Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
A6000 - Ressurection Remix

Jaguar S-Type, 2007 (facelift), 2...

Dacia a atins un nou record de va...

Exercitii sala
 Olguta Vasilescu ameninta un Pres...

sfat alegere laptop gaming

Epic music - idei (și cu mot...

Acord notarial Casa calcan
 Mai votezi cu Iohannis daca mai p...

ryzen 1600 - editare video

Durere cap cauzata de casti

Caloriferul se incalzeste doar pe...
 programatori - cum va simtiti fac...

Program institutie de stat

Ajutor Windows 7

Se poate: WAN (RDS)->NAS (2xL...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Modemul Huawei HG655b se restarteaza

- - - - -
  • Please log in to reply
89 replies to this topic

#1
cvag3

cvag3

    Junior

  • Grup: Banned
  • Posts: 410
  • Înscris: 20.05.2009
  • ID membru: 461,302
  • Locație: Bucuresti
Asa cum am promis postez aici rezolvarea situatiilor in care modemul Huawei HG655b se restarteaza la accesarea straming video sau audio.
Efectuati verificarea accesand urmatoarele pagini ce contin linkuri catre stream video sau audio:
www.ase.ro filmul de prezentare.
http://www.ase.ro/st...ul-tv/index.asp  orice link mms
http://www.networked...16261#pid116261 postul numarul 5 contine linkuri catre bbc si alte posturi ce transmit stream.
Pagini ce contin rtsp://
Accesati orice camera ipcam...
Daca modemul se restarteaza iata solutia:

1) Deschideti interfata modemului accesand http://192.168.1.1/ user: admin pass: admin (este parola initiala a mdm)
2) Mergeti la Advanced / Firewall
3) Selectati la Firewall level: Medium
4) Dati clic pe Application filtering , observati cele 4 aplicatii cu status accept.
5) Dati Submit.

Verificati din nou paginile cu stream.

Se pare ca functioneaza chiar si dupa ce se da factory/reset (restore default settings).

Parere personala: Se pare ca firmware-ul instalat nu a scris (nu aplicat) comenzile in liniile de comanda in timpul instalarii. Recomand sa se ia fiecare setare din modem si sa se dea comanda ,,submit'' pe fiecare pagina si setare din meniu.

P.S. Rezolvarea a venit din partea Romtelecom, multumesc pe aceasta cale domnului Cristian.
Mentionez ca timp de o luna am insistat la Rtc sa rezolve aceasta situatie.
A mai ramas conectarea imprimantei la portul usb si conectarea in bridge.

Postati aici daca rezolvarea mentionata functioneaza.

Attached Files



#2
stangaciu

stangaciu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 13.01.2007
  • ID membru: 127,311
  • Locație: iasi
Testat si functioneaza.Multumesc mult pentru rezolvare.stima!

#3
cvag3

cvag3

    Junior

  • Grup: Banned
  • Posts: 410
  • Înscris: 20.05.2009
  • ID membru: 461,302
  • Locație: Bucuresti
Se pare ca functioneaza doar pe cablu. Si strict pe mms, wmv.
Incercati sa accesati pbxtv.http://www.pbxtelecom.ro/
Ipcam. media server. La toate se restarteaza.

#4
cdani25

cdani25

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 188
  • Înscris: 05.08.2004
  • ID membru: 20,878
Dupa ce am facut setarile, nu am reusit sa ma mai loghez la contul de gmail. Nu vroia si pace. Am revenit la serarile initiale.

#5
gelu_dh

gelu_dh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 967
  • Înscris: 26.09.2005
  • ID membru: 48,277

View Postcdani25, on 19th July 2011, 10:21, said:

Dupa ce am facut setarile, nu am reusit sa ma mai loghez la contul de gmail. Nu vroia si pace. Am revenit la serarile initiale.
Am si eu unul nou la pachet de vre-o 3 luni ...nu l-am pus niciodata,dar  daca are asa mari hibe...si nici nu exista vointa sa se faca un uptdate de soft il tin acolo mult si bine.Am cumparat un Asus DSL -N13  care merge grozav de bine si are un semnal foarte puternic caci e dotat cu 3 antene,il recomand la toti

#6
unchiujim

unchiujim

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,294
  • Înscris: 01.04.2007
  • ID membru: 162,378
  • Locație: Bacau

View Postgelu_dh, on 19th July 2011, 11:49, said:

Am si eu unul nou la pachet de vre-o 3 luni ...nu l-am pus niciodata,dar daca are asa mari hibe...si nici nu exista vointa sa se faca un uptdate de soft il tin acolo mult si bine.Am cumparat un Asus DSL -N13 care merge grozav de bine si are un semnal foarte puternic caci e dotat cu 3 antene,il recomand la toti
ai modem de ...superfirma! aia de la As%s nu mai sunt ce au fost! la mine merge Huawei+ul de rupe.

#7
MihaiGsm

MihaiGsm

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 11.12.2005
  • ID membru: 56,976
  • Locație: Ploiesti, Romania

View Postcvag3, on 17th July 2011, 20:18, said:

Asa cum am promis postez aici rezolvarea situatiilor in care modemul Huawei HG655b se restarteaza la accesarea straming video sau audio.
Efectuati verificarea accesand urmatoarele pagini ce contin linkuri catre stream video sau audio:
www.ase.ro filmul de prezentare.
http://www.ase.ro/st...ul-tv/index.asp  orice link mms
http://www.networked...16261#pid116261 postul numarul 5 contine linkuri catre bbc si alte posturi ce transmit stream.
Pagini ce contin rtsp://
Accesati orice camera ipcam...
Daca modemul se restarteaza iata solutia:

1) Deschideti interfata modemului accesand http://192.168.1.1/ user: admin pass: admin (este parola initiala a mdm)
2) Mergeti la Advanced / Firewall
3) Selectati la Firewall level: Medium
4) Dati clic pe Application filtering , observati cele 4 aplicatii cu status accept.
5) Dati Submit.

Verificati din nou paginile cu stream.

Se pare ca functioneaza chiar si dupa ce se da factory/reset (restore default settings).



Parere personala: Se pare ca firmware-ul instalat nu a scris (nu aplicat) comenzile in liniile de comanda in timpul instalarii. Recomand sa se ia fiecare setare din modem si sa se dea comanda ,,submit'' pe fiecare pagina si setare din meniu.

P.S. Rezolvarea a venit din partea Romtelecom, multumesc pe aceasta cale domnului Cristian.
Mentionez ca timp de o luna am insistat la Rtc sa rezolve aceasta situatie.
A mai ramas conectarea imprimantei la portul usb si conectarea in bridge.

Postati aici daca rezolvarea mentionata functioneaza.


Din pacate nu este o solutie... aceasta solutie nu face decat sa restrictioneze accesul la anumite link-uri.

#8
cvag3

cvag3

    Junior

  • Grup: Banned
  • Posts: 410
  • Înscris: 20.05.2009
  • ID membru: 461,302
  • Locație: Bucuresti
Revin cu o completare. Dupa ce ati incrementat setarea din fwall, cea cu medium, reveniti la setarile voastre ca nu va obliga nimeni sa stati pe medium cu fwall.
Am specificat acolo ca este doar o rescriere a ,,registrilor'', si ca corectia ramane chiar si dupa factoryreset. Deci faceti setarea, resetati soft sau hard modemul si aplicati propriile setari si configurari.

#9
maimu_21

maimu_21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 572
  • Înscris: 10.03.2007
  • ID membru: 153,207
  • Locație: Flamanzi
Si asta ajuta la ceva ? Pentru mine e acelasi lucru ca inainte .

Edited by maimu_21, 24 July 2011 - 14:29.


#10
cvag3

cvag3

    Junior

  • Grup: Banned
  • Posts: 410
  • Înscris: 20.05.2009
  • ID membru: 461,302
  • Locație: Bucuresti
maimu posteaza si tu linkul sau ce problema observi exact.
Puneti si voi linkurile pe care nu le puteti accesa. Poate gasim o rezolvare, deoarece vad ca romtelecom nici macar nu doreste sa accepte existenta aceastei situatii.
Puneti mana si sunati la 1930 si reclamati situatia. Cereti numar de inregistrare a reclamatiei si postati aici. Poate la un numar de reclamatii active romtelecom recunoaste ca modemul are probleme si face ceva, scoate un firmware asa cum ar trebui. Comunicati exact ,,Modemul se restarteaza la accesarea unor linkuri video'' Eu sunt in reclamatii de peste o luna cu RTC. Sun la ei din 2 in 2 zile deoarece nu vor sa confirme defectul ( ma rog, trei nefunctionalitati) ale modemului.

P.S. Cele trei nefunctionalitati pe care le-am reclamat sunt:
1) Restartarea modemului la accesarea stream video (am zis mai sus, incepand de la ipcam pana la media server).
2) Imposibilitatea de a face bridge. Avem un ruter performant, nu?
3) Lipsa setarilor pentru USB > Imprimanta asa cum apare in specificatii si pe site romtelecom (Conform siteului RTC aici: http://www.romteleco...ernet/smartbox/ scrie clar ca aparatul are: ,,Port USB host pentru conectarea dispozitivelor periferice: imprimantă, hard-disk extern, card reader."Bun. Vreau sa conectez imprimanta la portul USB. Cum se face? Ce setari se fac. Ca asa nu mai stau sa pornesc un calculator sa printez de pe laptop.

#11
MihaiGsm

MihaiGsm

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 11.12.2005
  • ID membru: 56,976
  • Locație: Ploiesti, Romania
Uite aici un link: http://www.rancaonli...webcam_55A.html
Modemul se restarteaza la acesare, iar cu setarile de mai sus link nu merge...

#12
maimu_21

maimu_21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 572
  • Înscris: 10.03.2007
  • ID membru: 153,207
  • Locație: Flamanzi
Eu m-am saturat si l-am pus pe bridge si am aflat ca routerul meu e si mai inutil ca acest modem,dar asta e offtopic.Dar macar merge tot pe PC fara router.Si aici am linkul http://m.youtube.com...s&v=dR7xBj0bDD8 (merge cu opera + realplayer) si sunt surprins ca nu merge nici pe cablu cu hg 655b ,nu numai pe wifi cum incercam eu cu telefonul.Pe bridge mode merge acest link.

Edited by maimu_21, 30 July 2011 - 12:15.


#13
cvag3

cvag3

    Junior

  • Grup: Banned
  • Posts: 410
  • Înscris: 20.05.2009
  • ID membru: 461,302
  • Locație: Bucuresti
nu am inteles nimic.
Cum l-ai pus in bridge pana la urma?

#14
maimu_21

maimu_21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 572
  • Înscris: 10.03.2007
  • ID membru: 153,207
  • Locație: Flamanzi

View Postcvag3, on 30th July 2011, 20:54, said:

nu am inteles nimic.
Cum l-ai pus in bridge pana la urma?
Pai e foarte simplu dai disable la  WAN6 si enable la WAN7.Si ce e asa de greu de inteles,pe bridge merge linkul si pe ip routed nu merge.

Edited by maimu_21, 30 July 2011 - 22:29.


#15
Amedio_67

Amedio_67

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 550
  • Înscris: 10.02.2002
  • ID membru: 809
  • Locație: Bacau

View Postmaimu_21, on 30th July 2011, 23:28, said:

Pai e foarte simplu dai disable la WAN6 si enable la WAN7.Si ce e asa de greu de inteles,pe bridge merge linkul si pe ip routed nu merge.


Nu e nevoie sa dai disable la WAN6 si sa creezi alta conexiune(WAN7). Poti foarte bine sa reconfigurezi WAN6 din IP Routed(PPP) in PPPoE Bridged, si sa faci PPPoE-ul pe calculator.

#16
maimu_21

maimu_21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 572
  • Înscris: 10.03.2007
  • ID membru: 153,207
  • Locație: Flamanzi
Da este mai simplu asa, pur si simplu schimbi acolo unde ai username si parola din IP routed(PPP) in PPPoE_Bridged.Mai ales ca sunt unii care nu au WAN7 creat.

Edited by maimu_21, 31 July 2011 - 12:47.


#17
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,798
  • Înscris: 15.07.2008
  • ID membru: 348,568
  • Locație: Elysium City (Eridanus II)

View Postcvag3, on 24th July 2011, 19:33, said:

,,Modemul se restarteaza la accesarea unor linkuri video''
Dupa cate am realizat eu cred modemul se restarteaza la toate link-urile care au legatura cu RTSP, am aflat de pe  wikipedia ca  mms:// (Microsoft Media Server) are legatura cu RTSP (nu prea am inteles eu mare lucru de acolo dar se pare ca au o stransa legatura) .
De aceea raman la parerea ca RTSP e buba.
Vad ca  pe pagina de Facebook a Romtelecom au inceput sa apara reclamatii pe tema restartari modemului,de aceea cred ca cineva (care se pricepe) ar trebui sa deschida un topic (pe pagina oficiala  de Facebook a Romtelecom) cu titlul   "Probleme modem Huawei HG655b  " (nu cred ca exista un asemenea topic ) la care sa fie adaugate cateva idei ,apoi noi toti (cei de pe softpedia si de pe facebook ) care avem probleme cu modemul asta sa le postam acolo si sa intarim ideia ca modemul asta chiar are probleme si ca are nevoie de un upgrade la firmware.Cu cat vom fi mai multi cu atat un upgrade la firmware a trebui sa apara cat mai rapid sau macar sa ni se dea o solutie care sa functioneze.
Sper ca nu va suparati ca vorbesc de facebook, sincer si eu il urasc,dar problemele care le-am avut cu fixul sau netul la Romtelecom sau rezolvat foarte repede in comparatie cu 1930 sau MyAccount (unde abia mi-au dat un raspuns in aproape o luna dar sa mai zic sa mi se rezolve problema).


Edited by stlk, 05 August 2011 - 17:59.


#18
gelu_dh

gelu_dh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 967
  • Înscris: 26.09.2005
  • ID membru: 48,277
Asta-i tara in care traim...cand se implinesc 50.000 de reclamatii se rezolva o problema.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users