![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
cine a auzit de carcase high copy
Last Updated: Jun 07 2011 11:17, Started by
iordash91
, May 03 2011 13:37
·
0

Posted 03 May 2011 - 13:37

Salutare,am vazut pe un site ca sunt carcase high copy,am cautat pe google si nu am gasit nimic despre aceastea.
|
Posted 03 May 2011 - 14:09

Probabil se refera la carcasele pentru telefoanele mobile care nu sunt originale dar sunt mai de calitate fata de alte replici.
|
Posted 04 May 2011 - 17:51

Exact, sunt carcase care se apropie foarte mult din punct de vedere al calitatii de cele originale. Am cumparat o tastatura high copy pentru un nokia 6234 si pot sa spun ca nu exista nici o diferenta intre high copy si cea originala atat ca aspect cat si ca durabilitate in timp, arata ca noua dupa aproape un an si jumatate.
Edited by tauru242, 04 May 2011 - 17:51. |
Posted 07 June 2011 - 11:17

eu ma ocup cu carcase high copy!sunt carcase din material bun rezitente si la jumatate de pret fata de cele originale .... eu 1 recomand!tuturor ...celor care le-am luat sunt multumiti si chiar dupa 2 ani de folosinta uzura este de buzunar!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users