Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
google.ro virusat?

Ati castigat vreodata la "con...

HIT FM Zarnesti - Metropolitan Br...

Google Consent Mode V2
 La multi ani @rz!

Placa retea integrata la un ASUS ...

Targ de viniluri - Bucuresti

Achizitionare furca RockRider
 End to end encrypted messenger

BMW E46 320d bari interioare dash...

masina de familie 9000 euro

T-Mobile intenționeaza sa in...
 5G N38 Digi Mobil

Road trip moto Tunisia

De ce au devenit recenziile Googl...

Mail suspect
 

Am digi analogic si vreau digital/ HD

- - - - -
  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#1
lucian707

lucian707

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 391
  • Înscris: 20.10.2006
Salut, am abonamentul de baza cel mai simplu ala analogic si vreau sa trec pe digital si sa vad si toate programele disponibile in HD.

Ce pachet sa iau de la digi ca am vazut ca au mai multe ?!?

Am sunat la ei si mi au zis sa iau pachetu digital la 32 lei ca vad si 9 prog hd, si ca nu merita sa iau digi hd ca e acelasi lucru sau ceva de genu.

Edited by megafanro, 29 June 2011 - 23:34.


#2
cristi0304

cristi0304

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,058
  • Înscris: 31.05.2010
Alea 9 (care sunt 8) poti sa le "vezi" daca ai tv cu DVB-C... Acestea, precum si celelalte 3 codate (pana la totalul de 11) poti sa le receptionezi cu dec. lor HD (superb model - dar lipseste cu desavarsire) sau cu IPTV - acolo sunt ceva sanse la tine in Buc. - vezi si aici: http://forum.softped...howtopic=554053

Ca sa vezi digitalul (fara HD) iti trebe' un dec. SD - tot de la rcs - de astea se pare ca sunt in capitala...

Preturi: baza: 25ron, baza+extra: 32 ron, hbo max pack: 7 ron, cinestar: 6 ron, digi film: 3 ron (daca ai hbo max pack, nu se mai platesc cei 3 ron).

Edited by cristi0304, 29 June 2011 - 06:46.


#3
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,439
  • Înscris: 16.12.2006
ai doua variante, mari si late :)

varianta 1, la abonamentul Baza de 25 de lei adaugi si Digi Film (cost 3 lei), primesti un stb SD in custodie si receptionezi 81 de canale digitale (nici unul HD).

varianta 2, folosesti un televizor cu dvb-c mpeg 4 (orice lcd/plasma/led din 2009 incoace) si receptionezi direct cu tv-ul 80 de canale digitale (aferente pachetului baza) plus 8 canale HD.

succes !

#4
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,438
  • Înscris: 24.05.2010

 catalinman, on 29th June 2011, 11:29, said:

...........si receptionezi 81 de canale digitale (nici unul HD).......
Doar 81 digitale SD?

#5
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,439
  • Înscris: 16.12.2006
pai pachetul Baza !

Optim la upc vad ca are doar 62 de posturi  :rolleyes:

#6
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,438
  • Înscris: 24.05.2010

 catalinman, on 29th June 2011, 18:20, said:

pai pachetul Baza !

Optim la upc vad ca are doar 62 de posturi  :rolleyes:
Am inteles :peacefingers: Ca stiam ca sunt mai multe...dar vazand postarea ta mai bagat in ceata :cursing:

#7
lucian707

lucian707

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 391
  • Înscris: 20.10.2006
N-am inteles nimic, nu cunosc termenii astia.

Am un televizor LCD samsung hotz mare, are si HD...scrie pe el, e destul de hotz cred.

Vreau sa prind toate programele, si sa vad HD protv-u, digi sport, acasa...astea ma intereseaza cel mai mult.

Pana la urma care e cel mai convenabil pachet ? cate tipuri de decodoare sunt ?

#8
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,438
  • Înscris: 24.05.2010
Daca ne spui ce model de Samsung poate te putem ajuta........

#9
lucian707

lucian707

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 391
  • Înscris: 20.10.2006
samsung le32r32b

#10
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,438
  • Înscris: 24.05.2010

 lucian707, on 4th July 2011, 16:20, said:

samsung le32r32b
Cu acest televizor nu poti receptiona dvb-c pt ca nu are.....sau mai pe romaneste ai nevoie de decodor(STB) SD sau HD....
http://www.marketonl...g-rome-le32r32b

#11
lucian707

lucian707

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 391
  • Înscris: 20.10.2006

 feribalint, on 4th July 2011, 16:36, said:

Cu acest televizor nu poti receptiona dvb-c pt ca nu are.....sau mai pe romaneste ai nevoie de decodor(STB) SD sau HD....
http://www.marketonl...g-rome-le32r32b
Asta e decodoru ala care mi-l dau astia de la digi/rds/rcs gratis cand fac alt contract pt tv digital ?

Adica e bun decodoru care mi-l dau aia de la rds sau trebuie sa-mi iau altu ?

#12
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,438
  • Înscris: 24.05.2010

 lucian707, on 4th July 2011, 17:35, said:

Asta e decodoru ala care mi-l dau astia de la digi/rds/rcs gratis cand fac alt contract pt tv digital ?
Adica e bun decodoru care mi-l dau aia de la rds sau trebuie sa-mi iau altu ?
Da,deecodorul pe care iti da RCS/RDS este bun doar ca....cu ala vezi doar SD(adica semnal digital) si nu vei prinde canalele HD.Pt canalele HD iti trebuie un decodor dedicat....si care din pacate nu il gasesti nici chirie nici contracost(aici sper sa nu ma insel,daca gresesc rog corectati-ma :peacefingers: )
Pt detalii cum poti intra in posesia unui decodor HD vezi topicul atasat.....
http://forum.softped...howtopic=624905

#13
blue-line

blue-line

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,619
  • Înscris: 13.01.2010

 feribalint, on 4th July 2011, 18:02, said:

Da,deecodorul pe care iti da RCS/RDS este bun doar ca....cu ala vezi doar SD(adica semnal digital) si nu vei prinde canalele HD.
Stai ca nu inteleg, pentru tine SD inseamna Semnal Digital ?

#14
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,438
  • Înscris: 24.05.2010

 blue-line, on 4th July 2011, 18:11, said:

Stai ca nu inteleg, pentru tine SD inseamna Semnal Digital ?
Nope,exprimare gresita :peacefingers:
SD=Standard Definition

Edited by feribalint, 04 July 2011 - 17:23.


#15
cristi0304

cristi0304

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,058
  • Înscris: 31.05.2010

 feribalint, on 4th July 2011, 18:02, said:

...din pacate nu il gasesti nici chirie nici contracost (aici sper sa nu ma insel...)...


Intelegeam sa speri sa te inseli... Asa, suna de parca speri sa nu vada omu' in veci decodoru'... :lol:  :peacefingers:

Edited by cristi0304, 05 July 2011 - 07:03.


#16
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,438
  • Înscris: 24.05.2010
Nope,
Eu i-am dat doar informatii.....omul vrea HD si pt ca nu are dvb-c...ce face?Trebuie sa-si schimbe TV-ul?Sau.....?

#17
cristi0304

cristi0304

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,058
  • Înscris: 31.05.2010
Ma refeream la exprimare. Nu ti-am comentat intentia, care pare OK... ^_^

#18
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,598
  • Înscris: 15.07.2007

 lucian707, on 29th June 2011, 07:20, said:

Salut, am abonamentul de baza cel mai simplu ala analogic si vreau sa trec pe digital si sa vad si toate programele disponibile in HD.

Ce pachet sa iau de la digi ca am vazut ca au mai multe ?!?

Am sunat la ei si mi au zis sa iau pachetu digital la 32 lei ca vad si 9 prog hd, si ca nu merita sa iau digi hd ca e acelasi lucru sau ceva de genu.
Il contactezi pe pm pe catalinman , si o sa te rezolve cu un stb hd :peacefingers:

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate