Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Carduri PREMIUM la Bancile din Ro...

Unde pot descarca Autocad electri...

Accident evitare obstacol- avarii

Erdogan castiga un nou mandat.
 Persian Lessons, 2020

Doctorita si telefonul

Veris Titan

aspirator flexibil
 Sistem iluminare obiectiv izolat

Recomandare lampa UV

Cum imi caștig dreptul la li...

VPS cu posibilitate de 2FA
 Raspundere administrator (patron)...

La multi ani @Therockstar!

Finala UCL 2023: Man. City vs Int...

Trotineta electrica E-SLIDE -ES10...
 

NOD32 & ZoneAlarm / Sygate

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
eXecu7or

eXecu7or

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 455
  • Înscris: 07.12.2001
Am incercat combinatiile NOD32 + ZoneAlarm si NOD32 + Sygate... De fiecare data ma aleg cu CPU 100% in task manager si halca cea mai mare o ia procesul firewall-ului (vsmon sau pspf dupa caz). Setarile sunt standard, am dat enabled la toate modulele in NOD32, iar in zonealarm am dezactivat mail protection (are nod32 asa ceva).

Computerul nu merge neaparat prost, dar ma oftica faptul ca CPU sta tot timpul la 100%.

Ma conectez la net prin PPOE (DSL) si folosesc si BitComet. E posibil sa nu se pupe?

Pana sa schimb si antivir sa incerc alta combinatie (mi-a trecut prin minte, dar nod32 e la zi, si... :)), poate aveti vreo idee ce sa intampla. E vreun virusache?

Am sp2 cu toate updateurile. Firewall-ul din Security Center e OFF (ca de altfel tot Security Center ca am eu firewall si antivir si nu vroiam sa pape memorie in plus).

#2
eXecu7or

eXecu7or

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 455
  • Înscris: 07.12.2001
Tot eu! :) Dupa mai multe teste, se pare ca totul e legate de BitComet 0.60. Exista vreo incompatibilitate cu firewall-urile de mai sus? In ZoneAlarm, cel putin, am dat liber portul de ascultare pe toate protocoalele.

#3
SE7EN

SE7EN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,245
  • Înscris: 22.04.2005
toate programele gen BitComet consuma o mare parte din bandwith.netul se incetineste vizibil si e posibil daca ai firewall sa ai probleme deoarece traficul este mare.

#4
lg

lg

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,657
  • Înscris: 20.08.2004
si eu folosesc combinatia asta, nod32 + ZA. plus Bitlord (derivat din bitcomet) si n-am avut niciodata probleme indiferent cat download-am, dc++, torent (cpu sta la 2% in cazul Bitlord, cand download-ez).

#5
eXecu7or

eXecu7or

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 455
  • Înscris: 07.12.2001
Ce procesor ai, LG? Eu am un barton 2500+

#6
lg

lg

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,657
  • Înscris: 20.08.2004
o sa fii uimit  :D ... Athlon 1.1GHz, 512SDRam

#7
Lokesaria

Lokesaria

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 19.09.2005

lg, on Sep 16 2005, 23:27, said:

o sa fii uimit  :D ... Athlon 1.1GHz, 512SDRam

<{POST_SNAPBACK}>


Scoate IMON de la NOD32 si vezi ce se intampla... si inca ceva. Instaleaza mai intai Firewallul... s-ar putea sa-si dea in cap unu altuia... astia ar trebui sa se intalneasca si sa lucreze impreuna:)

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate