![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
HELP! Aplicatie SMS numar tel agenda (symbian)
Last Updated: Jul 07 2011 18:38, Started by
ciprianxTa
, Jul 06 2011 20:59
·
0

Posted 06 July 2011 - 20:59

Salutari voua utilizatorilor de symbian!
Direct la subiect...problema e simpla doar aparent: Creezi un sms iar la adresant tastezi numarul de telefon dorit, odata ce ai pus punct si virgula [;] dupa ultima cifra as vrea sa se transforme in NUMELE respectivului adresant salvat in prealabil in agenda telefonica. Acest lucru m-ar ajuta sa vad dc cumva am numarul respectiv deja / i-am trimis deja un sms. Asta fiind varianta 1), a doua ar fi zic eu un fel de blocker in momentul in care il pun intr-un blacklist ca fiind deja checkuit cu sms trimis... Zi-mi prietene ca exista asa ceva! Dau o bere! ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users