Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presiune apa fluctuanta pompa sub...

Revizie auto la Bucuresti

identificare component defect

Recomandare tableta
 Ansamblul Neofort Rezidenția...

Caderea in apostazie a Bisericii ...

Inselatoria secolului!

Problema soft samsung galaxy watc...
 Recomandare tastatura compatibila...

Sfat legat de achizitonarea unui ...

Festivalul de Film Cannes 2024

Scaun auto
 La mulți ani @ranit6996!

La mulți ani @Ciubex!

Reparat difuzor membrana hartie, ...

Restaurantele cu stele Michelin
 

Modemul Huawei HG655b se restarteaza

- - - - -
  • Please log in to reply
89 replies to this topic

#55
maimu_21

maimu_21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 572
  • Înscris: 10.03.2007
Aia cu dynamic DNS nu poti sa le-o ceri ,sau remote management si nici nu cred ca isi bat capul cu asa ceva.Ei sa faca streamurile rtsp si e de ajuns.

Edited by maimu_21, 29 August 2011 - 16:03.


#56
cvag3

cvag3

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 410
  • Înscris: 20.05.2009
Si sa rezolve portul de USB sa punem si noi imprimantele in retea.

#57
maiokoti2

maiokoti2

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,320
  • Înscris: 18.11.2009

View Postmaimu_21, on 29th August 2011, 00:32, said:

Pai scapi de problemele cu streamurile video rtsp /mms,nu mai trebuie sa faci port fowarding sau sa activezi DMZ daca vrei sa faci un server .
:confuzzled: :confuzzled: :confuzzled:   Sunt prea prost pt asa ceva. Nu am inteles o vorba :confuzzled:

#58
digital67

digital67

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 694
  • Înscris: 19.03.2008

View Postcvag3, on 29th August 2011, 18:34, said:

Si sa rezolve portul de USB sa punem si noi imprimantele in retea.
faza cu imprimantele pe portul usb cred ca e un vis frumos !Dupa cum vad eu aparatu asta e ca si cum ai vrea sa citesti un dvd intr-un cd-rom(only)mai mult reclama sau poate o greseala de scriere!l-as arunca in Somes (n.a. rau in zona) dar nu pot ca nu am altceva la indemana !asa ca il tin sa pot intra pe net ,am o alternativa la vomafone dar si astia sunt zgarciti ca deh e criza!

Edited by digital67, 29 August 2011 - 20:40.


#59
maimu_21

maimu_21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 572
  • Înscris: 10.03.2007
Ai incercat macar cu imprimanta in retea ?Ai dat add new printer?Ai instalat driverul de la imprimanta pe calculator?

#60
ionik12

ionik12

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 30.10.2009
http://suport.romtel...4/noIntercept/1 e greu tare sa va uitati pe aici.....

#61
maimu_21

maimu_21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 572
  • Înscris: 10.03.2007
Si vezi tu aici ceva in legetura cu functia de print server pe care acest modem o are?

#62
cvag3

cvag3

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 410
  • Înscris: 20.05.2009

View Postionik12, on 29th August 2011, 23:50, said:

http://suport.romtel...4/noIntercept/1 e greu tare sa va uitati pe aici.....
Mai Ionica nu vrei sa te uiti tu si sa ne ajuti? Ca doar sa postezi pentru posturi nu te vrem pe topic... uite ce cautam mai exact:
http://www.romteleco...artbox/#detalii jos pe pagina scrie: Are port USB 2.0 pentru conectarea unor echipamente cum ar fi imprimante sau dispozitive de stocare media (ex: HDD extern), ce pot fi utilizate peste rețea; Cum conectam IMPRIMANTELE?

Orice raspuns gasesti te rugam sa ne comunici si noua, deasemeni te rugam sa postezi si ca ai gresit si ai vorbit doar ca sa nu taci atunci cand ne-ai intrebat ce scrie mai sus. La 12 ani (ionik12) ar trebui sa dai dovada de putina maturitate si sa poti admite ca nu stii sau nu intelegi ce vorbesc altii, sau sa ii ajuti daca te pricepi...
Te asteptam cu raspunsuri. Fii barbat!

#63
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,439
  • Înscris: 15.07.2008
Salut din nou ! Dupa zeci de restartari la modem din cauza rtsp-ului (respectiv mms-ului) am gasit un mic truc.
Browserul foloseste de obicei Windows Media Player asa ca daca nu am reusit sa-i dau de cap modemului am facut niste setari WMP-ului (setarile le vedeti in imaginea de  mai jos)  se pare ca modemul asta "blocheaza" RTSP-ul pe protocoalele  UDP  si TCP de aceea se restarteaza ,asa ca trebuie sa setati WMP-ul numai pe HTTP   si RTSP-ul (respectiv mms)  este fortat sa mearga pe protocolul acesta chiar daca va incerca sa mearga pe UDP sau TCP nu se mai restarta modemul ci in cel mai rau caz nu va merge deloc.
Atentie insa, nu deschideti RTSP-uri (sau mms-uri ) in alte playere cum ar fi VLC etc ,cu real player sau vlc e posibil sa se restarteze.
Dupa ce faceti acele setari deschideti RTSP (mms) numai cu WMP si bineinteles setati ca browserul vostru sa deschida RTSP-urile (mms-urile ) cu WMP si astfel veti scapa de restartari.
Trucul asta nu este testat indeajuns dar am reusit sa vad fluxuri video in rtsp si mms  fara sa se mai restarteze.
Pentru a testa dupa ce faceti schimbarile in WMP v-am pus 2 adrese video mms si rtsp:
mms://musceltvlive.muscel.ro:8080
rtsp://85.111.3.55/ntvspor
(Aceste adrese sunt doar pentru teste, primul link este al televiziuni Muscel iar cel de-al doilea ale unei televiziuni de sport,daca cumva incalc regulamentul forumului va rog sa stergeti aceste doua adrese).

Edited by stlk, 03 September 2011 - 22:45.


#64
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,439
  • Înscris: 15.07.2008
Testati cu acestea doua deoarece inainte de setare aceste adrese restarteaza  modemul ,dupa setare fluxul video functioneaza  normal  fara sa restarteze modemul .

mms://202.160.15.87/stream-01-128
rtsp://85.111.3.55/ntvspor

*Tv muscel oricum mergea ori cu setari ori fara setari deoarece foloseste portul 8080,adica mergea deja pe protocol HTTP (sau ceva de genul acesta).
(Imi cer scuze ca am mai scris aceste lucruri in completare dar nu am mai reusit sa editez primul post)

#65
maimu_21

maimu_21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 572
  • Înscris: 10.03.2007
GOOOL  :D .Da cel putin la mine a mers sa vad golul turciei.A incercat cineva cu port fowarding  ?De ex portul 7070 din real player ?

#66
stormtouch

stormtouch

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 19.07.2009
Functioneaza trucul tau pentru streamuri rtsp si mms pe pc.Dar pentru telefon a gasit cineva vreo solutie?

#67
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,439
  • Înscris: 15.07.2008
IMPORTANT :
Am primit raspunsul de la ROMTELECOM pe facebook cu setarile care trebuie facute ca imprimanta sa functioneze prin USB:

CITEZ:

Secvența de setare pentru tipărire prin USB:

1. Instalare driverul pentru printer în PC.
2. Conectare PC la modem și printerul la portul USB  al modemului.
3. Pe PC se merge în meniul Printer and Fax din Control Panel.
4. În Add of printer se alege Network printer or other PC's printer.
5. În Connect to the Internet/home or office network printer se introduce URL_ul http://192.168.1.1:6...meleprinterului ales (fără spații).
6. Se alege vendorul și driverul corespunzător printerului conectat prin USB.
7. Se alege by default printerul instalat.
8. Se verifică ca printerul este Ready.
9. Se alege un fișier de test și se dă tipărire pe printerul având numele printserver on http://192.168.1.1:631/
</h6>Incercati si voi daca functioneaza si nu uitati in caz ca merge (cei care aveti cont pe facebook) sa multumiti celui care ne-a dat raspunsul.
Acum intru si eu la testat.BAFTA

Edited by stlk, 06 September 2011 - 13:37.


#68
chrysstyann

chrysstyann

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 319
  • Înscris: 21.06.2005
Salut,

Revin cu informare cand o sa apara update de firmware pentru a remedia aceasta problema.
S-au facut mai multe solicitari interne catre producator pentru acest lucru.

Multumesc.

Edited by chrysstyann, 06 September 2011 - 15:03.


#69
digital67

digital67

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 694
  • Înscris: 19.03.2008

View Poststlk, on 6th September 2011, 14:36, said:

IMPORTANT :
Am primit raspunsul de la ROMTELECOM pe facebook cu setarile care trebuie facute ca imprimanta sa functioneze prin USB:

CITEZ:

Secvența de setare pentru tipărire prin USB:

1. Instalare driverul pentru printer în PC.
2. Conectare PC la modem și printerul la portul USB  al modemului.
3. Pe PC se merge în meniul Printer and Fax din Control Panel.
4. În Add of printer se alege Network printer or other PC's printer.
5. În Connect to the Internet/home or office network printer se introduce URL_ul http://192.168.1.1:6...meleprinterului ales (fără spații).
6. Se alege vendorul și driverul corespunzător printerului conectat prin USB.
7. Se alege by default printerul instalat.
8. Se verifică ca printerul este Ready.
9. Se alege un fișier de test și se dă tipărire pe printerul având numele printserver on http://192.168.1.1:631/
</h6>Incercati si voi daca functioneaza si nu uitati in caz ca merge (cei care aveti cont pe facebook) sa multumiti celui care ne-a dat raspunsul.
Acum intru si eu la testat.BAFTA
am incercat dar nu pot sa conectez imprimanta oare nu are legatura cu FTP?

#70
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,439
  • Înscris: 15.07.2008

View Postdigital67, on 6th September 2011, 16:55, said:

am incercat dar nu pot sa conectez imprimanta oare nu are legatura cu FTP?

Sincer,nu stiu (nu prea ma pricep de aceea am cerut setarile celor de la Romtelecom),am incercat si eu de cateva ori dar nu pot sa trec de punctul 5 imi da o eroare.
Sper sa mai intre si alti useri pe forum, poate se pricep ei mai bine sa ne spuna si noua daca au reusit si cum au facut.
Eu daca reusesc sa o fac sa mearga o sa postez aici.

Edited by stlk, 06 September 2011 - 17:29.


#71
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,201
  • Înscris: 18.04.2008

View Postchrysstyann, on 6th September 2011, 16:01, said:

Salut,

Revin cu informare cand o sa apara update de firmware pentru a remedia aceasta problema.
S-au facut mai multe solicitari interne catre producator pentru acest lucru.

Multumesc.


Când vor vedea că le pleacă clienții în masă pe motivul acesta.

#72
catalinux1

catalinux1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 188
  • Înscris: 16.05.2010
Am intrat acum 2 zile intr-un magazin Rtc sa consult noua oferta si am vazut acest modem hg655b. Am vrut chiar sa cumpar si eu unul, dar stupoare...vanzatorul mi-a spus ca nu se poate.! De ce?? Cum pot face rost de el? (in momentul de fata am un mt882)

Edited by catalinux1, 06 September 2011 - 21:42.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate