Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum pot sa evit delay-ul de 60 mi...

display nu se stinge programat

De ce saliveaza motanul cand cala...

Recomandare prelungire cablu inst...
 Greutate brad 100-130cm din leroy...

Problema Centrala Arca Poket - se...

Lipsa atestat spania

neuropatie periferica
 Incarcare butelii de voiaj

Bariera acces auto - cum/unde gas...

Localizare prin IMEI

Problema ușa la inchidere
 Telefon de back-up.

Vivando Unirii

Recomandare Egger culoare

Recomandare cafea de duzina pentr...
 

AMTC DTHD 290

- - - - -
  • Please log in to reply
94 replies to this topic

#37
Dns78

Dns78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 770
  • Înscris: 10.10.2005
Felicitări.
Telecomanda originală a decodorului XORO HRT7500 este prezentată în poză. Atașez și manualul decodorului HRT7500, este în germană.
De unde găsesc o telecomandă pentru AMTC DTHD290?

Attached Files


Edited by Dns78, 25 February 2013 - 19:44.


#38
AVAYA

AVAYA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 29.12.2005

View PostDns78, on 25 februarie 2013 - 19:37, said:

Felicitări.
Telecomanda originală a decodorului XORO HRT7500 este prezentată în poză. Atașez și manualul decodorului HRT7500, este în germană.
De unde găsesc o telecomandă pentru AMTC DTHD290?
Nustiu, intreaba si tu la un carrefour poate au ide de unde se poate achizitona.

#39
viceroy56

viceroy56

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,834
  • Înscris: 28.10.2006

View PostDns78, on 25 februarie 2013 - 19:37, said:

De unde găsesc o telecomandă pentru AMTC DTHD290?
Ia si tu o telecomanda universala cu functie de invatare (vezi telecomanda SILVERCREST, aici pe aria VIDEO) si o "inveti" comenzile de la una originala de AMTC!

#40
Dns78

Dns78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 770
  • Înscris: 10.10.2005

View Postviceroy56, on 25 februarie 2013 - 22:43, said:

Ia si tu o telecomanda universala cu functie de invatare (vezi telecomanda SILVERCREST, aici pe aria VIDEO) si o "inveti" comenzile de la una originala de AMTC!
Am încercat cu o telecomandă universală, și nu vrea.

#41
viceroy56

viceroy56

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,834
  • Înscris: 28.10.2006
Ce nu vrea/ Sa invete?
Am spus o telecomanda CU INVATARE(learning)!
Eu am programat 2 telecomenzi (una TCM si una SilverCrest) cu device-urile 'sensibile" din casa si sunt OK!

Edited by viceroy56, 26 February 2013 - 22:28.


#42
Dns78

Dns78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 770
  • Înscris: 10.10.2005

View Postviceroy56, on 26 februarie 2013 - 22:27, said:

Ce nu vrea/ Sa invete?
Am spus o telecomanda CU INVATARE(learning)!
Eu am programat 2 telecomenzi (una TCM si una SilverCrest) cu device-urile 'sensibile" din casa si sunt OK!

Nu vrea nici să învețe și nici să funcționeze cu codul special pentru marca respectivă de aparat.
Oricum, am făcut rost de telecomanda originală.

#43
alex33ion

alex33ion

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 08.06.2007
Pana la urma HRT 7500 Firmware alternative are filesystem FAT32?  Sau NTFS ?
Daca are FAT32 cum am inteles, la ce folos cu inregistrarea la 17MB/s ? in 5 min schimbam stikul?

Multumesc

#44
Dns78

Dns78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 770
  • Înscris: 10.10.2005

View Postalex33ion, on 14 martie 2013 - 06:44, said:

Pana la urma HRT 7500 Firmware alternative are filesystem FAT32?  Sau NTFS ?
Daca are FAT32 cum am inteles, la ce folos cu inregistrarea la 17MB/s ? in 5 min schimbam stikul?

Multumesc

Sînt 17MB/minut.
Am înregistrat 60 minute şi a ocupat 1G.
Nu am încercat, dar sigur trebuie să ţină NTFS.

#45
alex33ion

alex33ion

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 08.06.2007
Aha, deci 17MB pe min, nu pe secunda.... Da este intr-adevar altceva. ar merita clar de folosit PVR. Dar daca aflii daca merge pe NTFS ar fi foarte util daca ai lasa un mesaj. Daca este numai FAT32 si este limitat la 4G USB este foarte dezavantajos...Eu il folosesc cu un HDD extern de 500G, pe care am filme...Nu as putea sa revin la max 4GB. Apropo, daca nu ai un HDD extern, ai putea incerca cu un stick de 8GB de exemplu...Vede ceva sau zice unknow file-system?

Multumesc

#46
Dns78

Dns78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 770
  • Înscris: 10.10.2005

View Postalex33ion, on 17 martie 2013 - 17:29, said:

Aha, deci 17MB pe min, nu pe secunda.... Da este intr-adevar altceva. ar merita clar de folosit PVR. Dar daca aflii daca merge pe NTFS ar fi foarte util daca ai lasa un mesaj. Daca este numai FAT32 si este limitat la 4G USB este foarte dezavantajos...Eu il folosesc cu un HDD extern de 500G, pe care am filme...Nu as putea sa revin la max 4GB. Apropo, daca nu ai un HDD extern, ai putea incerca cu un stick de 8GB de exemplu...Vede ceva sau zice unknow file-system?

Multumesc
Chiar dacă nu merge NTFS, în sistemul FAT32 limita fișierului este de 5Giga, util la filmele FulluHD care au dimensiuni de până la 25GB. Sistemul FAT32 poate recunoaște HDD de până la 2TB (inclusiv).
La înregistrare, decodorul creează fișiere de maxim 2GB.
Am înregistrat pe un stick de 8GB până s-a umplut. Am probat cu stick de 32GB și-l vede.
Azi o să încerc cum se comportă cu partiție NTFS.

Edited by Dns78, 18 March 2013 - 05:40.


#47
AVAYA

AVAYA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 29.12.2005

View PostDns78, on 18 martie 2013 - 05:36, said:

Chiar dacă nu merge NTFS, în sistemul FAT32 limita fișierului este de 5Giga, util la filmele FulluHD care au dimensiuni de până la 25GB. Sistemul FAT32 poate recunoaște HDD de până la 2TB (inclusiv).
La înregistrare, decodorul creează fișiere de maxim 2GB.
Am înregistrat pe un stick de 8GB până s-a umplut. Am probat cu stick de 32GB și-l vede.
Azi o să încerc cum se comportă cu partiție NTFS.

Nu inteleg de ce nu probeaza singur, merge stick de 32gb si mai mare de atata si se comporta foarte bine in formatu ntfs

#48
alex33ion

alex33ion

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 08.06.2007
Azi 23.03 2013, la Carrefour Berceni device-ul este la 50 RON.

#49
KeyC

KeyC

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 01.04.2013
Se pot receptiona cu el si programe TV analogice sau numai digital terestru ?
Multumesc !

#50
Dns78

Dns78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 770
  • Înscris: 10.10.2005

View PostKeyC, on 01 aprilie 2013 - 16:06, said:

Se pot receptiona cu el si programe TV analogice sau numai digital terestru ?
Multumesc !
Doar Digitale terestre, sistemul DVB-T nu și DVB-T2!

#51
dj_xilaa

dj_xilaa

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 02.02.2009
pret nou 30 lei Posted Image Posted Image Posted Image

#52
Dns78

Dns78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 770
  • Înscris: 10.10.2005

View Postdj_xilaa, on 04 aprilie 2013 - 00:59, said:

pret nou 30 lei
Unde este 30 lei?

#53
gbp

gbp

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.02.2007
Am luat eu alaltaieri de la Carrefour Orhideea.

#54
rainmanme

rainmanme

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 04.11.2008
nu se mai gasesc :)

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate