Dragostea scade pofta de mancare?
Last Updated: Jun 13 2011 20:44, Started by
CiprYst
, Jun 11 2011 22:12
·
0

Posted 11 June 2011 - 22:12

Buna ziua! Am si eu o intrebare: Se poate ca din cauza ca esti indragostit sa nu mai ai pofta de mancare? Eu am o relatie cu o fata de aproape un an si nu sunt sigur dar de cand sunt cu ea nu mai prea mananca si a slabit foarte mult si nu vreau sa mai slabeasca. Nu sunt 100% sigur ca din cauza mea dar tot ce se poate. Ce ar fi de facut? Daca ma puteti ajuta.
|
Posted 11 June 2011 - 22:14

O scoti in oras la o portie de ceafa cu cartofi prajiti si bere.
|
Posted 11 June 2011 - 22:16

Posted 11 June 2011 - 22:18

Hai sa spunem ca poate era posibil in primele 2 luni, dar daca e de un an treaba, nu prea mai merge. Intr-un an trec fluturasii care tin locul mancarii in stomac
![]() Ai facut vreodata vreo remarca... de genul ca ar fi putin plinuta? Sa ii fi intrat in minte si sa vrea sa slabeasca intruna? |
Posted 11 June 2011 - 22:20

Hai sa spunem ca poate era posibil in primele 2 luni, dar daca e de un an treaba, nu prea mai merge. Intr-un an trec fluturasii care tin locul mancarii in stomac ![]() Ai facut vreodata vreo remarca... de genul ca ar fi putin plinuta? Sa ii fi intrat in minte si sa vrea sa slabeasca intruna? Nu, niciodata...inca ea imi tot zice ca ar vrea si ea sa manance dar ca nu poate...niciodata nu i-am zis ca e plinuta... |
Posted 11 June 2011 - 22:26

De ce mananci d'aia ai manca. Spune-i sa manance putin mai mult ca ziua trecuta in fiecare zi si o sa-i revina pofta de mancare. Eu asa am facut
![]() Si sa manance des, si nici mult (ca sa i se mai faca foame) dar nici putin. Nu's eu nutritionist dar daca gresesc undeva are cine sa ma corecteze. Era sa uit. Si sa manance ce-i place ei mai mult. Tu stii. |
Posted 11 June 2011 - 22:28

De ce mananci d'aia ai manca. Spune-i sa manance putin mai mult ca ziua trecuta in fiecare zi si o sa-i revina pofta de mancare. Eu asa am facut ![]() Si sa manance des, si nici mult (ca sa i se mai faca foame) dar nici putin. Nu's eu nutritionist dar daca gresesc undeva are cine sa ma corecteze. Era sa uit. Si sa manance ce-i place ei mai mult. Tu stii. |
Posted 12 June 2011 - 00:05

Te-ai gandit ca poate trage pe nas
![]() Si vorbesc serios, de la alea n-ai pofta de mancare absolut deloc. |
Posted 12 June 2011 - 14:43

eee...o cunosc bine...nu trage ea pe nas:-j
Problema este ca vorbesc cu ea si ii spun ce mi-ati spus mai sus (faza cu mancand iti vine pofta) si spune ca degeaba incearca ca nu se poate tine de asta, zice ca incearca si dupa 2 zile iara nu mai mananca, cateodata pe mine ma enerveaza:D Nu stiti vreun tratament, ceva care ii dea pofta de mancare, dar pofta mare de mancare, nu cum am fost la farmacii si mi s-a spus sa ia nu stiu ce vitamine, le lua si ca si cand nu le-ar lua. Daca ati putea sa-mi spuneti vreun tratament mai bun (chiar foarte bun daca se poate). |
Posted 12 June 2011 - 20:45

Stai linistit , asa sunt fetele , au ginduri , vise , dragoste ...
![]() Daca nu are ameteli , vertijuri , lesin nu-i nici o problema , iar daca vrei sa o "indopi" cu ceva 10 zile coplex de B-uri e genetic la femei , cind se indragostesc automat se fac frumoase , se matamorfozeaza - dupa 5 ani de casatorie incepi sa te sperii ![]() |
|
Posted 12 June 2011 - 21:00

cat de fericita este ea in relatia cu tine? mai exact, ce fel de relatie aveti?
cauza poate fi si pe fond psihologic, poate o consuma ceva... si da, dragostea scade pofta de mancare, mai ales daca este insotita de un aspect negativ. Edited by NotEasy, 12 June 2011 - 21:04. |
Posted 13 June 2011 - 14:32

In legatura cu greturi si lesinuri...inainte sa stea cu mine manca dar avea lipsa de calciu si mai lesina cateodata, rar (de 2-3 ori pe an), dar de cand sunt cu ea nu a mai lesinat niciodata...In schimb imi zice ca vrea sa manance dar nu poate...zice ca i se face greata daca incearca sa manance prea mult...ce poate sa fie oare?
Si in legatura cu fericirea...imi zice ca nu a fost niciodata mai fericita si destea....ca tine mult la mine etc. Mai exact care ar putea fi aspectul negativ? Si la ce ajuta vitamina B? Edited by CiprYst, 13 June 2011 - 14:34. |
Posted 13 June 2011 - 14:37

Posted 13 June 2011 - 14:47

Nu stiti vreun tratament, ceva care ii dea pofta de mancare, dar pofta mare de mancare, nu cum am fost la farmacii si mi s-a spus sa ia nu stiu ce vitamine, le lua si ca si cand nu le-ar lua. Daca ati putea sa-mi spuneti vreun tratament mai bun (chiar foarte bun daca se poate). |
Posted 13 June 2011 - 20:19

Oare asa, prin absurd presupunand, v-a trecut prin cap sa-si faca niste analize banale pe care i le poate da medicul de familie oricand?
|
Posted 13 June 2011 - 20:31

Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users