Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Google colab clonare cod sursa si...

Hisense vs Samsung vs LG vs Phill...

USB port 3.1 cu.. probleme.

Donald Tusk este noul premier al ...
 Protectie anti-inghet termostat

Setare laptop Asus

Pestele importat

Accesare Windows 10 fara cont Mic...
 Speta majorare TVA

Pret placare baie/bucatarie/hol c...

Centrala Viessmann Boka 050 - 24...

Cont la Interactive Brokers din 2...
 Ce clasa de amplificatoare audio ...

Infiltratii apa sub streasina casei

Care este diferenta de eficienta ...

Eliminare fișiere duplicat d...

DIVX player

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

alexgalatzi

alexgalatzi

New Member

• Grup: Members
Am un nokia c6-00 si as vrea sa citeasca DIVX, dar nu am gasit nimic bun. Puteti sa ma ajutati?? Un link sau aplicatia??

Cooginy

Cooginy

Junior Member

alexgalatzi, on 5th July 2011, 21:18, said:

Am un nokia c6-00 si as vrea sa citeasca DIVX, dar nu am gasit nimic bun. Puteti sa ma ajutati?? Un link sau aplicatia??
Playeru asta e cel mai bun testat e mine citeste multe formate la o rezolutie VGA.Nu sacadeaza rularea videoclipului ca celalate playere la o rezolutie maricica.

http://www.sharemobi...e.php?id=628092

(Ignora updaturile alaea....)

Cooginy, on 5th July 2011, 21:26, said:

Playeru asta e cel mai bun testat e mine citeste multe formate la o rezolutie VGA.Nu sacadeaza rularea videoclipului ca celalate playere la o rezolutie maricica.

http://www.sharemobi...e.php?id=628092

(Ignora updaturile alaea....)
Am uitat sa-ti spun ca trebuie semnat.

YOUR_GOD

YOUR_GOD

Not assigned

• Grup: Senior Members

alexgalatzi, on 5th July 2011, 21:18, said:

Smart movie player de la LCG. Ia inclusiv subtitrari.

Cooginy

Cooginy

Junior Member

YOUR_GOD, on 5th July 2011, 21:41, said:

Smart movie player de la LCG. Ia inclusiv subtitrari.
O fi ruland el subtitrari da nu e optimizat pt. touch screen: butoanele sunt mici aproape imposibil de apasat cu degetu, nu ruleaza secvente video mai mari ca rezolutie etc

Edited by Cooginy, 05 July 2011 - 21:03.

alexgalatzi

alexgalatzi

New Member

Am luat ucplayer si nu merge imi da "eroare de certificat, contactati furnizorul aplicatiei". Alte idei??

adyxzz

adyxzz

Junior Member

salutare scuze de offtopic dar am si eu un player de masina JVC AVX11 care citeste divx problema e ca nu stiu sigur ce tipuri de video citeste cu ce extensii, am descarcat videoclipuri in format avi, flc, mkv, xvid, mpeg2, mpeg4, v-as ruga pe cei cunoscatori sa ma ajute, Adi, Oradea se poate pe pm sa nu incarcam, multumesc cu stima!

Bubuhd

Bubuhd

Junior Member

@ alexgaltazi . Eu am un nokia x6 si folosesc Divx mobile player. Merge foarte bine, nu mi'a dat motive sa ma plang.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate