![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Nokia n95
Last Updated: Jun 11 2011 12:20, Started by
tomek_4u
, Jun 10 2011 21:34
·
0

Posted 10 June 2011 - 21:34

ajutati-ma si pe mine va rog cu o idee ce ar putea fi devina la un telefon de al meu.De curand am cumparat de la un baiat un telefon nokia n95 simplu...are card de memorie de 4 gb, se aude bine, filmeaza bine...totul este ok din punctul meu de vedere, numai ca intro zi am ramas fara baterie si mam gandit sa comut telefonul de pe 3g pe gsm si am tot asteptat sa vina semnalul gsm in zadar.ce credeti ca ar avea?merge reparat?el functioneaza pe 3g perfect dar gsm nu vrea deloc.
|
Posted 11 June 2011 - 12:20

ajutati-ma si pe mine va rog cu o idee ce ar putea fi devina la un telefon de al meu.De curand am cumparat de la un baiat un telefon nokia n95 simplu...are card de memorie de 4 gb, se aude bine, filmeaza bine...totul este ok din punctul meu de vedere, numai ca intro zi am ramas fara baterie si mam gandit sa comut telefonul de pe 3g pe gsm si am tot asteptat sa vina semnalul gsm in zadar.ce credeti ca ar avea?merge reparat?el functioneaza pe 3g perfect dar gsm nu vrea deloc. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users