![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
9gag
Last Updated: Jul 04 2019 14:35, Started by
MembruAnonim
, Jun 18 2011 14:38
·
0

Posted 18 June 2011 - 14:38

Salut! Stie cineva daca 9gag.com (sper sa nu fie considerata reclama) foloseste script homemade sau wordpress modificat?
M-ar interesa asa ceva. Credeti ca ar prinde un astfel de site in Romania? Si in caz ca script-ul este homemade, cam la ce pret m-ar duce unul asemanator? |
Posted 19 June 2011 - 17:06

Pana la urma mi-am dat seama ca este script homemade. Am postat proiectul pe freelancer.com si am primit oferte intre 100 si 250$.
Astept niste pareri, atata tot. Credeti ca ar prinde un astfel de site in Romania? Sa-l fac doar pentru romani sau international? Ma gandesc ca daca l-as face in engleza as avea ceva concurenta. |
Posted 12 December 2011 - 16:37

Pana la urma mi-am dat seama ca este script homemade. Am postat proiectul pe freelancer.com si am primit oferte intre 100 si 250$. Astept niste pareri, atata tot. Credeti ca ar prinde un astfel de site in Romania? Sa-l fac doar pentru romani sau international? Ma gandesc ca daca l-as face in engleza as avea ceva concurenta. Crede-ma, nu ar prinde deloc. Mai ales daca il faci international. Motivul este ca odata ce utilizatorii de pe 9gag iti descopera copia incep cu posturi si commenturi urate ![]() |
Posted 12 December 2011 - 16:56

Crede-ma, nu ar prinde deloc. Mai ales daca il faci international. Motivul este ca odata ce utilizatorii de pe 9gag iti descopera copia incep cu posturi si commenturi urate ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users