![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Radio Deea
Last Updated: Apr 18 2018 16:37, Started by
add
, Sep 19 2005 13:28
·
0

Posted 22 October 2005 - 10:21

[size=7][b]
I-am prins pe la inceput in Bucuresti si mi-au placut foarte mult. Insa aici poti sa simti cum un post devine "de succes" si uita ce facea la inceput. De exemplu dimineata ascultam numai Radio Deea si nu se vorbea nimic. Acum mai copiaza si ei de pe la alte posturi: stiri, chestii amuzante, vorbe goale. Reclama o inteleg (ca e sufletul comertului), dar in rest vreau muzica. Ma mai agaseaza ca seara au bagat dedicatii. Daca tot simt nevoia sa vorbeasca sa ne spuna despre artisti, muzica etc. Si ultimul lucru care nu-mi place e ca nu gasesc la ei pe site melodiile care-mi plac cel mai mult. Nu pot asculta DEEA tot timpul, dar as vrea sa ascult unele melodii mereu. Sper sa nu ajunga un fel de KISS FM al muzicii electronice. ![]() |
Posted 22 October 2005 - 10:43

Am gasit pe un site 2 adrese pentru deea botosani:
deea.icenet.ro:8128 - 128kbps deea.icenet.ro:8000 - 24kbps La mine insa nu merg. La voi? |
Posted 24 October 2005 - 08:42

[size=7][b] I-am prins pe la inceput in Bucuresti si mi-au placut foarte mult. Insa aici poti sa simti cum un post devine "de succes" si uita ce facea la inceput. De exemplu dimineata ascultam numai Radio Deea si nu se vorbea nimic. Acum mai copiaza si ei de pe la alte posturi: stiri, chestii amuzante, vorbe goale. Reclama o inteleg (ca e sufletul comertului), dar in rest vreau muzica. Ma mai agaseaza ca seara au bagat dedicatii. Daca tot simt nevoia sa vorbeasca sa ne spuna despre artisti, muzica etc. Si ultimul lucru care nu-mi place e ca nu gasesc la ei pe site melodiile care-mi plac cel mai mult. Nu pot asculta DEEA tot timpul, dar as vrea sa ascult unele melodii mereu. Sper sa nu ajunga un fel de KISS FM al muzicii electronice. ![]() pt ca lucrez in domeniu pe mine ma agaseaza faptul ca au portiuni din "jingle"-urile pe care le difuzeaza furate din mai multe "jingle"-uri demo de pe diverse site-uri care promoveaza asa ceva, un pachet complet full de jingluri costand in jur de cateva mii de euro. de aici inteleg ca la ei la productie lucreaza tot un soi de moga dar care nu are "scule" in sensul ca ala canta din nou piesa ciordita iar astia pur si simplu decupeaza portiunea numai buna de furat. ![]() |
Posted 24 October 2005 - 11:56

http://stream1.rohacks.org:8000 ascultati aici deea............merge bine. si calitate bunuta. 3 zile am cautat pe net pt un link de deea.....
|
Posted 24 October 2005 - 13:19

http://stream1.rohacks.org:8000 ascultati aici deea............merge bine. si calitate bunuta. 3 zile am cautat pe net pt un link de deea..... |
Posted 24 October 2005 - 15:59

calitate asa si asa, emit la 96 kb/s, dar decit nimic, merge si asa
Edited by mojook, 24 October 2005 - 16:00. |
Posted 25 October 2005 - 20:26

hey mie nu-mi merge steam-ul asta http://stream1.rohacks.org:8000/ !!!
L-am bagat in winamp si nimik...am dat clik pe el (in speranta ca poate ma duce undeva de unde pot sa descarc stream-ul in format m3u sau ogc) dar nimik... ![]() Plz HELP ! Thx ![]() |
Posted 25 October 2005 - 20:32

hey mie nu-mi merge steam-ul asta http://stream1.rohacks.org:8000/ !!! L-am bagat in winamp si nimik...am dat clik pe el (in speranta ca poate ma duce undeva de unde pot sa descarc stream-ul in format m3u sau ogc) dar nimik... ![]() Plz HELP ! Thx ![]() ![]() |
Posted 25 October 2005 - 20:32

Mie-mi merge in winamp, dar merge execrabil, fata de ieri.
Probabil a aflat lumea si se imbulzeste ![]() |
Posted 26 October 2005 - 16:01

Daca mai aveti vrun radio clasic mai bunut (nu de mp3 mic sau mobil) incercati pe 98.7 Mhz ! Este un emitator de putere mare din zona Istria-Buzau care acopera binisor S si SE tarii ! Poate va avea un pic de fasait dar odata prins cel putin nu se intrerupe
![]() |
|
Posted 01 November 2005 - 13:05

vanez de cateva zile o melodie si azi mi s-a parut ca am auzit titlul, "body rock -roche" sau asa ceva...da' n-am gasit nimic pe net: dc++ emu etc...
avetzi careva ideea despre asa ceva? bine o dau pe radiodeea la ora ![]() Edited by christig, 01 November 2005 - 13:06. |
Posted 01 November 2005 - 13:31

Am auzit ca preia si transmite showul A state of trance with Armin Van Buuren..daca e asa e prea tare!!!! Sper sa ajunga si la Galati
![]() |
Posted 01 November 2005 - 13:45

Eu ascult Deea cand ma duc la parinti in Buzau si e misto ca acolo au statie de putere mare si-l prind pana la Ploiesti si chiar si in Ploiesti ( mai greu da' merge )
SUPER !!!!!!!!!11 |
Posted 04 November 2005 - 08:22

De exemplu, in judetul Bacau DEEA are 4 frecvente:89.4 Targu Ocna 90.6 Bacau 91.1 Onesti si 97.4 Moinesti, acopera intreg judetul si imprejurimile!
|
Posted 09 November 2005 - 10:40

Nu-mi mai merge URL-ul postat de voi. De vreo 2 zile. Stiti cumva ce se intampla?
Many thx |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users