Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Multifunctionala cu toner ieftin

Succesiune, sentina tribunal.

Primariile locale se pregatesc de...

Realizare acoperis foisor DIY
 Monitorizat, statistici, blocare ...

Pete maro pe haine spalate

Ce inseamna sacru?

Decodor digi kaon na 1000hd
 Dacia papuc diesel curge ulei din...

recomandare curatare DPF

Amenajare teren in prezent cu pla...

AMONG WOLVES (2023)
 Extindere sistem fotovoltaic

Aparat test rapid sange

cerneala compatibila peste cea or...

problema baterie AW5
 

Cartela Prepay Digi.Mobil.

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
4802 replies to this topic

#3691
broris

broris

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,551
  • Înscris: 08.12.2017
Digi te lasă să portezi la direct la prepay (știu ca normal trebuie sa se poata) sau invoca diferite motive ca se te forțeze sa alegi abonamentul?

#3692
sags

sags

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,131
  • Înscris: 24.04.2013
Se poate porta direct la prepay, dar numai in POP nu si online. Stiu caz concret care a portat asa. Vezi sa aiba SIM-uri acolo unde te duci, ca trebuie sa iei unul. Poate ca merge si pe SIM prepay preexistent, pe care il folosesti mai demult, dar nu sunt sigur; la acest capitol ei se cam contrazic. Persoana de care stiu a cumparat un SIM nou cu cateva zile inainte sa fie sigura ca are unul si a portat pe acela dupa ce in preealabil i-au cerut sa il puna in telefon sa se activeze (l-a pastrat neatins in tipla lui ca nu stia cum se procedeaza), desi initial i-au spus ca SIM-ul trebuie cumparat acolo pe loc ‘sa vada ochii lor ca’i virgin’.

#3693
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,295
  • Înscris: 16.04.2014

View Postbroris, on 21 octombrie 2022 - 16:58, said:

Digi te lasă să portezi la direct la prepay (știu ca normal trebuie sa se poata) sau invoca diferite motive ca se te forțeze sa alegi abonamentul?

Salut, boris,

Poti oricand sa faci o portare pe SIM prepaid, nu esti obligat sa alegi un abonament.
Daca esti interesat, te asteptam in orice magazin Digi pentru a depune cererea.

#3694
alecsandrius

alecsandrius

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,607
  • Înscris: 26.04.2006
Care e procedura sa trec un abonament digi in afara perioadei contractuale pe prepaid digi ? Trebuie mers in pop si schimbat simu ? Se poate face online ? Cat timp dureaza schimbarea ? Multumesc.

#3695
sags

sags

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,131
  • Înscris: 24.04.2013
Date mobile in 2G functionale in BucurestiPosted Image Posted Image Posted Image Posted Image. La prepay. Merg si la abonament, ca am incercat.

#3696
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,295
  • Înscris: 16.04.2014

View Postalecsandrius, on 09 noiembrie 2022 - 12:33, said:

Care e procedura sa trec un abonament digi in afara perioadei contractuale pe prepaid digi ? Trebuie mers in pop si schimbat simu ? Se poate face online ? Cat timp dureaza schimbarea ? Multumesc.

Salut,
Pentru trecerea de la abonament la prepaid este necesar sa mergi intr-un magazin Digi, aceasta operatiune nu este disponibila online.

#3697
alecsandrius

alecsandrius

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,607
  • Înscris: 26.04.2006
Salut o cartela digi se poate suprascrie pe un abonament digi existent - abonamentul sa preia practic numarul cartelei ?

#3698
croco6969

croco6969

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 241
  • Înscris: 29.12.2003
Cât roaming are un abonament de 5€? Aș putea cu un consum moderat să îl folosesc aproape permanent în EU?

#3699
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,407
  • Înscris: 03.04.2007

View Postalecsandrius, on 11 noiembrie 2022 - 11:50, said:

Salut o cartela digi se poate suprascrie pe un abonament digi existent - abonamentul sa preia practic numarul cartelei ?
Da, dar vei pierde definitiv numărul de pe abonament.

#3700
IaBaDaBadU

IaBaDaBadU

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 686
  • Înscris: 05.05.2022
Poti sa il folosesti permanet,la ce tarife au merita.

#3701
croco6969

croco6969

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 241
  • Înscris: 29.12.2003
Mai ales dacă ar fi 5G și în roaming

#3702
johnnickelby

johnnickelby

    Survivor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,619
  • Înscris: 05.11.2008

View Postcsachiri, on 11 noiembrie 2022 - 13:43, said:

Da, dar vei pierde definitiv numărul de pe abonament.
Eu am doar cartela pe digi. Pot sa trec cu numarul pe abonament? O pot face online, sau trebuie sa merg la un magazin digi?

#3703
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,407
  • Înscris: 03.04.2007
În magazin, a scris și Helperul pe topicul lui.

#3704
toto_riina

toto_riina

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,427
  • Înscris: 20.08.2014
Cate reincarcari pot face daca mai am de ex. 19 minute valabile pana pe 29.01, si reincarc azi pe inca 3 luni Bastanov cu 4 euro 450 minute? Daca eu epuizez astea 450 de minute pana pe 29.01 cand imi expira prima EO  tot Bastanov, mai pot reincarca inca o data pana pe 29.01, sau trebuie sa astept sa treaca acea data pt. a putea activa din nou EO cu minute? Si atunci ce fac, pot reincarca doar cu credit simplu, fara extraoptiune, si sa vorbesc din el pana pe 29.01?
Pot face "artificiul" gen sa dezactivez reactivarea automata cand expira termenul a extraoptiunii care expira pe 29.01, apoi sa reincarc cu 450 de minute inca odata pe langa cele 450 deja activate? (nu acum imediat, ci peste cateva zile)

#3705
sags

sags

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,131
  • Înscris: 24.04.2013
Poti avea maxim 2 extraoptiuni active la un moment dat. Deci daca ai activat una, inainte sa ii expire perioada activezi a doua si in acest timp epuizezi resursele din ambele nu mai poti activa o a treia ca sa obtii resurse. Bineinteles la minute (si SMS) poti vorbi cu taxare din credit la 1,5eurocenti/min+TVA. Parca mi-aduc aminte ca am ramas odata fara nici un fel de net din aceasta cauza (net din credit nu se poate). Dezactivarea unei optiuni nu face decat sa ii dezactiveze reinnoirea, dar ea e socotita inca pe cont dpdv limita de 2 simultan.

Ce poti face, daca tot ai nevoie de minute mai multe:
  • Treci pe optiuni de 1 luna, macar in momentul in care esti nevoit sa o ‘suprapui’ pe a doua nu folosi 2 de 3 luni ci de 3 luni existenta (cu resurse epuizate) + de 1 luna. Asa cea de o luna expira mai repede, ramai doar cu o singura optiune pe cont, si poti activa alta pentru a obtine resurse. Atentie ca reinnoirea se face la ultima activata, deci daca activezi una de 3 luni si apoi una de 1 luna cea care se va reiinoi automat daca ai credit este cea de o luna (ultima).
  • Treci pe abonament. Pentru 3 luni un Optim 2 te costa 6EUR TVA inclus si ofera 200+200+200 minute catre alte retele + nelimitat in retea (si 1eurocent/min+TVA ce depasesti catre alte retele), fata de 4,76EUR (TVA inclus) o Bashtanov (daca sunt 2 deja depasesti binisor abonamentul dpdv cost) care ofera doar 450 minute catre orice retea nationala inclusiv cele in retea. De net nu mai zic, cartela ofera un trafic minuscul fata de abonament.
  • Bineinteles exista varianta sa vorbesti cu taxare din credit, cu 50% mai scump decat la depasirile de la abonament. La net blocajul este absolut fiindca net din credit nu exista.
Prepay la Digi e bun in caz ca vrei sa testezi acoperirea inainte de a contracta un abonament si in caz ca ai nevoie de resurse intr-adevar foarte putine. Daca ce e in optiune nu iti ajunge (tu practic ai epuizat minutele in prima jumatate de perioada) cam ajungi la blocaje sau costuri pe care cu un abonament le-ai putea evita.

#3706
Sceleron

Sceleron

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,400
  • Înscris: 05.12.2010
Si cica (din Manualul Cartelei):
"Beneficiile se consumă în ordinea cronologică a activării, cat timp cartela este in perioada de valabilitate"
Atentie, deci, la ordinea activarilor, in caz ca ai optiuni de 3 luni combinate cu d-alea de cate o luna.

#3707
Vettel

Vettel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,101
  • Înscris: 29.03.2017
Pot sa portez un număr de Vodafone peste un număr de Digi la prepay? Adică am o cartela de Digi 0772 și vreau să scriu peste ea un număr de Vodafone 0722
Nu mă mai interesează numărul vechi 0772
Aștept răspuns mulțumesc

Edited by Vettel, 15 December 2022 - 21:14.


#3708
scorpyo

scorpyo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,455
  • Înscris: 14.01.2008
Din cate stiu eu , da.

Dar doar in POP

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate