![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Comprimat avi sau divx
Last Updated: Aug 24 2003 12:35, Started by
Guest_nelson_*
, Jan 11 2002 20:27
·
0

Guest_nelson_*
Posted 11 January 2002 - 20:27

Am tot incercat sa-mi copiez filmul preferat pe cd si mereu am probleme cu marimea fisierului.
|
Posted 13 January 2002 - 19:04

Quote Originally posted by Pac_Man :confused: :confused: :confused: me 2 adica isi schimba dimensiunea? isi schimba continutul??? |
Posted 14 January 2002 - 15:33

daca fisierul obtinut este mai mare decat un cd, incearca sa il spargi in mai multe bucati
cat obtii ? |
Posted 18 January 2002 - 16:35

avi inseamna doar interconectare audio-video , mai exact fisier pt media player in video, este doar o extensie sub care se pot ascunde cateva sute de codecuri existente...divx este un standard de compresie (mpeg4), deci e ca si cum ai zice "pere sau magari ?", incearca sa te re-exprimi mai corect/concret
|
Posted 24 August 2003 - 12:29

Incearca cu programe de conversie avi to mpg folosind divX
Sau spargel in 2 bucati si scrie pe 2 Cd-uri |
Posted 24 August 2003 - 12:35

Quote programe de conversie avi to mpg folosind divX pardon, say whaaaaaat ?? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users