![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
LABELS + Button
Last Updated: Jul 18 2011 20:44, Started by
cristi_ursu
, Jun 10 2011 09:39
·
0

Posted 10 June 2011 - 09:39

Pls heelp
In form sunt 5 Labels(L1,L2,L3,L4,L5),toate invizibile si 1 Button(B1). Cum pot face ca, in momentul in care apas butonul B1 la primul click sa-mi apara L1,la al doilea click sa dispara L1 si sa apara L2 si asa mai departe... Multumesc. |
Posted 10 June 2011 - 10:15

Banuiesc ca e vorba de WinForms...
Modifici proprietatea Visible a label-urilor in true/false. |
Posted 10 June 2011 - 10:29

Banuiesc ca e vorba de WinForms... Modifici proprietatea Visible a label-urilor in true/false. Am incercat ceva de genul dar ,cand trebuie sa mearga din nou la L1 trebuie sa fac de 3 ori click pe mouse pana apare L1 Button click t += 1 Select Case t Case 1 Label1.Visible = True Label1.Focus() Case 2 Label2.Visible = True Label2.Focus() Label1.Visible = False Label3.Visible = False Case 3 Label3.Visible = True Label3.Focus() Label1.Visible = False Label2.Visible = False Case 4 Label4.Visible = True Label4.Focus() Label1.Visible = False Label2.Visible = False Label3.Visible = False Case 5 Label5.Visible = True Label5.Focus() Label1.Visible = False Label2.Visible = False Label3.Visible = False Label4.Visible = False Case 6 Label5.Visible = False Case 7 If t = 7 Then t = 0 End If End Select |
Posted 10 June 2011 - 11:45

faci label cu index
Dim contor As Integer Private Sub Command1_Click() Label1(contor Mod 5).Visible = False contor = contor + 1 Label1(contor Mod 5).Visible = True End Sub Private Sub Form_Load() contor = 4 End Sub |
Posted 12 June 2011 - 19:35

faci label cu index Dim contor As Integer Private Sub Command1_Click() Label1(contor Mod 5).Visible = False contor = contor + 1 Label1(contor Mod 5).Visible = True End Sub Private Sub Form_Load() contor = 4 End Sub Multumesc Marian dar sincer nu stiu cum functioneaza label cu index. Poti sa-mi dai te rog o idee caci am cautat si n-am gasit nimik . |
Posted 12 June 2011 - 19:58

Posted 12 June 2011 - 20:15

vezi la proprietati "Index", scrie 0, dupa care scrii acelasi nume la toate, si cresti index-ul ... (mult lucru cu mouse-ul)
|
Posted 18 July 2011 - 16:31

pui o variabila globala numita clicknmber
la button1 click if clicknmber = 0 then label1.visible = true clicknumber += 1 elseif clicknmbr = 1 then label1.visible = false label2.visible = true clicknmbr += 1 elseif clicknmber = 2 then label2.visible = false label3.visible = true clicknmbr +=1 elseif clicknmber = 3 then label3.visible = false label4.visible = true clicknmbr += 1 elseif clicknmber = 4 then label4.visible = false label5.visible = true clicknmbr = 0 end if mai simplu ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users