![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Copenhaga
Last Updated: Jul 30 2023 09:28, Started by
dan_splint
, Jun 23 2011 09:41
·
2

Posted 19 August 2022 - 10:09

Blue Air a fost foarte OK, intarziere 15 minute, recuperate pe drum. Bagajele la fel, au sosit cu noi, "nevamuite".
![]() Edited by Alka10, 19 August 2022 - 10:10. |
Posted 11 July 2023 - 12:41

Pe 6 August ajungem cu o nava de croaziera (Euribia) in Copenhaga si avem aproximativ zece ore de hoinarit.
Merita sa luam un Ho Ho bus sau ar fi mai bine sa planificam ziua diferit? Inca nu am facut rezervarea pentru bus, dar sunt foarte aproape... |
Posted 11 July 2023 - 19:01

Copenhaga nu este un oras extraordinar de mare si distantele intre punctele turistice sunt destul de mici.
Sfatul meu este sa marchezi pe o harta exact ce vrei sa vizitezi si apoi sa decizi asupra achizitionarii pass-ului pt hop on hop off buss. Verifica si frecventa autobuzelor pt ca e posibil sa pierzi timp asteptand in statie jumatate de ora in loc sa mergi pe jos 5-10 minute pana la urmatorul obiectiv. |
Posted 30 July 2023 - 09:28

M-am hotarat sa nu rezerv nimic pentru Copenhaga.
Din Romania plecam cu un ghid, probabil ca in Copenhaga ar fi momentul sa ramanem cu grupul si sa facem o plimbare prin oras. Sigur, depinde mult si de vreme... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users