![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
AMTC DTHD 290
Last Updated: Mar 20 2016 07:26, Started by
DIVX2006
, Jul 16 2011 06:55
·
0

Posted 10 June 2013 - 21:09

Nici eu nu am gaurit telecomanda dar am gasit una la un amic, de dvd majestic care s-a prajit demult...are doar alte inscriptionari la butoane, in rest, ca format, coduri transmise, marime, etc, este identica, doar ca are cele 2 butoane in plus.
@Tyessto, sa inteleg ca amaratul asta de receptor este de fapt full hd in receptie?..asta inseamna o rata de peste 100 M simboluri pe secunda..parca producatorul ii da o rata maxima de 90 sau 100 M simboluri /s Poate face doar upscaling din procesor?! |
Posted 10 June 2013 - 21:11

aaaa nu
![]() ![]() ![]() |
Posted 10 June 2013 - 21:16

Din ce am citit aici, TVrul mai mult de HD simplu nu poate duce http://forum.softped.../page__st__1710
|
Posted 10 June 2013 - 21:19

ce inseamna HD simplu?
![]() ![]() ![]() ![]() Edited by Tyessto, 10 June 2013 - 21:36. |
Posted 10 June 2013 - 21:42

clar, iti face upscalare din procesor ca sa poti vedea imaginea mai clara in formatul full hd. Vezi imaginea full hd, dar sursa este doar hd, exact ce facea playerul din wincand upscala framurile filmelor la formatul monitorului, care avea rezolutie mai mare...si eu vad receptia Hd pe ecran in ful HD 1080 progresive sau interlaced
ca sa iti dai seama de difenta care se vede pe ecran iti propun experimentul:- fa un film full hd cu o camera full hd, filmeaza ochii si sprancenele unei persoane; converteste apoi full hd la o rata f mare de biti intr-un format pe care il poate duce blurayul tau...reda apoi aceleasi imagini in full hd setat la iesirea blurayului...pe o diagonala de peste 1,2 metri intre hd scalat si full hd, e aproape aceeasi diferenta ca intre un hd si un sd scalat la un ecran de 81 cm...genele si liniile irisului arata clar in full hd fata de hd, chiar daca e scalat Edited by siscosoft, 10 June 2013 - 21:31. |
Posted 11 June 2013 - 10:08

m-am grabit ieri cand am zis de extensia PVR... practic face automat pe mediul USB (hdd sau stick) un folder numit PVRRECORD. acolo isi face alte foldere, de forma: 20130610-231502-TVR 2-(00H-06M).pvr dar in ele exista "data0001.ts" si un fisier "info.ini"
deci e TS pur, si acum tocmai vad un astfel de fisier tras cu AMTC direct pe TV, prin mediaplayerul lui... e 100% compatibil. cam asta zice MediaInfo despre fisierul TS: General ID : 300 (0x12C) Complete name : Q:\PVRRECORD\20130610-231502-TVR 2-(00H-06M).pvr\data0001.ts Format : BDAV Format/Info : Blu-ray Video File size : 100 MiB Duration : 6mn 0s Overall bit rate : 2 326 Kbps Video ID : 610 (0x262) Menu ID : 2 (0x2) Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec Format profile : [email protected] Format settings, CABAC : Yes Format settings, ReFrames : 3 frames Codec ID : 27 Duration : 6mn 0s Bit rate : 2 031 Kbps Width : 720 pixels Height : 576 pixels Display aspect ratio : 4:3 Frame rate : 25.000 fps Standard : PAL Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bits Scan type : MBAFF Bits/(Pixel*Frame) : 0.196 Stream size : 87.3 MiB (87%) Color primaries : BT.601-6 525, BT.1358 525, BT.1700 NTSC, SMPTE 170M Transfer characteristics : BT.601-6 525, BT.601-6 625, BT.1358 525, BT.1358 625, BT.1700 NTSC, SMPTE 170M Matrix coefficients : BT.601-6 525, BT.1358 525, BT.1700 NTSC, SMPTE 170M Audio ID : 600 (0x258) Menu ID : 2 (0x2) Format : MPEG Audio Format version : Version 1 Format profile : Layer 2 Codec ID : 3 Duration : 6mn 0s Bit rate mode : Constant Bit rate : 192 Kbps Channel(s) : 2 channels Sampling rate : 48.0 KHz Compression mode : Lossy Delay relative to video : -482ms Stream size : 8.26 MiB (8%) Language : Romanian Text ID : 118 (0x76)-100 Menu ID : 2 (0x2) Format : Teletext Language : Romanian Menu ID : 5002 (0x138A) Menu ID : 2 (0x2) Duration : 6mn 0s List : 118 (0x76) () / 600 (0x258) (MPEG Audio, Romanian) / 610 (0x262) (AVC) Language : / Romanian am observat ca la inregistrare (merge si programata) daca apesi pe INFO ai o fereastra plina cu info (cat spatiu mai ai pe stick, marimea fisierului, record bitrate, etc.) calitatea (marimea bt rate) variaza de la stick la stick... pe un Kingston 2giga FAT32 a mers cam cu 300kb/s iar pe Lexar 16giga NTFS si cu 1.700kb/s de pe TVR-HD asa este si pe satelit, eu prind direct cu TV-ul prin DVB-S2 canale HD pe Astra si sunt fie 1080I, fie 720P. cel putin pe satelit nu am auzit sa existe canale transmise 1080P! nici nu stiu daca normele DVB (C/ T/ T2/ S2) permit asta! asta zice MediaInfo despre fisierul de pe TVR-HD (care este transmis 1080I real - adica fara upscalare si alte artificii - tot asa si PROTV) General ID : 300 (0x12C) Complete name : Q:\PVRRECORD\20130611-001108-TVR HD-(00H-01M).pvr\data0001.ts Format : BDAV Format/Info : Blu-ray Video File size : 184 MiB Duration : 1mn 54s Overall bit rate : 13.3 Mbps Video ID : 1511 (0x5E7) Menu ID : 15 (0xF) Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec Format profile : [email protected] Format settings, CABAC : Yes Format settings, ReFrames : 4 frames Codec ID : 27 Duration : 1mn 54s Bit rate : 12.5 Mbps Width : 1 920 pixels Height : 1 080 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate : 25.000 fps Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bits Scan type : MBAFF Bits/(Pixel*Frame) : 0.241 Stream size : 171 MiB (93%) Audio ID : 1502 (0x5DE) Menu ID : 15 (0xF) Format : MPEG Audio Format version : Version 1 Format profile : Layer 2 Mode : Joint stereo Mode extension : Intensity Stereo + MS Stereo Codec ID : 3 Duration : 1mn 54s Bit rate mode : Constant Bit rate : 256 Kbps Channel(s) : 2 channels Sampling rate : 48.0 KHz Compression mode : Lossy Delay relative to video : -656ms Stream size : 3.50 MiB (2%) Language : Romanian Menu ID : 5015 (0x1397) Menu ID : 15 (0xF) Duration : 1mn 54s List : 1502 (0x5DE) (MPEG Audio, Romanian) / 1511 (0x5E7) (AVC) Language : Romanian |
Posted 11 June 2013 - 18:51

mi-am gasit antena DVB-T activa (Bandridge DVBA2000) pe care o si alimenteaza AMTC-ul direct prin cablul de antena si acum am semnal "toata ziua" la PRO TV HD si Sport.ro HD... din pacate canalele SRTV (de pe 54 si 59) se lasa "greu". acum s-a acoperit cerul de nori si semnalul a scazut de la 98% la 28 - 31% pe TVR HD
![]() am programat o noua inregistrare pe un microSD de 2giga FAT16 de pe Sport.roHD si 10.00 minute ocupa 823,4 MB... imens ![]() |
Posted 11 June 2013 - 23:08

@nanasu...pai am spus ca in jur de 120 MB pe minut in format HD, dar calitatea nu se compara cu SD, mai ales cand o privesti pe 1 m diagonala, iar pe o memorie de 16 G, cam 14,3 G folosibila, inseamna exact 2 ore de inregistrare (ex. daca era rec de sat, un concert al unei formatii de pe WDR HD sau ZDF <neo/cultur> HD). Mi se pare super caci apoi faci inregistrarea pe un suport bluray care are cam 22G inregistrabili, cam 2 ore si 45 min in acest format .ts (transport stream) uzuabil pentru majoritatea camcorderelor...un fel de H264.
Multumesc inca o data pt informatii..acum sunt sigur ca daca poate xoro asta, atunci cu atat mai mult poate si strong, caci de aceea se numeste "strong". P.S. in zona in care stau eu poate peste 20 ani va fi tv digital terestru ![]() Edited by siscosoft, 11 June 2013 - 23:11. |
Posted 12 June 2013 - 00:26

mi-am gasit antena DVB-T activa (Bandridge DVBA2000) pe care o si alimenteaza AMTC-ul direct prin cablul de antena si acum am semnal "toata ziua" la PRO TV HD si Sport.ro HD... din pacate canalele SRTV (de pe 54 si 59) se lasa "greu". acum s-a acoperit cerul de nori si semnalul a scazut de la 98% la 28 - 31% pe TVR HD ![]() am programat o noua inregistrare pe un microSD de 2giga FAT16 de pe Sport.roHD si 10.00 minute ocupa 823,4 MB... imens ![]() Pe dispozitive care pot scrie/citi cu mare viteza pe usb, am testat diverse memorii, sau aceeasi memorie formatata diferit: cea mai mare viteza o au dispozitivele formatate ntfs, apoi cele fat 32 si la urma fat 16. De exemplu pe un sdhc de 16 G clasa 4, formatat fat 32, receptorul de sat alma s2000, ii face intai de a inregistra, testul de viteza si spune ca nu are viteza pentru inregistrari hd ci numai sd. Apoi, acceasi memorie formatata ntfs promoveaza testul de viteza la scriere in inreg hd. Formateaza microsd-ul tau in win 7 ca ntfs si acolo aloca la unitatea de memorie nu default ci 4096...este maximul care vede procesorul lui amtc...poti pune si 2048 sau 1024 sau 512, dar cea mai mare viteza o are cea cu unitatea mai mare. Eu cred ca cei 823, 4 MB ai tai in cele 10 min sunt cu pierderi mari de framuri care nu au mai putut fi inreg din cauza vitezei mici. Nici unele memorii clasa 6 formatate fat 32 nu merg in hd, decat formatate ntfs. Doar clasa 10 duce sigur inregistrari in hd sub fat 32 iar in ntfs duce full hd. Atentie: clasele de viteza pt memoriile SD nu coincid cu clasele de viteza pentru SDHC, au standard diferit..clasa 4 de la Sd e echivalenta cu clasa 2 de la SDHC, deci atentie la tipul memoriei cand faci inregistrari, desi cred ca excelent ar fi pe un HDD. Inregistrarea trebuie sa fie identica in calitate cu imaginea urmarita in direct. Edited by siscosoft, 12 June 2013 - 00:43. |
|
Posted 12 June 2013 - 10:33

daca e sa ma intebi pe mine, DVB-T-ul asta romanesc imi pare o GOGORITA de mare inspiratie. pai doar PRO TV HD si SPORT.ro HD merita, eu stau in mijlocul orasului, am o super antena DVB-T si cu toate asta programele transmise de SRTV fac mega figuri daca cerul nu este "perfect curat". Pe TVR HD sunt numai BALARII, nimic notabil, nu tu concerte hd, nu tu piese de teatru hd, poate doar trasmisii sportive de la olimpiade/ CM/ CE-uri, dar asta e atat de rar...
O alta problema este polarizarea, unele H si altele V. Oricum, azi cand Tv-urile sunt SMART, cand MediaPlayerele cu Android ajung sa coste putin peste 200 ron, cand receptoarele de satelit isi fac "card sharing" via internet si cand internetul pe mobil / tableta este la performantele la care este, chiar cred ca DVB-T-ul este o poveste din secolul trecut... parerea mea "subiectiva" |
Posted 14 June 2013 - 17:35

mi-am desfacut telecomanda, i-am dat gauri, i-am pus 2 butoane (rosu si galben) de la telecoamnda cumparata cu 2 lei de la Obor si totul este perfect... si ca sa-mi intaresc convingerea ca doar PRO TV HD merita din toata pleiada aia de canale DVB_T, am constatat acum ca baietii au 2 stream-uri audio, unul Dolby AC3 cu 6 canale
![]() "Audio #1 ID : 258 (0x102) Menu ID : 101 (0x65) Format : MPEG Audio Format version : Version 1 Format profile : Layer 2 Codec ID : 4 Duration : 3mn 1s Bit rate mode : Constant Bit rate : 256 Kbps Channel(s) : 2 channels Sampling rate : 48.0 KHz Compression mode : Lossy Delay relative to video : -1s 468ms Stream size : 5.55 MiB (2%) Language : Romanian Audio #2 ID : 259 (0x103) Menu ID : 101 (0x65) Format : AC-3 Format/Info : Audio Coding 3 Mode extension : CM (complete main) Format settings, Endianness : Big Codec ID : 6 Duration : 3mn 1s Bit rate mode : Constant Bit rate : 384 Kbps Channel(s) : 6 channels Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE Sampling rate : 48.0 KHz Bit depth : 16 bits Compression mode : Lossy Delay relative to video : -1s 456ms Stream size : 8.32 MiB (3%) Language : English Language, more info : Clean effects" |
Posted 14 June 2013 - 19:02

mi-am desfacut telecomanda, i-am dat gauri, i-am pus 2 butoane (rosu si galben) de la telecoamnda cumparata cu 2 lei de la Obor si totul este perfect... si ca sa-mi intaresc convingerea ca doar PRO TV HD merita din toata pleiada aia de canale DVB_T, am constatat acum ca baietii au 2 stream-uri audio, unul Dolby AC3 cu 6 canale ![]() "Audio #1 ID : 258 (0x102) Menu ID : 101 (0x65) Format : MPEG Audio Format version : Version 1 Format profile : Layer 2 Codec ID : 4 Duration : 3mn 1s Bit rate mode : Constant Bit rate : 256 Kbps Channel(s) : 2 channels Sampling rate : 48.0 KHz Compression mode : Lossy Delay relative to video : -1s 468ms Stream size : 5.55 MiB (2%) Language : Romanian Audio #2 ID : 259 (0x103) Menu ID : 101 (0x65) Format : AC-3 Format/Info : Audio Coding 3 Mode extension : CM (complete main) Format settings, Endianness : Big Codec ID : 6 Duration : 3mn 1s Bit rate mode : Constant Bit rate : 384 Kbps Channel(s) : 6 channels Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE Sampling rate : 48.0 KHz Bit depth : 16 bits Compression mode : Lossy Delay relative to video : -1s 456ms Stream size : 8.32 MiB (3%) Language : English Language, more info : Clean effects" Bravo pentru modificarea telecomenzi, ![]() Edited by AVAYA, 14 June 2013 - 19:07. |
Posted 15 June 2013 - 00:56

@nanasu
daca poti sa testezi cum e cu subtitrarile in inregistrarile amtc...as fi curios pentru ca fiecare inregistrare de pe receptorul meu de satelit se afla intr-un dosar..un fisier .ts cu streamurile video si audio si inca 2 fisiere, unul probabil cu subtitrari; la inregistrarile de pe M5 international, un film care avea 9 subtitrari in diverse limbi, amtc-ul nu vedea nici o subtitrare in play..posibil sa isi faca fisierul cu subtitrari cu alta extensie si sa nu fie recunoscut fisierul facut cu receptorul de sat, dar la fel de posibil ar fi sa nu aiba si aceasta functie. M-ar interesa ce extensie au celelalte fisiere din dosarul unei inregistrari....cum se numeste dosarul/directorul mama/radacina de inregistrare, cum se numeste dosarul unei inregistrari si cum se numesc fisierele din dosarul unei inregistrari...astfel as simula la amtc citirea unei inregistrari facute cu satreceiverul, ca si cum ar fi o inregistrare proprie...asa as putea vedea daca vede sau nu subtitrarile...la receptorul de sat la o inregistrare pot schimba streamurile audio si subtitrarile ca la dvd. |
Posted 16 June 2013 - 19:29

@Avaya
eu stau exact la 1km si ceva de Pro TV, probabil d'asta. ideea e ca am antena "de camera", mai exact una dvb-t indoor. sunt curios ce se prinde prin Timisoara de pe la Sarbi ![]() probabil antena ta de pe bloc functioneaza perfect cu polarizarea celor de la SRTV, la Pro TV este Verticala... probabil ca si cele 12 posturi bulgaresti sunt cu polarizare orizontala, oare au si ceva cu pol verticala vecinii? @ siscosoft o sa incerc sa vad de pe Pro TV, dar ma gandesc ca subtitrarea este "impachetata" in fisierul TS, altfel aveam font diferit pentru acelasi film intre ce prind prin dvb-t si ce am pe cablu, atat dvb-c cat si analogic. pe dvb-s astia au obiceiul sa te lasa sa vezi sau nu subtitrarea pentru ca subtitreaza si din limba lor, pentru cei cu probleme de auz... alta civilizatie folderul cu inregistrari, de forma: PVRRECORD\20130611-001108-TVR HD-(00H-01M).pvr contine 2 lucruri, TS-ul care este data0001.ts si un fisier info.ini PS. un link interesant despre DVB-T: http://antech.ro/?cat=faq&page=1 PS2; exact ceea ce banuiam: Intrebare: Am achizitionat o antena pentru receptie DVB-T de castig mare avand in vedere ca sunt la o distanta de 50 Km de Bucuresti.Problema pe care o intampin este ca nu pot receptiona simultan si Pro TV HD si TVR HD decat daca schimb polarizarea antenei prin rotire la 90 de grade. Raspuns: Problema pe care o ridicati se datoreaza faptului ca emisia DVB-T in Bucuresti se face pe canalele C54 si C59 ale SNR-lui in polarizare ORIZONTALA iar emisia canalului C30 al postului Pro TV se face in polarizare VERTICALA.Antena fiind de castig mare are o separare foarte buna intre cele doua polaritati si in concluzie nu permite receptia simultana cu acelasi randament.Nu puteti rezolva problema decat folosind un amplificator cu doua intrari separate si filtrate pentru frecventele respective si a doua antene de receptie.Bineinteles ca aceasta solutie este costisitoare dar este singura posibila din punct de vedere tehnic.Faptul ca nu exista o coordonare a autoritatii de resort care sa impuna reguli clare a modului de emisie creaza astfel de situatii aberante care nu fac decat sa complice receptia posturilor TV ceea ce este evident in detrimentul utilizatorului. inca nu reusesc sa inteleg de ce mai ocupa loc in grila (si de ce mai "suge" din banda) TVR Cultural?!... o asa bataie de joc nu cred ca mai exista, ce cretini! http://www.dvbt.ro/programe/ Edited by nanashu, 16 June 2013 - 19:23. |
|
Posted 16 June 2013 - 20:16

Antena mea seamana foarte tare cu asta: http://www.traiect.r...?idProduct=3423 dar cred ca tocmai s-a stricat ceva la receptor
![]() |
Posted 17 June 2013 - 13:09

ciudat, ch 30 pare ca este mort
![]() ![]() Text ID : 118 (0x76)-100 Menu ID : 2 (0x2) Format : Teletext Language : Romanian |
Posted 17 June 2013 - 22:33

@nanasu,
multumesc mult pentru indicarea numelor dosarelor si fisierelor inregistrate...am incarcat sa simulez inregistrarea facuta cu Alma HD sat ca fiind amtc si nu recunoaste ca fiind proprie inregistrare...mai mult ca sigur strongul sa fi aplicat alte denumiri. Referitor la defectarea receptorului..astea tin cel putin 2 ani in conditii de functionare aproape continua, deci disparitia semnalului pe receptor are 2 cauze: - cea mai sigura, este de la antena care are (pre)amplificator incorporat; receptoarele digitale terstre alimenteaza cu 5 V, de obicei, antenele exterioare care au preamplificatoare cu castig mai mic...in general antenele de camera au un potentiometru care regleaza nivelul amplificarii...daca este un semnal puternic care are o amplificare mare, apar probleme de interferente, unde stationare sau blocari ale functionarii anumitor componente neliniare din selector, atunci cand se acordeaza pe frecventa cu semnal f mare...este un fel de protectie care actioneaza cam la fel cum actioneaza protectia la suprasarcina sau supratensiune; cand am fost in vizita la rude in Italia, aveau o antena de camera Fracarro care avea un astfel de potentiometru...primii 20% din arcul de rotire erau marcati "digital" iar urmatoarea zona "analogic"... nivelul amplificarii era reglat de acest potentiometru rotativ. Cu aceasta antena, cu alimentator incorporat, receptiona programe de la 2 proveideri, diferiti, cu un receptor Telesistem HD , cu doua cartele si o conexiune la LAN, pt receptia de pe internet..in Italia proveiderii de programe tv emit digital in eter, nu am auzit sa transmita si prin cablu ca la noi. Reiau ideea, cu antena..m-am "jucat" putin cu ea....daca maream putin mai mult amplificarea incepea sa scada mult factorul de calitate...la un moment receptorul indica semnal 100% iar factorul de calitate 15-20 % cu distorsionari prin intreruperi momentane de semnal sau bucatele dintr-un post tv alaturi de alte bucatele din alt post tv... si marind mai mult amplificarea, disparea de tot semnalul pe receptor, deci intra in autoprotectie/saturatie...un releu era aproape iar altul mai indepartat, asa marcasera 2 puncte cu un marker pe scala potentiometrului, pt nivelele diferite de amplificare...tot acea antena mai avea un dipol mare incapsulat in plastic, plin in interior, si altul subtire, mobili ambii, pentru un compromis de a receptiona atat polarizare orizontala cat si verticala..mai avea 2 antene telescopice, alea pentru semnal tv analogic - daca nu e din cauza antenei tale, atunci releul de la protv (parca e la baba novac sau herestrau?!!, nu mai retin exact) a avut o intrerupere de emisie Am cautat sa dau linkul antenei si am dat pestea astea exterioare, unele pe ambele pe toate polaritatile, orizontala, verticala, stanga, dreapta fara a fi nevoie de "rasturnare" http://www.fracarro....d=250Â Â (unele arata ca in Star Track!!!) Nu am gasit antena pe siteul fraccaro, dar arata cam ca asta http://www.google.ro...9&tx=194&ty=116 Important: antenele de camera care nu au incorporat filtru de GSM (2G), 3G, 4G si banda alocata pt cercetare si tehnica medicala folosita de routerele wi-fi, sunt aproape inoperante daca sunt langa astfel de surse de semnal..daca la cativa metri se afla un router setat pe Bolivia, va emite cu maximul de putere, iar semnalul trece prin peretii de beton ca prin branza...vechile filtre clasice de frecventa trece sus/ trece jos nu pot face atenuarea necesara decat daca sunt la o anumita distanta de astfel de surse. Edited by siscosoft, 17 June 2013 - 22:53. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users