Ouranopolis
Last Updated: May 11 2018 16:30, Started by
juve1312
, Apr 03 2010 17:43
·
0

Posted 03 April 2010 - 17:43

a fost cineva cazat la aristoteles hotel in ouranopolis? as vrea sa aflu cateva informatii despre acest hotel si ce s-ar putea vizita prin imprejurimi?merg acolo pe 2 iulie
|
Posted 03 April 2010 - 17:57

Nu am fost cazat insa as fi interesat de cateva pareri despre hotelurile din Ouranopolis.
|
Posted 03 April 2010 - 19:13

Ati verificat pe topicul de Halkidiki?
Daca nu, gasiti review-ri pe booking sau tripadvisor pentru hotelul mentionat / localitatea Ouranopolis! @ juve1312: Ca repere de vizitat... Mt Athos (croaziera doar, desigur), Stagira ( localitate traditionala, legata de viata lui Aristotel), pestera Petralona si manastirea Souroti (Sf Ioan Evanghelistul), Saint Terms, Old Olinthos, alte localitati traditionale: Parthenonas, Arnaia (sau Arnea)... Oricum, doar facand turul celorlalte doua brate (Sithonia si Kassandra) si ai ce vedea! Edited by BlueKing-69, 03 April 2010 - 19:16. |
Posted 17 July 2010 - 11:17

Intreb ca sa fiu sigura : Se fac excursii cu vaporul din Ouranopolis la muntele Athos? Cat dureaza si cat costa? Stiu ca si de pe bratul Sithoniei se fac excursii de acest gen.
Multumesc. |
Posted 17 July 2010 - 23:17

Uite, ai aici site-ul firmei / vasului cu care noi am fost anul trecut!
Plecari vad ca are la 10:30 si 13:45, iar croaziera dureaza ceva peste 3 ore (asa a fost anul trecut, cand am fost noi)! Te duci ceva mai inainte de ora plecarii la vas si vezi ca se negociaza: noi anul trecut am mers la un 12 eur / persoana - ceva la 15 eur dar ne-au oferit si cate un espresso la fiecare.... ![]() Avantajele croazierei cu nava Ioanna (acum doi ani am fost cu Menia Maria III din Ormos Panagias de pe Sithonia): - mergand cu masina, ai ocazia de a vedea mai pe indelete Ouranopoli: merita batut putin la pas si de intrat neaparat in magazinele de icoane apoi in Turn si in expozitia de icoane din cladirea de langa acesta! - Cu Menia Maria a fost interesant, dar a costat 45 eur, a fost foarte aglomerat vasul si nu prea ne-am ales nimic nici din oprirea de o ora in Ouranopoli! - "Ioanna" trece mai aproape de tarm, ceea ce mi se pare cel mai important atu, avand in vedere ca ne-am dorit sa facem foto mai ok manastirilor! Am vazut si in acest an vasul plecand si intorcandu-se din croaziera, deci este viabila relatia (noi nu am mai fost pe mare in acest an, am preferat sa ne dedicam timpul studierii si achizitionarii unor icoane, apoi ne-am petrecut ceva timp si prin Turn)! Foto din 2008 cu vasul Ioanna: Attached FilesEdited by BlueKing-69, 17 July 2010 - 23:28. |
Posted 20 July 2010 - 18:37

BlueKing-69, on 18th July 2010, 00:17, said: Uite, ai aici site-ul firmei / vasului cu care noi am fost anul trecut! Imi cer un milion de scuze, am uitat sa pun ce era cel mai important: site-ul... http://www.athos-cruises.gr/ |
Posted 21 July 2010 - 11:05

Eu am fost anul trecut in iunie la acest hotel, si una peste alta a fost ok. Zic una peste alte pentru ca au facut rabat de la multe chestii, toboganele care le au acolo cu piscina nu mergeau, pe motiv ca sunt in reparatii din 2008, terenurile de tenis si baschet putea fi folosite doar ziua pe 45 de grade...si nicidecum seara pe nocturna, motivul invocat fiind consumul de lumina sau ca nu sunt becuri, informatii diferite de la persoane diferite
![]() |
Posted 09 July 2011 - 22:56

ma poate ajuta cineva cu informatii despre hotel theoxenia din ouranopolis? cica de fapt nu ar fi chiar in ouranopolis ci undeva izolat si nu am gasi taverne in zona sa luam pranzul. a fost cineva la hotelul acesta? mi-ati fi de mare ajutor ca sa ma decid pt. plecarea din 23.07.2011
multumesc anticipat. |
Posted 09 July 2011 - 23:08

Este un complex unde nu te vei plictisi.
Cât vei sta? Eu am plătit anul trecut pentru o săptămână, vreo 800 euro cu demipensiune. Distracție plăcută! |
Posted 24 July 2011 - 16:06

ioanarosianu, on 9th July 2011, 23:56, said: ma poate ajuta cineva cu informatii despre hotel theoxenia din ouranopolis? cica de fapt nu ar fi chiar in ouranopolis ci undeva izolat si nu am gasi taverne in zona sa luam pranzul. a fost cineva la hotelul acesta? mi-ati fi de mare ajutor ca sa ma decid pt. plecarea din 23.07.2011 multumesc anticipat. sal scrie si tu impresii cand te intorci despre hotel,plaje.mancare........... ioanarosianu, on 9th July 2011, 23:56, said: ma poate ajuta cineva cu informatii despre hotel theoxenia din ouranopolis? cica de fapt nu ar fi chiar in ouranopolis ci undeva izolat si nu am gasi taverne in zona sa luam pranzul. a fost cineva la hotelul acesta? mi-ati fi de mare ajutor ca sa ma decid pt. plecarea din 23.07.2011 multumesc anticipat. sal scrie si tu impresii cand te intorci despre hotel,plaje.mancare........... |
Posted 26 January 2013 - 20:28

Eu am fost la Theoxenia in 2011, in regim All-Inclusive. Pot spune ca am fost multumit. mancarea a fost k, bauturile acceptabile. nasol era ca la ora 21 se inchidea barul , pe terasa putei ramane pana la ce ora doreai. Noi ne-am facut provizii din timp si am avut ce consuma
![]() |
|
Posted 02 February 2013 - 13:13

hotel Theoxenia Ouranopoli
Attached FilesEdited by catalinicola, 02 February 2013 - 13:22. |
Posted 31 March 2013 - 10:12

Buna,
As vrea sa stiu daca a fost cineva recent (vara trecuta) in croaziera la Muntele Athos cu plecare din Ouranopolis si cat costa. Noi vom sta pe Sithonia si ne-am gandit daca e mai ok sa mergem pe celalalt brat pentru a lua vasul (atat ca bani, cat si ca plimbare) sau nu. Multumesc |
Posted 31 March 2013 - 12:27

Da, este ok sa procedati asa.
Ajunsi in Ouranopoli cautati sa negociati direct cu cei de pe vas si veti obtine un pret de cca 15 eur / persoana. http://www.athos-cru...thos-cruise.php Va duceti acolo si va interesati ce vas pleaca mai repede, nu este neaparat sa mergeti cu Kap Fotis - mai este de exemplu si vasul Ioanna. Fata de o croaziera de pe Sithonia, puteti petrece mai mult timp in Ouranopoli (vizitati pe indelete Turnul si muzeul mic de icoane de langa port - face toti banii; stati mai mult si relaxati-va la o taverna de pe malul marii; vizitati si eventual cumparati ceva din magazinele de icoane - exista cel putin un magazin de icoane cu adevarat deosebit). Dinspre Sithonia spre Athos v-as recomanda sa o luati prin Pyrgadikia (apoi Ag Ioannis - Ierissos - Ouranopoli), drumul ala face toti banii. Iar la plecare sa urcati de la Ierissos pana la Stagira (mereu recomand parcul tematic Aristotel de aici), apoi sa coborati pe la Paleochori spre Sithonia. Din Sithonia spre Athos drumul este bun si liber, veti intalni foarte putine masini. Micul dar impresionantul muzeu de icoane de langa Turul din Ouranopoli: http://www.gohalkidi...ouranoupoli.asp Imaginile nu spun nici pe departe ce veti gasi acolo. Edited by BlueKing-69, 31 March 2013 - 12:45. |
Posted 31 March 2013 - 17:46

BlueKing-69, on 31 martie 2013 - 12:27, said:
Da, este ok sa procedati asa. Ajunsi in Ouranopoli cautati sa negociati direct cu cei de pe vas si veti obtine un pret de cca 15 eur / persoana. http://www.athos-cru...thos-cruise.php Va duceti acolo si va interesati ce vas pleaca mai repede, nu este neaparat sa mergeti cu Kap Fotis - mai este de exemplu si vasul Ioanna. Fata de o croaziera de pe Sithonia, puteti petrece mai mult timp in Ouranopoli (vizitati pe indelete Turnul si muzeul mic de icoane de langa port - face toti banii; stati mai mult si relaxati-va la o taverna de pe malul marii; vizitati si eventual cumparati ceva din magazinele de icoane - exista cel putin un magazin de icoane cu adevarat deosebit). Dinspre Sithonia spre Athos v-as recomanda sa o luati prin Pyrgadikia (apoi Ag Ioannis - Ierissos - Ouranopoli), drumul ala face toti banii. Iar la plecare sa urcati de la Ierissos pana la Stagira (mereu recomand parcul tematic Aristotel de aici), apoi sa coborati pe la Paleochori spre Sithonia. Din Sithonia spre Athos drumul este bun si liber, veti intalni foarte putine masini. Micul dar impresionantul muzeu de icoane de langa Turul din Ouranopoli: http://www.gohalkidi...ouranoupoli.asp Imaginile nu spun nici pe departe ce veti gasi acolo. |
Posted 06 April 2013 - 08:42

Am fost si eu in anul 2011 in Ouranoupoli, prilej de a face o croaziera spre Muntele Athos.
Cateva poze aveti aici: Attached FilesEdited by catalinicola, 06 April 2013 - 08:47. |
Posted 06 April 2013 - 10:38

Ati fost cu <Ioanna>
![]() Ce este bine la plecarile din Ouranopoli este faptul ca vasele nu sunt atat de aglomerate ca la plecarile din Ormos Panagia. Edited by BlueKing-69, 06 April 2013 - 10:43. |
|
Posted 11 May 2018 - 16:30

A stat cineva cazat in Ouranapoli? Caut un loc mai linistit. Si apa ok. Cum sunt plajele?
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users