![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Circumcizia si sectele solascripturiste!
Last Updated: Feb 14 2012 10:06, Started by
Mattachine
, May 16 2011 18:30
·
0

Posted 10 February 2012 - 09:54

anticristul, on 9th February 2012, 22:32, said: Ce bine ca crestinii nu respecta ce a facut Isus. Pardon ? In El ati fost taiati imprejur, nu cu o taiere imprejur facuta de mana, ci cu taierea imprejur a lui Hristos, in dezbracarea de trupul poftelor firii noastre pamantesti, (Col.2:11) Edited by husand, 10 February 2012 - 09:55. |
Posted 11 February 2012 - 21:24

husand, on 10th February 2012, 09:54, said: Pardon ? In El ati fost taiati imprejur, nu cu o taiere imprejur facuta de mana, ci cu taierea imprejur a lui Hristos, in dezbracarea de trupul poftelor firii noastre pamantesti, (Col.2:11) De ce Isus nu a fost taiat imprejur cu taierea lui Cristos,ci a fost nevoit sa se taie imprejur in trup? Si voi sinteti mai presus de Isus insusi? Sa fiti sanatosi,nici nu va cere nimeni. Te ai intrebat insa daca esti o ramura altoita in maslin au esti un maslin salbatic independent? |
Posted 13 February 2012 - 13:02

anticristul, on 11th February 2012, 21:24, said: Cristos nu a fost circumcis ,e adevarat, dar Isus a fost. De ce Isus nu a fost taiat imprejur cu taierea lui Cristos,ci a fost nevoit sa se taie imprejur in trup? Si voi sinteti mai presus de Isus insusi? Sa fiti sanatosi,nici nu va cere nimeni. Te ai intrebat insa daca esti o ramura altoita in maslin au esti un maslin salbatic independent? 1) Dar, cand a venit implinirea vremii, Dumnezeu a trimis pe Fiul Sau, nascut din femeie, nascut sub Lege, (Gal.4:4) 5. ca sa rascumpere pe cei ce erau sub Lege, pentru ca sa capatam infierea. 2) Cand erau adunati la un loc, Pilat le-a zis: "Pe care voiti sa vi-l slobod? Pe Baraba sau pe Isus, care Se numeste Hristos?" (Mat.27:17) 3) "Eu, Isus, am trimis pe ingerul Meu sa va adevereasca aceste lucruri pentru biserici. Eu sunt Radacina si Samanta lui David, Luceafarul stralucitor de dimineata." (Apoc.22:16) fiind inradacinati si ziditi in El, intariti prin credinta, dupa invataturile care v-au fost date, si sporind in ea cu multumiri catre Dumnezeu. (Col.2:7) |
Posted 13 February 2012 - 23:02

husand, on 13th February 2012, 13:02, said: 1) Dar, cand a venit implinirea vremii, Dumnezeu a trimis pe Fiul Sau, nascut din femeie, nascut sub Lege, (Gal.4:4) 5. ca sa rascumpere pe cei ce erau sub Lege, pentru ca sa capatam infierea. 2) Cand erau adunati la un loc, Pilat le-a zis: "Pe care voiti sa vi-l slobod? Pe Baraba sau pe Isus, care Se numeste Hristos?" (Mat.27:17) 3) "Eu, Isus, am trimis pe ingerul Meu sa va adevereasca aceste lucruri pentru biserici. Eu sunt Radacina si Samanta lui David, Luceafarul stralucitor de dimineata." (Apoc.22:16) fiind inradacinati si ziditi in El, intariti prin credinta, dupa invataturile care v-au fost date, si sporind in ea cu multumiri catre Dumnezeu. (Col.2:7) |
Posted 14 February 2012 - 10:06

Pilat, un superstitios caruia i s-a vorbit pe limbajul lui;
Pe cand statea Pilat pe scaun la judecata, nevasta sa a trimis sa-i spuna: "Sa n-ai nimic a face cu Neprihanitul acesta; caci azi am suferit mult in vis din pricina Lui." (Mat.27:19) Si a crezut . Dumnezeu deasemenea v-a vorbit pe limbajul vostru(in contextul legi) ; 30. "Aici este mirarea", le-a raspuns omul acela, "ca voi nu stiti de unde este, si totusi El mi-a deschis ochii. 31. Stim ca Dumnezeu n-asculta pe pacatosi; ci, daca este cineva temator de Dumnezeu si face voia Lui, pe acela il asculta. 32. De cand este lumea, nu s-a auzit sa fi deschis cineva ochii unui orb din nastere. 33. Daca Omul acesta n-ar veni de la Dumnezeu, n-ar putea face nimic." Si n-ati crezut. Edited by husand, 14 February 2012 - 10:09. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users