![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
date import produse papetarie
Last Updated: May 27 2011 15:59, Started by
Wolfian
, May 26 2011 09:48
·
0

Posted 26 May 2011 - 09:48

Salut!
Cine ma poate ajuta cu urmatoarea informatie: caut date referitoare la volumul agendelor si caietelor importate in Romania, in perioada 2008-2010, si nu stiu de unde sa le iau ![]() Multumesc anticipat! |
Posted 27 May 2011 - 15:59

Salut! Cine ma poate ajuta cu urmatoarea informatie: caut date referitoare la volumul agendelor si caietelor importate in Romania, in perioada 2008-2010, si nu stiu de unde sa le iau ![]() Multumesc anticipat! nu stii de unde sa le iei pentru ca nu exista statistici publice si nici private nu cred. de cand cu EU rar se mai fac statistici de genul asta pentru ca rezultatul ar fi greu de stiut exact. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users