![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
BUNATATI TARANESTI LA DOMICILIU
Last Updated: Apr 22 2017 12:42, Started by
kos_funny
, May 01 2011 12:52
·
0

Posted 08 August 2011 - 01:21

Imi pare rau dar nu pot livra in Buftea! Eu vin din Alexandria si ar insemna sa ma abat destul de mult de la traseu iar sa conditionez valoarea comenzii nu imi doresc.
|
Posted 08 August 2011 - 16:32

Sal,
As vrea si eu: * Gaina de curte carcasa * Branza oaie+capra jumatate de kg * Branza capra jumatate de kg * Paine de casa TotaL 50 ron pusi deoparte pentru tine. Ai pe privat numarul meu de telefon. Daca branza e buna si-mi place gustul o sa vreau cate 1 kg din fiecare, la fiecare drum pe care il faci in BUC. Merci |
Posted 08 August 2011 - 17:08

S-a notat ! Vineri sau sambata aveti comanda , va voi suna cu o zi inainte !
Va multumesc! |
Posted 11 August 2011 - 09:51

Seriozitatea ta lasa de dorit. ![]() Ar fi frumos sa iti si justifici afirmatiile. In afara faptului ca mi-ai lasat un nr de telefon pe PM nu am avut alta tangenta. Daca te deranjeaza ca nu te-am sunat sa stii ca eu imi sun clientii cu cateva zile zile inaintea livrarii , cand sunt sigur care va fi data si cand stiu daca pentru moment nu pot aduce ceva . Edited by kos_funny, 11 August 2011 - 09:57. |
Posted 11 August 2011 - 19:57

Livrez saptamanal incepand cu luna iunie in Bucuresti, pe baza de comanda, produse taranesti din gospodaria mea, a vecinilor si a cunostintelor ! Livrarea se va face in week-end, la domiciliu! Daca stii ca pentru moment nu poti aduce, suni la programarile care le ai si comunici acest lucru. Am facut solicitarea pe 2 august . Abia astazi pe 11 imi dai un PM in care te arati deranjat. Succes la clienti ! Si nu , nu spun ironic. Iti doresc din toata inima, ca am vazut ca ai facut eforturi sa iti faci o gospodarie. Dar mai ai de lucrat la comunicare. Practic ai lasat omul cu ochii in soare. Edited by mihai!, 11 August 2011 - 20:03. |
Posted 11 August 2011 - 22:04

Asta se intampla cand citesti printre randuri si gandesti subiectiv. Pe parcursul topicului ai fi putut vedea ca venirile mele in Bucuresti nu sunt regulate asa cum mi-am dorit. Si asta din mai multe motive , unele tin de mine, atele de voi , clientii mei si altele chiar de catre unii din furnizorii mei. Sa stii ca nu e asa simplu sa lucrezi cu producatorii (fermieri, tarani , cum vreti sa ii spuneti) de la tara, sa le schimbi mentalitatea, sa ii constientizezi de importanta seriozitatii cu care trebuie sa trateze un parteneriat pentru ca nu cumva sa ma puna mai departe in ipostaze neplacute in fata consumatorului final. Sa nu crezi ca acest proiect (business nu il pot inca denumi) e simplu si tine doar de mine. In amanunte nu intru, cine intelege bine , cine nu ... imi pare rau. Daca voi ajunge vreodata sa fiu eu producatorul majoritatii produselor din larga paleta de produse pe care intentioez sa o pun la dispozitia clientilor atunci da, eu raspund de orice problema ce intervine in relatia furnizor-client.
Pana atunci nu pot face altceva decat sa imi selectez furnizorii si chiar clientii.Sa nu crezi ca nu m-am lovit si de clienti neseriosi si cu toate ca faceau parte din randul softpedienilor nu am facut valva sau afirmatii la adresa lor . Si eu pot gresi sau interpreta gresit. Si ca sa concluzionez, in titlul topicului nu am scris ca livrarea se face saptamanal sau in anumite zile.Ce am scris in primul post nu pot schimba (poate Horia ma ajuta) , asta a fost intentia mea dar se pare ca nu e destul sa vreau doar eu. Deasemenea, de cand mi-ai scris comanda nu cred ca am facut publica vreo data, deabia acum pot spune aici ca ajung sambata. Asa ca nu mai spune ca te-am lasat cu ochiii in soare, nu ti-am spus cand vin si nici tu nu ai sunat sa intrebi! O seara buna in continuare! |
Posted 12 August 2011 - 08:25

Asta se intampla cand citesti printre randuri si gandesti subiectiv. Pe parcursul topicului ai fi putut vedea ca venirile mele in Bucuresti nu sunt regulate asa cum mi-am dorit. Si asta din mai multe motive , unele tin de mine, atele de voi , clientii mei si altele chiar de catre unii din furnizorii mei. Sa stii ca nu e asa simplu sa lucrezi cu producatorii (fermieri, tarani , cum vreti sa ii spuneti) de la tara, sa le schimbi mentalitatea, sa ii constientizezi de importanta seriozitatii cu care trebuie sa trateze un parteneriat pentru ca nu cumva sa ma puna mai departe in ipostaze neplacute in fata consumatorului final. Sa nu crezi ca acest proiect (business nu il pot inca denumi) e simplu si tine doar de mine. In amanunte nu intru, cine intelege bine , cine nu ... imi pare rau. Daca voi ajunge vreodata sa fiu eu producatorul majoritatii produselor din larga paleta de produse pe care intentioez sa o pun la dispozitia clientilor atunci da, eu raspund de orice problema ce intervine in relatia furnizor-client. Pana atunci nu pot face altceva decat sa imi selectez furnizorii si chiar clientii.Sa nu crezi ca nu m-am lovit si de clienti neseriosi si cu toate ca faceau parte din randul softpedienilor nu am facut valva sau afirmatii la adresa lor . Si eu pot gresi sau interpreta gresit. Si ca sa concluzionez, in titlul topicului nu am scris ca livrarea se face saptamanal sau in anumite zile.Ce am scris in primul post nu pot schimba (poate Horia ma ajuta) , asta a fost intentia mea dar se pare ca nu e destul sa vreau doar eu. Deasemenea, de cand mi-ai scris comanda nu cred ca am facut publica vreo data, deabia acum pot spune aici ca ajung sambata. Asa ca nu mai spune ca te-am lasat cu ochiii in soare, nu ti-am spus cand vin si nici tu nu ai sunat sa intrebi! O seara buna in continuare! Foarte frumos raspunsul ! Eu sunt un pic plecat zilele acestea dar cum revin te voi suna sa lansez si eu prima comanda. Numarul tau de telefon este cel pe care l-am citit undeva pe aici, nu ? Sper ca tot acela este !? Spor la treaba ! |
Posted 12 August 2011 - 10:19

Sunt adevarate cele ce le spui . Dar un telefon puteai sa dai !
Ti-am lasat numarul sa ma suni in weekend sau luni seara. Ai sau nu ai ceva in traista , suni si spui omului. Nu PM dupa 2 saptamani. |
Posted 13 August 2011 - 10:58

Foarte frumos raspunsul ! Eu sunt un pic plecat zilele acestea dar cum revin te voi suna sa lansez si eu prima comanda. Numarul tau de telefon este cel pe care l-am citit undeva pe aici, nu ? Sper ca tot acela este !? Spor la treaba ! 0763415449 Cand sunt aici, la tara, fiind foarte aproape de Dunare telefonul trece des pe reteaua bulgara sau nu are semnal, deci ar fi preferabil si un mesaj in caz ca nu pot fi contactat ! |
|
Posted 23 August 2011 - 09:08

Nu cred ca trebuie acuzat kos de rea vointa sau ceva. La mine totul a mers super ok. Am facut comanda, am fost sunat, a venit in fata blocului si am primit marfa.
PS: Recomand !!! Am comandat o gaina carcasa in special pentru o supa ca la tara si am fost multumit de ea.. se vedea ca e de la tara la cata grasime avea. Comanda mea: * Gaina de curte carcasa - multumit 100% .. sper ca la comanda urmatoare sa fie cel putin la fel de mare ![]() * Branza oaie+capra jumatate de kg - multumit * Branza capra jumatate de kg - multumit * Paine de casa - f multumit doar ca e mult prea mare ![]() ![]() Legat de branza cea mai tare a fost foarte ok si next time vreau 1kg. Nu stiu sigur de care era.. capra sau amestec.. Oricum astept sa intre in oferta si branza doar de oaie ![]() Daca esti langa Dunare poate bagi si ceva peste in oferta ta.. as fi interesat de pesti de dunare proaspeti la preturi bune ![]() Succes si ne auzim cand sunt dinou in Buc. Edited by Patrick007, 23 August 2011 - 09:10. |
Posted 23 August 2011 - 10:41

Nu cred ca trebuie acuzat kos de rea vointa sau ceva. La mine totul a mers super ok. Am facut comanda, am fost sunat, a venit in fata blocului si am primit marfa. PS: Recomand !!! Am comandat o gaina carcasa in special pentru o supa ca la tara si am fost multumit de ea.. se vedea ca e de la tara la cata grasime avea. Comanda mea: * Gaina de curte carcasa - multumit 100% .. sper ca la comanda urmatoare sa fie cel putin la fel de mare ![]() * Branza oaie+capra jumatate de kg - multumit * Branza capra jumatate de kg - multumit * Paine de casa - f multumit doar ca e mult prea mare ![]() ![]() Legat de branza cea mai tare a fost foarte ok si next time vreau 1kg. Nu stiu sigur de care era.. capra sau amestec.. Oricum astept sa intre in oferta si branza doar de oaie ![]() Daca esti langa Dunare poate bagi si ceva peste in oferta ta.. as fi interesat de pesti de dunare proaspeti la preturi bune ![]() Succes si ne auzim cand sunt dinou in Buc. subscriu 100% la tot ce a zis patrick007 |
Posted 23 August 2011 - 12:39

kos_funny, sa-ti traiasca familia! ia zi nene, de unde ai tu test? il faci?
![]() |
Posted 24 August 2011 - 08:50

kos_funny, sa-ti traiasca familia! ia zi nene, de unde ai tu test? il faci? ![]() Salve gasesti prin Oletnia pe la targuri...daca o fi din cel de lut... Daca e din cel de metal....nu stiu ......oricum e mare diferenta.... Cel de metal se folsoeste atlfel......cel de lut altfel...... BTW....ce test ai kos ? Pune si tu ceva poze..de asemena pune si ceva poze din momentul cnad faci paine si altele...sa vedem si noi cum sunt facute.... Poze din curte ai? Tratamente la plante faci? Cu ce? danny |
Posted 24 August 2011 - 12:29

kos_funny, ce traseu ai prin Bucuresti, in ce zone faci livrarile? Si pe mine ma intereseaza, mi se pare excelenta ideea ta. Dar spune-mi, acum, vara, cum transporti produsele perisabile in asa fel incat sa nu ai probleme?
|
|
Posted 24 August 2011 - 12:44

Prin Bucuresti nu am un traseu anume. Pot spune doar ca majoritatea clientilor ii am in sectorul 2, 3 si 4. Legat de transportul produselor perisabile il fac in cu ajutorul unor genti termoizolante !
Legat de test, da,este facut din lut. Voi pune si poze cand voi mai paine in test! Referitor la plante, normal ca le fac si tratamente, altfel e imposibil sa nu prinda mana, vreo boala sau daunatori. Cine spune ca nu stropeste culturile inte cu nerusinare sau nu face productie. |
Posted 24 August 2011 - 12:47

stiu cum arata testul, stiu cum se face, nu stiam ca se mai face.
daca nu ma insel, este un intreg ritual de fabricare a testului. e facut nu mai de catre femei, sau cel putin era. |
Posted 24 August 2011 - 12:50

Eu stau in Mogosoaia, dar daca ti-e greu sa ajungi in zona aia, putem stabili sa ne intalnim undeva pe drum, prin oras. Pai...astept urmatoarea venire, garantat fac si eu o comanda.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users