Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dilae din Slatina, cel mai destep...

Nikon Z6III

Caști bluetooth pentru smart...

Mutare tablou electric exterior
 La mulți ani @leomagic44!

Recomanadare viniluri

Tv ars din cauza la cctv?

Recomandare soundbar pentru telev...
 Vecinii din curte au pus monopol ...

La multi ani @MariusEXxTREME!

Temperatura AC

Sunt sigure bolurle de plastic (B...
 Dimensionare putere centrala / ca...

Impamantare suplimentara

Scartiei frana fata bicicleta noua

Instalare aer conditionat in apar...
 

ZoneAlarm Security Suite

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
julianms

julianms

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 242
  • Înscris: 19.08.2007
Stie cineva când va trece ZoneAlarm la versiunea 10 ?

Am tot auzit că abia atunci se va face un Add-On pentru Firefox 4 sau Firefox 5 (adică ZoneAlarm Toolbar).
Deocamdată am rămas la FF 3.6.18 (ultima versiune la care merge ZA Toolbar).

Am FF 4 Portable (fără ZA Toolbar) și văd că merge foarte, foarte repede ... (ei spun că merge de vreo 16 ori mai repede !...)
Aș vrea să trec la FF4 sau FF5, dar nu vreau să renunț la ZoneAlarm.

În Win 7 am suita de protecție free Comodo , care îmi place foarte mult (am pus Comodo fiindcă ZA nu se împăca la momentul respectiv cu Win 7 .. De fapt din vremea lui Vista am observat asta ...).
Dar nu știu dacă acea suită Comodo, chiar dacă e suită, și nu doar Antivirus/Antispyware simplu, are performantele Suitei ZoneAlarm în ce priveste protectia la browsere, la navigare ...
Dacă ar fi așa poate m-aș gândi să trec la suita Comodo (care este free !) și pe partiția cu Win XP Prof SP3 ...

De ZoneAlarm m-am atașat de vreo 10 ani. În principiu nu aș vrea vrea să renunț la suita ZA ...
Mi-a fost foarte folositoare și în plus m-am obișnuit foarte tare cu ZA ...

#2
Ann0nyym0us

Ann0nyym0us

    Arrogant bastard

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,427
  • Înscris: 15.12.2009
Nu mai ingrosa si sublinia atat text, devine obositor de citit. Comodo IS este o suita de securitate, insa nu una foarte eficienta, cel putin in ceea ce priveste computerul meu.

#3
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Zone Alarm nu mai e cea afost inainte. La inceput, practic domina piata firewall pentru utilizatorii casnici.

Dupa ce au iesit celelalte produse firewall consacrate, utilizatorii s-au mai orientat.

#4
julianms

julianms

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 242
  • Înscris: 19.08.2007
Suita ZoneAlarm  mi-a fost super deajuns mie ca să nu am probleme (mai am totuși Avira Antivirus Free cu scutul deyactivat, SpyBot, deasemenea free și alt soft free, Malwarebytes ... Nimic nu pornește la boot-are din acestea .. setări + am șters tot de unde trebuie .. etc ... Și din când în când mai scanez și cu ele ...)

Suita asta (versiunea 9) o am de vreo 2 ani - înainte aveam versiunea 7 (am sărit peste versiunea 8, de care am auzit că a fost proastă .. și au ținut-o un timp foarte scurt) ..

Nu mai știu exact cum a fost acum 2 ani .. Cert este că nu am făcut Upgrade ..

-----
Aș avea o întrebare, fiindcă am auzit că la Upgrade trebuie să o plătești din nou (alți 50$, altă distracție ..).
Așa o fi ?

Pe forumul lor nu am înteles mare lucru .. dădeam Search și găseam numai de problemele avute de tot felul de inși care aveau calculatorul praf în urma Upgrade-ului (nu mai dau detaliile date de ei acolo ..)

Așa că nu vreau să risc același lucru ca ei, și să mai și plătesc ...

Am în vedere mai degrabă (dacă ar trebui să plătesc din nou) să mai stau nițel și să-mi iau peste 6 luni Kaspersky (eu știu că ZA are același engine ca și Kaspersky ... Dar nu știu multe detalii ..).
KIS costă tot atâta, 50$ ...

(sau poate fac cum am în Win 7, Comodo Internet Security, care e free ... eventual asortat cu COMODO VerificationEngine .. tot free ..)

Dar aș vrea să știu mai întâi de toate dacă se plătește din nou la Upgrade ..

(Nici nu m-aș obosi prea mult cu Upgrade-ul, dar eu vreau să trec de la Firefox 3.6.18 la Firefox 5, care e clar mai rapid, dar nu-mi merge Add-On-ul ZoneAlarm Toolbar  în Firefox 4 sau 5 .. am testat pe versiuni portabile, și multă lume se plânge pe Net de asta ... Se zice că ZoneAlarm Extreme Security 10 ar avea suport pt acest ZA Toolbar  ..
În plus nu știu cât timp vor mai susține versiunea 9 ..)

#5
top84

top84

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 02.07.2011
protectie inseamna tocmai sa ai toate update-urile pe langa antivirus.Nu inteleg cum de folosesti Firefox 3.Ai si Flash Player 8 sau Internet Explorer 7?Daca da fa update-urile si upgrade-urile.La fel nu inteleg cum ai o versiune la un security suite oricare ar fi  el veche  de 2 ani?fa si la ala upgrade mai ales daca ai dat bani pe el

#6
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
julianms, tu ai prea multe solutii instalate. Si este perfect normal sa nu porneasca alea la startup daca versiunile free nu au scut(MBAM).

Spybot in ultima vreme a palit de tot. In afara de setarile pentru hijack, nu faca mai nimic. Daca ai suita ZA, nu mai ai nevoie de Avira.

#7
julianms

julianms

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 242
  • Înscris: 19.08.2007

 top84, on 9th July 2011, 10:08, said:

protectie inseamna tocmai sa ai toate update-urile pe langa antivirus.Nu inteleg cum de folosesti Firefox 3.Ai si Flash Player 8 sau Internet Explorer 7?Daca da fa update-urile si upgrade-urile.La fel nu inteleg cum ai o versiune la un security suite oricare ar fi  el veche  de 2 ani?fa si la ala upgrade mai ales daca ai dat bani pe el

Trebuie făcută distincție între Update și Upgrade ...

Am absolut toate Update-urile (și practic toate upgrade-urile în afară de ZA unde sunt la versiunea 9 și IE unde sunt la versiunea 8, fiindcă nu-l folosesc deloc ..)

Dar nu am făcut Upgrade ca să plec de la ultima versiune 3.6. întreținută (cel puțin acum) a lui Firefox din cauză că pierd securitatea la navigare (Add-On-ul Zone Alarm Toolbar nu e compatibil începând de la Firefox 4.0 ...
"Se zice" că ar fi începând cu ZA Extreme Security 10 ... Eu am ZA Internet Security 9 ...)
Deci, printre altele, am flash player 10.1.0.534 - adică ultima în acest moment ...

La fel, de exemplu, am versiunea Ubuntu 10.10 (apărută astă toamnă). Nu fac Upgrade la 11.4 fiindcă sunt multe probleme cu 11.4 (majoritatea celor care se pricep au rămas la o versiune 10 ... Unii zic că e mai bine la 10.4 (lansată în aprilie 2010) .. Dar eu rămân totuși la 10.10 (cea din octombrie 2010) )...
Am grijă însă ca să-i fac toate Update-urile ..

Internet Explorer nu folosesc deloc ! (mai bine zis testez doar când mai modific ceva la câte un site, ca să văd dacă merge bine cu IE ... La fel, testez și cu Chrome. Acesta din urmă îmi place într-adevăr, dar Firefox îmi place și mai mult ... iar Add-On-ul de care am vorbit e doar pt Firefox și IE ..)

Eu, acum îmi dau seama (deci scuze !..), nu pot face Upgrade de la Internet Security la Extreme Security fără diferență de bani (sau ceva de genul ăsta).
Dar, oricum, eu aștept până scoate ZA și Internet Security 10 .. Dar aș vrea să știu dacă a făcut cineva de aici de pe forum un simplu Upgrade și a plătit ceva ... și eventual dacă trecând la Extreme Security 10 a avut ceva probleme (eu am citit de foarte multe probleme pe site-ul lor ...)

 crysty2k5, on 9th July 2011, 11:18, said:

julianms, tu ai prea multe solutii instalate. Si este perfect normal sa nu porneasca alea la startup daca versiunile free nu au scut(MBAM).

Spybot in ultima vreme a palit de tot. In afara de setarile pentru hijack, nu faca mai nimic. Daca ai suita ZA, nu mai ai nevoie de Avira.

Avira Antivirus are Scut (AntiVir Guard se cheamă la ei ... nu se cheamă Shield, ca la altele ..). Toate au scut, inclusiv astea free. Fiecare obiect accesat se scanează (dacă ai scutul activat) ..

La instalare atât Avira cât și Malwarebytes adaugă niște chestii la StartUp .. Trebuie de la Services trecute de la Automatic la Manual acele servicii .. dar și scos din Regiștrii (rulați regedit - scriu pt cei care nu sunt obișnuiți, evident..) de HKLM/Software/Microsoft/Windows/CurrenVersion/Run  cheia respectivă ... Și nu mai apare în msconfig la Start-Up ..
(În cazul în care nu se găsește ceva în regiștrii dar totuși apare la msconfig - astea sunt cazuri rare - un soft foarte simplu și ușor de folosit este MSConfig Cleanup .. Eu o singură dată l-am folosit ..)

#8
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Ok, sa le luam pe rand. In legatura cu Avira, stiu ca are scut & stuff, de aia ti-am zis sa fi atent cu protectiile multiple.

In legatura cu toolbaruri. Un antivirus adevarat nu are nevoie de integrare cu browserul decat pentru antiphishing, in rest tot traficul http in scaneaza prin porturi.

#9
julianms

julianms

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 242
  • Înscris: 19.08.2007
Tocmai am postat un mesaj în legătură cu ZA și Firefox. Îl postez aici :

-------------

Hi !
  
  I would like to pass from Firefox 3.6.18 (the last version in which ZA Toolbar is working) to Firefox 5 ...
  
  I have few question :
  
   1) Finally, what can I loose if I don't have ZA Toolbar in Firefox ?
  
  I use credit cards 2 times a year (and then I go into Ubuntu and do all   the job from there ... even the credit card contains never more than 100   $).
  
  I understand "a real antivirus doesn't need integration with browser, except for antiphishing  - for the rest all http traffic is scanned through ports" .. (I cited somebody's message on other forum ..)
  It is the case for ZA Internet Security ? (there are more questions here)
  
  2) I have ZA Internet Security 9 ...
  I believe I cannot upgrade to Extreme Security without paying again ...
  Is it true ? (Sorry, but I hate paying on the Internet ... It takes days   ... All kind of confirmations .. stuff ... I barely manage to pay for   my site ... And after all this, when changing protection suite, you   begin to have problems .. etc..)
  
  3) ZA Internet Security 10 will have support for ZA Toolbar ?  (as ZA Extreme Security 10 has already ..)
  
  And if I make Upgrade from version 9 to version 10 then I'll must   pay again those 50 $ ? (that is what I understand some time ago ... you   must pay again for Upgrade)
  
  4) And finally who creates that Add-On ? Those who are creating   ZA or those who creates Firefox ?  (that could be useful ... to know   where to read more ...)
  
  Thanks a lot !!!
  
  -----------

Singurul răspuns primit deocamdată a fost :

Firefox 5 just became officially available June 22,2011.
  
  ZoneAlarm does not support Firefox 5 at this time. We are working on an upgrade so that will be supported.
  
  ZoneAlarm will support IE8, IE9, FF3 and FF4 with current 10.x versions of ZoneAlarm.
  
  -----------
și a fost dat de un Moderator ... Dar nu prea sunt detalii la ce am cerut eu ...

#10
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Se intampla si la case mai mari. Multora nu li se integreaza toolbarul in FF5, deci rabdare ca o sa se rezolve. Daca esti ingrijorat, pana rezolva poti folosi Traffilight sau WOT.

http://trafficlight.bitdefender.com/

https://addons.mozil...-browsing-tool/

#11
zoloft

zoloft

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 456
  • Înscris: 19.02.2005
Tocmai am instalat Zone Alarm Suite 10
...Mie mi se pare ca imi incetineste la greu sistemul si in special web browsingul.
Toate setarile sunt schimbate din punct de vedere al interfatei, si parca nu mai este asa customizabil.
Stie cineva care ar fi setarile ...normale pt un utilizator casnic care nu sta toata ziua pe warez ?

#12
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Pai cele mai bune setari sunt cele facute de producator :)

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate