![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Jurnal Grim - help pls
Last Updated: Jun 08 2011 20:15, Started by
Grimred
, Jun 08 2011 09:58
·
0

Posted 08 June 2011 - 09:58

Salut baieti.
Am aproximativ 1,86 m si 69 de kg (slab, stiu..). Cam de o luna si jumatate m-am apucat de sala si am observat rezultate destul de bune, pana in momentul de fata. In primul rand, am crescut 4 kg (de la 65 la 69), m-am latit putin in umeri si au inceput sa mi se contureze, cat de cat, muschii (mai ales la piept). Am inceput prin a lucra toate grupele de muschi in aceeasi zi de sala, timp de vreo trei saptamani, de 4-5 ori pe saptamana (mi s-a spus ca asa este indicat la inceput, pentru a prinde forta), iar acum lucrez pe grupe de muschi, 4 zile pe saptamana (luni, marti, miercuri pauza, joi si vineri). In prima saptamana nu am luat nici un supliment nutritiv, dar in schimb am inceput sa mananc mult mai mult. Dupa prima saptamana, am inceput sa iau Total Mass 4200, galeata de 3 kg, doua portii pe zi. Una dupa masa de seara (mancat imediat dupa ce am ajuns acasa de la sala) si una ori dimineata dupa micul dejun, ori inainte de sala. In total, am luat 3 kg, in doua saptamani. Dupa ce am terminat acea galeata, am cumparat GainFast, deoarece am inteles ca este foarte bun pentru pus kilograme. Nu pot spune ca m-a impresionat foarte mult, dar nici nu l-am luat asa cum scriu ei pe cutie (ei spun ca trebuie toate 1-3 portii pe zi, a cate 5 cupe fiecare, or daca as pune asa, l-as manca cu lingurita, s-ar face coca, nu lichid ce poate fi baut.. in schimb, am luat 2 portii pe zi a cate 3 cupe fiecare). In total am castigat 1 kilogram in decursul a aproximativ 2 saptamani. Intrebarile mele sunt urmatoarele: - ce fel de suplimente imi recomandati? Sa continui cu weightgainers? sa mai iau si altceva pe deasupra, cum ar fi Creatina? Sa schimb pe Whey Protein (am observat ca am facut burta, fara indoiala wg au avut un rol de jucat aici) + altceva? - Am observat ca atunci cand lucrez spatele si pieptul, umerii imi obosesc foarte repede, mult mai repede decat muschiul pe care intentionez sa-l lucrez.. Trebuie sa lucrez mai intens umerii decat celelalte grupe de muschi pentru a prinde mai multa forta? - Cateodata febra musculara ma tine si cate 3 zile.. am inteles ca nu este semn bun, insemnand ca am solicitat prea mult acei muschi, ceea ce este contra-productiv. Este adevarat? - Dupa cum am zis la inceput, sambata si duminica iau pauza, dar observ, ca muschii scad vizibil de la o zi la alta. Este normal? Ar trebui sa lucrez si in aceste doua zile? Multumesc anticipat, Marius |
Posted 08 June 2011 - 11:10

- ce fel de suplimente imi recomandati? Sa continui cu weightgainers? sa mai iau si altceva pe deasupra, cum ar fi Creatina? Sa schimb pe Whey Protein (am observat ca am facut burta, fara indoiala wg au avut un rol de jucat aici) + altceva? - Am observat ca atunci cand lucrez spatele si pieptul, umerii imi obosesc foarte repede, mult mai repede decat muschiul pe care intentionez sa-l lucrez.. Trebuie sa lucrez mai intens umerii decat celelalte grupe de muschi pentru a prinde mai multa forta? - Cateodata febra musculara ma tine si cate 3 zile.. am inteles ca nu este semn bun, insemnand ca am solicitat prea mult acei muschi, ceea ce este contra-productiv. Este adevarat? - Dupa cum am zis la inceput, sambata si duminica iau pauza, dar observ, ca muschii scad vizibil de la o zi la alta. Este normal? Ar trebui sa lucrez si in aceste doua zile? 2. Cred ca ar trebui sa descrii impartirea pe grupe si exercitiile. 3. O febra prea puternica poate indica supraantremanent. 4. Cum observi tu ca scad de la o zi la alta? Cred ca te uiti prea mult in oglinda dupa antrenament. ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users