The Film Machine (avi to DVD)
Last Updated: Jun 19 2009 08:03, Started by
Ageamiu
, Sep 17 2005 15:47
·
0

Posted 10 June 2007 - 22:13

Vad si eu ca nu mai este aceasta optiune, care parca la un moment dat era. Uite cum faci in cazul tau: - bifezi "Edit avisynth file" - cand iti va aparea o fereastra cu un text de genul: # 16:9 encoding AviSource("C:\Movie.avi", false) ConvertToYUY2() FadeIn(50) Lanczos4Resize(720,168,0.0,0.6) AddBorders(0,204,0,204) dupa ConvertToYUY2() dai enter ca sa iti faca un rand nou si gol, iar acolo vei pune cu copy-paste: flipvertical() Vei avea ceva de genul: # 16:9 encoding AviSource("C:\Movie.avi", false) ConvertToYUY2() flipvertical() FadeIn(50) Lanczos4Resize(720,168,0.0,0.6) AddBorders(0,204,0,204) apoi apesi OK. enjoy, Mtz Am reusit pana la urma dar imaginea este intoarsa cu toate ca am facut ce ai spus.Ce pot sa mai incerc?!! |
Posted 11 June 2007 - 06:16

Am reinstalat codecurile si acum se pare ca totul este in regula!!:)
|
Posted 12 June 2007 - 10:11

Pana la urma, TFM suporta CCE Basic? Mi-am luat licenta de CCE basic, si acum nu gasesc nici un program de genul DVD2SVCD sau TFM care sa-l poata folosi. Nu ca as avea nevoie de ajutor la setarile de bitrate, calitate, dar as vrea o interfata care sa codeze automat sunetul cu BeSweet.
|
Posted 01 July 2007 - 01:12

Merge ŗi pentru hard sub normal? Adicć vreau sć fac un hard sub la un avi ŗi sć rćmānć avi, ca apoi sć īl fac 3gp/mp4. Sau e un alt soft bun pentru aŗa ceva? Mulžumesc.
Precizez cć am dat search ŗi nu am gćsit nimic direct, legat de hard sub. Ca de obicei, searchul pe sp e deficitar, trćiascć reclamele. :) |
Posted 05 July 2007 - 08:33

Salut,folosesc TFM ,sint multumit de el .Am o singurć problemć:
- nu reusesc sa fac un dvd de 4Gb ,mai mult de 3,02Gb nu am reusit (din 2 sau 1 singur cd).Am schimbat si optiunea cd size : DVD-9 8,5Gb si tot aceeasi dimensiune am obtinut. Ma puteti ajuta sau sfatui?Multumesc :cheers: Long Live Rock'n'Roll |
Posted 14 July 2007 - 20:14

Din pacate am aceeasi problema specificata cu cateva posturi inainte.Am crezut ca am rezolvat problema pentru ca am facut un test pe o bucata de film si a mers fara probleme.Am incercat apoi pe un film intreg si apare aceeasi eroare.Am instalat ultima versiune compatibila cu Vista.Atasez logul mai jos si va rog sa ma ajutati daca se poate.
- 14.07.2007 19:22:16 - AVI to DVD conversion - The FilmMachine version 1.6.0.2 beta ------------------------------------------------------------------------------------------- Initializing. Computer Info CPU name : AMD Athlon 64 Processor 3400+ Available memory: 2,00 GB Windows version : Windows Vista Ultimate Initializing finished. Saving Project File DirectX Version = 10.0 Saving AVI-Info files ------------------------------------------------------------------------------------------- - 14.07.2007 19:22:23 - Free on drive F: 38,18 GB - Creating Subtitles ------------------------------------------------------------------------------------------- Creating Subtitle 1 Files Writing F:\Final DVD\TFM_Subtitle1_File1.srt Saving F:\Final DVD\TFM_Subtitle1_File1.srt ------------------------------------------------------------------------------------------- - 14.07.2007 19:22:24 - Free on drive F: 38,18 GB - Audio Conversion with BeSweet and AC3 encoding with Aften ------------------------------------------------------------------------------------------- Executing BeSweet DLL. Commandline: -ota( -fs 48000 -r 23976 25000 ) Converting audiostream 1 of AVI file no 1 of 1 DirectShow Filters used: NullRenderer1 NullRenderer SampleGrabber ffDshowFilter AVI Splitter Avisynth Source Filter Audiostream 1 conversion of M:\Filme\Shooter[2007]DvDrip[Eng]-aXXo\Shooter.avi finished. Starting CCE 2.50 for getting the CCE title. ------------------------------------------------------------------------------------------- - 14.07.2007 19:41:00 - Free on drive F: 38,02 GB - Video Encoding using Cinema Craft Encoder SP 2.50 ------------------------------------------------------------------------------------------- Executing Cinema Craft Encoder. TFM_Project_File.ecl found TFM_Project_File.ecl encoding started at 19:41:00 TFM_Project_File.ecl encoded at 21:05:08 Encoding finished ------------------------------------------------------------------------------------------- - 14.07.2007 21:05:11 - Free on drive F: 34,32 GB - Creating DVD compliant files ------------------------------------------------------------------------------------------- Mplex is multiplexing the video and audio stream of file 1 ..... mplex version 2.0.0 (2.2.3 $Date: 2004/01/13 20:45:26 $) File F:\FINALD~1\TFM_EN~1.MPV looks like an MPEG Video stream. File F:\FINALD~1\TFM_EN~1.AC3 looks like an AC3 Audio stream. Video stream 0: profile 8 selected - ignoring non-standard options! Found 1 audio streams and 1 video streams Selecting dvdauthor DVD output profile Multiplexing video program stream! Scanning for header info: Video stream e0 (F:\FINALD~1\TFM_EN~1.MPV) VIDEO STREAM: e0 Frame width : 720 Frame height : 576 Aspect ratio : 16:9 display Picture rate : 25.000 frames/sec Bit rate : 5076000 bits/sec Vbv buffer size : 229376 bytes CSPF : 0 Scanning for header info: AC3 Audio stream 00 (F:\FINALD~1\ Scanned to end AU 180826 STREAM e0 completed @ frame 180826. STREAM bd completed @ frame 226033. Multiplex completion at SCR=650935050. Video e0: buf= 218048 frame=180826 sector=01899753 Audio bd: buf= 1792 frame=226033 sector=00086109 VIDEO_STATISTICS: e0 Video Stream length: 3833899768 bytes Sequence headers: 12854 Sequence ends : 1 No. Pictures : 180826 No. Groups : 12854 No. I Frames : 12854 avg. size 56086 bytes No. P Frames : 49641 avg. size 27586 bytes No. B Frames : 118332 avg. size 14734 bytes Average bit-rate : 4240400 bits/sec Peak bit-rate : 6984400 bits/sec BUFFERING min 15 Buf max 214959 AUDIO_STATISTICS: bd Audio stream length 173594112 bytes. Frames : 226034 BUFFERING min 67 Buf max 2947 MUX STATUS: no under-runs detected. Multiplexing finished. Spumux is inserting subtitles in the videostream 1 ..... 4 [main] ? (3352) C:\PROGRA~2\THEFIL~1\DVDAUT~1\sh.exe: *** fatal error - cygheap base mismatch detected - 0x0/0x611668E0. This problem is probably due to using incompatible versions of the cygwin DLL. Search for cygwin1.dll using the Windows Start->Find/Search facility and delete all but the most recent version. The most recent version *should* reside in x:\cygwin\bin, where 'x' is the drive on which you have installed the cygwin distribution. Rebooting is also suggested if you are unable to find another cygwin DLL. 3 [main] ? (1124) C:\PROGRA~2\THEFIL~1\DVDAUT~1\sh.exe: *** fatal error - cygheap base mismatch detected - 0x0/0x611668E0. This problem is probably due to using incompatible versions of the cygwin DLL. Search for cygwin1.dll using the Windows Start->Find/Search facility and delete all but the most recent version. The most recent version *should* reside in x:\cygwin\bin, where 'x' is the drive on which you have installed the cygwin distribution. Rebooting is also suggested if you are unable to find another cygwin DLL. 3 [main] ? (4056) C:\PROGRA~2\THEFIL~1\DVDAUT~1\sh.exe: *** fatal error - cygheap base mismatch detected - 0x0/0x611668E0. This problem is probably due to using incompatible versions of the cygwin DLL. Search for cygwin1.dll using the Windows Start->Find/Search facility and delete all but the most recent version. The most recent version *should* reside in x:\cygwin\bin, where 'x' is the drive on which you have installed the cygwin distribution. Rebooting is also suggested if you are unable to find another cygwin DLL. 3 [main] ? (3668) C:\PROGRA~2\THEFIL~1\DVDAUT~1\sh.exe: *** fatal error - cygheap base mismatch detected - 0x0/0x611668E0. This problem is probably due to using incompatible versions of the cygwin DLL. Search for cygwin1.dll using the Windows Start->Find/Search facility and delete all but the most recent version. The most recent version *should* reside in x:\cygwin\bin, where 'x' is the drive on which you have installed the cygwin distribution. Rebooting is also suggested if you are unable to find another cygwin DLL. 3 [main] ? (4052) C:\PROGRA~2\THEFIL~1\DVDAUT~1\sh.exe: *** fatal error - cygheap base mismatch detected - 0x0/0x611668E0. This problem is probably due to using incompatible versions of the cygwin DLL. Search for cygwin1.dll using the Windows Start->Find/Search facility and delete all but the most recent version. The most recent version *should* reside in x:\cygwin\bin, where 'x' is the drive on which you have installed the cygwin distribution. Rebooting is also suggested if you are unable to find another cygwin DLL. 3 [main] ? (3572) C:\PROGRA~2\THEFIL~1\DVDAUT~1\sh.exe: *** fatal error - cygheap base mismatch detected - 0x0/0x611668E0. This problem is probably due to using incompatible versions of the cygwin DLL. Search for cygwin1.dll using the Windows Start->Find/Search facility and delete all but the most recent version. The most recent version *should* reside in x:\cygwin\bin, where 'x' is the drive on which you have installed the cygwin distribution. Rebooting is also suggested if you are unable to find another cygwin DLL. 2 [main] sh 748 fork: child -1 - died waiting for longjmp before initialization, retry 0, exit code 0x100, errno 11 Cannot fork: Resource temporarily unavailable Inserting subtitle into DVD stream finished. DVDAuthor is writing the VOB files..... DVDAuthor::dvdauthor, version 0.6.11. Build options: gnugetopt magick iconv freetype fribidi Send bugs to <[email protected]> INFO: Locale=C INFO: Converting filenames to US-ASCII INFO: dvdauthor creating VTS ERR: Error opening F:\FINALD~1\TFM_Subbed_Video1.mpg: No such file or directory Writing VOB files finished. Finished authoring DVD ------------------------------------------------------------------------------------------- - 14.07.2007 21:10:40 - Free on drive F: 38,05 GB - DVD creation finished! ------------------------------------------------------------------------------------------- |
Posted 01 August 2007 - 13:54

Am transferat de pe camera video in calc cam 45 min de filmare , cu Windows Movie Maker . Am facut cam 10 capturi pe care le-am "dat " WMM sa le faca un filmulet cu generic si sfarsit.
Problema este ca se vad numai pe calc nu si pe DVD player. Unde am gresit? (undeva am gresit sigur ,avand in vedere ca sunt la prima incercare de acest gen) Daca imi puteti da ceva sfaturi ce pasi sa urmez incepand de la tranferul de pe camera video in calculator. Camera video este Sony dcr- nu stiu cat-are 3 ani vechime , cu miniDV (folosesc pt transfer cablu DV) Procesor Athlon 2500+ (Barton) 512 Ram,hdd 80 Gb,Nvidia 7200. Multumesc Edited by mihaimssc, 01 August 2007 - 13:57. |
Posted 01 August 2007 - 18:03

WMM nu face fisiere .avi MPEG4, compatibile cu playerele standalone. Iar fisierele .wmv nu sunt citite decat de vreo 2-3 playere standalone, cam scumpe.
Solutia este sa faci editarea si adaugarea de efecte cu alt soft(ceva ce ai si satpanesti cat de cat), iar dupa editare sa encodezi fie mpeg2 si ulterior sa authorezi la DVD, fie DivX(XviD). Vezi tutoriale pe aria Ghiduri Video. |
Posted 22 August 2007 - 17:21

Acest film machine pare dragut dar de fapt nu prea merge. mie imi da eroarea avisynth open failure. couldn't locate a decompressor for fourcc xvid. poate pentru ca nu gasesc acest CCE si chiar daca il gasesc (trial version) nu pot sa introduc path-ul deloc. nici nu stiu unde ar trebui sa caut. cat despre celalalt codec nu stiu unde s-ar putea gasi. pana la urma ce naiba se intampla. vreau doar sa imi fac niste dvd-uri si dupa o zi intreaga petrecuta pe tot felul de forumuri nu am reusit sa inteleg nimic.
|
Posted 22 August 2007 - 18:25

Acea eroare iti apare pentru ca nu ai instalat codecul cu numele XviD la tine in PC. Instaleaza-l si vei reusi. Cu CCE, poate se ofera cineva sa te ajute pe privat.
enjoy, Mtz |
|
Posted 12 September 2007 - 16:10

Salutare tuturor celor ce si-au dat silinta sa ne ajute si pe noi incepatorii.
Imi cer scuze daca gresesc thread-ul si va rog sa-mi dati un link catre thread-ul corect. Am un DVD player Buntz 5168 care vede divx cu subtitrari chiar si romanesti dar la care mai taie cateo diacritica. 1. Vreau sa pun pe un dvd mai multe filme .avi cu subtitari cu tot. Din pacate playerul trunchiaza denumirile folderelor si ale fisierelor si nu se prea intelege nimic. M-am gandit la solutia unui meniu gen cele de la dvd, prin care sa pot selecta filmul dorit cu subtitrare cu tot pastrand sursele filmelor intacte, dar nu stiu cum se face. Poate stiti cum sau poate aveti alta varianta mai buna. (ideal ar fi sa fac playerul sa nu mai taie din denumiri). 2. Care e solutia optima pentru a obtine dintr-un DVD un avi(divx, xvid,...) cu tot cu subtitrare sau cu subtitrarea separata ? Daca se poate as vrea sa-mi indicati varianta optima d.p.d.v. al programelor folosite (free + non free). Multumesc anticipat pentru orice raspuns fundamentat. |
Posted 12 September 2007 - 17:37

Salutare tuturor celor ce si-au dat silinta sa ne ajute si pe noi incepatorii. Imi cer scuze daca gresesc thread-ul si va rog sa-mi dati un link catre thread-ul corect. Am un DVD player Buntz 5168 care vede divx cu subtitrari chiar si romanesti dar la care mai taie cateo diacritica. 1. Vreau sa pun pe un dvd mai multe filme .avi cu subtitari cu tot. Din pacate playerul trunchiaza denumirile folderelor si ale fisierelor si nu se prea intelege nimic. M-am gandit la solutia unui meniu gen cele de la dvd, prin care sa pot selecta filmul dorit cu subtitrare cu tot pastrand sursele filmelor intacte, dar nu stiu cum se face. Poate stiti cum sau poate aveti alta varianta mai buna. (ideal ar fi sa fac playerul sa nu mai taie din denumiri). 2. Care e solutia optima pentru a obtine dintr-un DVD un avi(divx, xvid,...) cu tot cu subtitrare sau cu subtitrarea separata ? Daca se poate as vrea sa-mi indicati varianta optima d.p.d.v. al programelor folosite (free + non free). Multumesc anticipat pentru orice raspuns fundamentat. 1, 2 si 3 :D Nu trebuie decat sa deschizi bine ochii B) Cat despre meniul pentru playerul tau....nu stiu ce sa te sfatuiesc :mellow: Mai intreaba... Enjoy ;) Edited by the_incorruptible_boy, 12 September 2007 - 17:39. |
Posted 13 October 2007 - 11:36

Salut tuturor. Am si eu o mica nelamurire: folosesc TFM 1.6.0.6 beta cu CCE 2.67 si Sonic Foundry 1.0 , am reusit fara probleme sa fac un DVD dar fara sub in final. Pur si simplu nu apare. Tin sa precizez ca am urmat indeaproape ghidul lui Mtz si am ales la sub in TFM CP1250 la Character set dar in .iso final sub nu apare. Ce pot sa fac mai departe ? A mai patit cineva asa ca mine ? Vreun sfat pentru incepatori ? Multumesc anticipat.
|
Posted 13 October 2007 - 23:43

Incearca sa incarci din dvd un vob care contine filmul in dvdsubedit sa vezi daca acolo apare subtitrarea.
enjoy, Mtz |
Posted 25 October 2007 - 23:21

Bine bine, dar unde e optiunea aia sa fac meniu la dvd? Am avut o versiune unde se putea face asta, dar cu versiunea 1.6.0.6 aceasta posibilitate a disparut. Aveti vreo idee?
|
|
Posted 26 October 2007 - 12:48

Poate scrie la TFM undeva pe forum sau pe site de ce ti-a disparut respectiva optiune.
enjoy, Mtz |
Posted 27 October 2007 - 11:37

Am si eu urmatoarea problema:
-am folosit TFM impreuna cu CCE ,dar am avut o versiune trial.A mers fff bine ,sint multumit de calitatea obtinuta mai ales la sunet in conditiile in care divx-urile erau fff bune. -acum am facut rost de CCE SP versiunea 2.70.02.12 am instalat-o si cind accesez programul imi apare urmatorul mesaj:HASP NOT FOUND. Am incercat sa fac un dvd si in aceste conditii cu TFM + CCE SP ,dar nu se finalizeaza.Finalul cca 10 min din film sau concert nu este finalizat. Am Microsoft Windows XP,Home Edition,version 2002 . Ce ma sfatuiti sa fac. Multumesc. Long Live Rock'n'Roll :band: |
Posted 27 October 2007 - 11:53

Multumesc pentru reply Mtz, dar m-a ajutat foarte mult The Mask pe forumul lui :) Facusem eu ceva gresit si nu-mi dadeam seama :)
@ Lylo Jett: Aceeasi intrebare i-am adresat-o si eu lui The Mask; raspunsul lui a fost ca in urmatoarea versiune stabila (nu beta) va fii introdusa si partea de facut menu; deocamdata asteptan :) Cheers to all! |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users