![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
“Ciorbă de cățel”
Last Updated: Jul 11 2011 14:39, Started by
AG97
, Jul 11 2011 13:16
·
0

Posted 11 July 2011 - 13:48

ori esti vreun chuck norris ori nu stii ce inseamna haita de caini. haita is aia 10-15 care monopolizeaza o zona intreaga si n'ai cum sa treci de ei. inca n'ai vazut ciobanesti care musca si din masina...stiu ce le poate pielea ca si'a facut un taran stana de oi la 500m de oras. |
Posted 11 July 2011 - 13:48

I-a dat exemplu si pe chinezi,care mananca tot ce-apuca din cauza numarului populatiei.
![]() In caz ca nu stia,afla acum. Edited by asasinuxp, 11 July 2011 - 13:49. |
Posted 11 July 2011 - 13:55

Noua,romanilor,ne-ar trebui mai multi imigranti chinezi.
|
Posted 11 July 2011 - 14:01

IAR INCEPETI CU CAINII? e problema lor ce fac si cum ii mananca.
|
Posted 11 July 2011 - 14:04

Nu pot, NU POT sa concep ca exista asa ceva ! Nu se pune neaparat problema cainilor, mai degraba a existentei unor asemenea indivizi ("oameni") printre noi. Daca omul ala e in stare sa jupoaie "cel mai bun prieten al omului" de viu, oare are el niste limite sau ar putea face orice ? Locul lor e in puscarie, sau mai bine, la zid, pe post de tinta pt. antrenamentul cu AK-ul.
Eu nu pot sa inteleg cum poti sa fii in stare de asa ceva. Eu mi-am luat pisicul la palme ca facea covorul franjuri si am plans si ma doare sufletul si azi ca am facut asa ceva... |
Posted 11 July 2011 - 14:07

NU sustin deloc violenta asupra animalelor, dar daca ei au fost invatati de mici ca pot taia un caine asa cum se taie o gaina/un porc?
![]() |
Posted 11 July 2011 - 14:10

Sa fii sigur ca au fost invatati,populatia Chinei a depasit 1.5 miliarde,cum am zis,daca nu gasesc hrana,improvizeaza.
|
Posted 11 July 2011 - 14:11

Cum noi papam porc,vita si pui,chinezii iubesc maidanezii.
|
Posted 11 July 2011 - 14:12

Sa fii sigur ca au fost invatati,populatia Chinei a depasit 1.5 miliarde,cum am zis,daca nu gasesc hrana,improvizeaza. ![]() Daca n-au nici ce pune pe masa, sa nu mai investeasca in zgarie-norii aia de enspe miliarde de euro. Edited by -DAMON-, 11 July 2011 - 14:14. |
|
Posted 11 July 2011 - 14:16

Deci tu nu stii situatia chinezilor,nu ei investesc,multinationalele americane investesc in acei zgarie-nori,concesionand terenuri de la stat.
Edited by asasinuxp, 11 July 2011 - 14:22. |
Posted 11 July 2011 - 14:23

Nu pot, NU POT sa concep ca exista asa ceva ! Nu se pune neaparat problema cainilor, mai degraba a existentei unor asemenea indivizi ("oameni") printre noi. Daca omul ala e in stare sa jupoaie "cel mai bun prieten al omului" de viu, oare are el niste limite sau ar putea face orice ? Locul lor e in puscarie, sau mai bine, la zid, pe post de tinta pt. antrenamentul cu AK-ul. Eu nu pot sa inteleg cum poti sa fii in stare de asa ceva. Eu mi-am luat pisicul la palme ca facea covorul franjuri si am plans si ma doare sufletul si azi ca am facut asa ceva... ![]() |
Posted 11 July 2011 - 14:35

Cum noi papam porc,vita si pui,chinezii iubesc maidanezii. Tu iti torturezi porcu de la tara aruncandu-l de pe casa, dandu-i picioare si apoi jupuind-ul de viu ? Eu din cate stiu se infige adanc un cutit in gat, in zona arterelor, porcul moare din cauza hemoragiei, si abia apoi este macelarit. Eu asa stiu. La gaini se taie capul. Bineinteles, nu e placut nici sa mori pierzand sange sau decapitat, dar e mult mai bine decat sa fii jupuit. Imaginati-va o taietura din aia superficiala in care iti jupoi un milimetru de piele cum ustura, apoi imaginati-va asa ceva pe tot corpul. Nu merita sa traiasca cine face asa ceva acelor caini. |
Posted 11 July 2011 - 14:38

E normal sa-l jupoaie,doar nu-l manca cu blana.
Edited by D_FENS, 11 July 2011 - 14:38. |
Posted 11 July 2011 - 14:39

Bineinteles, nu e placut nici sa mori pierzand sange sau decapitat, dar e mult mai bine decat sa fii jupuit. Imaginati-va o taietura din aia superficiala in care iti jupoi un milimetru de piele cum ustura, apoi imaginati-va asa ceva pe tot corpul. Nu merita sa traiasca cine face asa ceva acelor caini.
E normal sa-l jupoaie,doar nu-l manca cu blana. |
|
Posted 11 July 2011 - 14:39

Trecerea la urzici.
Da,asa este,nu de viu. Edited by D_FENS, 11 July 2011 - 14:40. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users