Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Orange vs Orange Romania Communic...

Vanzare imobil scoatere din evide...

Hub MAI

Spiru Haret, invatamant la distan...
 S-a scumpit petrolul, marim pretu...

La ce e util acest inel-de-antena...

Problema de cadastru

hdd seagate si eject fail
 Emigrare in Castellon cu familia ...

Peugeot 208, 1.2 100 cp

unde ajung la noi in tara pachete...

Smaranda Braescu
 Portofel electronic

Laptele mai scump ca Berea, de ce?

Antena CB PNI ML75, lungime 75cm,...

Cont in won korean ( krw)
 

Firmware - Allview

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
jazzzyro

jazzzyro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 21.04.2005
Draga Mtz,
in urma informatiilor interesante de pe softpedia, mi-am achizitionat un Allview din Selgros. Ma asteptam sa fie versiunea Profi, dar nu era... In fine.

Am mers acasa si am descoperit ca softul era cu lacune: nu avea Romana in lista de limbi, desi in prospect scria asta. Si nici diacritice, desigur...

Am urmat cu strictete pasii de pe pagina lor de Net, am facut un cd cu firmware-ul updatat si l-am introdus in aparat. Desi trebuia sa dureze upgrade-ul 2 minute (au zis ei in manual), dupa 1/2 ore nu se intamplase nimic, in afara ca scria pe ecranul TV 'updating'... Cum era foarte tarziu in noapte, i-am dat Switch Off/ Switch On. Desigur, acum nu mai schiteaza nimic.

In aceasta situatie, ce se poate face? Ei spun ca asta nu e acoperit de garantie. Se poate reinstala un alt firmware, care sa aiba si limba romana si diacriticele romanesti? Si daca tot s-ar face un upgrade, s-ar putea mari fonturile?

In Selgros au si CDV, dar si pe ele, ca si pe Allview scrie Made in China si sunt sigur ca nu au diacritice romanesti. Sa-l schimb cu un CDV?

Multumesc mult!

#2
jericho

jericho

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,646
  • Înscris: 02.09.2005
pe Allviewul meu, profi , scrie made in romania...

#3
tps

tps

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 24.11.2005

View Postjazzzyro, on Sep 13 2005, 09:58, said:

Am urmat cu strictete pasii de pe pagina lor de Net, am facut un cd cu firmware-ul updatat si l-am introdus in aparat. Desi trebuia sa dureze upgrade-ul 2 minute (au zis ei in manual), dupa 1/2 ore nu se intamplase nimic, in afara ca scria pe ecranul TV 'updating'... Cum era foarte tarziu in noapte, i-am dat Switch Off/ Switch On. Desigur, acum nu mai schiteaza nimic.

jazzzyro, eu am un profi 'made in china', aparent, shi nu reushesc in nici o masura sa ii fac upgrade de firmware cu ceea ce e pe site. oricat ash incerca, playerul imi spune 'disc necunoscut'. cum ai reushit sa-l faci sa recunoasca acel disc?!

#4
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Draga jazzzyro,
sorry, dar nu cred ca te mai poate ajuta nimeni pe cale neoficiala. Este cu chipset ESS si nu se mai poate recupera. Poate altii din experientele lor petrecute prin service-uri te vor invata ce si cum sa faci ca sa incerci sa obtii un alt player.

Bafta!

#5
andrei640

andrei640

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 173
  • Înscris: 14.06.2005
Stiu ca e a trecut mult timp de cand ai postat dar sper sa nu fie prea tirziu.Mergi cu toata increderea la garantie si spune-le ca s-a busit singur.In mod normal ti-l vor schiba dupa cca. 14 zile.Apoi nu ezita...Vinde-l cat mai repede!

#6
iris728

iris728

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 13.01.2006
La Allview 4011 Profi+Divx, carcasa neagra, dupa multiple incercari de upgrade cu disc la care raspundea "disc necunoscut" l-am atacat pe interfata seriala (e cu MTK, am o interfata care a lucrat/lucreaza corect pe alte aparate). Am facut initial citire si am obtinut un fisier de 1M fara nimic dubios, cu exceptia faptului ca  MtkToolv3152 nu recunostea tipul de flash.
Dupa prima tentativa de scriere e mort. Se poate citi , dar fisierul rezultat contine doar #FF.

Mai are cineva problema?

#7
Sinmbad

Sinmbad

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,315
  • Înscris: 22.04.2022
Aveti idee pe unde pot gasi Firmware - Allview AX501Q ?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate