![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Background CSS Zen Garden
Last Updated: Jul 07 2011 19:25, Started by
deeaa1989
, Jul 07 2011 16:02
·
0

Posted 07 July 2011 - 16:02

Help! Sunt incepatoare...
Cum as putea crea un background gen CSS Zen Garden? Am facut in Photoshop un background culoare + imagine, dimensiune 1024x1700. Eu am rezolutia 1280x800. Background-ul il vad in partea stanga, normal; am adaugat un container care care sa stea pe mijloc, pentru ca asta vreau, dar sta pe mijlocul browser-ului (nu pe mijlocul background-ului) - deci background-ul este in stanga, iar container-ul pe mijloc - depaseste partea dreapta a background-ului. Ma gandeam ca ar fi mai bine sa aleg culoarea background-ului din cod, iar apoi sa pozitionez imaginile cu div-uri - o a doua idee de-a mea fiind ca unele imagini din background sa fie pozitionate peste coltul altui div (footer, spre exemplu). Dar cum as putea face sa ramana pozitionate corect la orice rezolutie? Si bineinteles, vreau totul pe mijlocul browser-ului. Multumesc & pups! |
Posted 07 July 2011 - 17:08

Posted 07 July 2011 - 19:25

D'oh! :frust:
Thank yooou! Am mai facut un site si tot startul a fost cel mai greu. Sper sa nu mai intampin probleme, chiar daca asta pe care vreau sa-l fac e de doua ori mai greu decat primul. :D |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users