa mearga. Eu cred cu convingere ca nu esti genul acela de om, asa ca poti sa alegi linistita Canada, mai ales ca ai mai locuit acolo si ai pe cineva acolo. Sper ca ai luat decizia corecta.

N-am plecat inca in Canada, mai am inca 1 an de liceu si sunt la fel de hotarata sa plec ca atunci cand am scris mesajul. Din pacate, tatal meu care traia acolo de ceva ani buni, a murit si o data cu el a trecut si siguranta aia pe care o aveam ca ma asteapta cineva acolo si ca as fi fost asigurata in ceea ce priveste chestiunea legata de locuinta si asa mai departe.
Acum ma chinui cu mama si fratele meu sa gasim o solutie. Fra'miu e cetatean canadian, deci n-ar avea probleme legate de visa, insa pentru noi 2 e mai complicat, dar ma straduiesc sa vad oarece solutii prin stanga si prin dreapta.

Eu-mi doresc mult sa ma car din tara asta; e drept, a fost un timp in care ziceam ca as vrea sa raman aici, da' m-a daramat cruda realitate pe care eu tot o respingeam. Aia cu compromisuri sexuale sau alte mizerii.

Edited by Jesssica, 01 May 2012 - 19:34.


#32
EsMismo

EsMismo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 972
  • Înscris: 30.04.2012

 Jesssica, on 1st May 2012, 20:34, said:

Aia cu compromisuri sexuale sau alte mizerii.
Care ? Do tell, eu m`am trezit mai târliu.

#33
avenirv

avenirv

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,554
  • Înscris: 01.05.2009

 Jesssica, on 1st May 2012, 19:34, said:

.... Aia cu compromisuri sexuale sau alte mizerii.

tu stii ce inseamna gay ? stii care e situatia lor in america de nord ?
stii cum e kestia cu sexul in america de nord ?

#34
Jesssica

Jesssica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,332
  • Înscris: 23.04.2011

 EsMismo, on 1st May 2012, 20:36, said:

Care ? Do tell, eu m`am trezit mai târliu.

Dac-as avea un ban pentru fiecare data cand am auzit zvonurile alea...
In alta ordine de idei, m-am gandit candva ca vreau sa ma mut in Bucuresti, asa ca m-am interesat pe ici, pe colo, cum se invart treburile prin capitala. Iar toate raspunsurile pe care le-am primit au fost in stransa legatura cu ce-am zis mai sus, adica compromisuri sexuale. Cu astea mi-au impuiat capu' suficienti oameni de-a lungul timpului.

#35
Rosebud09

Rosebud09

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,619
  • Înscris: 02.10.2009

 Jesssica, on 1st May 2012, 20:56, said:

Dac-as avea un ban pentru fiecare data cand am auzit zvonurile alea...
In alta ordine de idei, m-am gandit candva ca vreau sa ma mut in Bucuresti, asa ca m-am interesat pe ici, pe colo, cum se invart treburile prin capitala. Iar toate raspunsurile pe care le-am primit au fost in stransa legatura cu ce-am zis mai sus, adica compromisuri sexuale. Cu astea mi-au impuiat capu' suficienti oameni de-a lungul timpului.


Lasa prostiile spuse de bucurestenii increzuti, o fi cum spun ei in romanica lor, prin alte parti se poate razbi foarte bine si fara "favoruri" de orice fel.
Baga mare, fa scoala ca lumea si incearca apoi la o universitate sau colegiu canadiene. Daca prinzi acolo niste studii si-ti vezi de treaba sansele de a obtine rezidenta permanenta sunt ca si sigure. :peacefingers:

#36
EsMismo

EsMismo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 972
  • Înscris: 30.04.2012

 Jesssica, on 1st May 2012, 21:56, said:

Dac-as avea un ban pentru fiecare data cand am auzit zvonurile alea...
In alta ordine de idei, m-am gandit candva ca vreau sa ma mut in Bucuresti, asa ca m-am interesat pe ici, pe colo, cum se invart treburile prin capitala. Iar toate raspunsurile pe care le-am primit au fost in stransa legatura cu ce-am zis mai sus, adica compromisuri sexuale. Cu astea mi-au impuiat capu' suficienti oameni de-a lungul timpului.

Și ? Cum se învărt treburile prin capitală ?

Te simt înconjurată de tabu-uri, înălțând suspiciunile undeva înspre certitudini. Sfaturile nu sunt un bun decor pentru a îți ascunde viața.

Crezi că în Canada e paradisul promis, domniță ? Înainte de a te duce acolo ar fi bine sa te familiarizezi cu respingerea, insuccesele si umilința, trebuie să fii gata să îți sacrifici respectul de tine, în speranța că într`o bună zi vei putea distruge respectul de sine al unui aspirant de a se "integra" precum ești tu astăzi. Sau vei fi mâine.

Oricum, cum se învârt treburile prin capitală ?

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate