![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
program comprimat mp3-uri
Last Updated: Sep 21 2005 11:48, Started by
raptyle
, Sep 15 2005 15:22
·
0

Posted 15 September 2005 - 15:22

as avea si eu nevoie de un program care sami micsoreze mp3-urile. vreau sa la bag in telefon dar memoria lui este mica(32 mb) si nici memory card nu pot sai pun.mentionez ca am un LG U 8138.care are asa ceva sau stie de unde pot lua programul chiar si versiune de trial il rog sa posteze aici.multumesc
|
Posted 18 September 2005 - 16:34

Foloseshte winampul.
Intri la preferences shi vezi la output alege disk writer dai dublu click shi alegi Lame MP3 24kbit/s 16,000hz Mono(Eu asa am ales pentru k500i) Edited by C@tzy, 18 September 2005 - 16:36. |
Posted 21 September 2005 - 11:48

multumesc mult omule .am facut asa si mie mers insa cineva mia dat un programel numit Blaze Media Pro, si e chiar foarte bun,comprima si bine
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users