Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Capac culbutori fisurat

Solutii pentru backup date person...

Difuzor bas Q Acoustic 3050

Bolojan la presedintie?
 Huawei band 8

Statii de benzina DHR

AT Duster 80 asfalt 20 forestier

fisura/crapatura perete exterior ...
 Windows XP Volume License

Noul degresant universal

Imaginea nu poate fi redata - Ero...

"Mafiotii" revin in forta...
 Branșament gaze 2024 sau pom...

Lamurire bec led h7

Preturi momeala ? (dar care e sme...

Realizare tavan fals rigips
 

Modemul Huawei HG655b se restarteaza

- - - - -
  • Please log in to reply
89 replies to this topic

#37
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,377
  • Înscris: 08.12.2008
o solutie ar putea fi  Tplink TD-W8961ND

#38
maimu_21

maimu_21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 572
  • Înscris: 10.03.2007

View Postvibeo, on 25th August 2011, 19:14, said:

Da se pare ca ai dreptate. Daca situatia este asa de "hopeless" , sunt in comert routere adsl compatibile romtelefon (wireless bineinteles) care sa nu-ti mai deie batai de cap? Se merita achizitionat un asemenea router?
Nu se merita.Mai bine e sa cumperi un router normal(wireless bineinteles) si sa pui modemul pe bridge.La ce sa cumpar alt modem adsl ,ca sta degeaba dupa ce se termina contractul cu romtelecom.

Edited by maimu_21, 25 August 2011 - 20:26.


#39
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,377
  • Înscris: 08.12.2008

View Postmaimu_21, on 25th August 2011, 20:25, said:

Nu se merita.Mai bine e sa cumperi un router normal(wireless bineinteles) si sa pui modemul pe bridge.La ce sa cumpar alt modem adsl ,ca sta degeaba dupa ce se termina contractul cu romtelecom.

modelu recomandat de mine mai sus poate fi folosit si ca router normal dupa ce expira contractul cu RTC

#40
nradu

nradu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 06.11.2004
Salutare tuturor,

Am facut si eu cateva teste cu acest modem pe pagini care contin obiecte RTSP / MMS si am ajus la urmatoarea concluzie: daca pun firewall pe disabled de ex si accesez paginile respective de pe un calculator anume, acestea merg. Dupa ce le-am accesat o data de pe acel calculator, pot sa pun firewall la loc pe standard si vor merge fara probleme (chiar si dupa stergerea cache-ului de pe calculator) pe ACEL calculator. Dar nu pe ALT calculator din LAN.

Deci, aparent, trebuie ca un calculator ANUME sa "treaca" de / prin firewall si sa acceseze cel putin o data protocolale respective, pentru ca apoi sa mearga fara probleme si cand firewall-ul e pornit. Suna stupid (si foarte atehnic prezentat, scuze), dar cel putin la mine asa se intampla. Drept urmare am facut acesti pasi la toate device-urile de prin casa care pot accesa acele protocoale si acum stau linistit (o perioada, pana se prosteste iar cutia asta de conserva).

Am si eu o intrebare la voi: este cineva care il foloseste pe VDSL? Vad ca discutiile sunt mai mult pe ADSL si pe mine ma arde rau sa il pun in bridge pe VDSL, dar nu stiu daca se poate (ca aici nu mai am PPPoE cu user + pass). Ca vreau sa folosesc un router + AP serios, nu chinezismul asta de 2 bani.

Multumesc de ajutor!
Radu

PS: am facut si eu 3 reclamatii la RTL pana acum ca se reseteaza conserva pe RTSP/MMS si parca i-am injurat de fiecare data. nu am obtinut nimic niciodata de la nimeni, decat niste faze comice:
- eu: se reseteaza modemul
- RLT: ati incercat o alta priza ca poate e de la curent?
- eu: nu are cum sa fie de la curent, modemu' e pus pe un UPS
- RTL: ce este ala un UPS?
NO COMMENT.....  :coolspeak:
Da ca e cineva pe aici de la RTL poate se simte si le da una dupa ceafa angajatilor sa mai puna mana pe o documentatie ceva, ca vand solutii IT, nu castraveti in piata!

#41
vibeo

vibeo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,453
  • Înscris: 17.08.2007

View Postnradu, on 25th August 2011, 23:25, said:

PS: am facut si eu 3 reclamatii la RTL pana acum ca se reseteaza conserva pe RTSP/MMS si parca i-am injurat de fiecare data. nu am obtinut nimic niciodata de la nimeni, decat niste faze comice:
- eu: se reseteaza modemul
- RLT: ati incercat o alta priza ca poate e de la curent?
- eu: nu are cum sa fie de la curent, modemu' e pus pe un UPS
- RTL: ce este ala un UPS?
NO COMMENT.....  :coolspeak:
Da ca e cineva pe aici de la RTL poate se simte si le da una dupa ceafa angajatilor sa mai puna mana pe o documentatie ceva, ca vand solutii IT, nu castraveti in piata!

Stai sa vezi, ultima oara cand am sunat la 1930, am fost mustrat de unde stiu eu date si notiuni despre SNR, atenuare, FEC etc. Dupa experta de capatul liniei aceste date sunt confidentiale, si nu ar trebui sa fie la indemana abonatului. Am trimis-o la cratita...

@carmenclara
Folosesti cumva routerul desris de tine, sau ai vazut-o  la vreun prieten? Stii de ce intreb, fiindca si eu stiu pe cineva care a comandat ceva similar pe net, dar nu s-a putut sincroniza nici cum pe adsl. Sunt disperat, folosesc netul de avarie (orange), nu am net de luni, iar romtelecomul n-are router wireless pe stoc deloc.

#42
cvag3

cvag3

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 410
  • Înscris: 20.05.2009

View Postvibeo, on 25th August 2011, 20:14, said:

Da se pare ca ai dreptate. Daca situatia este asa de "hopeless" , sunt in comert routere adsl compatibile romtelefon (wireless bineinteles) care sa nu-ti mai deie batai de cap? Se merita achizitionat un asemenea router?
Cred ca nu ai prins ideea... nu vrem sa dam ALTI bani pe un ALT router. Prin contract primim un router spre folosinta. Unii se gandesc si la costuri.

Eu folosesc VDSl. Nu am reusit bridge pana acum.

Edited by cvag3, 26 August 2011 - 23:25.


#43
maimu_21

maimu_21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 572
  • Înscris: 10.03.2007
Daca ai VDSL incearca sa schimbi in WAN4_INTERNET_B_PTM5_0_1_0 din IP bridged in PPOE bridged si sa dai disable la restul conexiunilor.

#44
nradu

nradu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 06.11.2004

View Postmaimu_21, on 27th August 2011, 01:53, said:

Daca ai VDSL incearca sa schimbi in WAN4_INTERNET_B_PTM5_0_1_0 din IP bridged in PPOE bridged si sa dai disable la restul conexiunilor.

OK, dar din cate stiu eu PPOE are nevoie de user & pass - in cazul asta sa le folosesc pe cele vechi, de la ADSL? Merg oare si pe VDSL, atata timp cat conserva de huawei nu le cere? Sau gresesc eu referitor la PPOE si nu necesita user & pass?

Radu

#45
xcit

xcit

    afara ninge linistit si in casa arza-te-ar focu'

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,901
  • Înscris: 29.06.2006
la vdsl nu iti trebuie user si pass, se configureaza automat

#46
maiokoti2

maiokoti2

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,320
  • Înscris: 18.11.2009
As mai avea si eu o intrebare... Stie cineva de ce imi merge netul greu, cand in torrent, la download e viteza mica dar la upload merge cu 100kB pe secunda? Multumesc...

#47
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,439
  • Înscris: 15.07.2008

View Postcvag3, on 26th August 2011, 23:02, said:

Eu folosesc VDSl. Nu am reusit bridge pana acum.
Vad ca vorbiti de BRIDGE, gasiti ceva  AICI , sper sa va fie folositor.

#48
maiokoti2

maiokoti2

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,320
  • Înscris: 18.11.2009
Scuze pt nestiinta mea... DAR ce avantaje am daca-l pun in BRIDGE? Imi poate explica cineva? :thumbup: :kisstogether:

#49
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,652
  • Înscris: 13.10.2009
scuze de off-topic, da' incep sa aud din ce in ce mai multi oameni care au probleme cu specia asta de modem...
si nu numai legate de rtsp, mms si alte natii de streaming-uri, ci si altele de te doare capu', atat cu HG655b cat si cu alte tipuri.

asta ca sa nu mai amintesc si de problema cu lipsa de porturi disponibile in DSLAM-urile din Bucuresti. pai bine ma astia, in Bucuresti? lasati-o-n ma-sa...

View Postvibeo, on 25th August 2011, 17:18, said:

Momentan echipele tehnice n-au modemuri pe stoc, cel putin nu wireless. Cu mari interventii o sa-mi trimita de la Sibiu.
auch...le-ai dat la cap cu asta. si cand ma gandesc ca un mare pupinromtelefonist de pe-aci radea cu gura cu gura pana la urechi de criza de echipamente de la RDS...
ia sa-l vad daca mai rade acum. si nu numai HG655b le lipseste, nu prea mai au nici macar HG510 si chiar si SmartAX MT882 sau Zyxel-urile sunt raritati pe stocuri.
am un vecin la tara, care de 2 (da, doua) luni sta fara net si asteapta sa-i fie schimbata pocnitoarea de HG655b. cand l-a scos din cutie mirosea a prajit de la o posta.
eu pastrasem vechiul meu Thomson SpeedTouch 330 pe USB, i l-am dat cu tot ce venise in cutie si in mai putin de 5 minute avea internet.
merge brici, nu pierde conexiunea si viteza e chiar mai buna decat cu Huawei-ul ala cu care asteapta acum sa le crape capatana alora cand or veni sa i-l schimbe.
asta dac-or veni.

View Postnradu, on 25th August 2011, 23:25, said:

...nu chinezismul asta de 2 bani.
bine zis. revin la ideea cu tipul de mai sus, care radea de se prapadea din cauza calitatii si crizei echipamentelor de la concurenta.

View Postvibeo, on 26th August 2011, 09:20, said:

Am trimis-o la cratita...
:lol:  :thumbup:
si a functionat?

Edited by dygey, 28 August 2011 - 04:40.


#50
unchiujim

unchiujim

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,294
  • Înscris: 01.04.2007
@dygey : exista modemuri pe stoc in toata tara incepand de joi 25 aug.a fost doar o mica sincopa.referitor la lipsa celorlalte tipuri de modem de pe stoc ,e normal- nu se mai importa .acum exista pt oricine doar HG655 si din experienta pot spune ca e excelent ca si fiabilitate.
in alta ordine de idei la concurenta ,recte rcs nu e vorba de o sincopa in aprovizionarea cu echipamente .la ei este normalitatea.nu doresc sa intru in polemica cu nimeni ,cunosc foarte bine ambii operatori fiind si abonat la ambii asa ca ....

#51
maimu_21

maimu_21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 572
  • Înscris: 10.03.2007

View Postmaiokoti2, on 27th August 2011, 22:21, said:

Scuze pt nestiinta mea... DAR ce avantaje am daca-l pun in BRIDGE? Imi poate explica cineva? :thumbup: :kisstogether:
Pai scapi de problemele cu streamurile video rtsp /mms,nu mai trebuie sa faci port fowarding sau sa activezi DMZ daca vrei sa faci un server .

#52
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,652
  • Înscris: 13.10.2009

View Postunchiujim, on 28th August 2011, 22:14, said:

@dygey : exista modemuri pe stoc in toata tara incepand de joi 25 aug.a fost doar o mica sincopa.
hai bre unchiule, o "mica sincopa"...de doua luni? inrosise ala saracu' telefonu' tot sunand sa afle daca n-are vreo echipa un modem ratacit prin masina.

ma rugase daca nu vreau cumva sa-i dau si lui parola de la wireless-ul meu sa iasa cu laptop-ul in curte sa-si verifice mail-ul pana venea la el o echipa.
i-am dat-o si am mutat router-ul meu, un Huawei B560, in alta camera, ca sa poata sa prinda un semnal decent si sa nu fie nevoie sa stea prin curte.
desi internetul nu i-a functionat, facturile i-au venit fara nici o stornare. iti dai seama, l-au apucat alti draci, si mai mari.
a zis ca-i suna maine si le da doua variante si 10 zile lucratoare timp de gandire: ori ii dau netul gratis pana la rezilierea contactului si ramane sa plateasca doar Dolce si linia telefonica, care oricum e cativa lei la el, ori reziliaza tot, face reclamatie la OPC si-i da si in judecata. si e in stare.

oricum, a vazut Huawei-ul meu si e foarte interesat de unul, mai ales ca poate fi folosit si ca telefon fix si a vazut cum merge netul (chiar daca e "mobil") de la concurenta.
inteleg si eu multe, ca nu e operator sa n-o dea-n gard, dar doua luni sa nu-i spuna astuia macar "dom'le, n-avem echipamente pe stoc, ne cerem scuze", totusi...
ar fi inteles ca e ceva temporar, ca nu e batut in cap desi e de la tara. multi ii considera p-astia veniti cu pluta pe Dunare si usor de prostit, dar nici chiar sa ii spui omului mereu ca vii "maine" intre orele cutare si cutare, ca-l apuca dracii chiar si pe cel mai rabdator specimen.

#53
unchiujim

unchiujim

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,294
  • Înscris: 01.04.2007

View Postdygey, on 29th August 2011, 06:19, said:

hai bre unchiule, o "mica sincopa"...de doua luni? inrosise ala saracu' telefonu' tot sunand sa afle daca n-are vreo echipa un modem ratacit prin masina.

ma rugase daca nu vreau cumva sa-i dau si lui parola de la wireless-ul meu sa iasa cu laptop-ul in curte sa-si verifice mail-ul pana venea la el o echipa.
i-am dat-o si am mutat router-ul meu, un Huawei B560, in alta camera, ca sa poata sa prinda un semnal decent si sa nu fie nevoie sa stea prin curte.
desi internetul nu i-a functionat, facturile i-au venit fara nici o stornare. iti dai seama, l-au apucat alti draci, si mai mari.
a zis ca-i suna maine si le da doua variante si 10 zile lucratoare timp de gandire: ori ii dau netul gratis pana la rezilierea contactului si ramane sa plateasca doar Dolce si linia telefonica, care oricum e cativa lei la el, ori reziliaza tot, face reclamatie la OPC si-i da si in judecata. si e in stare.

oricum, a vazut Huawei-ul meu si e foarte interesat de unul, mai ales ca poate fi folosit si ca telefon fix si a vazut cum merge netul (chiar daca e "mobil") de la concurenta.
inteleg si eu multe, ca nu e operator sa n-o dea-n gard, dar doua luni sa nu-i spuna astuia macar "dom'le, n-avem echipamente pe stoc, ne cerem scuze", totusi...
ar fi inteles ca e ceva temporar, ca nu e batut in cap desi e de la tara. multi ii considera p-astia veniti cu pluta pe Dunare si usor de prostit, dar nici chiar sa ii spui omului mereu ca vii "maine" intre orele cutare si cutare, ca-l apuca dracii chiar si pe cel mai rabdator specimen.
sincopa de 2 luni ? vezi ca astea sunt la ordinea zilei la aia cu fibra-n copaci.am in dotare un fixomobil de la ei si stiu cam ce fel de net ofera :naughty: .muulte povesti de adormit copii in relatarea ta ! no offence! lucrez in rtc si cunosc f bine sistemul dar si clientii.sa sune la 1930 si sa ceara reducere la factura pe perioada nefunctionarii internetului.e simplu. se calculeaza zilele de cand a reclamat si pana cand s-a rezolvat si se storneaza suma respectiva pe urmatoarea factura. dar tre sa solicite acest lucru.

Edited by unchiujim, 29 August 2011 - 14:41.


#54
nradu

nradu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 06.11.2004

View Postunchiujim, on 29th August 2011, 15:37, said:

lucrez in rtc si cunosc f bine sistemul dar si clientii.

daca tot lucrezi la rtc, nu ne pui la toti o vorba buna sa ne ajute cu un FW mai normal la chinezismele astea de 655b?
ca acum pe langa resetarea cand accesez rtsp/mms de pe calculatoare noi conectate in LAN, mai imi apare si deconectari ale wireless-ului :(
plus multe functii in minus, din care amintes DynamicDNS si Remote Management.

Radu

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate