Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Despre compania de aministrare Sq...

Durere taietura deget dupa 2 luni

Dalți gravare lemn

Didgeridoo
 Motorola Edge 50 Ultra

Gaura perete apartament cu evitar...

Orientare antena prime focus

Problema conectare mail yahoo
 comisioane asociatie proprietari

Primul sistem de televiziune cu p...

Internetul este neutilizabil fara...

Eroare cloud burn icopy face id
 DermaRoller ce este ?

Articole limba Germana

Cum se imparte legal o mostenire ...

Avem sanse sa avem energie electr...
 

Modemul Huawei HG655b se restarteaza

- - - - -
  • Please log in to reply
89 replies to this topic

#19
cvag3

cvag3

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 410
  • Înscris: 20.05.2009
De ce crezi ca am deschis topicul?
Azi am fost sunat de RTC tehnic sa imi confirme ca exista probleme de firmware la acest modem. Am cerut in sa imi dea in scris acest lucru deoarece doresc reducere la factura pentru perioada in care routerul nu a functionat in parametri. Culmea... nu mi se poate trimite scris acest lucru.
Carmen, cristi, et Co... de ce nu pot primi in scris confirmarea ca routerul are buba?
Alte doua bube, nu se poate configura bridge... eu nu am reusit. A doua, nu se poate seta imprimanta pe portul usb http://www.romteleco...ernet/smartbox/

#20
maimu_21

maimu_21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 572
  • Înscris: 10.03.2007
Faza cu imprimanta prin usb e vrajeala.Nu se poate asa ceva,iti dai seama ca trebuie sa ai driverul instalat in modem,ceea ce nu e posibil la acest modem.La fel pentru cei interesati sa puna un modem 3G .Nu se poate ! Poate au vrut sa mentioneze de functia wps a modemului ,in cazul imprimantelor wireless sau alea de retea ,si au inflorit pentru ca in tara asta sunt incompententi care nici nu stiu la ce lucreaza si spun ca ceva face un lucru ,dar de fapt nu il face.Pe bridge merge pus ,poate e o problema izolata doar la dispozitivul tau ci nu al tuturor.

Edited by maimu_21, 06 August 2011 - 03:16.


#21
georgetoader

georgetoader

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 05.06.2006

View Poststlk, on 5th August 2011, 18:56, said:

Sper ca nu va suparati ca vorbesc de facebook, sincer si eu il urasc,dar problemele care le-am avut cu fixul sau netul la Romtelecom sau rezolvat foarte repede in comparatie cu 1930 sau MyAccount (unde abia mi-au dat un raspuns in aproape o luna dar sa mai zic sa mi se rezolve problema).


Subscriu intru-totul! Pe Discutiile Facebook mi-am rezolvat si eu problemele mult mai repede, de multe ori chiar aproape instantaneu. Si credeti-ma, cu FTTB chiar am avut de tras "la greu" de 8 luni de cand m-am migrat.
In privinta restartarii modemului, nici nu mai stiu de cate ori am sesizat, dar... :)

#22
cvag3

cvag3

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 410
  • Înscris: 20.05.2009

View Postgeorgetoader, on 6th August 2011, 08:46, said:

Subscriu intru-totul! Pe Discutiile Facebook mi-am rezolvat si eu problemele mult mai repede, de multe ori chiar aproape instantaneu. Si credeti-ma, cu FTTB chiar am avut de tras "la greu" de 8 luni de cand m-am migrat.
In privinta restartarii modemului, nici nu mai stiu de cate ori am sesizat, dar... :)
Se restarteaza si pe FTTb?

#23
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,438
  • Înscris: 15.07.2008
Am gasit ceva interesant,pe aceasta pagina de la ROMTELECOM la "Asistență" exista un link pe care scrie "Update firmware" (deocamdata vad ca e indisponibil link-ul dar cred ca va functiona in curand deoarece de ceva timp au inceput sa se faca niste modificari pe site ).Sper ca update-ul sa rezolve acele probleme pe care le avem.

#24
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,438
  • Înscris: 15.07.2008

View Poststlk, on 8th August 2011, 13:52, said:

Am gasit ceva interesant,pe aceasta pagina de la ROMTELECOM la "Asistență" exista un link pe care scrie "Update firmware" (deocamdata vad ca e indisponibil link-ul dar cred ca va functiona in curand deoarece de ceva timp au inceput sa se faca niste modificari pe site ).Sper ca update-ul sa rezolve acele probleme pe care le avem.
M-am bucurat cam tare si Romtelecomul a scos link-ul "Update firmware" si a lasat doar :
* Ghid de instalare rapida ;
  * Manual de utilizare.
Pacat ca nu am facut o captura de pe pagina ca o sa ma credeti acum mincinos.Deci un update nu vom avea nici de data asta. :(
EDIT:Nu am reusit sa capturez o imagine atunci cand exista acel link dar am facut acum o captura a sursei pagini unde se vede clar ca exista si un "link (incomplet) " de update firmware (vezi foto).

Edited by stlk, 08 August 2011 - 17:36.


#25
gelu_dh

gelu_dh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,148
  • Înscris: 26.09.2005
Nu se poate face uptdate de firmware...caci nu are toate piesele in el pt asa ceva.Daca era compatibil cu vre-un firm de mult era publicat...dar au omis chinezii ceva piese sa puna in el.

#26
maiokoti2

maiokoti2

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,309
  • Înscris: 18.11.2009
Salutari. Aceeasi problema o am si eu. De pe telefonul meu cand accesez Youtube, se restarteaza modemul. Pe alta retea WiFi merge. Am sunat si eu, si mi-au spus ca nu au auzit asa ceva, e o "absurditate". Acum vad ca nu e. A mai sunat cineva la ei?

#27
cvag3

cvag3

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 410
  • Înscris: 20.05.2009
Eu sunt in razboi cu ei. De doua luni. Verbal se stie si se comunica acest bug al firmwareului, nu am putut obtine in scris aceasta declaratie. Am obtinut reducere la factura pe toata perioada in care nu imi functioneaza routerul in parametri.
Fa reclamatie, cere numar de inregistrare al reclamatiei si insista. De unde esti? Competeza si tu la profil macar localitatea.

P.S. Faceti reclamatie la RTC cereti numar de inregistrare si postati aici, macar noi sa ne ajutam reciproc cu informatii prin care sa  demonstram RTC ca sunt probleme si ca sunt multi utilizatori care au sesizat aceste probleme. Trebuie sa luptam cumva impotriva nesimtirii si nepasarii romtelecom.

#28
AirBoy

AirBoy

    Snow! Ski! Be freeeee...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,103
  • Înscris: 05.05.2003
Cum de nu gasiti voi linkul cu Firmware upgrade?

Attached File  modem1.PNG   69.63K   130 downloads

Attached File  modem2.PNG   81.6K   100 downloads

#29
cvag3

cvag3

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 410
  • Înscris: 20.05.2009
Prietene, stai jos. Te intelegem ca e prea de dimineata.
Ce sa bagam acolo? Ca nu exista firmware... Chestia aia care la tine se numeste ,,the image file''.

#30
AirBoy

AirBoy

    Snow! Ski! Be freeeee...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,103
  • Înscris: 05.05.2003

View Postcvag3, on 22nd August 2011, 10:30, said:

Prietene, stai jos. Te intelegem ca e prea de dimineata.
Ce sa bagam acolo? Ca nu exista firmware... Chestia aia care la tine se numeste ,,the image file''.

Mai sus scriati ca nu gasiti meniul de update firmware, de unde sa stiu eu ca n-aveti bin-ul? Stai jos, 2!

#31
vibeo

vibeo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,443
  • Înscris: 17.08.2007
Citind acest topic, am intrat intr-o confuzie totala. Pana acum am detinut doua modele de routere de la RTC, batranul Thomson, si actualmente un HG 520b. Problema este ca de vreo o luna se tot desincronizeaza. Azi a venit echipa tehnica, si au zis ca una din motivele desincronizarii ar fii fluctuatiile de tensiune de la reteaua electrica. Drept urmare mi-au recomandat modelul HG 655b, care zic ei este mult mai bun. Preblema e ca n-au pe stoc. Nici um model wireless (se iau dupa RDS?).
Merita sa-l schimb, sau sa cumpar un UPS? Eventual ati putea recomanda un model pana in 300-400 lei?
Iar s-a desincronizat, astept.... :cursing:

#32
maiokoti2

maiokoti2

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,309
  • Înscris: 18.11.2009

View Postcvag3, on 21st August 2011, 19:29, said:

Eu sunt in razboi cu ei. De doua luni. Verbal se stie si se comunica acest bug al firmwareului, nu am putut obtine in scris aceasta declaratie. Am obtinut reducere la factura pe toata perioada in care nu imi functioneaza routerul in parametri.
Fa reclamatie, cere numar de inregistrare al reclamatiei si insista. De unde esti? Competeza si tu la profil macar localitatea.

P.S. Faceti reclamatie la RTC cereti numar de inregistrare si postati aici, macar noi sa ne ajutam reciproc cu informatii prin care sa  demonstram RTC ca sunt probleme si ca sunt multi utilizatori care au sesizat aceste probleme. Trebuie sa luptam cumva impotriva nesimtirii si nepasarii romtelecom.
Asa voi face. Fac reclamatie. Am incercat sa pun firewall-ul pe o alta setare, atunci nu reporneste , dar tot nu porneste Youtube-ul. Altcineva? Sugestii?

View Postvibeo, on 22nd August 2011, 17:30, said:

Citind acest topic, am intrat intr-o confuzie totala. Pana acum am detinut doua modele de routere de la RTC, batranul Thomson, si actualmente un HG 520b. Problema este ca de vreo o luna se tot desincronizeaza. Azi a venit echipa tehnica, si au zis ca una din motivele desincronizarii ar fii fluctuatiile de tensiune de la reteaua electrica. Drept urmare mi-au recomandat modelul HG 655b, care zic ei este mult mai bun. Preblema e ca n-au pe stoc. Nici um model wireless (se iau dupa RDS?).
Merita sa-l schimb, sau sa cumpar un UPS? Eventual ati putea recomanda un model pana in 300-400 lei?
Iar s-a desincronizat, astept.... :cursing:
Modemul asta e foarte bun. Am de 1 luna si am descarcat deja peste 120gb. WiFi-ul are un semnal bestial. Am si in curte semnal peste vreo 3 pereti.

#33
vibeo

vibeo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,443
  • Înscris: 17.08.2007
Momentan echipele tehnice n-au modemuri pe stoc, cel putin nu wireless. Cu mari interventii o sa-mi trimita de la Sibiu.
Totusi, sa inteleg nu merg clipurile de pe YouTube deloc, sau doar cand sunt acceste de pe terminale mobile?

#34
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,022
  • Înscris: 08.06.2003

View Postvibeo, on 25th August 2011, 16:18, said:

Totusi, sa inteleg nu merg clipurile de pe YouTube deloc, sau doar cand sunt acceste de pe terminale mobile?
Doar când sunt accesate de pe mobile. Din drowser de pe PC merg fara probleme.

#35
maimu_21

maimu_21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 572
  • Înscris: 10.03.2007
Stati linistiti ca romtelecomul nu are cum sa rezolve problema cu modemul asa cum nu s-a  rezolvat problema cu wirelessu la HG 520s ,un alt modem "wireless cica",la care pica netu cand esti pe wireless din 5 in 5 minute .

#36
vibeo

vibeo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,443
  • Înscris: 17.08.2007

View Postmaimu_21, on 25th August 2011, 19:51, said:

Stati linistiti ca romtelecomul nu are cum sa rezolve problema cu modemul asa cum nu s-a  rezolvat problema cu wirelessu la HG 520s ,un alt modem "wireless cica",la care pica netu cand esti pe wireless din 5 in 5 minute .

Da se pare ca ai dreptate. Daca situatia este asa de "hopeless" , sunt in comert routere adsl compatibile romtelefon (wireless bineinteles) care sa nu-ti mai deie batai de cap? Se merita achizitionat un asemenea router?

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate