![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Am gasit un pui de porumbel
Last Updated: May 14 2011 20:20, Started by
choppermaster
, May 08 2011 08:50
·
0

Posted 08 May 2011 - 08:50

Ieri seara am trecut pe langa un bloc si am gasit un pui de porumbel.
O picat de la aproximativ 10 metri deci nu am cum sa il urc inapoi. Am mers la veterinar si mi-o zis sa il hranesc cu un amestec de malai si lapte cu ajutorul unei seringi. Azi dimineata l-am hranit prima data si a mancat cu greu... am deschis ciocul si cu seringa am introdus mancarea. Este destul de vioi..daca il ridic isi deshide aripile..umbla... Postez o poza poate imi zice cineva cate saptamani are..si cat mai are pana ar putea sa zboare. Si cu ce sa il mai hranesc? Nu prea are ciocul dezvoltat deci cred ca o vreme trebuie sa il tin pe amestecul asta de lapte si malai. Oare viermii de pescuit ar fi buni? Attached Files |
Posted 08 May 2011 - 08:57

choppermaster, on 8th May 2011, 09:50, said: Ieri seara am trecut pe langa un bloc si am gasit un pui de porumbel. O picat de la aproximativ 10 metri deci nu am cum sa il urc inapoi. Am mers la veterinar si mi-o zis sa il hranesc cu un amestec de malai si lapte cu ajutorul unei seringi. Azi dimineata l-am hranit prima data si a mancat cu greu... am deschis ciocul si cu seringa am introdus mancarea. Este destul de vioi..daca il ridic isi deshide aripile..umbla... Postez o poza poate imi zice cineva cate saptamani are..si cat mai are pana ar putea sa zboare. Si cu ce sa il mai hranesc? Nu prea are ciocul dezvoltat deci cred ca o vreme trebuie sa il tin pe amestecul asta de lapte si malai. Oare viermii de pescuit ar fi buni? sunt buni si viermii pentru pescuit ....... au proteine :thumbup: |
Posted 08 May 2011 - 08:59

Nu inteleg cum te-ai gandit sa il iei si sa-l duci la tine acasa. Probabil o sa evadeze cu prima ocazie(asta daca stie zbura)
|
Posted 08 May 2011 - 09:05

bogdy2008, on 8th May 2011, 08:59, said: Nu inteleg cum te-ai gandit sa il iei si sa-l duci la tine acasa. Probabil o sa evadeze cu prima ocazie(asta daca stie zbura) Si ce ai fi vrut sa fac?sa il las acolo pe beton prada la pisici? <_< Eu sper sa evadeze dar nu stie sa zboare inca are si puf pe el. Edited by choppermaster, 08 May 2011 - 09:06. |
Posted 08 May 2011 - 09:10

Posted 08 May 2011 - 09:13

Eu nu am zis ca am invatat.
Darui cum faci: il pui pe dulap si ilimpingi de la spate. Ii pui si o saltea jos, sa nu moara. In felul asta(daca invata) te scapi repede de el, si nici nu va fi nevoie sa cureti covorul de sange. |
Posted 08 May 2011 - 09:22

O cutie de carton, se tine/hraneste pâna se face mare, apoi se trimite la tara, pe acolo sunt destui care cresc asa ceva, oricum o sa aibe mai mult sanse ca în oras.
Apropo: Poti sa îi dai drumul în parc, are ce mânca, asta dupa ce mai creste, oricum o sa se învete prost, o sa se aproprie de om. Învata singur sa zboare, nu are nevoie sa fie aruncat prin casa. Varianta 2: Cumpara o porumbita, dar din câte am învatat la Biologie, ceva îmi zice ca nu vreo sa alegi drumul asta, se înmultesc repede. |
Posted 08 May 2011 - 09:30

Aether, on 8th May 2011, 09:22, said: O cutie de carton, se tine/hraneste pâna se face mare, apoi se trimite la tara, pe acolo sunt destui care cresc asa ceva, oricum o sa aibe mai mult sanse ca în oras. Apropo: Poti sa îi dai drumul în parc, are ce mânca, asta dupa ce mai creste, oricum o sa se învete prost, o sa se aproprie de om. Învata singur sa zboare, nu are nevoie sa fie aruncat prin casa. Varianta 2: Cumpara o porumbita, dar din câte am învatat la Biologie, ceva îmi zice ca nu vreo sa alegi drumul asta, se înmultesc repede. |
Posted 08 May 2011 - 15:20

choppermaster, on 8th May 2011, 09:50, said: Ieri seara am trecut pe langa un bloc si am gasit un pui de porumbel. O picat de la aproximativ 10 metri deci nu am cum sa il urc inapoi. Am mers la veterinar si mi-o zis sa il hranesc cu un amestec de malai si lapte cu ajutorul unei seringi. Azi dimineata l-am hranit prima data si a mancat cu greu... am deschis ciocul si cu seringa am introdus mancarea. Este destul de vioi..daca il ridic isi deshide aripile..umbla... Postez o poza poate imi zice cineva cate saptamani are..si cat mai are pana ar putea sa zboare. Si cu ce sa il mai hranesc? Nu prea are ciocul dezvoltat deci cred ca o vreme trebuie sa il tin pe amestecul asta de lapte si malai. Oare viermii de pescuit ar fi buni? Nu ii da viermi si insecte pentru ca e ierbivor. In loc de lapte da-i apa. Mai sunt cateva topicuri in care scrie ce trebuie sa ii dai sa manance. Vezi ca prima data invata sa zborare iar mai tarziu sa manance singur, deci pana nu manca singur nu ii da drumul. Edited by cristyz, 08 May 2011 - 15:21. |
Posted 08 May 2011 - 18:11

cristyz, on 8th May 2011, 15:20, said: Nu ii da viermi si insecte pentru ca e ierbivor. In loc de lapte da-i apa. Mai sunt cateva topicuri in care scrie ce trebuie sa ii dai sa manance. Vezi ca prima data invata sa zborare iar mai tarziu sa manance singur, deci pana nu manca singur nu ii da drumul. |
|
Posted 09 May 2011 - 18:00

Din pacate aseara s-a stins... Macar am incercat... :crying:
|
Posted 14 May 2011 - 20:20

choppermaster, on 9th May 2011, 17:00, said: Din pacate aseara s-a stins... Macar am incercat... :crying: |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users