![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Problema cu scalarul nou !
Last Updated: Jul 05 2011 20:23, Started by
Lavinia88
, Jul 05 2011 19:45
·
0

Posted 05 July 2011 - 19:45

Buna seara, am si eu o problema, si daca se poate va rog sa ma ajutati cu sfaturi. Mi-am achizitiobat de curand, mai exact ieri, un puiut de scalar silver, si l-am adaugat langa un scalar negru mai mare ce e drept, adult. Nu ii pot deosebi care este femela si care este masculul. Ideea care este? Nici bine nu l-am adaugat in acvariu, ca cel mare negru a si inceput sa-l alunge de langa el, sa-l ciupeasca... Cel micut vrea sa se imprieteneasca cu el, dar este alungat :mellow: . Specific ca mai am si alte specii de pesti in acvariu (60 L), mai exact un betta, 3 tetra, 4 neoni si 5 xipho. Toti se inteleg bine intre ei, numai scalarii sunt cu semnul intrebarii. Eu ma gandeam sa ma cumpar un scalar, 2, ca sa ii pot ierarhiza cumva.... Astept raspunsuri, va rog
|
Posted 05 July 2011 - 20:23

phai chestia este ca masculii nu se inteleg bne intre ei. De aceea trebuie sa pui o femela cu un mascul. Asa am patit si eu ;) Poate is masculi
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users