![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cartela Prepay Digi.Mobil.
Last Updated: Oct 01 2023 07:55, Started by
popascu
, Jun 14 2011 18:51
·
69

Posted 21 October 2022 - 16:58

Digi te lasă să portezi la direct la prepay (știu ca normal trebuie sa se poata) sau invoca diferite motive ca se te forțeze sa alegi abonamentul?
|
Posted 21 October 2022 - 18:06

Se poate porta direct la prepay, dar numai in POP nu si online. Stiu caz concret care a portat asa. Vezi sa aiba SIM-uri acolo unde te duci, ca trebuie sa iei unul. Poate ca merge si pe SIM prepay preexistent, pe care il folosesti mai demult, dar nu sunt sigur; la acest capitol ei se cam contrazic. Persoana de care stiu a cumparat un SIM nou cu cateva zile inainte sa fie sigura ca are unul si a portat pe acela dupa ce in preealabil i-au cerut sa il puna in telefon sa se activeze (l-a pastrat neatins in tipla lui ca nu stia cum se procedeaza), desi initial i-au spus ca SIM-ul trebuie cumparat acolo pe loc ‘sa vada ochii lor ca’i virgin’.
|
Posted 24 October 2022 - 09:43

Digi te lasă să portezi la direct la prepay (știu ca normal trebuie sa se poata) sau invoca diferite motive ca se te forțeze sa alegi abonamentul? Salut, boris, Poti oricand sa faci o portare pe SIM prepaid, nu esti obligat sa alegi un abonament. Daca esti interesat, te asteptam in orice magazin Digi pentru a depune cererea. |
Posted 09 November 2022 - 12:33

Care e procedura sa trec un abonament digi in afara perioadei contractuale pe prepaid digi ? Trebuie mers in pop si schimbat simu ? Se poate face online ? Cat timp dureaza schimbarea ? Multumesc.
|
Posted 09 November 2022 - 18:22

Date mobile in 2G functionale in Bucuresti
![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 10 November 2022 - 08:22

Care e procedura sa trec un abonament digi in afara perioadei contractuale pe prepaid digi ? Trebuie mers in pop si schimbat simu ? Se poate face online ? Cat timp dureaza schimbarea ? Multumesc. Salut, Pentru trecerea de la abonament la prepaid este necesar sa mergi intr-un magazin Digi, aceasta operatiune nu este disponibila online. |
Posted 11 November 2022 - 11:50

Salut o cartela digi se poate suprascrie pe un abonament digi existent - abonamentul sa preia practic numarul cartelei ?
|
Posted 11 November 2022 - 13:40

Cât roaming are un abonament de 5€? Aș putea cu un consum moderat să îl folosesc aproape permanent în EU?
|
Posted 11 November 2022 - 13:43

Posted 11 November 2022 - 13:44

Poti sa il folosesti permanet,la ce tarife au merita.
|
|
Posted 11 November 2022 - 22:05

Posted 13 December 2022 - 20:48

Cate reincarcari pot face daca mai am de ex. 19 minute valabile pana pe 29.01, si reincarc azi pe inca 3 luni Bastanov cu 4 euro 450 minute? Daca eu epuizez astea 450 de minute pana pe 29.01 cand imi expira prima EO tot Bastanov, mai pot reincarca inca o data pana pe 29.01, sau trebuie sa astept sa treaca acea data pt. a putea activa din nou EO cu minute? Si atunci ce fac, pot reincarca doar cu credit simplu, fara extraoptiune, si sa vorbesc din el pana pe 29.01?
Pot face "artificiul" gen sa dezactivez reactivarea automata cand expira termenul a extraoptiunii care expira pe 29.01, apoi sa reincarc cu 450 de minute inca odata pe langa cele 450 deja activate? (nu acum imediat, ci peste cateva zile) |
Posted 13 December 2022 - 21:37

Poti avea maxim 2 extraoptiuni active la un moment dat. Deci daca ai activat una, inainte sa ii expire perioada activezi a doua si in acest timp epuizezi resursele din ambele nu mai poti activa o a treia ca sa obtii resurse. Bineinteles la minute (si SMS) poti vorbi cu taxare din credit la 1,5eurocenti/min+TVA. Parca mi-aduc aminte ca am ramas odata fara nici un fel de net din aceasta cauza (net din credit nu se poate). Dezactivarea unei optiuni nu face decat sa ii dezactiveze reinnoirea, dar ea e socotita inca pe cont dpdv limita de 2 simultan.
Ce poti face, daca tot ai nevoie de minute mai multe:
|
|
Posted 13 December 2022 - 23:44

Si cica (din Manualul Cartelei):
"Beneficiile se consumă în ordinea cronologică a activării, cat timp cartela este in perioada de valabilitate" Atentie, deci, la ordinea activarilor, in caz ca ai optiuni de 3 luni combinate cu d-alea de cate o luna. |
Posted 15 December 2022 - 21:14

Pot sa portez un număr de Vodafone peste un număr de Digi la prepay? Adică am o cartela de Digi 0772 și vreau să scriu peste ea un număr de Vodafone 0722
Nu mă mai interesează numărul vechi 0772 Aștept răspuns mulțumesc Edited by Vettel, 15 December 2022 - 21:14. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users