![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Pardus?
Last Updated: Sep 11 2011 16:56, Started by
bogdan2011
, Jul 18 2011 20:00
·
0

Posted 18 July 2011 - 20:00

Ma mir ca nu e un topic despre Pardus (in afara de un review).
Asadar, e o distributie creata de "National Research Institute of Electronics and Cryptology" in Turcia, cica independenta, si vad ca-i laudata de multi. Avand in spate un suport mai "strong", e destul de bine facuta. E bazata pe KDE, vine cu tot ce trebuie, e destul de stabila, usor de configurat, vad ca i s-a acordat o atentie mare la detaliu, are package manager (desi nu sunt repositories in RO, deci viteza e cam... de rahat ![]() ![]() Mai multe: http://distrowatch.c...ribution=pardus |
Posted 18 July 2011 - 22:01

E bazata pe KDE...... Ei daa....nu mai spune... Si Debian e bazat pe gnome si Ubuntu...pe nu mai stim ce, unity sau gnome3....si Linux Mint pe fluxbox. Cand o distributie se bazeaza pe un DE sau un WM...deja e totul pierdut, sa uitam de linux. |
Posted 19 July 2011 - 09:54

Ei daa....nu mai spune... Si Debian e bazat pe gnome si Ubuntu...pe nu mai stim ce, unity sau gnome3....si Linux Mint pe fluxbox. Cand o distributie se bazeaza pe un DE sau un WM...deja e totul pierdut, sa uitam de linux. Vroiam sa zic ca foloseste KDE ![]() Ba chiar cred ca e foarte bine integrat in sistem, desi nu ma omor dupa el. |
Posted 11 September 2011 - 16:56

E foarte ok distributia, doar ca e problema cu support-ul (parerea unui incepator - nu este chiar prima distributie, dar nu avusesem destule cunostiinte cand am instalat-o). Am pierdut cateva ore sa instalez modulele de wifi (este vorba de Broadcom 4313 @ Dell N5010 cu Pardus 2011.1). Gasisem cateva tutoriale, dar nu prea dadeau rezultate. Pana la urma am dat de pagina de wiki a lui Arch Linux si m-a ajutat destul de mult. Dar, tot nu mergeau calumea, cand dezactivam WIFI-ul de la function keys, se dadea peste cam si nu mai mergea tot timpul. Alta problema pe care am avut-o a fost supraincalzirea GPU-lui. Aveam temperaturi de 95-100 C cand imi era deschis YouTube si de 85 in idle (in Windows e in jur de 65 in idle , urca la 70 cand e ceva video deschis si ajunge la 100 doar cand sunt in ceva joc). Tin minte ca mi s-au instalat driverele Ati din repo, dar poate nu erau cele potrivite.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users