Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Roboti EVE - compania 1X

Pierdere apa masina de spalat

Nuanta culoare

autonivelanta peste autonivelanta
 Plata produs

Klaus Iohannis, propus oficial de...

Fotbal juvenil

Contributie pentru crestere si ed...
 Țiuit laptop

Firewall UFW si Iptables - Doua I...

DVR Hikvision 7208HUHI M1/S/A se ...

Cum sa procedez
 Incalzire pardoseala sistem Upono...

Cat costa o cutie de viteze manua...

Recomandare media player subs Net...

Hyundai i20 din 2018, tremurat la...
 

AMTC DTHD 290

- - - - -
  • Please log in to reply
94 replies to this topic

#55
Tyessto

Tyessto

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 10.10.2012
eu l-am schimbat cu un smart tv :D

#56
siscosoft

siscosoft

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 08.05.2013
A reusit cineva sa vada ntfs?

Edited by siscosoft, 09 May 2013 - 04:45.


#57
viceroy56

viceroy56

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,887
  • Înscris: 28.10.2006
Am reusit sa vedem filme de pe suporturi formatate NTFS!
NTFS-ul in sine nu l-am vazutPosted Image

#58
siscosoft

siscosoft

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 08.05.2013
Bun gasit !
Am instalat firmwarul de la xoro dar la dispozitivul usb vedea capacitatea lui, inclusiv FAT32 si NTFS daca era formatat sub win7 unde se aloca o dimensiune mica a unitatii (mai mica sau egala cu 4 X 1024), in schimb la formatare era orb...nu vedea nici un dispozitiv.
Dupa ceva sapaturi printre www-comuri, am gasit un produs cu interfata identica,  anume, cea a brandului STRONG, anume STR 8110
http://www.strong.tv...ition/srt-8110# in Software and Documentation gasiti 3 versiuni de firmware, ultima fiind v 10121.1
Dupa descarcare si dezarhivare, redenumiti fisierul SRT8110_WS.AP in MTC_MSD7828_DH2836.AP, iar in rest urmati aceeasi procedura ca cea de la xoro.
Am observat urmatoarele schimbari pozitive:
1) un meniu mai atragator in design si nuante;
2) vede si formateaza dispozitive pe usb in fat 32 si ntfs (trebuie ca dispozitivul sa fi fost formatat initial cu unitate mica, de cel mult 4 X 1024 si nu cea implicita si singulara din XP...cei cu xp pot formata memoria cu fat simplu, adica fat 16 si apoi il reformateaza in receiver cu ntfs..cand se da comanda ok pentru formatare trebuie sa fie selectat dispozitivul si nu tipul formatarii; tipul formatarii se schimba cu sagetile de navigare stanga/dreapta si apoi se revine pe dispozitiv pt a da ok)
3) se "misca" mult mai rapid in executia comenzilor trimise de telecomanda;
4) nu am detectat nimic in plus sau minus fata de formatele redate de xoro..se poate descarca manualul cu caracteristici.
ATENTIE: se schimba parola predefinita in 8888 sau 1234, nu mai retin exact..dar se poate vedea in manualul Strong.
IMPORTANT: nu am avut cum sa testez functia de inregistrare din cauza inexistentei semnalului tv digital terestru in zona unde locuiesc, de aceea rog mult, daca cineva va binevoi sa ne spuna cum functioneaza, caci am inteles de la un amic care instalase xoro ca nu putea face inregistrari cu xoro...cei care nu au butonul telecomenzii activat pt inregistrare, pot face aceasta prin programare in epg.
Tuturor, calde salutari!Posted Image

Edited by siscosoft, 01 June 2013 - 03:31.


#59
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,022
  • Înscris: 18.08.2004

View Postalex33ion, on 23 martie 2013 - 18:28, said:

Azi 23.03 2013, la Carrefour Berceni device-ul este la 50 RON.

...si eu care ziceam ce mare afacere am facut cand l-am cumparat cu 69ron! ;-)) merita oricum

Sunt curios daca fw-ul de Akira Akira DHB-B36HR (http://www.tvnt.net/...bbd7e1fe5f2cce4) merge pe el. Practic sunt identice (e cam ca la tablete, zeci de produse similare dar branduite altfel)

Ce e interesant la Akira asta este:
"Enregistrement sur un support usb externe
Format d'enregistrement : TS : HD : TS M2TS, SD : TS MPEG2
Fonction Time shifting : oui
Enregistrements programmables : oui"

Firmware pour les adaptateurs TNT Akira DHB-B36HR et DHB-B51H160.
Nouveautés:
- Support du TimeShifting: Lecture décalée / Contrôle du direct par Pause. La touche Exit de la télécommande fait disparaître l’affichage, la touche Info le rappele.
- Support du son AC3 sur la sortie HDMI (quand l’AC3 et E-AC3 sont reçus ou lus). La sortie numérique doit être réglée sur Brut.
- Meilleur cadrage des fichiers AVI. Certains problèmes persistent néanmoins selon la qualité du fichier source.
- Amélioration de l’affichage des sous-titres: lorsque l'affichage est en grand, la deuxième ligne est mieux affichée.
- Pour l’affichage des chaînes TNT SD en 4:3, il faut utiliser les mode 576i ou 576p, accessibles par le bouton Vert.
- La fonction EPG Next est utilisable pour les programmations.
- Les disques durs s’éteignent lors de la mise en veille de l’appareil (testé avec Seagate Freeagent Go 500 Go et Western Digital My Passport Essential 320 Go).
- Possibilité de regarder un autre programme sur le même multiplex lors d’un enregistrement.
- Possibilité de commencer la vision au début d’un enregistrement pendant ce même enregistrement.
- Amélioration des descriptions du menu.
- Amélioration du menu de Formatage des supports USB.
- L’affichage du changement de chaînes est mieux géré.

Edited by nanashu, 06 June 2013 - 17:49.


#60
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,022
  • Înscris: 18.08.2004
manualul de Akira (din pacate in franceza dar din fericire plin de poze cu meniul!) este disponibil aici: http://ebookbrowse.c...-pdf-d300825321

#61
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,022
  • Înscris: 18.08.2004
ca sa dau tot eu raspunsul la intrebarea pusa mai sus:

"En effet, la version logiciel du AMTC DTH290R est le .00415.1 et une mise ajours avec le firmware du Aakira dhb b36hr rendrait la télécommande du AMTC inopérante."

... deci, hai sa ramanem la ce functineaza si e testat 100%, Strong si Xoro ;-)

#62
siscosoft

siscosoft

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 08.05.2013
Aakira..baieti destepti Posted Image(, schimba si codurile functiilor de telecomanda. Ar fi fost prea frumos sa avem toate acele functii...ar fi fost ca receiverul meu de satelit HD FTA Alma 2000, de care sunt f multumit, mai ales ca sunt aparute si versiuni emu + k*y. Sunt curios cand a aparut mesajul "En effet, la version logiciel du AMTC DTH290R est le .00415.1 et une mise ajours avec le firmware du Aakira dhb b36hr rendrait la télécommande du AMTC inopérante.", adica ai reusit sa ii faci firmware si a pornit bootloaderul si a dat asa ceva sau inainte de a face firmware. Am vazut procesoare, acelasi model si functii dar cu hardware intern diferit, incat schimbarea unui bootloader propriu cu unul impropriu il face inoperant, iar daca nu are port rs-232 este f greu de rescris eepromul cu jtag pe pcb. Totusi nu cred ca softul receptorului mai mic de 4M are "inteligenta" de a analiza si afisa inainte de firmware acest mesaj, incat cred ca l-a dat dupa firmware, ceea ce inseamna ca firmware a reusit?..si trebuie schimbata doar telecomanda? Si ai reusit sa faci apoi firmware cu sw vechi cu ajutorul butoanelor de pe panou? Eu am riscat sa ii pun sw de Strong caci nu imi parea rau nici dupa functiile xoro si nici de 29 lei dati in Carrefour, dar acum mi-ar pare rau sa "il ingrop" caci sunt f multumit de Strong. Am mai observat ca la meniu are functii in plus fata de xoro: cautare automata de canale la start cu activ si inactiv; alta este optiunea "firmware prin usb" inclusa in meniu, astea pe langa cele specificate mai sus, ca vede si formateaza unitati usb atat fat 32 cat si ntfs, singura conditie initiala este ca dispozitivul introdus sa aiba unitatea de formatare mai mica sau egala cu 4 inmultit cu 1024 b; cei care nu au aceasta functie in meniul de formatare win xp sa il formateze ca dispozitiv fat simplu si il reformateaza apoi in receiver. Teoretic si Strongul ar trebui sa vada unitati HDD de max 500 G, dar avertizeaza ca daca memoria este de capacitate mare vor fi timpi mai mari de explorer in fisiere/foldere. Am testat si un HUB usb cu 4 memorii...vede hubul si pot alege unitatea dorita din 4 cat duce maxim hub-ul meu.
Salutari tuturor!..si poate este un curajos/curios care va instala Strongul si ne va spune daca merge functia de inregistrare si daca vede vreun HDD extern..un Seagate sau WD sau, poate, alt tip.

Edited by siscosoft, 06 June 2013 - 21:53.


#63
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,022
  • Înscris: 18.08.2004
@siscosoft

eu nu am modificat nimic, imi puneam doar intrebarea daca tot sunt "eminamente" identice (clone cu alte nume) de ce oare sa nu mearga si fw-ul de Akira.

am gasit un posibil raspuns aici: http://www.tvnt.net/...295f72459b0cdb5 la postul unde sunt comparate Akira, Strong, AMTC si Sigmatek

Lucrul cel mai interesant este ca exista un model AMTC care se cheama exact "AMTC DTH290R" Posted Image) ... un "R" si devine "fata mare" Posted Image)

Acum... eu am pe al meu versiunea primita de la DIVX2006, mai exact "Carefour_support_NTFS_MSD7828_DH2836_sw_v10715_1" care ma lasa sa accesez formatul NTFS.

Pana ieri eram foare suparat ca aparatl nu "vede" diacriticele, mai exact SH si TZI... dar l-am pus din menu > optiune pe Romaneste, atat la "Limba" cat si la "subtitrare" si functioneaza perfect, vad subtitrarea corect!

Intrebare: versiunea asta de soft de la Strong, are optiune de lb Romana? altfel nu cred ca se mai afiseaza corect subtitrarea...

Cat despre HDD extern ce sa-ti zic, eu am 3 bucati, un WD de 640gb care are alimentare separata si pe care-l vede fara probleme, formatat NTFS in XP sp2 cu valori implicite (nu stiu alte amanunte, cat de mare sau de mica e unitatea), un A-data SH14 de 500Giga care e USB3.0 si are in interior un Toshiba MK5059GS-XP, formatat tot in XP implicit la NTFS si pe care-l vede fara probleme si un Silicon Power Armor A80, tot USB 3.0, culmea, tot cu un Toshiba MK5059GS-XP in interior si pe care nu-l poate accesa (il alimenteaza dar nu-l vede) - dar SP-ul este vazut fara probleme de TV(LG), MP (eboda) si calculator

Vad ca la mine treaba cu HUB-ul usb nu tine, poate e el vinovat, cert este ca pe MP merge fara probleme.... dar functioneaza cu orice tip de stick (16, 8, 4 sau 2 giga) precum si cu cititoare de carduri si cu carduri SD hc sau TF

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Am intrat la mine in Siatem> Informatii si apara asa:

Model: DTHD290
Vers. SW: 268074.10715.1
Vers: HW: 5007.2839.1

la tine ce scrie acolo (acum ca ai Strong pe el)

Multumesc.


PS. vezi ca eu post mai amplu despre Akira aici: http://www.tvnt.net/...que-t20556.html

ba chiar l-au si desfacut...

Edited by nanashu, 07 June 2013 - 20:28.


#64
siscosoft

siscosoft

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 08.05.2013
@nanasu
Multumesc pentru informatii. Am instalat prima data versiunea carrefour care a dat-o initializatorul forumului...era functionabila dar nu utiliza maxinul de functii pe care le da receiverul. Apoi am instalat Xoro care avea PVR, nu formata si nu vedea USB-ul in sine ca si capacitate de memorie si de formatare, iar dupa spusele unui amic de la Sibiu nu putea face inregistrare..ori nu a putut el caci totusi pe forumul de aici, in urma cu cateva pg, cineva spunea ca l-a testat in inregistrare. apoi am instalat Strong de care sunt f multumit...dar nu am avut cum sa testez functia de inreg si nici Hdd extern caci nu detin. Memorii mari de 32 G da Sony UHC sau XC clasa 10 ultrarapida la scriere functioneaza. Filme cu subtitrari cu diacritice nu am prin casa decat in format video DVD, dar cred ca au subtitrarea separat .de vob. Strongul nu are OSD in limba romana, dar are la tara Romania la fel ca Xoro. Are la subtitle language Romanian si la Audio language, la fel, Romanian. Nu mai tin minte daca Xoro avea.
Acum la Model Information scrie:
"Model:STR8110
SW version: 268074.10121.1  (aparent este mai mica decat cea de la Xoro, dar este indexata de brand sub forma lor..este mai avansata desi e aparuta cu 3 luni mai devreme decat ultima versiune xoro)
HW version:5007.2825.1
WebSite:www.strong.tv"

#65
siscosoft

siscosoft

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 08.05.2013
interesant cum defineste si akira versiunile sw:
"!! Attention !! : Avant d’installer une quelconque mise à jour, il vous faut contrôler quelle version du software est présente sur votre décodeur. Pour cela, à l’aide de la télécommande allez dans : MENU > Système >Informations.
Une fois ce numéro obtenu, reportez vous au tableau de correspondance suivant , il vous permettra de savoir quelle MAJ doit être installée sur votre décodeur :
Numéro de version = Version logicielle > Mise à jour à installer
… .91020.1 = V0 > V1 puis V2.4
… .91026.1 = V0 > V1 puis V2.4
… .00413.1 = V1 > V2.4
… .00414.1 = V1 > V2.4
… .00416.1 = V1 > V2.4
… .00429.1 = V1 > V2.4
… .00630.1 = V1 > V2.4
… .00827.1 = V2 > V2.4
… .00915.1 = V2.1 > V2.4
… .01029.1 = V2.2 > V2.4
… .01217.1 = V2.3 > V2.4
… .10804.1 = V2.4 > Aucune "
si mai interesant este ca acelasi model de receptor este vandut de akira in 3 versiuni/clase de preturi:
"Quelles sont les différences entre les HU, HR, HU PVR et HU PVR HDMI ? :
HU n'enregistre pas
HU PVR enregistre
HU PVR HDMI enregistre et il est vendu avec un câble HDMI en cadeau.
HR enregistre et il possède une télécommande différente avec 2 touches en plus
Avec les télécommandes des DHB-B36HU-PVR et HDMI-PVR on lance un enregistrement avec le bouton ROUGE et on accède à la liste des enregistrements avec le bouton GOTO.
La télécommande du DHB-B36HR a deux boutons en plus : REC. pour lancer un enregistrement et PVR LIST pour accéder à la liste des enregistrements.
Donc en conclusion, les fonctions sont strictement les mêmes."

prima clasa nu inregistreaza, a doua si a treia fac inregistrari cu nr de butoane la fel sau cu 2 mai mult decat la prima clasa. Nu stiu daca un HU akira va putea fi facut firmware la un HU PVR sau HR, teoretic daca ar avea acelasi procesor si interfata ar putea, dar daca le-a fost intentia sa vanda ca o clasa ieftina si alta mai scumpa, este posibil  ca cei de la akira sa fi cerut fabricantului scrierea unui cod de identificare a clasei intr-un eeprom si automat nu este lasat decat firmware pt clasa respectiva. Cei care nu au facut asa ceva, merg softuletele de la un brand la altul.

Edited by siscosoft, 09 June 2013 - 02:18.


#66
siscosoft

siscosoft

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 08.05.2013
De ce intreb daca merge functia de inregistrare? Dupa cum stim, proiectantul face interfata pcb-ului operativa pentru mai multe functii, dar si pentru mai putine, prin lipsa unor componente de pe pcb (sigur mai face si pentru tipuri de capsule diferite, sau chiar de componente diferite). Este posibil ca amaratului de amtc sa ii lipseasca un circuit important, si anume cel care conduce streamurile video/audio la memoria usb. Cand am pus xoro eram aproape convins ca nu poate face inregistrari pentru ca nu vedea capacitatea memoriei si nici tipul ei, chiar daca era si fat simplu!!! Cu strong vede, formateaza, sterge fisiere daca se doreste (acele fisiere trebuie se fie in dosare) si se acceseaza la usb>inregistrari>sterge(tasta galbena)...cu alte cuvinte, procesorul da comenzi de scriere a memoriei si  gestioneaza scrierea, deci mai sunt sperante ca si cutia neagra din carrefour sa faca recording. Mai ramane de vazut daca are circuitul care impacheteaza streamurile a/v si le trimite la usb...ar putea ca circuitul sa fie chiar inglobat in procesor si atunci ar merge cu siguranta, dar nu stim asta.

Edited by siscosoft, 09 June 2013 - 02:49.


#67
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,022
  • Înscris: 18.08.2004
ma gandesc ca existand AMTC DTHD290 cu un "R" in coada si asta avand telecomanda cu butoane "dosite" (alea de PVR) sigur e perfect functional pe inregistrare. o sa risc eu sa fac zilele urmatoare o schimbare dar ma intreb (poate pare ilogica intrebarea ;))) daca e nevoie sa urmez acelasi "traseu" - adica fw de Xoro >>> fw de Strong sau sa risc si sa pun direct fw-ul de Strong?!

si 2: ai idee daca ma pot "intoarce" de la versiunea de Strong la asta de o am acum?

Multumesc.

PS. stiu ca asa fac producatorii, e si mult mai ieftin sa faci un singur soft din care sa activezi/ dezactivezi anumite functii bazandu-te pe model (mai avansat sau mai putin). Am vazut asta la TV-uri (atat la Samsung cat si la LG - cu intrarea in Service Mode)

si apropos de Service Mode, sunt 100% sigur ca si astea au o asemenea optiune, trebuie doar sa aflam "secventa" de activare, poate dam de surprize (si mai) placute acolo (personal visez la iesire 1080P)

#68
siscosoft

siscosoft

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 08.05.2013
Posted Image)..in nici un caz 1080p...daca atatea firmware nu au reusit in atatia ani sa ii puna, nu mai cred ca va avea ...posibil sa fie instabil la 1080p...ori din cauza procesorului, sau din cauza memoriei  ram prea lente. In ce priveste reintoarcerea de la Strong la AMTC, sunt ceva sanse sa nu mearga, dar cine stie..oricum, pentru revenire ar trebui redenumit fisierul original in SRT8110_WS.AP, dar daca i-a schimbat strongul si bootloaderul pe langa sw, iar cel original daca ii schimba numai sw atunci nu mai porneste..exista riscuri. Sau, daca are  "inteligenta" pe care o au alte receptoare, sau instalatoarele win, ar putea sa indice ca nu face resoftare cu soft anterior versiunii curente. Pentru firmware trebuie ca memoria sa fie formatata fat simplu, caci daca este un fat 32 cu unitate mare, nu va face firmware, chiar daca o vede la citire in redare. Inainte de firmware se face resetare la cea de fabrica (desi nu se cere expres, la alte receptoare este obligatorie), apoi dupa firmware se face resetare, din nou, la cea de fabrica---aceasta se cere. Parola initiala la strong este 8888

Nu stiu daca are importanta daca trebuie trecut si prin xoro si apoi strong, dar aceasta metoda este testata ca fiind functionabila.

Edited by siscosoft, 10 June 2013 - 01:04.


#69
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,022
  • Înscris: 18.08.2004
nici  nu stiu ce sa fac, practic pe mine treaba cu inregistrarea ma lasa rece, canalele pe DVB-T sunt tot mai putine, ultima oara erau 15, acum au disparut 3 :((... la cat de cretini sunt astia de la SRTV sunt capabili sa traca la DVB-T2, doar ca sa-si vanda niste jeguri de receptoare (ca tot au majoritatea LCD-urilor DVB-T in ele)

faceam schimbarea doar din pura curiozitate... dar nu stiu daca sa risc, atata timp cat nu sunt 100% sigur ca o sa ma pot intoarce la versiunea pe care o am acum :((

imi fac griji pt diacritice (desi daca are la subtitrare: Romana nu ar trebui sa fie probleme) dar mai ales pet citirea HDD-urilor NTFS formatate pe alte dispozitive (clar pe cele formatate direct pe el o sa le vada)

#70
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,022
  • Înscris: 18.08.2004
Am pus fw-ul de Xor, cel de pe acest post, pareok, momentan nu am semnal DVB-T, poate seara sa fie mai puternic... banuiesc ca ziua interfereaza foarte tare cu antenele gps/ navigatoarle de pe masini, alfel nu-i explic de ce TVR HD are semnal stabil la 80% dupa ora 20 si 0% acum:(( (fara sa misc/ mut antena)

1. instalarea s-a facut extrem de repede, cred ca mai putin de 1 minut... a aparut un ecran albastra... a sarit la 60%... a ramas asa cca 30 secunde dpa care a urcat repede la 100% si a cerut resetare (l-am mai lasat asa pret de 2 minute, ca poate se repornea singur... nimic)... l-am scos din priza si merge ok

2. nu are in menu lb romana dar subtitrarea setata pe Romana faca ca sa fie vizibile caracterle "SH" si "TZI"

3. nu a vazut si nu m-a lasat sa formatez stick-ul de 2gb formatat FAT (simplu) in XP

4. vede si ruleaza fara probleme de pe un HDD WD 3,5 de 640GB formatat NTFS in XP

o sa incerc si restul de functii (cand am semnal o sa vad cu inregistrarea programata de pe TVR HD) si revin cu informatii...

#71
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,022
  • Înscris: 18.08.2004
a revenit semnalul pe receiver si m-am intors si eu...

acum: 1. imi vede un hub usb dar nu recunoaste decat un sg stick - practic nu-l vede decat pe cel mai aproape de intrare (adica intrarea 1)

2. inregistreaza fara probleme fara sa am butoanele alea 2 pe telecomanda!!!!!!!!!!! ... am apasat intamplator pe PAUZA si mai apoi pe PLAY si a inceput sa inregistreze fara probleme (practic este o inregistrare urmata de o redare decalata a inregistrarii - TIME SHIFTING)

3. fisierul tras de pe TVR-HD este de 652.2MB pentru 12Minute si 58s (extensia este .pvr si are 1920 x 1088ii)

4. fisierul tras de pe TVR2 este de 199.2MB pentru 12minute si 31s (extensia este .pvr si are 720 x 576i)

5. a vazut si a citit fara probleme datele de pe HDD-ul Adata SH14 500GB usb 3.0

cam asta este pentru moment. Pesronal sunt multumit de ce face fw-ul asta de XORO. mai cercetez si revin ;-)

PS fisierele pe care nu le vedea nici inainte (adica WMV sau FLV) nu le vede nici acum. la nivel de player nu exista nicio schimbare, apare doar functia aia PVR si cam atat...

da, treab aia cu PAUZA >>> si PLAY se cheama TIME SHIFTING... nici nu-mi mai vine sa du gauri in telecomanda, merge perfect si asa ;-) tocmai il "trag" pe maestrul Dan Puric pe TVR-HD

Edited by nanashu, 10 June 2013 - 19:08.


#72
siscosoft

siscosoft

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 08.05.2013
Super..."extensia este .pvr si are 1920 x 1088ii" . Acest format este full HD. Transmite TVR-ul full HD, sau este doar o prelucrare de procesor? ...la mine receptorul de satelit face doar formatul standard pt hd in format .ts (cam 128 MB pe minut in HD)...pe care strongul meu le reda fara probleme. Chiar nu ma asteptam la asemenea surprize de la carrefour :))
Multumesc inca o data pentru informatiile pretioase!!!

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate