![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
antena 3 live pe mobil
Last Updated: Aug 23 2011 09:38, Started by
ionnutZZZ
, Jun 15 2011 16:34
·
0

Posted 15 June 2011 - 16:34

Am un noia n95 si internet pe el wireless si vreau sa vizionez antena 3 live,pana acum ceva vreme mergea cu browserul skyfire dar acesta numai ofera sprijin penru romania,am incercat cu ultima versiune de opera si cu browserul telefonului si nu merge desii nu inteleg de ce desi si youtube si antena 3 folosesc flash player 10 doar youtube merge iar pe antena3.ro i-mi spune ca nu am flash player instalat.
Edited by ionnutZZZ, 15 June 2011 - 16:37. |
Posted 15 June 2011 - 16:46

era o aplicatie pt live tv pe ovi, avea diverse posturi straine, dar si antena 3, nu mai stiu insa cum se numea
|
Posted 15 June 2011 - 17:32

Am instalata aplicatia SPBtv care 100 de canale din toata lumea iar in acestea doar una singura din romania adica antena 2
m.pbxtv.ro sau poti descarca aplicatia de aici. poti vizualiza urmatoarele posturi: Antena 3 Euronews(RO) Realitatea TVR International Edited by ionnutZZZ, 15 June 2011 - 17:29. |
Posted 23 August 2011 - 09:38

Imi merge si mie dar cu intreruperi, am telefon cu 2G, GPRS si EDGE prin Orange.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users