![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Convertor al energiei din mediu
Last Updated: Jan 20 2016 20:46, Started by
nico123
, Jul 05 2011 21:42
·
0

Posted 20 January 2016 - 18:54

@ionita Du-te de te impusca ca nici cainii nu mai bun botul la asa aberatii. pai ti-a cerut cineva sa pui botu'? nu-l pune, ca oricum l-ai pune iti garantez ca tot degeaba il pui iti trebuiesc neuroni pt astfel de lucruri si sincer ma indoiesc ca-i ai.trebuie sa ai macar 10% din imaginatia si geniul lui Tesla eu intreb doar cum s-ar putea patenta asta fara sa ajungi in rai, nu ca sa puneti voi botu' nu stiu unde Edited by ionitam, 20 January 2016 - 19:03. |
Posted 20 January 2016 - 18:58

eu intreb doar cum s-ar putea patenta asta Cind mergi cu asa ceva in mina tai gitul stiintelor pamintene si nu se stie cit l-ai mai avea tu. Cine stie cum se face sigur ride de cei "orbi" si de cei "legati" in formule, pentru ca stie cit de simplu poate fi. |
Posted 20 January 2016 - 19:08

Cine stie cum se face sigur ride de cei "orbi" si de cei "legati" in formule, pentru ca stie cit de simplu poate fi. asta fac eu acum. mersi sper sa reusesc sa obtin un patent. as vrea sa ma aleg si eu cu ceva cu toate ca descoperirea in sine nu-mi apartine pt ca a fost descoperita acum 150 de ani si tinuta secret. Tesla a fost cel mai mare om de stiinta al omenirii. Un adevarat geniu Edited by ionitam, 20 January 2016 - 19:28. |
Posted 20 January 2016 - 20:46

PM cand avem noutati.
Edited by Wzzz, 20 January 2016 - 20:46. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users